- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.401
Merhaba.bn araniza yeni katildim. Serklaj olan ve olacak olan bütün anne adaylarina şifalar diliyorum insaAllah bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz. Bn 19+3gunluk hamileyim bugün doktor rahim agzi uzunluğunu 3cm ölçtü. Sınırda filan dedi ilacta vermedi. Gecen ay 4cm di. Sizce ne yapmaliyim doktor değiştirmeli miyim. Ve bu uzunluk risklimi.bu haftadan sonra gerekirse serklaj uygulanabilir mi bana önerebileceğiniz İst anadolu yakasinda doktor varmi? Çok soru sordum kusura bakmayin
yat sureklı tuvalete kalk sadece benım serklaj varken dustu 23. haftada cok dınlenmrb bnde serklajlıym 5 hfta oldu bi kc gundur asagı dogru bi agırlık var kasılarımda sızdede varmı sankı tas baglamış sarkıy gıbi buda bnı korkutuyo serklaj varkn dusuk olabilirmiki
çalışıyorum elimden geldiğinde oturuyorum yürumuyorum düşmesının sebebı ne bnım rahım boyu normal onlem amaclıyat sureklı tuvalete kalk sadece benım serklaj varken dustu 23. haftada cok dınlen
rahım boyun normal se neden serklaj yapıldı cnmçalışıyorum elimden geldiğinde oturuyorum yürumuyorum düşmesının sebebı ne bnım rahım boyu normal onlem amaclı
benım seklajım 17. haftada acil yapıldı yapıldıgında rahım boyum 17 mm ıdı 23 e kadar dayandı sonra sonra bı anda 9 mm ye dustu dogum basladıçalışıyorum elimden geldiğinde oturuyorum yürumuyorum düşmesının sebebı ne bnım rahım boyu normal onlem amaclı
daha once 18 haftafa dusurdum doktor onlem amaclı yapalım dedı dıkerken genış oldugunu soyledı iyiki yapmışız dedı bnım dusugum gece sancım oldu sabah kan geldı rahmım 2 cm acılmış bırden kesem patladı suyum geldirahım boyun normal se neden serklaj yapıldı cnm
hımmm benım ılkım oyle oldu ıkıncıde hersey normal dedıler yıne bı andaacıldım acıl serklaj yapıldı faan fıllan tutmadı ıste anlıycan bızım durum onemlı yatmak laızmdaha once 18 haftafa dusurdum doktor onlem amaclı yapalım dedı dıkerken genış oldugunu soyledı iyiki yapmışız dedı bnım dusugum gece sancım oldu sabah kan geldı rahmım 2 cm acılmış bırden kesem patladı suyum geldi
nasip canım claxan kullanıyorum dikişte attırdım hiç bişe kaldırıp indirmiyorum heran oturuyorum dua edıyorum rabbim inş saglıkla kucagımıza verırhımmm benım ılkım oyle oldu ıkıncıde hersey normal dedıler yıne bı andaacıldım acıl serklaj yapıldı faan fıllan tutmadı ıste anlıycan bızım durum onemlı yatmak laızm
pıhtılasma da var o zaman dıkkat et hep dua et dusmesın dıye ınsallah alırsınız kucagınıza bıde dusururmuyum falan dıye dusunme benım gıbı dusuk yapmıslarla da konusma stres yaparsın hadı cnm Allaha emanet olunnasip canım claxan kullanıyorum dikişte attırdım hiç bişe kaldırıp indirmiyorum heran oturuyorum dua edıyorum rabbim inş saglıkla kucagımıza verır
daha once 18 haftafa dusurdum doktor onlem amaclı yapalım dedı dıkerken genış oldugunu soyledı iyiki yapmışız dedı bnım dusugum gece sancım oldu sabah kan geldı rahmım 2 cm acılmış bırden kesem patladı suyum geldi
cevap verdiğin için teşekkür ederim. peki bu doktor hangi hastanede ?Geçmiş olsn bence başka dr daha grüşmelisn çnk kisalma olmş ve daha da kisalablr.haftan ilerledkçe dikiş atilmasi tehlikeli oluyo .korktmak gbi olmasin ama benm 3.5cm di atildgnda ama onceden kayp yasadgm icn atildi brazda o yzden atildi.buarada alttan ölçumle mi ddi eger karindan ölçm yaptysa degşebliyo .kendine çok dkkt et agir kaldirma ve mumkunse ıstraht et derim. önceki sayfalari okursan orda dktr tavsyeleri yaziyo ben bi tavsyede bulunaym imkanin varsa arda lembet adi bu knuda en iyilerden biri.ihmal etme perinatoloji dktryla grüş
Canım kesinlikle dr Arda Bey e gidip muayene olmalısın bebeği kaybetmemek için ne gerekiyorsa elinden geleni yapıyor memorial da çalışıyordu ordan ayrıldı ama kendi özel kliniği var Femical Erenköy deMerhaba.bn araniza yeni katildim. Serklaj olan ve olacak olan bütün anne adaylarina şifalar diliyorum insaAllah bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz. Bn 19+3gunluk hamileyim bugün doktor rahim agzi uzunluğunu 3cm ölçtü. Sınırda filan dedi ilacta vermedi. Gecen ay 4cm di. Sizce ne yapmaliyim doktor değiştirmeli miyim. Ve bu uzunluk risklimi.bu haftadan sonra gerekirse serklaj uygulanabilir mi bana önerebileceğiniz İst anadolu yakasinda doktor varmi? Çok soru sordum kusura bakmayin
Rabbim hayirlisiyla hamile kalmanın ve saglicakla kucağına almayı nasip etsin bu cuma günü dualarimiz kabul olur insaAllahCanım dr Arda Lembet i sormuşsun istanbul da özel kliniği var orda hastalarına bakıyor kliniğin adı Femical int araştır bende Arda beyin hastasıyım üç tane bebek kaybettim rahim ağzı erken açıldığı için ve doktorum haziran ayında laparoskopi serkilaj yaptı açılma riski yok bu şekilde hastaları var ve doğum yapmışlar ben hastalarıyla telefonda konuştum , bende şuan gebe kalmak için uğraşıyorum kısmet bakalım
Amin canım inşallahRabbim hayirlisiyla hamile kalmanın ve saglicakla kucağına almayı nasip etsin bu cuma günü dualarimiz kabul olur insaAllah
Bende de ağrı çok oluyordu hatta serklajdan 2 hafta sonra kanamam bile oldu ama şükürler olsun kontrollerde sorun çıkmadı şimdi serklaj olalı 7 haftayı geçtik. 23.haftadayiz inşallah sagsalim bebislerimizi kucagımıza alacagizSlm kizlar serklaj olali 2 hafta oldu. Ara ara karnimda sertlesme oluyodu. Doktor normal dedi.Dun baya bi siddetledi uyutmayacak derecede. Sabah doktora gittim. Rahim agzi boyu gayet iyi bi sorun gozukmuyor dedi ve idrar tahlili falan yapalim dedi. Birde magnezyum hapi verdi. Magnezyumu icinde kesildi agrilar ama hala korkuyorum siz ne durumdasiniz bu konuda
canm allah yardmcin olsun. Ben bebegimi kaybettim mesaji yazdiktan 3 saat sonra gitti oglumBende de ağrı çok oluyordu hatta serklajdan 2 hafta sonra kanamam bile oldu ama şükürler olsun kontrollerde sorun çıkmadı şimdi serklaj olalı 7 haftayı geçtik. 23.haftadayiz inşallah sagsalim bebislerimizi kucagımıza alacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?