Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canm endol fitili çok kullanma bebeğe zarari olymuş çok kasilmalarn oldgnda atarsn düzenli kullanmamaya gayret et dktrm demişti ayrica burdada okumştm iyi olmadigni .kasilma zaten olan bsey saatte 4kez olmasn önemli olan o.benimde oluyodu günde 5 6 kez ama düzenli olmadgi için sıkintsni yaşamdm

Amin canm malesf daha önce 27 haftlik dğumu sezeryanla yapmstm bebek yasar ümidyle zarr grmsin die .o yuzdn sezeryan gerçi kizim hala ters istesydm de olmazmiş heralde nrmal dgum bunda .bende senin gbi dyodum 32 bi gelse die snra gnümde gelsn die bekliydm şukur inş sizlerde grürsnz hayrlsyla bu gnleri umudunuda yitirme rabbim isteynce hersey olur yetr ki duani tam yap yarim iş gstermesn kimseye

Buarada sen kaç haftliksn

Dogru diyosn canim kullanmicam

Buarada sen kaç haftliksn
Ben 29+ 4 gunlugim canim simdilik 32 bakalim sonrasinda hic olmazsa korkum olmaz
Canim inan tek yaptigim sey dua zaten tek inancim ben bu dualarla bu gune geldim ve insallah rabbim devaminida nasip eder senin gibi gozu gunune dikerim
Ama iste bu kasilmalar sancilar canimi sikiyor yani ozaman korkuyorum bebekler gelecekler diye insallah beklerler biraz daha

evet cok agrı oluyodu doktor cok kuvvetli bi kas gevsetici oldugunu söyledi sertlemelerım ciddi olarak azaldı
Gunde kac kere aliyon canim
Ben bi turkiyedeki doktorumu arim sorim kasilmalar icin buscopan kullaniyimmi diye benimde cok kasilmalarim var ama burdaki doktorlar hic ilac vermiyorlar bendede buscopan var bi arayip sorim kullansam bisey olurmu

Gunde kac kere aliyon canim
Ben bi turkiyedeki doktorumu arim sorim kasilmalar icin buscopan kullaniyimmi diye benimde cok kasilmalarim var ama burdaki doktorlar hic ilac vermiyorlar bendede buscopan var bi arayip sorim kullansam bisey olurmu
bna gunde uc kez vermişti

Merhaba herkese.20 haftaya girerken canimin cani canim oglum bacaklarimin arasindan kaydi gitti.Allah kimseye vermesin acısını.yüregim yangın yeri. Can veremedim.omrümden veremedim.annesi kurban olsaydi ona.ama böyle olmasi gerrekiyormus diyorum.sabretmek cok zor.allah herkese hayirli ve saglikli bebekler nasip etsin.rahim agzi yetmezligi.2.ye hamile kalmak istiyorum üzerinden tam 1 ay gecti adet olduktan sonra hemen kalsam yine ayni aciyi yasamaktan cok korkuyorum.hamile kalabilirmiyim hemen?

Acini cok iyi anliyorum ayni seyleri yaaamis biri olarak... uzulme diyeceg8m elde degil. Sadace sabir arkadasim sabir... subat ayinsa dusugum oldu. Doktor gebeligin 6 aydan once olmasi durumunda tekrarlayabilecegini soyledi. Israr edince doktor en enn az 4 ay ara verebilecegimi soyledi. Cevreminde destegiyle tam 6 ay sabrettim. Cunku bizim rahimler zaten zayif.. toparlanmaya ihtiyaci var. 6 ay bekledim, ve simdi yani dusugumden 7 ay sonra tekrar hamileyim. Sukurler olsun.. 12. Haftamizdayiz ve serklaj dikisim bu hafta yapildi tekrar dusuk olmamasi icin. Sana diyecegim sabret arkadasim. Kendini yalniz sanma burda çok kisi var senn gibi. 6 ay bekle hic olmaasa 4 ay. Tekrar basin sagolsun rabbim sabir versin...

Bende ilk bebegime normal dogum yapmak zorunda kaldim.5.5aylikti ozaman teshis kondu.cok uzuldum yiprandim.simdi kizim var 5yasinda.15haftalikta hamileyim serklaj yapildi tabi.yalniz degilsiniz umitsizlige kapilmayin.allah veriyorsa bir sebebi vardir dedim hic isyan etmedim.odulude malum yaramaz bi zibidi ins.ikincisinide doguracam.inancli olun

Merhaba size de yeni serklaj yapildi harhalde calisiyormusunuz

Bana 15 haftalik ken yapıldı ve dr heyet verdi şimdi 24+2 yiz arada sırada oturuyorum sadece.hicbir is yapmıyorum.hic riske atmıyorum. Sizde dikkat edin

Merhaba size de yeni serklaj yapildi harhalde calisiyormusunuz

Calismiyorum.dikis sonrasi 1hafta dinleniyorum.sonrasinda hayatima devam.cok yorulmadan geziyorumda yemegimide yapiyorum dinlenerek.agir is yapmadan.cok sukurki bende kasilma sertlesme vs sorunlar yok.allahim o arkadaslara yardim etsin

[QUOTinshtapmhtp88, post: 38492997, member: 646562"]Ins tez zamanda haziran gelirde kavusuruz yavrularimiza:)[/QUOTE]

Amin ins.saglikli sihhatli bunuda atlatiriz.iki cocukla bende artik dogum sayfami kapatirim bana yeter:))

[QUOTinshtapmhtp88, post: 38492997, member: 646562"]Ins tez zamanda haziran gelirde kavusuruz yavrularimiza:)

Amin ins.saglikli sihhatli bunuda atlatiriz.iki cocukla bende artik dogum sayfami kapatirim bana yeter:))[/QUOTE]
Masallah ne guzel iki tane olacak:) cinsiyetler ne peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…