- Konu Sahibi hidennisko
-
- #55.861
Doktor ölçüm yaptı bu defa 29 mm çıktı şimdilik sorun yok dedi 15 gün sonra tekrar bakalım dedi herhangi bir kısıtlama getirmedi ama ben burayı okudukça strese giriyorum iyi bir dr a mı görünmeliyim?su an ankaradayım burdaki arkadasların çoğu aydan asyalı ya gitmiş sanırım ben evden cıkmıyorum genelde uzanıyorum ama nereye kadar bu endişeyle? Bana ankarada önerebileceğiniz biri var mı?içim hiç rahat değil yarın ayrıntılı ultrasonum var bakalım ordada ölçüm yapılıyor mu?
Bu arada feride arkadasım rabbim bebeğini bağışlasın inşallah saglıkla evinize cıkarsınız
ben zaten cok korktum acıkçası evdeyim ama sürekli yatmıyorum sen hiç kalkmıyor musun?sen kac haftadır yatıyorsun arsyy? Yarın mecburen dısarı cıkmak zorundayım bir de dr a ben ısrar ettiğim için ölçtü o yüzden iyi bir dr a görünmek istiyorum bugün biraz bel ve kasık ağrım var zaten bunun herhangi bir belirtisi yok mu? Akıntı vb yazmışlar ama bu haftada normal yazıyor netteHmm bence hic kalkma yerinden derim cunki sinirdasin doktrlara kalsan dikis sonrasi bile normal hayata donebilirsin diyo ama tehlikeye atma baska dktrlarlada grus tabi ayrintilida da olcum yapiyolar .bak ben onceden kaybim oldugu icin 3.5cm le bile hic bi is yapmadim hep yatyorm sende kalkma lutfen
Doktor ölçüm yaptı bu defa 29 mm çıktı şimdilik sorun yok dedi 15 gün sonra tekrar bakalım dedi herhangi bir kısıtlama getirmedi ama ben burayı okudukça strese giriyorum iyi bir dr a mı görünmeliyim?su an ankaradayım burdaki arkadasların çoğu aydan asyalı ya gitmiş sanırım ben evden cıkmıyorum genelde uzanıyorum ama nereye kadar bu endişeyle? Bana ankarada önerebileceğiniz biri var mı?içim hiç rahat değil yarın ayrıntılı ultrasonum var bakalım ordada ölçüm yapılıyor mu?
Bu arada feride arkadasım rabbim bebeğini bağışlasın inşallah saglıkla evinize cıkarsınız
Merhabalar bende 18 haftalik hamileydim. Iki gun once az bi kanama ile doktoruma gittim hicbiseyim yoktu vebegim cok saglikliydi doktorum rahimin 1 cnm acilmis kese disari cikmis diyince neye ugradigimi sasirdim hemen hastaneye yatirdilar o aksam dusuk yaptim ertesi gun kurtaja alindim daha cok yeni oldugu icin cok kotuyum tecbubeleriniz varsa paylasirmisiniz lutfen bundan sonra nolucak bilmiyorum
ben zaten cok korktum acıkçası evdeyim ama sürekli yatmıyorum sen hiç kalkmıyor musun?sen kac haftadır yatıyorsun arsyy? Yarın mecburen dısarı cıkmak zorundayım bir de dr a ben ısrar ettiğim için ölçtü o yüzden iyi bir dr a görünmek istiyorum bugün biraz bel ve kasık ağrım var zaten bunun herhangi bir belirtisi yok mu? Akıntı vb yazmışlar ama bu haftada normal yazıyor nette
Malesef çok fazla keşke var, inşallah benim bir ihmalimden ya da hatamdan olmamıştır da en büyük duam. Sanki hamileliğimde yaşadığım herşey bir işaretmiş bunu yaşayacağıma ama ben görmemişim inatla gibi geliyor şimdi. Bizimle benzer şeyleri yaşayan okadar çok anne var ki kızmadan edemiyor insan. Doğru düzgün tedbirli bi muayene ile önlenebilecek birşey kader kısmetmiş gibi bir hal almış. Üstelik yıllardır birçok ailede yaşanan bu olay dr.lar tarafından pek de önemsenmiyor sanki. Çoğu özel hastane zaten sorunsuzluk giden ve sonlanan gebelikleri takip ediyor, tabi birçok reklam kokan hareketleriyle. İş ciddiye binince bir bakıyorsun ki yanında kimse kalmamış, çoğu arkadaşı ünv. hastaneleri bile kabul etmemiş. Benim takibimi yapan dr. um biz can havline düştüğümüzde daha bebeğimiz yaşarken bir sonrakinde artık fln diye konuşmaya başlamıştı bile çoktanTabii ki dediğin gibi bunlara rağmen birçok mucize de var hayatta. İnsan onları duyunca da benim de böyle olabilirdi kısmet değilmiş demek ki diyor. Teselli arıyoruz bir şekilde.
Allah sana bana ve tüm bizim gibi annelere tez zamanda hayırlı evlatlara sahip olmayı nasip eder inşallah.
Herkese gunaydin arkadaslar dun aksam 10 da sancim geldi apar topar usak medical park hastanesine gittik hemen nst ye baglandim sancim okadar coktuki agliyordum ama nst de sanci gorunmuyordu 4 saat sanci cektimbobrek enfeksiyonundan supheleniyordu doktorlarim endol fitilden sonra biraz rahatladim tam hersey yolunda bebegimi 2 hafta daha karnimda tasimayi umut ederken bir anda saat 4de kanamam geldi doktorumu hemen evinden apar topar geldi hemen sezaryen dedi ama bebegim daha 29 haftalikdi cok kucuktu daha aglaya aglaya girdim doguma belimden assagisini uyusturtular bebegimin sesini duyamdim ama esim bebegimisi gormus cok hareketliymis videosunda da kuvozde birseyler emiyordu solunumunu kendi yapiyor sadece serum vermisler 1310 gramcik daha masallah hareketli ben hep sizlere dua ettim sizde bebegime dua edin lütfen
Merhabalar bende 18 haftalik hamileydim. Iki gun once az bi kanama ile doktoruma gittim hicbiseyim yoktu vebegim cok saglikliydi doktorum rahimin 1 cnm acilmis kese disari cikmis diyince neye ugradigimi sasirdim hemen hastaneye yatirdilar o aksam dusuk yaptim ertesi gun kurtaja alindim daha cok yeni oldugu icin cok kotuyum tecbubeleriniz varsa paylasirmisiniz lutfen bundan sonra nolucak bilmiyorum
Hayir bana daha tehsis konmadi haftaya cumaya patoloji sonucum cikicak 3 hafta sonrada genetik dr, um ondan sonra sebebi belli olur dedi rabbim yardimcimiz olsun insallah cok zor gercekten
Amin insallah doktoruma guveniyorum gerçekten çok iyi ve arastirmaci biri insallah bundan sonra sorunsuz evlatlarimizi aliriz kucagimiza rabbim hepimizin yardimcisi olsun birde kurtajdan sonra kac ay korunma veriyor doktorlar?
Toparlanirsin tabii hayirlisi buymus hepimiz icin demek ki rabbim boyle uygun gormus sende bebegini kucagina alirsin saglikli bir sekilde insallah sabrin sonu selamet olsun hepimiz icin bende bir yandan ara vermek istemiyorum ama bir yandan da yine ayni seyi yasarim diye korkuyorum
Amin allah razi olsun hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah sizin yeni mi oldu peki?
Kesinlikle bende aynı şeyleri sürekli düşünüyorum birşey yapılabilirmiydi .
Doktorlar o kadar alışmışki bu duruma sen acını yaşarken ilk gebelikte genelde böyle oluyor bir dahaki sefere tedbir alınır çok rahat söylüyorlar üstelik hemen hemen her hafta muayne oluyordum. Miyomdan dolayı buna rağman detaylı ultrasonda tespit edildi insan inanmak istemiyor bazen rüyada gibiyim uyamıp kabustan kurtulmak istiyorum doktor gerçekten çok önemli iyice araştırmak gerekli
Allah kayıpları olan yada riskli durumda olan tüm annelerin yardımcısı olsun
Amin canim Allah hepimizin yardimcisi olsun. İnsallah en yakin zamanda biz de bebeklerimizi saglikla aliriz kucagimiza.
Benim detayli ultrasonumu 22. haftamda gazi unv. bi prof yapti, ustelik perinatolog ( riskli gebelikler uzmani). Hem de bi rahim agzi yetmezligi konusunda uzmanlasmis biri. Cok guzel rahim agzi kapali dedi gonderdi bizi. Oglumuz cok hareketliydi, onu yakalicam muayene etcem die baya ugrasti . Acaba o sirada mi tam bakamadi die dusunuoruz biz de. Eger o zaman yakalanmis olsaydi simdi ben yatarak dogumu beklio olabilirdim. Ama konustuk ya keskeler bitmior.
Sabirsizlaniorm demissin benim daha basima geleli 15 gun oldu sanki safak sayiyorum. Nasil gecicek gunler, neler yasicagiz, neler olacak sabirsizlik ve endiselerle dolu kafam. Senin sabirsizligini dusunemiyorum bile cok haklisin. Sanki hamile kalirsak gonderdigimiz bebegimiz yeniden gelecek gibi hissediyorum bir de. Bu daha da sabirsiz kiliyor insani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?