- Konu Sahibi hidennisko
-
- #5.981
kızlar merhaba benim serklajım pazartesi yapıldı bugün eve döndüm...çok şükür herşey yolunda gitti şimdilik bir problem yok çok basit ve ağrısız geçti herşey düşündüğümden daha iyi geçti. yaptıracak ve endişeli olan arkadaşlar hiç korkmayın ve stres yapmayın.. inşallah bundan sonrada yolunda gider herşey..
merhaba kızlar hepinize bana destek olduğunuz için çok çok teşekkür ederim.. Allaha şükür şimdilik iyiyim bir sıkıntım olmadı hiç genelde pek oturmuyorum uzanıyorum. uzanarak vakit geçirmek için kitap okuyorum, elişi yapıyorum.. tv seyrediyorum çok az oturmaya çalışıyorum.. annem sağ olsun yanımda hiçbir iş yapmıyorum..şu anda nidilat kullanıyorum pazartesiden beri, cumartesiden sonra bırakıcam siz kaçgün kullanmıştınız onu merak ediyorum..ben ilacı bırakınca bir sakıncası olurmu acaba diye düşünüyorum çok faydalı diyorlar erken doğuma karşı çünkü..birde dikişten dolayı vajinal enfeksiyondan korunmak için özel birşey yapmışmıydınız ben ondan da korkuyorum.. haftaya doktora gidince sorumca önce bir size sorayım dedim..
merhaba kızlar hepinize bana destek olduğunuz için çok çok teşekkür ederim.. Allaha şükür şimdilik iyiyim bir sıkıntım olmadı hiç genelde pek oturmuyorum uzanıyorum. uzanarak vakit geçirmek için kitap okuyorum, elişi yapıyorum.. tv seyrediyorum çok az oturmaya çalışıyorum.. annem sağ olsun yanımda hiçbir iş yapmıyorum..şu anda nidilat kullanıyorum pazartesiden beri, cumartesiden sonra bırakıcam siz kaçgün kullanmıştınız onu merak ediyorum..ben ilacı bırakınca bir sakıncası olurmu acaba diye düşünüyorum çok faydalı diyorlar erken doğuma karşı çünkü..birde dikişten dolayı vajinal enfeksiyondan korunmak için özel birşey yapmışmıydınız ben ondan da korkuyorum.. haftaya doktora gidince sorumca önce bir size sorayım dedim..
canım gözünaydın serkilajını sorunsuz atlatmışsın.
her drun uygulaması farklı ben serkilaj sonrası;
3-4 hafta haftada birer defa prolotondepot adlı iğneyi yaptırmıştım.
ayda bir penisilin iğne yaptırıyordum.enfeksiyona karşı
20.hftadan sonra günde 3 magnezyum diasporal kullanmaya başladım.
26.haftadan sonrada günde 4 nidilata başladım.sonra günde ikiye düşürmüştüm.26.haftadan önce nidilatın yararlı olmayacağını söylemişti drum.
bol bol kitap oku canım.anlık amaçlar edin.kitabı bugün şu sayfaya kadar okuyayım.elişini şu kadar sıra yapayım gibi .ben kitap okurdum,3-4 tane şal örmüştüm.:hulya:
birde bol bol sudoku çözüyordum .CADIARZU
zor ama inanki allah sabrını veriyor.hersey mis kokulu bebişlere kavuşmak için.onlar için herseye değer:ecrin_bebekpuyorumnanaktan
sinop-e maaşallah sen 32 olmuşşun. darısı başımıza..açılman veya hunileşmen olmuşmuydu hiç
açıklık için özellikle vajinal muayene ile rahim ağzı uzunluğu ölçülüyor. ama şu an illa açılma olacak diye bişey yok. mesela benim geçen doğumda 26 haftada açılma olmuştu. arkadaşım doktorlar genelde ikincide de dikiş atmıyorlar. bence ısrarcı olmalısın. dikişin tıbbi adı serklaj..rahim ağzına ağrısız açılma olmasın diye dikiş atıyorlar. internette ayrıntılı bilgi bulabilirsin. belki de hiç sorunun olmadan hamileliğini geçirirsin canım inşallah.bende oglumu 20 haftalıkken kaybettim :gitme: 7 sene sonra hamile kaldım şimdi 15 haftalık hamileyim doktorum 4 aylıkken bakılıcak dedi benim merak ettigim hamileyken nasıl açıklıga bakılıyo ben çok merak ediyorum beni aydınlatırsanız çok sevinirim alttanmı muayene yapılıyo neyle bakılıyo olduki açıklık var nasıl dikiliyo şimdiden teşekkür ederim cevap verdiginiz için yaşasın:enbuyukkk:
Kızlarr bu arada bugün doktora gittim maaşallah açılma yok. haftaya 28 olucaz inşallah.
saol arkadaşım. ben hepimizin sağlıkla vaktinde doğum yapmasını yürekten istiyorum..gözün aydın canım.. senin adına çok sevindim.. inşallah bundan sonraki haftalarınıda sorunsuz geçirirsin..
ARKADAŞLAR MERHABA
İKİLİ TESTİMİZİN SONUCUNU ALDIK ALLAHA ŞÜKÜR ÇOK İYİ ÇIKTI. YARIN HASTANEYE GİDİCEM. ANESTEZİ ÖNCESİ TAHLİLLER YAPILACAK. PERŞEMBEDE SERKLAJIM OLACAK KISMETSE. İÇİMDE ÇOK FENA Bİ KORKU VAR. DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN NOLUR. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN:Saruboceq:
ARKADAŞLAR MERHABA
İKİLİ TESTİMİZİN SONUCUNU ALDIK ALLAHA ŞÜKÜR ÇOK İYİ ÇIKTI. YARIN HASTANEYE GİDİCEM. ANESTEZİ ÖNCESİ TAHLİLLER YAPILACAK. PERŞEMBEDE SERKLAJIM OLACAK KISMETSE. İÇİMDE ÇOK FENA Bİ KORKU VAR. DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN NOLUR. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN:Saruboceq:
ARKADAŞLAR MERHABA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?