- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.921
fatma çok ilginç geldi bide dr mu patlattı suyunu ne kadar açılmıştı geçmiş zaman Allah sabır versin ama Rahim ağzı açık diye bebek doğurtturuluyor muymuş öyle
hiç sorma arkadaşım aynen öyle oldu bende kendi kendimi çok sorguladım ama doktorun dediği zaten o patlatmasada eve gönderseymiş kendi patlarmışta kendi kendime doğururmuşumda falan...zaten ben tek başımayım şok olmuşum apar topar bana bunları yaşattı insanın o an aklına gelmiyo ki gözlem altına al bi tedavi yap desin doktor diye güveniyosun ama artık güven pek kalmadı bende oda tecrübesiz bir doktordu sanırım .öncesinde 11 haftalık düşüğüm olmuştu ve çok acı birde kürtajım ama rahim ağzı yetmezliği teşhisi konmamıştı.ben birazda doktorun kurbanı oldum çünkü 20.haftada az bi lekelenme olmuştu bende ama onda bile neden olduğunu anlayamamıştı belki... diyo insan ama hiç faydası yok Rabbim kimselere yaşatmasın...
doğru söylüyorsun canım benimde o konuda allaha havale ettiğim çok insan var
allah bağışlasın 3 yaşında bir çocuğun varmış ve hamileymişsin
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
3 yaşındaki çocuğuna hamileyken kendi başınamıydın canım yoksa sana bakan yardım eden biri varmıydı merak ettim
ben 1 ay yatmıştım annem bakmıştı wc ye bile kalkmamıştım
şimdi tekrar hamile kalırsam nasıl olacak merak ediyorum
hiç kalkmamak çok zor
benim ilk gebeliğim canm, sen kaçıncı haftandasın?açılma da yokmuş bende , birde bana hiçbirşey demedi, sen de tekrar sor sürekli dinleneyimmi diye falan bakalım sana ne diyecek, bana süpürge bile yapmanda bi sakınca yok dedi, yani doktorummu rahat bilmiyorum, gerçi ben çalışıyorum sürekli yoğun geçiyor günlerim dinlen dese de nasıl dinleneyim, bana önce sıkışıkmısın dedi evt dedim üstten baktı sonra yeteri kadar sıkışıklık yokmuş mecburen alttan baktı, sadece aklımızın bir ucunda olsun senin erken doğum riskin dedi...ben buradaki arkadaşların yazdıklarını da okuyunca pimpiriklendim acaba profösöre falan mı gitsem diye
ben 13. Haftamdayım. şu anda açılma falan yok ama önceden iki kaybım var benim. Ilki 21 haftalık ikincisi 28 haftalık. Ikiside yaşamıyor. O yüzden bana önlem olarak serklaj yapılacak. Sen birazcık panik olmuş gibisin. Böyle yapma bence rahat ol. Rahim ağzı ölçümü gayet iyi. Erken doğum riskin var demiş doktor bunu neye göre söyledi acaba. Rahim ağzı kapalıysa kanaman falan da yoksa bunu söylemek biraz zor. Doktoruna güvenmen lazım eğer güvenmiyorsan değiştir bence. Bende çalışıyorum. Doktoruma istirahat olayını sordum. Bi aksilik çıkmazsa belli bi süre dinlenicem. Daha sonra kendini yormadan çalışmanda bi sakınca yok dedi.
benim kuzenimin 3 kayıptan sonra anladılar serviks kısalığını ve dikişle sağlıklı bir kızı oldu yaklaşık on yıl önce,ve şuan tıp çok ilerledi, bence sağlıkla doğum yapacaksın, dün dr la telde konuştuk ve bana detaylı ultrasonda herşey ortaya çıkar, 2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi, erken doğum riskimi kısalığa bağlı söyledi bence,bende hiçbir belirti yokken ölçüm yaptı, ilk gebeliklerde en az 4 cm olması beklenir demişti, inşallah bir problem çıkmaz kızımı sağlıkla kucağıma alırım
maaşallah ne güzel 38. haftana kadar birşey olmamış,darısı bizim başımıza inş. burada doktorununda rolü büyüktür bence, rahim ağzıyla ilgili hangi ilaçlarıkullandın? ve sürekli yattınmı doğuma kadar merak ettim,bana ilaç vermedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?