- Konu Sahibi hidennisko
-
- #56.441
Kizlar arsyyden ve bi arkadasimiz vardi adini hatirlayamadim hastanedeydi kese sarkmasi falan vardi hAberiniz varmi dogum yaptilarmi acaba uzaktan takip ediyorum bi kAc gundur yoklar merak ettim
Masallah canimm yerinden memnun demekki bebis gule gule kucagina alirsin insallah seni goremeyince acaba dogurdunmu diye dusundun ben bilmiyordum sezeryan olacaginiCanm merb beni mrak etmişsn yok daha yapmadim şükür ocagin 2snde sezeryan olucam cuma gnu beklyruz hayrlisyla rabbim burdaki herkse nasip etsin bu gnleri hayrlisyla hep berabr kucaklayalim yavrularimzi
Arkadaslar merhaba... onlem amacli 12 haftalikken yani 4 gün once serklaj ameliyati oldum. Cok korkuyorumne yapmam grekiyor? Ozellikle vajinal temizligi nasil yapmaliyim . Bilmiyorum tecrubelerinizden faydalanmak isterim lütfen. ..
Cvp icin tskler... yeni oldugum icin zaten bu hafta kalkmiyorumm yatiyorum. Doktor 5 gun sonra banyoya girebilirsin dedi. Enfeksiyon kapmaktan korkuyorum diye sordum.Merhaba.benim ikinci serklajim yapildi bu ay.normal nasil temizleniyorsaniz devam.sadece cok sicak suyla banyo yok birde cok ayakta kalmayin.atiyorum yemek yaptiniz yarim saat surdu 15-20dk dinlenin.eger kasilmalariniz vs yoksa dinlenerek agir olmayan herseyi yapabilirsiniz
Cvp icin tskler... yeni oldugum icin zaten bu hafta kalkmiyorumm yatiyorum. Doktor 5 gun sonra banyoya girebilirsin dedi. Enfeksiyon kapmaktan korkuyorum diye sordum.
Gecmis olsun. Ikinci dikis demissiniz ilk çocukta da mi dikis atildi?Zaten temiz insanlariz kafanizin karismasida cok normal.hamilelikte vajina iki kat daha acik oluyor her mikroba.standart temiz kuru tut biseyde olursa allah korusun tedavisi olan turde olsun ins.diyorum.ilkini dogurdumda yasmi gecti bilmem bu zorladi beni.
sizi hiç tanımıyorum ama biraz önce tesadüfen kızınıza kavuşana kadar başınıza gelenleri gözyaşları ile okudum bende bebek istiyorum henüz 2. ayımız olmadı diye kendimi bunalttığım bir zamandı ve kendimden utandım resmen ALLAH yüzünüzü hep güldürsün kızınızla ailenizle musmutlu uzun ömürler diliyorum..Arkadaşlar merhaba, uzunn zamandır siteyye giremedim. Okuyup, takip edenlere umut olsun
ben 37. Haftamın içinde 10 gün önce kızımı eylül masalımı kucağıma aldım.. Aslında kızım daha duracaktı ama
beni doğum steresi sardı birde eşimle biraz sorun yaşadım.. Bebeğin nabzı 4 gün boyunca karnımda çok yüksek
olduğu için doktor bebeği sezeryanla alalım dedi.. 18 eylülde doğdu kızım..
Arkadaşlar yılmayın sabredin.. Yatın ben yatarak kavuştum bebeğime.. Allahh herkese nasip etsinn
Malesef ilk bebegimi 5, 5aylik normal dogum yaptim mecbur.ozaman teshis konuldu.simdi bir kizim var 4.5yasinda.buda ucuncumu ikincimi diyeyim bilemiyorum.yas da 34olunca haliyle zor geliyor ama 14haftayi devirdim cok sukur.sizin ilkmi?[/QUOTE][QUOTE="mehtapmhtp88, post: 38435793, member: 64656s olsun. Ikinci dikis demissiniz ilk çocukta da mi dikis atildi?
Bende ilkimi 18 haftalikken kaybettim malesefMalesef ilk bebegimi 5, 5aylik normal dogum yaptim mecbur.ozaman teshis konuldu.simdi bir kizim var 4.5yasinda.buda ucuncumu ikincimi diyeyim bilemiyorum.yas da 34olunca haliyle zor geliyor ama 14haftayi devirdim cok sukur.sizin ilkmi?
Bende ilkimi 18 haftalikken kaybettim malesefsimdi ikinci gebeligim. Sat a gore on uc ultrasona gore 12 haftam bitti cok sukur. Rahmim kalp seklindey
mis ondan rahim agzi aciliyormus. Sizinde yeni atildi herhalde dikis? Bu arada cok gecms olsun
8 kg cok fazlaymis... bnm cok asiri degilde kraker tuzlu salatalik iyi geliyor.[/QUOTE]Gecen cuma atildi dikis.aslinda dikisle sorunum yok bulantilar bitirdi beni.1ayda 8kilo verince kimildayacak enerjim bile yok.sizede gecmis olsun hangi sehirdesiniz bu arada
8 kg cok fazlaymis... bnm cok asiri degilde kraker tuzlu salatalik iyi geliyor.
Zatdn bu haftalarda bebege yetio besin azda olsa. Bulantinda azalir ins bu haftalardan sonra. Kiz bebekmi bekliyorsunuz?[/QUOTE]Nerde keske yiyebilsem 2hafta once 8lt serum takildi 2gun yattim hastanede.keton cikti dok.vucut tukenmis dedi.neyse bebek iyi enazindan ayricada dogurunca cok kilo almis olmam:))
Zatdn bu haftalarda bebege yetio besin azda olsa. Bulantinda azalir ins bu haftalardan sonra. Kiz bebekmi bekliyorsunuz?
Kiz bebekte bulanti cok olur derlerya ondan sordum:) valla 10. Haftada zorladim erken ama erkek gibi dedi. 12de ine baktı göremiyorum dedi hakkimizda hayrli si. Saglikli olsun. ..[/QUOTE]Daha belli degil ocak 6da randevum var ogrenicez.10eylul benim sat.sizinki bellimi?
Canim buscopano kasilma icinmi kullaniyorsunbnde 1,5 ay once serklaj yaptırdım iki kez enfeksyon riskim oldu gectı vajınayı kuru tut mk gerek çok dikkt ediyrum ilişki yasak kasılma olmasın diye grılarım oldu bi ara adet sancısı cektim buscopan endol fitil ve magnezyum kullnıyorum cok şükür kasılmalarım azaldı işe gidiyrum ama cok dikt edıyorum cok aykta kalıp yormuyorum kendımı bn elimden geleni yapıyorum gersı nasip rabbıme dya edıyorum inş saglıkla kucagıma alırm oglumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?