- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.501
az daha dayan zeyhatcim,az kaldi,kismetse bir hafta sonra bebegin dogsa bile atik miyadinda dogmus olacak.Magnezyum bende de mide agrisi yapti ama azaltmaya cesaret edemiyorum,tek dayanagim o cunku.Bazi geceler agridan uyuyamiyorum ama yapacak bir sey yok,kasilmam olmasin da gerisine katlanicaz.
canım ağrıların geçti ama dimi sevindim. canım dr kalsiyumda vermişti. onların birbini nötrleyici etkisi var. aynı zamanda kullanma demişti dr. benimde kalsiyum eksikliğim var düşüncesiyle ona daha çok önem vermiştim. bundan sonra birazda yoğunluğu ona vereyim dedim sizlerde kullanıyorsunuz diye 2 gün kullandım. afedersin isal olmuşum sen çok kullanıyorsunya sana öyle etkiler yapmıyor mu
canım ağrıların geçti ama dimi sevindim. canım dr kalsiyumda vermişti. onların birbini nötrleyici etkisi var. aynı zamanda kullanma demişti dr. benimde kalsiyum eksikliğim var düşüncesiyle ona daha çok önem vermiştim. bundan sonra birazda yoğunluğu ona vereyim dedim sizlerde kullanıyorsunuz diye 2 gün kullandım. afedersin isal olmuşum sen çok kullanıyorsunya sana öyle etkiler yapmıyor mu
KIZLAR NİHAYET ANNE OLDUM...
Hissettiğim duyguları anlatacak kelime bulamıyorum.Evimizde dünya tatlısı bir melek var artık.
Bebiğimiz 3150gr doğdu.Çok tatlı bir kız :) İlk başta sezeryanın sıkıntısı çok oldu.Ama bebiş en kısa zamanda toparlanmamı sağladı ve hemen ayaklandım.Bugün 4.gün ve ağrılarım yok denecek kadar az.
Hee bu arada da Zeyhat teyzesi progestanın kıllanma filan yaptığı yok.Benim kızım gayet kılsız :)
Hakikaten Allah tan ümit kesilmiyormuş.Bu mucizeyi bana güzel Allah'ım yaşattı ve Rabbim her isteyene de yaşatsın.Biraz sabırlı olmak lazım.Doğumda da arkadaşlar şunları yaşadım.Epidural olduğu için bilincim yerindeydi.Kalp atışlarım 120 ile başladık doğuma.Bana gösterdikleri anda 160 a çıktı.Yaşadağım o heyecanı anlatamam size.Bu kadar heyecanlanınca anestezi uzmanı genel anestezi yapmak zorunda kaldı.Neden bu kadar heyecan yaşadığımı sizler çok iyi anlıyorsunuzdur.
Hepinizin sırayla anne olacağını çok iyi biliyorum.Cesur olun güçlü olun her şey geçecek...
bana kalsiyumla demirde verdi ben bunları sadece demir ve kalsiyum için biliyordum nötrleyici olarak 2 saat arayla alıyordum
ama magnezyumla kalsiyumu bilmiyordum onlarıda yarım saat arayla falan içiyorum
magnezyum çok öenmli bir ilaç kasılmalara bence kalsiyumdan daha etkildiir ikisinide al farklı zamanlarda hem kalsiyum sayesinde kemiklerindede sorun olmaz
ishale gelince 5 aydır bu durudmu yaşyorum iyki kabız değiliz zaten rahm ağzı kısa birde ıkınmakla daha olumsuz etki yapabiliriz
ayrıca tansiyonu dengeliyormuş hafif hipertansiyon tedavisinde kullanılıyormuş ben aksine düşürüyor diye biliyorum
kalsiyumla magnezyumun birlikte alinip alinmadigini bilmiyorum ama eger oncelik verilmesi gerekirse bu magnezyum olur diye dusunuyorum.Bacak kramplarindan ziyade rahim kasilmalari icin veriliyor bizim durumumuzdaki gebelere.Benim doktorumun dedigine gore rahim agzini yapistirici etkisi oluyormush ayirca.Bu arada ishal yapmasindan bahsetmissin,bende de hemen hemen surekli hafif ishal durumu yapiyor ama bu benim icin iyi ,kabiz olmaktan cok korkuyorum cunku.Tansiyona etkisi var mi onu da bilmiyorum,benim surekli cok dusuk tansiyonum.
canım tansiyonu prepar yükseltiyor , orda diğer ilacımdan bahsetmiştim. magnezyumun öyle bir etkisi olduğunusanmıyorum zaten dediğin doğrudur. tek bildiğim birşey var artık çok korkuyorum sanki sona yaklaşıyorum gibi. 1 ay daha dayanabilsem hep dualarım bu yönde. sizlerede burdaki herkese dua ediyorum. inşallah hepimiz vaktinde mutlu sona erişirizcanım.
canım bana dr söyledi. sabah akşam magnezyum, öğle ise kalsiyum al dedi. aynı öğünde alırsam nötrlediğinden bahsetti. o yüzden dikkat et. yarım saatten daha fazla ara ver bence. magnezyumu 2 öğün mümkün değil alamıyorum zatende. üç gündür bir öğün alıyorum ama çok karnım ağrıyor ishal ağrısı. bugün çok korktum zaten hem ağrı hemde çok şiddetli kasılmalarım oldu dr aradım kontrolüm için daha bir hafta var ama geçmezse yarın dr a gitmeyi düşünüyorum. çok korktum, dün akşamdan bu yana. şimdi iyi gibiyim gerçi. preparı arttırdık hayırlısı allahtan. inşallah bende sein kadar ilerleyebilirim. maşallah diyeyim sana da allah nazarlardan saklasın. sağlıcakla kal.
slm kızlar bende dün dr daydım bebek 2800 gr olmuş ve boyu çok uzunmuş hatta bacakları ultrasona sığmamış dr zor ölçmüş :)) hala tersmiş artık mecburi sezeryan dedi (baştan beri benim isteğimde bu) kafasıda biraz büyükmüş yapısal bir büyüklükmüş eğer bebek dönse bile doğumda takılırdı zor bir doğum olur dedi. Bundan sonrada gelirse hiç korkma artık doğarsa buyursun gelsin diyor :) muayene bitince koluma hafiften vurarak gerçekten iyi dayandın tebrik ederim seni dedi :)))
çok ama çok mutluyum kızlar koca kafalı oğluma inşallah daha bişey olmayacak nerdeyse kalkıp dr un boynuna sarılacaktım tavşan gibi zıplamamak için kendimi zor tuttum :))))
allahım hepinize bu güzel günleri haftaları nasip etsin inşallah
canım hayırdır inşallah bir sorun yoktur umarım neden hastanedesin canımselam hastanedeyim :) laptopum yanımda :)
selam hastanedeyim :) laptopum yanımda :)
canım hayırdır inşallah bir sorun yoktur umarım neden hastanedesin canım
kasilmalarin mi artti canim yoksa baski yapiyor diye mi yatirdilar bilmiyorumkismile
erken doğum durumu olursa küvez sorunu erken halledilebilsin,herhangi ani gelişmede erken müdahale edilebilsin diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?