Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Arkadaşlar yumurtlama günümü öğrenmek için dr mı gitmem gerekecek ve ovulasyon testi için bilgi verirseniz sevinirim

Canım internetten siperiş et gittigidiyorda bak kenarda bile reklamı çıkıyor. Üzerinde ne yapacağın yazıyor kısaca bahsedeyim bildiğimiz gebelik testigibi kontrol çizgisi bir de yumurtlama çizgisi var. Genelde sabh 11, 15, 17, 20.00 sattlerinde sanırım tavsiye ediyordu o satlerde idrarını plastik kaptan damlalığı var testin al testin haznesine damlat. Bir kontrol çizgisi çıkacak her zaman, 2. çizgi yoksa ya da silikse yumurtlama günün değil. kontrol çizgisiyle aynı kırmızılıkta ise ya da ondan daha kırmızı ise yumurtlama günündür o gün ve ertesi gün birliktelik öneriliyor. Adetin kaç gün ona göre de kullanım kılavuzunda liste var benim 28 gün 11. gün başlayın testi yapmaya diyordu ben Ahmet ardadakullan dım hemen sipariş et:)) Merak ettiğin ir şey olursa ara telefonda:)) bu test lh hormonumuzla ilgili. yumurtlama dönemi vücutta bu hormon artıyor bunu ölçüyor...

Ben de bu teste göre hamile kalanların oğlu olduğunu düşünüyorum:)) Çünkü yumurtlama günü ya da hemen öncesi ilişki olursa hızlı ve kısa ömürlü erkek spermi yetişip dölleme işini gerçekleştiriyor yavaş ve uzun ömürlü sperme zaman kalmıyor:)) Birkaç gün önce olduysa da yumurtlama gerçekleşmediği için erkek spermi yaşayamıyor o kadar yavaştan uzun ömürlü kız spermi yetişiyor:))

Tedavin iyi bence inşallah en az 34 ü geçer...

Dr n doğru demiş canım sıkı takip ettir. Enfeksiyona dikkat et şikayet olsa da olmasa da kanda crp idrar tahlili kültürü yaptır sık sık...

Gecmis olsun canım, Allah şifalarımızı versin Rabbim sag sağlım bebeklerimizi kucağımızı almaya nasip etsin. Âmin inşallah
Bende ilk uc ayımı evde geçirdim esim annem baktı.
14 haftalikken hastaneye yattım 18 haftalikken çıktık. Dikişler oldu filan
Eve çıktığımda annem esim teyzem baktı.
Bakanım çoktu sagolsunlar.
Ama suan tekrar hastaneye geldik.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Canım şimdi eşini değil seni ve bebeğini düşünmelisin. O karnın sağ ve sol yanında şişmeler kasılma canım. Bu konuda Dr ve hemşireleri bilğilendir mutlaka. Nst bağlıyorlar mı.
Benim küçük oğlumda ray boyum 20. Haftada sıfır oldu yani dikişe dayandı evde sadece wc kalkarak yattım 34. Haftada doğuma kadar. Allah'ın izniyle hastanede olman güzel canım. Damardan alınan sıvı kadılmaların geçirecekte. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşimden bu kadar ayrı kalmamıştım, burada can sıkılıyor Almanya yani hiç kimse konuşmuyorlar.
Doktorları söyledim her gun nst bağlıyorlar ama bir sey çıkmıyor canım. Bazı doktorlar yalanci sancı oldugunu bazıları normal oldugunu cocuk oldugunu söylüyor. Yani bende anlamadım. Pazartesi kontrolum var inşallah guzel cikar, eve gidebilirim. Insanın evinde yatması bir başka oluyor. Ben hamileliğim boyunca evimde yattım. Damardan Aldığım sıvıyı çıkardılar dun saat 2 de.
Bakalım hersey nasip kısmet. Ama teşekkür ederim bana yardımcı olduğunuz için.

Kacinci haftanda dogum yaptın. Kuveze aldılar mı cok ??

Bana cocuğun ciğerleri cabuk oluşsun diye iki tane igne vurdular garanti olarak.

Cnm kasılma o hiç kalma yat dikkat et

Iki gündür doktor geliyor bari bu iyi en azından birşeyleri anlatıyor.
Ona sordum şişmenin ne oldugu normal oldugunu söyledi.
Zayıf bir insan oldugumu ve boyle küçücük hareketlerde hemen hissedeceğimi söyledi
Bugün saat 2 den sonra kontrolum var inşallah kötü birsey çıkmazda tehdit filan evime gidebilirim. Âmin inşallah

Saatte 4 ü geçmemeliymiş kasılma arada olabilir. İnşallah her şey yolundadır evine gidersin... Yurtdışında mısın?

Bendede kasılma oluyor chnbnin dediğini dedi doktorum ilaçta vermedi. 2014 ekim annelerinede yazıyorum ben ordaki kızlardada oluyor
Ben şekeri dert ettim. CNm çok sıkkın . Şekerim birgün normal birgün yüksek. Bide mesela kahvaltıda aynı şeyleri yiyorum birgün 137 diğer gün 167 .açlık şekerim 167 çıkanda hatta daha düşük. Dahiliye doktoru saatte 5 DK gezin dedi evde ama ben ilk gün şiddetli kasılma yaşadım sonra bıraktım yürümeyi. Offfff inşallah bebeğim erken doğarsa şekerden dolayı sorun çıkmaz.

canım dr sana protn depart iğne vermedi mi???? birde benimde şeker 167 şimdi 100lük sonrada diyet ya herkezin şekeri yüksek cıkıyor şekerden dolayı nasıl bir sorun cıkabilir ki?

canım dr sana protn depart iğne vermedi mi???? birde benimde şeker 167 şimdi 100lük sonrada diyet ya herkezin şekeri yüksek cıkıyor şekerden dolayı nasıl bir sorun cıkabilir ki?

PURLOTON HAFTADA BİR 12.HFTDAN BERİ KULLANIYORUM...
Benim 50grlık 173 çıktı. 100lük 226-206-141 çıktı.
kontrolsüz şeker bebek ölümlerinde birinci sıradaymış. erken doğum, ciğer ve diğer gelişimlerinde gerilik, sağlıksız fazla kilo bebekte doğduğunda sarılık....

ben kafayı yemek üzereyim ölçüm yapıp duruyorum.

Saatte 4 ü geçmemeliymiş kasılma arada olabilir. İnşallah her şey yolundadır evine gidersin... Yurtdışında mısın?

Yok saatte 4 kere olmuyor. Evet canım yurtdışında yasıyorum ve hani derler ya yurtdışı daha bilgili daha sey diye hiçde değil.
Burada adamı öldürürler. Ben suan evime uzak bir hastanede yatıyorum kuvez oldugu için. Ama bir ağrımız olsa bir derdimiz olsa zile basıp hemşire geliyor. Ve hiç birşeyden anlamıyorlar. Sonra ebeyi haber ediyorlar oda 1 saat sonra geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…