- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #55.581
Arkadaslar benim iki dusugum var iki kurtaj ve laporoskopi ve histeroskopi oldum son hamileligimde tesadef rahim agzi kisaligi fark edildi 1ay yattim ama 24.hafta dogum yaptim oglum bi haftadir kuvezde bi iyi bi kotu diyorlar bizim icin dua edermisiniz ayni durumu yasayan arkadaslar varmi zaman gecmek bilmiyor
Bir aydir heyet raporu alarak yattim bir ay daha alacam simdi. Sanirim istirahatin baya etkidi oluyor. Insallah zamaninda dogurabiliriz.Dinlenince uzadı bir çok arkadaşın en az 34 e dek bence istirahata devam.
CNm bana sezeryan olacaksın dedi. Pıhtılaşmadan dolayı kanama riski olmasın diye erken , şekerden dolayı ciğeri geç gelişiyor diye geç almamız lazım dedi. İyi ayarlamalıyız dedi. Hideniskoda pıhtılaşma yoktu sanırım. Bende kilo alsın isterim ama biran önce bebeğime kavuşmak istiyorum bişey olmadan... 1ekim 38 hafta oluyor sonrada Bayram var zaten en fazla 38 bekler gibi geliyor... Normal doğum zaten kabus gibi benim için ben yapamam... 8 Eylül'de randevum o zaman sorcam... Bu arada centralde 4750 fiyat verdiler... Muhasebede ki Yeşim hanım çok soğuktu hiç yardımcı olmadı... sen pazarlık yap demiştin ama kız kesin konuşuyor bişey demeye bırakmıyor...Bence 36 haftadan sonra her hafta çağırır. Benim bildiğim Arda Bey bebeği son ana dek tutar sanmıyorum 37 de alacağını. Bu topiğin kurucusu hİDENİSKOYU 39 A DOĞRU ALDI sezaryene ve bebek epey tombikti:) Bence de erken alınmasın bak ibrahim saraçoğlu da diyor bebekler uyum sağlayamıyormuş dünyaya vaktinden önce sezaryenle alınınca. Mümkünse de normal tercih et. O zaman da dedi ki Saraçoğlu sancıyla bebeğe uyarı gidiyormuş bebek dünyaya hazırlanıyormuş pat diye gelince de uyum sağlayamıyormuş sezaryende. Uyuyor belki uykudayken alınıyormuş bebek. Bana mantıklı geldi. Ayrıca ne derece doğru bilmem ama otizmin artış nedenlerinden biri olarak görülüyormuş sezaryen sezaryern doğan çocuklarda otizm daha fazla hem de çok ciddi oranda fazla görülüyormuş. Benim 2 oğlan da sezaryen oldu ama ikisinde de sancı vardı ilk oğlumda deli gibi sancı çektim son ana sezaryen oldu son oğlumda nst de sancı çıktı apar topar alındım o yüzden her halde onlar hazırdılar doğmaya:)) Şayet şekerden korkuyorsan kontrol altındaysa sorun değil.
Coraspini ben 9 artı 3 te kanamam olduğunda bırakmıştır. Cleksanı da gece 12 gibi oldum ertesi gün 13.10 dadoğuma girdim. Bu iğne nedeniyle genel anestezi olmak zorunda kaldım yoksa kombine anestezi(epidural spinal) olacaktım malesef çok istediğim halde doğum anını yaşayamadım. 25 haftalık oğlumu normal doğum yaptığım için aklımdan o an çıkmıyor(
CNm bana sezeryan olacaksın dedi. Pıhtılaşmadan dolayı kanama riski olmasın diye erken , şekerden dolayı ciğeri geç gelişiyor diye geç almamız lazım dedi. İyi ayarlamalıyız dedi. Hideniskoda pıhtılaşma yoktu sanırım. Bende kilo alsın isterim ama biran önce bebeğime kavuşmak istiyorum bişey olmadan... 1ekim 38 hafta oluyor sonrada Bayram var zaten en fazla 38 bekler gibi geliyor... Normal doğum zaten kabus gibi benim için ben yapamam... 8 Eylül'de randevum o zaman sorcam... Bu arada centralde 4750 fiyat verdiler... Muhasebede ki Yeşim hanım çok soğuktu hiç yardımcı olmadı... sen pazarlık yap demiştin ama kız kesin konuşuyor bişey demeye bırakmıyor...
Durur durur merak etme güzel düşünmeye çalış.inşallah daha ileri haftalara kadar götürürsün.yine bu şekil dikkat etmeye devam et,dikiş daha fazla açılmayı engelleyecektir.Ben ayaga hic kalkmiyom wc haric peki 2cm ile 30. haftayi gorebilirmiyim
Sizlere bisey sorcam afedersnz idrar yaptiktan sonra o bolgenizden akıntı geliyo mu ben bi türlü basedemedim.ne yapsamda gecmiyo sirkeli su kullanyrm, bol su iciyorum nafile antibiyotik te kullanmama ragmen hala geliyo .ne yapmam lazim acaba .sizdede oldu mu hiç
Bendede oluyo canim beyaz akinti doktor fitil verdi yine ayni devam etiyo
canım geçmiş olsun , kabız olmamaya dikkat et birde yatak istirahati yap ,serklaj zaten yapılmış .inşallah görürsün riskli günleri atlatmana az kalmış zaten.
Canım maşallah BarekAllah haftalar ilerlemiş. Ben baya giremedim buralara hep aklımdasın chnb Arda tel görüştüğümde seni soruyordum. Diğer grupta kızlar bamya yemişlerdi. Hatta kışın kuru bamya alıp yemişlerdi kilo aldırıyormuş bamya bebeğe.Kızlar bugün arda beye gittim. 30+5te 1600dü. 32+6da 1800 oldu. Kilosu 10gün geri gibi... Böyle bir durum yaşayan var mı? Şekerden dolayı yiyemiyorum ki... Bıdıkta aç kalmış... Yoğurt kalsiyum hapalamıyorum böbrek taşım var. Süt içicem artık. Kırmızı et beyaz et yiyorum ama kilo almamış... Bu arada doğum centralde olcak... Arda bey memorialdan ayrılıyormuş sadece doğum orda yapçakmış... Birşeydaha sorcam benim vajinama ve popoma acayip baskı yapıyor bebek ağrı oluyor... Yürürken çıkçak gibi oluyor sizlerde 33. Haftalarda bunu yaşadınız mı?
Merhaba siz doğum yaptıktan ne kadar süre sonra yaptırdınız bu testleri. ben 35 gün oldu doğum yapalı benimde 22 haftalıktı yarın ben de dr a gidecem bu testleri tahlilleri ben de şimdi mi yaptırsam yada 3 ay beklesem mi? birde yarın bebeğimin neden erken doğduğu çıkan sonuclarda belli olacak inanın ben de sizin gibi düşünüyorum inşşalh bişşey çıkarda en azından tedavi ne gerekirse olurum. bari bi sonraki hamileliğimde kafam az da olsa rahat olur. yarın gel,nce dr dan yazarım ben de size. bu arad rahim filminden çok korkuyorum siz yaptırdınız mı? zormuyduHerkese merhaba;
Tahlillerimi yaptirdim, genetikler temiz , pihtilasma henuz cikmadi, rahim filmi beni cookk gerdigidip zeynep kamilden randevu aldim carsamba gunune ama eve donerken stresten agladim yol boyu vazgectim ordan. Atasehir sifa hastanesinden randevu aldim pazartesiye saat 12:00 de hayirlisi olsun artik cok gerginim cok sikintiliyim.
Butun testlerim temiz cikti sorunsuz gorunuyo belki sacma diyceksiniz ama insallah rahim filminde bisey cikar diyorum bi teshis koyulurda belirsizlik olmaz.
Rahim filmide temiz cikarsa Arda beye gebelik oncesi yinede gorunmek gerekirmi o konudada karar veremedimne dersiniz kizlar ???
Merhaba siz doğum yaptıktan ne kadar süre sonra yaptırdınız bu testleri. ben 35 gün oldu doğum yapalı benimde 22 haftalıktı yarın ben de dr a gidecem bu testleri tahlilleri ben de şimdi mi yaptırsam yada 3 ay beklesem mi? birde yarın bebeğimin neden erken doğduğu çıkan sonuclarda belli olacak inanın ben de sizin gibi düşünüyorum inşşalh bişşey çıkarda en azından tedavi ne gerekirse olurum. bari bi sonraki hamileliğimde kafam az da olsa rahat olur. yarın gel,nce dr dan yazarım ben de size. bu arad rahim filminden çok korkuyorum siz yaptırdınız mı? zormuydu
Merhaba siz doğum yaptıktan ne kadar süre sonra yaptırdınız bu testleri. ben 35 gün oldu doğum yapalı benimde 22 haftalıktı yarın ben de dr a gidecem bu testleri tahlilleri ben de şimdi mi yaptırsam yada 3 ay beklesem mi? birde yarın bebeğimin neden erken doğduğu çıkan sonuclarda belli olacak inanın ben de sizin gibi düşünüyorum inşşalh bişşey çıkarda en azından tedavi ne gerekirse olurum. bari bi sonraki hamileliğimde kafam az da olsa rahat olur. yarın gel,nce dr dan yazarım ben de size. bu arad rahim filminden çok korkuyorum siz yaptırdınız mı? zormuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?