- Konu Sahibi hidennisko
-
- #55.241
PURLOTON HAFTADA BİR 12.HFTDAN BERİ KULLANIYORUM...
Benim 50grlık 173 çıktı. 100lük 226-206-141 çıktı.
kontrolsüz şeker bebek ölümlerinde birinci sıradaymış. erken doğum, ciğer ve diğer gelişimlerinde gerilik, sağlıksız fazla kilo bebekte doğduğunda sarılık....
ben kafayı yemek üzereyim ölçüm yapıp duruyorum.
canım sen igneyi 12 haftadan sonramı başladın ben hamileligimden beri vurunuyorum pkos oldugum icin sanırım canım senin kilo nasıl ben82 olmuşum birde diyet yapıyormusun dr ne önerdi birde canan karatayı dinledinmi asla şeker yüklemesi yaptırmayın diyor bir dinlnle istersen kafam karışmadı degıl haklı yönleride var....
12.haftaya kadr fitil kullandım. bendede pko var. ben 61 kilo ile hamile kaldım. 25.haftada 71.5 oldum. 15 gündür diyetteyim 69 kilo oldum.
3 ana 4 ara öğünüm var... öğünlerde 2 dilim kara ekmek var. genelde kıymalı sebze yemeği yiyorum birde tavuk haşlaması bazen... pilav makarna patates yasak. tatlı şeker hamur işi sıfır... kavun karpuz üzüm muz incir yasak... Ama yinede yüksek çıkıyor...
canan karatay vallahi hiç umursamıyorum... ben şuan eskisi gibi yesem şekerim her gün yüzlük yüklemedeki gibi çıkardı... kadın tereyağına herkes zararlı derken faydalı dedi buda doğru çıktı diye her dediği doğru olcak değil... cnm ben çok strese girdim... bu şeker yüzünden... kontrol etmek çok zor...
burcim yanlmiyorsam senin kabizlik sorunun vardi. Cozebildin mi? Benim durum bazen cok feci oluyor
15 gündür yaptığım diyetle biraz rahatladım. şeker nedeniyle ekmek yiyemiyorum kiiiiii... şükür o kadar çok zordeğil ama tuv. Geldiğinnde yarım saat isal ağrısı çeker oldum. Ama isal değilim. şuanki modamız bu.... :)
BU ARADA SENLE 1 GÜN VAR ARAMIZDA.... AĞUSTOSUN 20 SİNİ BEKLİYORUM 32 OLMAK İÇİN...
12.haftaya kadr fitil kullandım. bendede pko var. ben 61 kilo ile hamile kaldım. 25.haftada 71.5 oldum. 15 gündür diyetteyim 69 kilo oldum.
3 ana 4 ara öğünüm var... öğünlerde 2 dilim kara ekmek var. genelde kıymalı sebze yemeği yiyorum birde tavuk haşlaması bazen... pilav makarna patates yasak. tatlı şeker hamur işi sıfır... kavun karpuz üzüm muz incir yasak... Ama yinede yüksek çıkıyor...
canan karatay vallahi hiç umursamıyorum... ben şuan eskisi gibi yesem şekerim her gün yüzlük yüklemedeki gibi çıkardı... kadın tereyağına herkes zararlı derken faydalı dedi buda doğru çıktı diye her dediği doğru olcak değil... cnm ben çok strese girdim... bu şeker yüzünden... kontrol etmek çok zor...
ayy ne güzel ikizzzz... 32 olsak rahatlıycz aslında... SENİNKİLERİN KİLOLARI NASIL...evet canım, ben de farkettim aynı gdiyoruz. çok şükür bu günlere geldik, ben 2 ayımkalmış gibi görüyorum artık, benimkiler ikiz ya :) 36.haftayı hedefliyorum
canım şimdi iğneyi rahim ağzı acıklığın olduğu icinmi kulanıyorsun dr ölctümü kac mm cıktı birde altan mı ölctü ben altan cok tırsıyorum hemde cok....yarın 100 lük yükleme var eminim cok yüksek cıkacak ben şu sıralar tarcınlı cay iciyororum tarcın şekeri düzenliyormus saracoglundan duydum
ayy ne güzel ikizzzz... 32 olsak rahatlıycz aslında... SENİNKİLERİN KİLOLARI NASIL...
en son gecen hafta 1035gr ve 900 gr olculduler. ben de toplamda 8 kilo aldim. burcim igneyi ne zamana kadar kullanacaksin? bebeklerde tuylenme yapiyormus diye duydum :)
ayy ne güzel ikizzzz... 32 olsak rahatlıycz aslında... SENİNKİLERİN KİLOLARI NASIL...
iğne önlem amaçlı canım... Ben her muayenede alttan ölçtürüyorum. Ben ilk kaybımda alttan muayene olmadığı için kısalığı anlayamadılar baktıklarında iş işten geçmişti... Evet yeşil çay ve tarçın iyi geliyormuş doktorum dedi banada... BU ARDA EN SON R.U. 3.7CM ÇIKTI
canım sağol cvp icin benim 3 kayıp oldu ben birde kan sulandırıcı var pkoslada zooooooooooooooor hemde cok zor hamile kaldım r.u iiiii cok şükür ama dikkat etmelisin yolculuk falan yapma ilk kaybın ne zaman oldu?kasılma varmıydı birde bu proton iğne bebeğe zarar verecek diye cooooooooooooooook korkuyorum canım diyet işe yaradımı? şekerini günlük mü olcüyorsun cok soru sordum kusura bakma ne olur...................
iğne önlem amaçlı canım... Ben her muayenede alttan ölçtürüyorum. Ben ilk kaybımda alttan muayene olmadığı için kısalığı anlayamadılar baktıklarında iş işten geçmişti... Evet yeşil çay ve tarçın iyi geliyormuş doktorum dedi banada... BU ARDA EN SON R.U. 3.7CM ÇIKTI
normal karindan ultrasonla, diger sekilde bakildiginda cok mu fark oluyo doktor benimki iyi die hep ustten muayne ediyo 2,5 altinda olunca alttn bakarm simdilik iyi dio yani arasinda cok bi fark oluyo mu ?
Suan benimki 4.5cm e cikmis dikisten sonra atilirknde 3,5cm di kafam karsti simdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bilemiyorum çok frk olur mu? Ama alttan muayenede sadece ru bakmıyor hunileşme gibi başka şeylerede bakıyor... Allah yardımcımız olsun... Doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok...
Merhaba arkadaşlar bende gecen sali 24 +4 de ikizlerimi kaybettim rahim agzi yetmezliğinden ,sezaryen oldum . Kizlarimin Ikiside 685 gr dogdular ve 2 gun yasayabildiler .dogumdan once farkedilmedi bebeklerim doğduktan sonta soylediler yetmezliğim oldugunu. Tup bebekti meleklerim. Benim gibi olanlar en erken ne zaman hamile kaldilar acaba.birde tek bebektede ben ayni sorunu kesin yasayacak miyim
Acaba ikiz oldugu icin rahim agzi tasiyamamis olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?