- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #55.221
Arkadaşlar yumurtlama günümü öğrenmek için dr mı gitmem gerekecek ve ovulasyon testi için bilgi verirseniz sevinirim
İnşallah canım, zaten ilk hedefim 20 diyorum; psikolojik sınırımı atlatmak için :) sonra 28 ve 32 olacak:) bir de ben çalışıyorum ondan korkuyorum gerçişimdilik yat demiyor ama zaten demese de yatmak isterdim ama malesef şu anda sadece kend isteğim ile işi bırakma lüksüm yok, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin.
kullandım evet canım çok da faydasını gördüm, 2. ayda tuttu zaten ama onun ötesinde şunu gördüm her iki aydada 20. gün pozitif çıktı benim 30-31 gün aralıklarla regl olmama rağmen; yani o testler sayesinde normalde çoktan ymurtlamış olduğuu düşüneceim günlerin aslında benim yumurtlama günlerim olduğunu yani geç yumurtladığımı öğrendim :)
Evet progestan çokdan beri alıyordum ve hala da veriyorlar. Enfeksiyon için bakıldı dun sonucları bekliyoruz. Kan veya idrar su bir haftadir bir kere aldılar. Suan allahıma şükürler olsun 26. Haftamızın başındayiz. Allah'ın izniyle inşallah hedefimiz 28. Haftaya ulaşmak.
Kizlaar merhabaaa...bundan 10ay önce 21 haftaalik melek kizimizi kaybettimhicbir sebep bulunamadi ne bir enfeksiyonum vardi ne bir rahim açılması...erken doğumdan sonra patoloji genetik tarama yapildi hersey temiz çıktı...allah bnden daha çok sevdi meleğimi nasip olmadi
Simdi 10ayin ardindan yeniden hamileyim korku içindeyiz eşimle yeniden kaybetme korkumuz var içimizde...allah hepimize sağlıklı sihatli zamaninda doğum nasip etsin. Doktor artik daha sıkı takip yapıp gerek olursa 14.haftada serkaja yapmaktan yana inş gerek kalmaz da yavrularim sağlıklı dogarlar....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de bu teste göre hamile kalanların oğlu olduğunu düşünüyorum:)) Çünkü yumurtlama günü ya da hemen öncesi ilişki olursa hızlı ve kısa ömürlü erkek spermi yetişip dölleme işini gerçekleştiriyor yavaş ve uzun ömürlü sperme zaman kalmıyor:)) Birkaç gün önce olduysa da yumurtlama gerçekleşmediği için erkek spermi yaşayamıyor o kadar yavaştan uzun ömürlü kız spermi yetişiyor:))
Çok mantıklı :) ben ilk ikisinde hiç bir şeycik yapmadım gayet de bilinçsizdm her yerden 12-16. günlerin önemli olduğunu duyardım okurdum ona dikkat etmiştim kendimce en nihayetinde ikisi de kızdı, şimdi erkek! o halde sen de tam tersini uyglayıp bir kız mı yapsan acaba canım :)
İlerleyen haftalarda magnezyum u kesiyorlar galiba zararı oluyormuş, bana hiç magnezyum vermedi Dr, sadece haftalik iğne oluyorum, bende 4 aydır annemde yim doğuma kadarda burda olacagim, annem bakıyor bana, eşim başka şehirde üstelik. Evimi çok özlüyorum. Rabbim inşallah bu skntilarimizin mükafatıni verecek, dua edelim Allah yardımcın olsun canim
Bebis o tarafta mı toplanıyor acaba :)Eki Görüntüle 1186621
Merhaba arkadaslar benim gobek deliğimin yani boyle şişiyor. Inşallah resim gozukuyordur.
Bebis o tarafta mı toplanıyor acaba :)
Bebis o tarafta mı toplanıyor acaba :)
Bence kasılma canım çok sık oluyor mu?
Insalah canim. Ben ameliyat olduktan sonra hic rahim agri olculmedi hep dikişlerimi baktılar. Ve hiç bir sorun olmadıgını söylediler.
Ama kadın doktoruna gittiğimde tesadüfen baktığında cok cok kısaldigini söyledi.
Ve hemen hastaneye kaldırıldım ve suan ameliyat oldugum hastanede değilim.
Orada kuvez olmadıgı için başka bir hastaneye geldim ve buradaki doktorlar veya hemşireler birsey bilmiyor.
Ve bugünden itibaren magnesium kestiler. Bende anlamadım neden.
Sadece arada bir karnımın sag yani veya sol yani cocuğun poposu gelmis gibi şişiyor. Bu sizce normal mı yoksa sancı anlamına geliyor.
Arkadaslar bizim için dua edin. Cok korkuyorum, ve hastanede canım sıkılıyor. Esim icinde üzülüyorum Ramazan ayında yanlız.
Canım şimdi eşini değil seni ve bebeğini düşünmelisin. O karnın sağ ve sol yanında şişmeler kasılma canım. Bu konuda Dr ve hemşireleri bilğilendir mutlaka. Nst bağlıyorlar mı.
Benim küçük oğlumda ray boyum 20. Haftada sıfır oldu yani dikişe dayandı evde sadece wc kalkarak yattım 34. Haftada doğuma kadar. Allah'ın izniyle hastanede olman güzel canım. Damardan alınan sıvı kadılmaların geçirecekte. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1186621
Merhaba arkadaslar benim gobek deliğimin yani boyle şişiyor. Inşallah resim gozukuyordur.
canım sen kac haftalıksın birde igneyi ne kadar zamandınr kullanıyorsun
Cnm kasılma o hiç kalma yat dikkat et
Iki gündür doktor geliyor bari bu iyi en azından birşeyleri anlatıyor.
Ona sordum şişmenin ne oldugu normal oldugunu söyledi.
Zayıf bir insan oldugumu ve boyle küçücük hareketlerde hemen hissedeceğimi söyledi
Bugün saat 2 den sonra kontrolum var inşallah kötü birsey çıkmazda tehdit filan evime gidebilirim. Âmin inşallah
Bendede kasılma oluyor chnbnin dediğini dedi doktorum ilaçta vermedi. 2014 ekim annelerinede yazıyorum ben ordaki kızlardada oluyor
Ben şekeri dert ettim. CNm çok sıkkın . Şekerim birgün normal birgün yüksek. Bide mesela kahvaltıda aynı şeyleri yiyorum birgün 137 diğer gün 167 .açlık şekerim 167 çıkanda hatta daha düşük. Dahiliye doktoru saatte 5 DK gezin dedi evde ama ben ilk gün şiddetli kasılma yaşadım sonra bıraktım yürümeyi. Offfff inşallah bebeğim erken doğarsa şekerden dolayı sorun çıkmaz.
canım dr sana protn depart iğne vermedi mi???? birde benimde şeker 167 şimdi 100lük sonrada diyet ya herkezin şekeri yüksek cıkıyor şekerden dolayı nasıl bir sorun cıkabilir ki?
Saatte 4 ü geçmemeliymiş kasılma arada olabilir. İnşallah her şey yolundadır evine gidersin... Yurtdışında mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?