- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.841
ikisi de tüp bebek tedavisiyleydi.............yaşım 37,fsh yüksek,rahimde sorun üzerine sorun..yok yok yani...ama oldu işte......dr lar şans vermiyordu hiç...
nasıl, kendini iyi hissettin mi :1hug:
Ah canım arkadaşım seni en iyi burdakiler anlar herhalde. Ben aynı durumu tam 3 kez yaşadım.Nasıl unutulmaz üzüntüler.... Şimdi 4. kez hamileyim. 13+0 da serklaj yani dikiş yapıldı. Bugün 25. haftam doldu çok şükür ama evden sadece doktor için çıkarak hep istirahatle geçirdim günleri. Dikiş konusunda iyi bir doktor bulursan bir daha üzülmezsin.bebekler tüp müydü?merhaba arkadaşlar 3 hafta önce 20 haftalık ikiz bebeklerimi rahim açıklığı nedeniyle kaybettim ilk gebeliğimdi bi dahaki hamileliğimde dikiş atılması gerektiğin söyledi doktorum.hala çok üzgünüm herkes unuttu sanki,ama ben hala ilk günkü gibiyim her sabah uyandığımda elim karnıma gidiyor içim sızlıyor sizler anlayabilirsiniz sanırım...
Ah canım arkadaşım seni en iyi burdakiler anlar herhalde. Ben aynı durumu tam 3 kez yaşadım.Nasıl unutulmaz üzüntüler.... Şimdi 4. kez hamileyim. 13+0 da serklaj yani dikiş yapıldı. Bugün 25. haftam doldu çok şükür ama evden sadece doktor için çıkarak hep istirahatle geçirdim günleri. Dikiş konusunda iyi bir doktor bulursan bir daha üzülmezsin.bebekler tüp müydü?
selen k cım allah sana büyük sabırlar versin...ben de 25 haftalık bebeğimi kaybettim üstelik sezeryan oldum( ve 7 ay sonra yeniden hamileyim şükür 25 haftalık olacaklar 3 gün sonra allahın izniyle ...hı hep yatarak geçiriyorum o başka ama inşallah bu sefer sağlıkla doğururm diye dua ediyorum allah tez zamanda tekrar nasip etsin çok zor hele de hareketlerini hissettikten sonra ((((
kızlar hepinize allah sabır versin.. bende bebeğini 2 kere düşürdüm. bende pco var. şimdide 3. ye hamile kalmaya çalışıyorum ama bu ay puregon ve çatlatma iğnesi kullanmama rağmen yumurtam çatlamadı. bu sayfayı hergün okuyorum. rabbim banada nasip etsin3. hamileliği, bende aranıza katılmak istiyorum...
kızlar annemdeyim ve nete giremiyorum
sayfaları bile okuyamadım
yalnızca yaren senin güzel haberlerini aldım
bu sefer çok gzel olucakarkadaiım
zeyhatçım bebiş nasıl
bizimki yene yeni gerçek yüzünü gösteriyor
pek gezente oldu
şimdi de hızla yazıyorum
çok fena parmak emiyo acıktı
kızlar hepinize bu zor yolda sbır diliyorum
çok ümitli olun
bebeğinizi kucaklıycaksınız
hatırlamak bile istemiyorum o günleri
ömürden ömür gidiyor
ama sonu güzel oluyor
dikişe güvenin ve yatarak geçirin
hepinizin bebeklerini kucaklamasını ve doya doye koklamasını diliyorum
edacım inşallah bende senin gibi mutlu sona ulaşırım bu sefer.. Rabbim şu mübarek günlerde herkesin yavrusunu bağışlasın..Anne olmayı dileyen herkese nasip etsin..:Saruboceq:
samyelicim sende bir gelişme varmı..yumurtan çatlamamış galibafisfisfis
edacım inşallah bende senin gibi mutlu sona ulaşırım bu sefer.. Rabbim şu mübarek günlerde herkesin yavrusunu bağışlasın..Anne olmayı dileyen herkese nasip etsin..:Saruboceq:
samyelicim sende bir gelişme varmı..yumurtan çatlamamış galibafisfisfis
kızlar hepinize allah sabır versin.. bende bebeğini 2 kere düşürdüm. bende pco var. şimdide 3. ye hamile kalmaya çalışıyorum ama bu ay puregon ve çatlatma iğnesi kullanmama rağmen yumurtam çatlamadı. bu sayfayı hergün okuyorum. rabbim banada nasip etsin3. hamileliği, bende aranıza katılmak istiyorum...
merhaba arkadaşlar.
Bende iki kere erken doğum yaptım rahim ağzı yetmezliği yüzünden. Ilki 20 ikincisi 26 haftalıktı ve ikiside yaşamıyor. şu anda 11 haftalık hamileyin ve 16. Haftamda serklaj yapılacak. Doktorum açılma olmasa bile önlem olarak yapmalıyız serklajı diyor. Ama ben çok korkuyorum. Ya işlem sırasında bi aksilik olup bebeğin suyu patlarsa. Ya sonra enfeksiyon olursa. Içim hiç rahat değil.
Bu işlem genel anestezi ile mi yapılıyor ve işlem sonrası antibiyotik mi kullandırıyor doktorlar acaba. Bunların bebeğe zararı olurmu acaba peki? Bide serklajı zeynep kamil hastanesinde yapan varsa nasıl geçtiği hakkında bilgi istiyorum sizden. Nolur bana yardım edin. çok korkuyorum..
merhaba arkadaşlar.
Bende iki kere erken doğum yaptım rahim ağzı yetmezliği yüzünden. Ilki 20 ikincisi 26 haftalıktı ve ikiside yaşamıyor. şu anda 11 haftalık hamileyin ve 16. Haftamda serklaj yapılacak. Doktorum açılma olmasa bile önlem olarak yapmalıyız serklajı diyor. Ama ben çok korkuyorum. Ya işlem sırasında bi aksilik olup bebeğin suyu patlarsa. Ya sonra enfeksiyon olursa. Içim hiç rahat değil.
Bu işlem genel anestezi ile mi yapılıyor ve işlem sonrası antibiyotik mi kullandırıyor doktorlar acaba. Bunların bebeğe zararı olurmu acaba peki? Bide serklajı zeynep kamil hastanesinde yapan varsa nasıl geçtiği hakkında bilgi istiyorum sizden. Nolur bana yardım edin. çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?