- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.941
inşallah dediğin gibi olur. çünkü her kayıp benden bişeyler alıp götürdü. Az buz değil çok çektim. Hem bedenen hem ruhen. Inşallah sen yaşamazsın böyle bişey. Inşallah heğimiz zamanında bebeklerimizi alırız kucağımıza hayırlısıyla.
benimde çevremde yatarak sağlıklı doğum yapan çok oldu, düşünüyorum da bana doktor yatacaksın derse ne yaparım, burada eşin ve ailenin yardımı çok önemli, bazı insanlar bu konuda şanslı ama ben değilim, ancak bakıcı tutmam gerekecek, çünkü ne annem, ne kayınvalidem,ne de kardeşim gelir yanıma çünkü tarzları uygun değil buna, yatmaktan bahsettiğimde hepsi tepki gösteriyor, bizde tek başımıza doğurduk bilmem ne, olayın ciddiyetini anlatamıyorsun ki,herkesin işi gücü varmış birde farklı şehirdeyiz onlarla, hatta söylemesi acı ama eşimde buna tepkili, sürekli yatmakta nazdan başka bişey değil ona göre, ben anladımki bu bebek en çok beni enterese ediyor, ben onun sıcaklığını ve sevgisini taşıyorum, annelik duygusu bu olsa gerek
canım Allah yardımcın olsun insanı en yakınlarının anlamaması ne kötü.Ama buna kahredipte yanlış bişey yapma bakıcı tut en iyisi.hepimiz yani genelde böyle kimse rahatını bırakıpta ayıla bayıla bakmıyo zaten insan bi bardak su istemeye bile sıkılıyo ama kader....
evt Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, çok zor bir durum
benimde çevremde yatarak sağlıklı doğum yapan çok oldu, düşünüyorum da bana doktor yatacaksın derse ne yaparım, burada eşin ve ailenin yardımı çok önemli, bazı insanlar bu konuda şanslı ama ben değilim, ancak bakıcı tutmam gerekecek, çünkü ne annem, ne kayınvalidem,ne de kardeşim gelir yanıma çünkü tarzları uygun değil buna, yatmaktan bahsettiğimde hepsi tepki gösteriyor, bizde tek başımıza doğurduk bilmem ne, olayın ciddiyetini anlatamıyorsun ki,herkesin işi gücü varmış birde farklı şehirdeyiz onlarla, hatta söylemesi acı ama eşimde buna tepkili, sürekli yatmakta nazdan başka bişey değil ona göre, ben anladımki bu bebek en çok beni enterese ediyor, ben onun sıcaklığını ve sevgisini taşıyorum, annelik duygusu bu olsa gerek
bende yaşadım bunları zamanında. çokkk başkalarıyla kıyaslandım. ama üzülme. bu ne zaman bitiyo biliyomusun. allah göstermesin ama ne zaman çocuğun ölüyo seninle beraber başkalarınında içine ateş düşüyo. o zaman yavaş yavaş anlamaya başlıyolar. bende çalışmak zorundayım. kendi tarafımla hiç problemim olmadı. tek şanssızlığım benden uzak olmalarıydı. ama eşim ve eşimin tarafı şimdi üstüme titremeselerde eskisinden çok çok iyiler. temizlik için kadın tutuyolar falan. biraz geç oldu ama sonuçta bişeyler oldu. bu bebekte erken gelip yaşamazsa artık yapacak bişey yok gibi geliyo bilmiyorum. erken doğumu en fazla tetikleyen şey stres demişti doktorum. o yüzden içini rahat tut. kimseye kulak asma. sadece kendin ve bebeğin için yaşa. allah yardım edicektir göreceksin. allah korusun ama kaderinde bizim gibi bu acıları çekmek varsada yaşayacaksın yapacak bişey yok.. allah yardımcımız olsun..
ah ah o stres yokmu
hamileyken günlerce ağladım bana yapılan haksızlıklara
sinirle km.lerce yol gittik
bebeğim kasıldıkça kasıldı karnımda yavrum benim senağlama
ağrısını hala hissediyorum bazen
şimdi olsaydı yaparmıydım
boşverirdim herkesi
umrumda bile olmazdı
hala içim içimi kemiriyor
bebeğim stres yüzünden gitti
3 gün önce doğum günüydü oğlumun yaşasaydı 2 yaşında olacaktı
tekrar hamile kalınca hiç kimseyi takmayacağım kafama
sizde takmayın kimseyi
ah ah o stres yokmu
boşverirdim herkesi
umrumda bile olmazdı
sizde takmayın kimseyi
İnşallah tekrar hamile kalırızda bebeğimizi ve kendimizi düşünürüz sadece insanlardan anlamalarını beklememek lazımmış anlamalarını geçtim hatırlatıyorlar sürekli..hala gittiğim her yer nasıl oldu nelere dikkat etmedinde böyle oldu gibi sorularla karşı karşıyayım üzüntüm bana yetmezmiş gibi onlara ne anlatacağımı düşünüyorum herkes ne kadar düşüncesiz çok üzülüyorum çokk..
inşallah canım,, hepimiz en kısamanda bebeğimizi kucağımıza alırız...
ah ah o stres yokmu
boşverirdim herkesi
umrumda bile olmazdı
sizde takmayın kimseyi
İnşallah tekrar hamile kalırızda bebeğimizi ve kendimizi düşünürüz sadece insanlardan anlamalarını beklememek lazımmış anlamalarını geçtim hatırlatıyorlar sürekli..hala gittiğim her yer nasıl oldu nelere dikkat etmedinde böyle oldu gibi sorularla karşı karşıyayım üzüntüm bana yetmezmiş gibi onlara ne anlatacağımı düşünüyorum herkes ne kadar düşüncesiz çok üzülüyorum çokk..
boncuğum ağlattın beni,, bende hep aynı duayı ediyorum.. ilk bebeğim yaşasaydı 3 yaşında. 2. si yaşasaydı 1 yaşında olacaktı. rabbim en kısa zamanda bizede nasip etsin..
şuan bi tedavi görüyormusun canım...
çoook etkilendim yazdıklarından,ağrısını hala hissediyorum bazen demişsin içim cız etti, çünkü bende üzülünce kafama takınca karnımda bir ağrı oluşuyor,ve bebeği hissedemiyorum,sonra vicdan azabı çekiyorum,bizi üzenleri Allaha havale ediyorum,hamile bir insan üzülür mü hiç yaa
canım benim sakın sıkma canını sen kimseye
bebeğinle konuş sürekli
hepimizin keşkeleri var
sende keşke dememek için ne olursa olsun kimse için kendini üzme
sağlıkla al inşallah kucağına bebeğini
darısıda başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?