- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.881
Yarenim sıra sana geldi arkadaşım sende inşallahh çektiklerin mükafatını alıcaksın..
Nasılsın bua raa bebğin nasıl nasıl gidiyor?
sofika gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...inşallah bebeğin kısa zamanda dahada kendini toparlar canım..
.
Allah analı babalı büyütsün canım,gözün aydın :)
selam arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ancak uzun zamandır takip ediyodum.beni üye olmaya iten şey birsenc arkadaşın sorusu oldu.ben 24 haftalk bebeğimi kaybettim sonraki hamileliğimde 16.haftada serklaj oldum ve çok şükür bir sorunda yaşamadım tabi tedbiri elden hiç bırakmayarak şu an oğlum 3 yaşında ve ben yine hamileyim.yani canım 16 geç falan değil sen stres yapma yatmaya bak selamlar..
merhaba kızlar ikili testimin sonucunu bugün aldık çok iyiymiş çok şükür bebeğim sağlıklıymış.. dikişimde perşembe günü olucakmış..inşallah onuda sorunsuz atlatırım Allahın izniyle.. desteğiniz hepinize çok teşekkür ederim kızlar...
ÇOK SEVİNDİM ADINA. İNŞALLAH AMELİYATTA PROBLEMSİZ GEÇER. AMELİYATTAN SONRA KENDİNİ Yİ HİSSEDERSEN SİTEYE GİRMEYE ÇALIŞIRSAN SEVİNİRİM. MERAK EDİYORUM. PROBLEMSİZ Bİ HAMİLELİK DİLİYORUM. SONUNA KADAR :Saruboceq:
öncelikle çok saol ilgin için. Kaybın içinde çok üzüldüm. Allah sabırlar versin. Diğer çocuklarına da uzun ömür versin inş.
Bende bu cumartesi gidicem kısmetse doktora. Geçen ay gittiğimde rahim ağzını ölçmüştü ve normal dedi. Bu sefer yine ölçücek. Ama geçen sefer ısrarla 16. Haftadan önce olmaz dedi bana. Ne düşünüyo bakalım bu sefer gidince sorucam.
Sana bikaç sorum olucak hazır benimle aynı şeyleri yaşamış birini bulmuşken. Ben şu anda çalışıyorum. Muhasebecilik yapıyorum. Işim ağır değil. Sen yaşadın bilirsin. Acaba çalışmak istesem çalışamazmıyım. Bide ameliyattan sonra ne şekilde ağrı hissettin. çok kanaman oldumu. Bebeğin serklajdan sonra kaçıncı haftada doğdu? Bide en korktuğum şey ameliyattan uyandığımda doktorun bebeği kaybettik demesi. Düşündükçe kötü oluyorum.ilgin için tekrar teşekkür ederim.
yarencim az kalmış hadi hayırlısı
aysecınarlı demek sen liyadorasın haber alamamıştık hiç senden yeni nickide bilmiyorduk.sevindim canım.tekrar gözünaydın.
mumu canım nasılsın.sağlığında önemlii bir sey yoktur inşallah.sende en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah.
edacım bebiş kac aylık oldu nasıl bicirik.
melekcim benim kız bile yasına girecek kim bilir senin oğlan ne kadar büyümüştür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?