- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.001
Arkadaşlar merhaba.. Aranıza yeni katıldım. Forumu sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum. ben geçen ay doktora gittiğimde bebek dönmüş, daha erken, dikkat et, yürürken sancın olursa hemen otur dedi. Geçen hafta gittiğimde 26. haftadaydık rahim 2,5 cm olmuş, açılma yok, erken doğum riskin var,ayakta kalmaman lazım,istirahat et dedi. Kalsiyum ve magnezyum verdi. Başka ilaç vermedi. şimdi sürekli yatıyorum.Moralim bozuldu ama burda okudum ki biçok kişi aynı sıkıntıları yaşamış. sizlerin yazdıklarınızı okumak,birbirinize destek olduğunuzu görmek bana moral oldu.Allah herkesin gönlüne göre versin..bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin..hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Arkadaşlar merhaba.. Aranıza yeni katıldım. Forumu sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum. ben geçen ay doktora gittiğimde bebek dönmüş, daha erken, dikkat et, yürürken sancın olursa hemen otur dedi. Geçen hafta gittiğimde 26. haftadaydık rahim 2,5 cm olmuş, açılma yok, erken doğum riskin var,ayakta kalmaman lazım,istirahat et dedi. Kalsiyum ve magnezyum verdi. Başka ilaç vermedi. şimdi sürekli yatıyorum.Moralim bozuldu ama burda okudum ki biçok kişi aynı sıkıntıları yaşamış. sizlerin yazdıklarınızı okumak,birbirinize destek olduğunuzu görmek bana moral oldu.Allah herkesin gönlüne göre versin..bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin..hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
selam kızlar burda bırcogunuzun hıkayesını okudum ve bana çok morel oldu
24 haftalıkken rahım agzı boyunun 40mm oldugunu ogrendım dokorum 28 hafta dolana kadar yatmamı soyledı su anda 28 haftamın ıcındeyım ve bugun dr gıttım 37mm olmus bırsuru ılac verdı ve sadece tuvalet ıcın kalk dedı cok saskınım hıc boyle olucagını dusunmemıstım bıle sızce 37mm cokmu kotu sureklı yatıcak kadar sızler bu konuda tecrubelısınız dogum olana kadar yat dedı ve bırde 35 haftadan once dogum yapabılırsın dedı kızlar sızlerın yorunlarınıza ehtıyacım var allahım bana 7 sene sonra elegımı verdı ınsallah bana bagıslar
selam kızlar burda bırcogunuzun hıkayesını okudum ve bana çok morel oldu
24 haftalıkken rahım agzı boyunun 40mm oldugunu ogrendım dokorum 28 hafta dolana kadar yatmamı soyledı su anda 28 haftamın ıcındeyım ve bugun dr gıttım 37mm olmus bırsuru ılac verdı ve sadece tuvalet ıcın kalk dedı cok saskınım hıc boyle olucagını dusunmemıstım bıle sızce 37mm cokmu kotu sureklı yatıcak kadar sızler bu konuda tecrubelısınız dogum olana kadar yat dedı ve bırde 35 haftadan once dogum yapabılırsın dedı kızlar sızlerın yorunlarınıza ehtıyacım var allahım bana 7 sene sonra elegımı verdı ınsallah bana bagıslar
bende dün doktora gittim rahim açıklıgıma baktı çok şükür açıklık yok dedi doktor her ay konturol edicek ben şu an 4 aylık hamileyim ilk bebegimi rahim açıklıgından kaybettim mafoldumben doktoruma sordum şimdi açıklık yok ama ilerde olurmu dedim doktorumda bişey diyemem olabilde olmayabilirde dedi açıklık yok sana dikiş atsak atsak iltaap olur rahimin dedi bebege zararı var dedi bol bol dinlen dedi kendini yorma dedi rabbim bizin yanımızda olur işşallah sag saglim alırız kucagımıza bebeklerimizi arkadaşlar:Saruboceq: ikili testim temiz çıkytı pazartesi 3 testim yapılıcak işşallah oda temiz çıkar
merhaba 20 haftalıkken 37mm di 26 haftalıkken 28mm olmuştu.aradan 15 gun sonra 27 mm oldu ayrıca bnde lekelenmelerde vardı hep yatdım iş yapmadım.şuanda 27 mm çok şükür 34 haftadayım bence gayet iyi doktorunuz önlem almak için sölemiştir dinlenmek şart ama içiniz ferah tutun allahın iziyle hiç kötü bişey olmaz sınır 25mm çok geçmiş olsun ...morlinii yüksek tut.
benim 18 haftada 37 mm ölçtü ve ne bir ilaç verdi ne de yat dedi, bugün tekrar gidicem ve bu hafta 20. haftam, çok korkmaya başladım, ama önemli olan açılma olup olmadığı, açılma oluncada su veya leke geliyor,hayırlısı olsun artık, elimizden gelen birşey yok, ama 37 mm pek de korkulacak bir ölçüm değil demişti dr, bende 2 hafta rahat bir nefes almıştım, anlamadığım bir şeyde bu doktorlar neden ortak bir paydada buluşamıyor, kimi 37 mm de bir sürü ilaç ve istirahat veriyor kimi de önemli birşey yok diyor, aslında bu durum tutarsız kim doğru söylüyor?? üstelik bir çoğumuz proflara doçentlere gidiyoruz, biz kime inanacağız??
cnm sanada gecmıs olsun allaım kucagıma sagsalım almamızı nasıp etsın ınsallah benım dr um wc harıcı kalkma dedı bıraz fazla tepkı verdı demekkı ama bebegım saglıklı olsunda yatarım artık
gecmıs olsun cnm
valla bende anlam veremedım benım dr um sureklı yat dedı bukadar farklı nasıl olabılıyor anlamadım dr gıttıgınde banada yazarmısın merak etteım ne dıcek
canım ben tüm hamileleğim boyunca yatttım....
masallah meleklerıne kavusmussun cnm allahm uzun omur versın
kacıncı haftada dogum yaptın cnm kuveze gerek kaldımı
rahim ağzının dikilmesi için illa açıklık mı olması lazım mış? hem neden iltihap yapsın ki ?
saçma...
12+2 de önlem amaçlı serklaj oldum,rahim ağzı uzunluğu yaklaşık 4cm di..iltihap falan olmadı çok şükür..
en son gittiğim dr o haftaya gelmeme şaşırmıştı ve rahim agzı kısalmalarının sonu kaçılnılmaz erken dogumdur demişti.ama 28.haftada ama 32.haftayı bulur yada daha erkenn böyle bir sorunu olupta
serklajsız 38.haftayı bulan varmı bende onu ögrenmek istiyorum?
sevtun2 nickli arkadaş,seninde başka bir drdan fikir almanı isterim.güvenir kişilerce yapılırsa ve sende sonrasında dikkat edersen iltihaplanma olmaz.ama serklaj yapılmazsa iltihaplanmadan daha büyük şeyler yaayabilirsin.tedbirini al başka bir dra daha görün derim.sonra keşke dememen için benim gibi?
en son gittiğim dr o haftaya gelmeme şaşırmıştı ve rahim agzı kısalmalarının sonu kaçılnılmaz erken dogumdur demişti.ama 28.haftada ama 32.haftayı bulur yada daha erkenn böyle bir sorunu olupta
serklajsız 38.haftayı bulan varmı bende onu ögrenmek istiyorum?
sevtun2 nickli arkadaş,seninde başka bir drdan fikir almanı isterim.güvenir kişilerce yapılırsa ve sende sonrasında dikkat edersen iltihaplanma olmaz.ama serklaj yapılmazsa iltihaplanmadan daha büyük şeyler yaayabilirsin.tedbirini al başka bir dra daha görün derim.sonra keşke dememen için benim gibi?
canım benim ben 20 haftalık oglumu kaybettim dogumdan sonra baktırdım 1 doktora dedi rahim agızı açıklıgı var sende ondan kaybetmişindir dedi şimdi gittigim doktor hem ultrosondan hemde elle muayene açtı adam bu dalda birinci o bölümü okumuş anlıcagın dikiş atmaya gerek yok dedi şimdilik dedim ilerde açılabilirmi acaba dedim oda olabilir dedi her ay gittigimde muayene edicem dedi eminmisiniz diye üstüne bastıra bastıra sordum canım biliyo 10 sene sonra oldu bebegim deim şimdi dikiş atarsam iltaap olursun dedi kesinmi dedim saglam bir rahime sen dikiş atarmısın dedi bana doktor kapalı dedi ama halen teredütüm var bazen rahimim çok acıyo bebekten olabilirmi acaba sızlar gibi bilen varsa bana söylerse sevinirim:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?