- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.421
Cnm bir daha bu acıyı yasamazsın insallah.Rabbım yardımcın olsun kısmet olmadıktan sonra ne yapsak boş.canm allah yardmcin olsun. Ben bebegimi kaybettim mesaji yazdiktan 3 saat sonra gitti oglumsancim var diye hastanede kal dedi doktorum. Yatali bi saat bile olmadan kanama oldu . Dun 4.26 cm olan rahim agzim acilmis bi gunde ve su kesesi serklajin kenarindan sarkmis. Keseyi patlatip aldilar bebegimi mahfoldum bittim ben
amin amin amaCnm bir daha bu acıyı yasamazsın insallah.Rabbım yardımcın olsun kısmet olmadıktan sonra ne yapsak boş.
Öyle düşünme lütfen en azından tedavi siz hamile kalabiliyorsun.sonucta umut varki başka bir yere gönderiyor. Benim tanıdığım çok kişi var 2- 3 erken doğumdan sonra miladında doğum yapan.yasadıgın çok zor ve yeni hamılelığın in her anı korkuyla gecireceksin. Ama inan bana bebegini Kucağına aldığında bunları ben mi yaşamısim diyeceksin. Benımde bir düşugum oldu daha sonra hamile kalamadım. Zaten düşüğümdede geç hamile kalmıştım. Sonra 3. Tüp bebek denememde hamile kaldım o hamileligimde kanamalı geçti ikizdi birini karnımda kaybettim. Diğeri yaşadı Allaha Şükür.34 haftalik doğum yaptım kızım 1 hafta Yenidoğan yogunbakim da kaldı.dogum yapıp kucağına alamamak, günde 10 dakika bebegini hortumlar ve acılar içinde görmek, hayati tehlikesinin olması çok zordu.ama kucagıma alıp evimize götürdügumuzde hepsi geride kaldı. Şimdide kızım kardes isteyince yine tup bebekle hamile kaldım. toplamda 6 kez tup bebek tedavisi oldum.her tedavimde şunu birkez daha öğrendim bizden daha çaresiz olan insanlar var ve herseferinde sukrettim. Inşallah zamani geldiğinde bebegini Kucağına alıp evinize götüreceksin. Hep bunu hayal et ve buna inan.suanda yapacağın tek şey sabır ve dua.amin amin ama
Ucuncu sefer denemeye gucum kalmadi artik. Rahim agzi yetmezligi degilmis benim sebebim. Serklaj saglamdi doguma aldiklarinda. benim vucudum dort bucuk bes aydan sonra bebegi kabul etmiyomus atmaya calisiyomus cerrahpasaya gonderecekmis doktorum ama hic umudum yok artik
aynn canım yurumek sorun oluyo bakalım nolcakCanm burdakilern hepsi önlem amaçli yapiliyo dikişleri açılma varsa acil dikiş yapiyolar.benmkide çok kisa degildi ama önlm amaçli kndu işte.yatmak gerekli malesf yurumek ble iyi gelmiyo bence rapor alip evde kalmalisin.
nasıl bi belirtiyle gittin canım allah yasatmasın bidahaamin amin ama
Ucuncu sefer denemeye gucum kalmadi artik. Rahim agzi yetmezligi degilmis benim sebebim. Serklaj saglamdi doguma aldiklarinda. benim vucudum dort bucuk bes aydan sonra bebegi kabul etmiyomus atmaya calisiyomus cerrahpasaya gonderecekmis doktorum ama hic umudum yok artik
Zaten serklaj arkası 2-3 gün normal hatta benim serklajdan 10 gun sonra bildiğin kırmızı kanama geldi hemde epey.ama şükür ki hersey iyi çıktı. Doktorum dikis bölgesinden olabilir dedi şimdide 8 hafta olacak bir sorunumuz yokKizlar catliyorum biride bana cevap yazsin lutfen
Zaten serklaj arkası 2-3 gün normal hatta benim serklajdan 10 gun sonra bildiğin kırmızı kanama geldi hemde epey.ama şükür ki hersey iyi çıktı. Doktorum dikis bölgesinden olabilir dedi şimdide 8 hafta olacak bir sorunumuz yok[/QUOTE
Yasayan kizimda o kadar cok cektimki hamilelik doneminde beyin resmen unutmus bi cok seyi.yasayan yazdim cunku ilk bebegimde kizdi kaybettigimiz.bu ucuncu yasayisim bulantilarida ama ilkinde 4ayda ikincide 5 ayda gecti bu ne olcak bilmiyorum.en zoruda kimildayacak konuscak haliniz bile yokken cocugunuzun aglayip annem beni sevmiyor artik demesi.
Bilmezmiyim benimde 6 yaşında kızım var.evde ilgi bekleyen bir çocuk varken yatmak çok zor oluyor.sukurler olsun annem ve babam geldi biri benle diğeri kızla ilgileniyor.ama yinede çocuk işte beni istiyor. Bazen çok üzülüyorum kucucuk yasinda kızımın sırtına çok ağır yük yüklenmiş gibi hissediyorum. 1.sinifa gidiyor bütün arkadaşlarını annesi bırakıp alıyor. Benim kızimida dedesi yada babası.bu bile sorun olabiliyor. Ama yine de daha beterlerini düşünüp kendimi teselli edip sukrediyorum. Allahım korusun annesini kaybeden çocuklarda var.bizler yatakta yanlarındayiz birkaç ay sonra hersey geride kalacak inşallah.tek yapacagimiz sabır ve dua
insallah canm en azindan kalbim rahatti bu sefer . Ilkinde benim ihmalim yuzunden mi oldu diyordum ama bu seferkinde 4 gune bir gidiyordum doktora her gun haberlesiyorduk doktorumla. Serklaj butun umudumdu ama doktkr rahim agzi yetmezligi degil deyince kafam daha allak bullak oldu neden neden diye sormaktan yoruldum. genetik testlere kaldi umudum. Aranizda genetik test yaptiran var mi kiÖyle düşünme lütfen en azından tedavi siz hamile kalabiliyorsun.sonucta umut varki başka bir yere gönderiyor. Benim tanıdığım çok kişi var 2- 3 erken doğumdan sonra miladında doğum yapan.yasadıgın çok zor ve yeni hamılelığın in her anı korkuyla gecireceksin. Ama inan bana bebegini Kucağına aldığında bunları ben mi yaşamısim diyeceksin. Benımde bir düşugum oldu daha sonra hamile kalamadım. Zaten düşüğümdede geç hamile kalmıştım. Sonra 3. Tüp bebek denememde hamile kaldım o hamileligimde kanamalı geçti ikizdi birini karnımda kaybettim. Diğeri yaşadı Allaha Şükür.34 haftalik doğum yaptım kızım 1 hafta Yenidoğan yogunbakim da kaldı.dogum yapıp kucağına alamamak, günde 10 dakika bebegini hortumlar ve acılar içinde görmek, hayati tehlikesinin olması çok zordu.ama kucagıma alıp evimize götürdügumuzde hepsi geride kaldı. Şimdide kızım kardes isteyince yine tup bebekle hamile kaldım. toplamda 6 kez tup bebek tedavisi oldum.her tedavimde şunu birkez daha öğrendim bizden daha çaresiz olan insanlar var ve herseferinde sukrettim. Inşallah zamani geldiğinde bebegini Kucağına alıp evinize götüreceksin. Hep bunu hayal et ve buna inan.suanda yapacağın tek şey sabır ve dua.
Amin canim amin. Sizler kucaginiza alirsiniz ins bebeklerinizi. Sertlesme oluyodu. Serklajdan sonraki on gun cok rahatti sonrasinda gunde 4 defa falan sertlesme oldu. Rahim agzi boyu 4.26 cikiyodu. Dogumdan iki gun once siddetli sancim oldu rahim agzi gene iyiydi. Enfeksiyon icin test yaptik. Sonucu aldik iyi cikti. Doktor bugun burda kal bakalim serumla durdurmaya calisalim sanciyi dedi. Ama yattiktan yarim saaat sonra kan geldi.nasıl bi belirtiyle gittin canım allah yasatmasın bidaha
Bende hiçbir sorun olmadığı halde tup bebek tedavilerim tutmuyordu. Bu yüzden tup bebek doktorum genetik test istemişti. 7 yıl önce yaptırmıştım.hatirladigim kadarıyla sadece eşimle kan vermiştik.ama odada bir sorun cikmamistiinsallah canm en azindan kalbim rahatti bu sefer . Ilkinde benim ihmalim yuzunden mi oldu diyordum ama bu seferkinde 4 gune bir gidiyordum doktora her gun haberlesiyorduk doktorumla. Serklaj butun umudumdu ama doktkr rahim agzi yetmezligi degil deyince kafam daha allak bullak oldu neden neden diye sormaktan yoruldum. genetik testlere kaldi umudum. Aranizda genetik test yaptiran var mi ki
allah sabır versin saglık versın canım inş bu son olur ilk kezende duydum böyle bişe bendede serklaj var ancım oldu ama srtlesme serklajdan iki sonra gün oldu sadece yşnede yüregim agzımdaAmin canim amin. Sizler kucaginiza alirsiniz ins bebeklerinizi. Sertlesme oluyodu. Serklajdan sonraki on gun cok rahatti sonrasinda gunde 4 defa falan sertlesme oldu. Rahim agzi boyu 4.26 cikiyodu. Dogumdan iki gun once siddetli sancim oldu rahim agzi gene iyiydi. Enfeksiyon icin test yaptik. Sonucu aldik iyi cikti. Doktor bugun burda kal bakalim serumla durdurmaya calisalim sanciyi dedi. Ama yattiktan yarim saaat sonra kan geldi.
Cnm bol su icmek en iyi çözüm ic camasirini sik değiştirmek vajinal bölgeyi kuru tutmak yeterli olacaktircanm idrar yolu enfeksiyonuna nasıl dikkat edecez fazla yıkamak da ii değil diolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?