- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.961
hem rahim ağzı yetmezliğim var hem de ikiz taşıdım..serklajla tabi..32+4 te sezaryanım oldu,dr ile planlayarak..hamileliğimin % 85 i hastanede yatarak geçti tabi..kalan %15 ini de evde yatarak geçirdim....amin canım inşallah allah bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder
şu anda tedavi görmüyorum canım
ilk hamileliğimden sonra
1 boş gebelik geçirdim
bir ara aşılama yaptırdık tutmadı
ilk bebeğimde aşılamayla olmuştu
eşimin işi sebebiyle farklı şehirlerde oluyoruz sürekli dr. bulmak zor oluyor bizim için
bende pko var eşimdede bi sorun var tedavi görmemiz lazım ama
tüp denemek istiyoruz
merak ediyorum acaba hem rahim ağzı yetmezliği olupta hemde ikiz bebek taşıyabilirmi rahmimiz diye
tüp yaptırıp ikiz olsa bir seferde 2 kuş olurdu =)
tekrar aynı şeyleri yaşamazdık
kızlar 18 haftalık bebeğimi geçen sene kaybettim o dönemki doktorum hamileyken rahim ağzı boyunu hiç ölçmemişti. bebeğimi kaybettikten sonra gittiğim doktorlar rahim ağzı yetmezliği yada enfeksiyon nedeniyle kaybettiğimi söylediler. sormak istediğim rahim ağzı yetmezliğinden bebeğini kaybedenlerin belirtileri nelerdi? benim ki şöyle oldu: ilk önce hafiften başlayan kasık ağrıları sonradan şiddetlendi sürekli tuvalete çıkma isteği ve yarım saat ağrı sürdü sonunda su kesem patladı ve ağrım bitti. acile gittik bebeğin tüm suyunun boşaldığını söylediler ve ertesi gün oğlum karnımda öldü.şimdi merak ettiğim rahim ağzı yetmezliğimi bu anlamıyorum doktorlar tam bilemiyor çünkü hamileyken ölçülmesi gereken bir rahim ağzı boyu varmış . teşekürler
amin canım inşallah allah bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder
şu anda tedavi görmüyorum canım
ilk hamileliğimden sonra
1 boş gebelik geçirdim
bir ara aşılama yaptırdık tutmadı
ilk bebeğimde aşılamayla olmuştu
eşimin işi sebebiyle farklı şehirlerde oluyoruz sürekli dr. bulmak zor oluyor bizim için
bende pko var eşimdede bi sorun var tedavi görmemiz lazım ama
tüp denemek istiyoruz
merak ediyorum acaba hem rahim ağzı yetmezliği olupta hemde ikiz bebek taşıyabilirmi rahmimiz diye
tüp yaptırıp ikiz olsa bir seferde 2 kuş olurdu =)
tekrar aynı şeyleri yaşamazdık
benim bebeklerim ikizdi doktorum eğer önceden bilinse ve dikiş atılsaydı devam ettirebilirdin gebeliğini demişti..ancak tüp bebekte birden fazla embryo transferi yasaklandı bildiğim kadarıyla tek embryo artık belirli bi yaşa kadar sanırım
dr ihmali işte..geçen sene de ikizdi..pisi pisine kaybettim ihmalkar dr lar yüzünden...hala içim acıyor,ağlıyorum onlar için...dr .lar sanki rahim ağzını ölçseler ölürler...serklaj ve sürekli yatak istirahati ve kasılma önleyici ilaçlar ile anca dayanabildim...Umarım sizlerin de Allah yüzünüzü güldürür...:Saruboceq:
Amin canım saol inşallah dediğin gibi olur..seninde tüp bebek anlaşılan iki ikiz üst üste olduğuna göre bi bilgin varmı birden fazla embryo transferiyle ilgili yasaklandı diye biliyorum ama yanılıyomuyum acaba?
kızlar 18 haftalık bebeğimi geçen sene kaybettim o dönemki doktorum hamileyken rahim ağzı boyunu hiç ölçmemişti. bebeğimi kaybettikten sonra gittiğim doktorlar rahim ağzı yetmezliği yada enfeksiyon nedeniyle kaybettiğimi söylediler. sormak istediğim rahim ağzı yetmezliğinden bebeğini kaybedenlerin belirtileri nelerdi? benim ki şöyle oldu: ilk önce hafiften başlayan kasık ağrıları sonradan şiddetlendi sürekli tuvalete çıkma isteği ve yarım saat ağrı sürdü sonunda su kesem patladı ve ağrım bitti. acile gittik bebeğin tüm suyunun boşaldığını söylediler ve ertesi gün oğlum karnımda öldü.şimdi merak ettiğim rahim ağzı yetmezliğimi bu anlamıyorum doktorlar tam bilemiyor çünkü hamileyken ölçülmesi gereken bir rahim ağzı boyu varmış . teşekürler
nasılsın ayşe bebeklerin nasıl unuttun sanırım benii
kızlar merhaba benim serklajım pazartesi yapıldı bugün eve döndüm...çok şükür herşey yolunda gitti şimdilik bir problem yok çok basit ve ağrısız geçti herşey düşündüğümden daha iyi geçti. yaptıracak ve endişeli olan arkadaşlar hiç korkmayın ve stres yapmayın.. inşallah bundan sonrada yolunda gider herşey..
kızlar merhaba benim serklajım pazartesi yapıldı bugün eve döndüm...çok şükür herşey yolunda gitti şimdilik bir problem yok çok basit ve ağrısız geçti herşey düşündüğümden daha iyi geçti. Yaptıracak ve endişeli olan arkadaşlar hiç korkmayın ve stres yapmayın.. Inşallah bundan sonrada yolunda gider herşey..
Sen ne durumdasın Samyeli'cim tedavi flnmı görüyorsun yoksa beklemedemisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?