- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.041
ekocan mallesef ben bebeklerimi kaybettim...26 haftalıkken sancım başladı...birini aynı gün ikincisini 3 gün sonra kaybettik...üç hafta oldu......geçen yıl da 27 haftalık kızımı kaybetmiştim...iki yılda üç bebek yitirdim...yok mu bu bunun çaresi allahım yaaaaaaaaaaa.........ölmek istiyorum allahım...hem de boşuna iki kez sezeryan oldum hangisine yanayım bilmiyorum.......
ekocan mallesef ben bebeklerimi kaybettim...26 haftalıkken sancım başladı...birini aynı gün ikincisini 3 gün sonra kaybettik...üç hafta oldu......geçen yıl da 27 haftalık kızımı kaybetmiştim...iki yılda üç bebek yitirdim...yok mu bu bunun çaresi allahım yaaaaaaaaaaa.........ölmek istiyorum allahım...hem de boşuna iki kez sezeryan oldum hangisine yanayım bilmiyorum.......
lekocan mallesef ben bebeklerimi kaybettim...26 haftalıkken sancım başladı...birini aynı gün ikincisini 3 gün sonra kaybettik...üç hafta oldu......geçen yıl da 27 haftalık kızımı kaybetmiştim...iki yılda üç bebek yitirdi iki kez sezeryan oldum hangisine yanayım bilmiyorum.......
yaren neredesin merak ettim seni canım
burdayım canımmm..opuyorumnanaktan Allaha şükür çok iyiyim şu ana kadar bir sorun yok ama yirmili haftalara geldim biraz tedirginim eyvahedigeldismilemalum geçen sefer 21. haftada olduğu için 28-30 lu haftaları görürsem daha rahat edicem inşallah ama bugünlerede şükür tabii:Saruboceq:
burdayım canımmm..opuyorumnanaktan Allaha şükür çok iyiyim şu ana kadar bir sorun yok ama yirmili haftalara geldim biraz tedirginim eyvahedigeldismilemalum geçen sefer 21. haftada olduğu için 28-30 lu haftaları görürsem daha rahat edicem inşallah ama bugünlerede şükür tabii:Saruboceq:
Arkadaşım yanılmıyosam dikiş atılmıştı sana nasılsın sürekli yatıyormusun yoksa günlük hafif işler yapıyormusun bende inşallah bi daha hamile kaldığımda dikiş attırıcam ama düşününce bile tedirgin oluyorum çalışabilicekmiyim acaba şimdiden korkuyorum..umarım sonuna kadar sağlıklı bi şekilde devam ettirirsin hamileliğini bizlere umut oluyorsunuz..
sağol canım inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın.. ben evdeyim çalışmıyorum dikişim olduğundan beri 13. haftafa yapıldı.. doktor kontrollerim ayda bir kontroller harici hiç dışarı çıkmıyorum haftada bir iğnem var onuda mahallede iğneci bir kadın var o gelip yapıyor evim 4. kat merdiven inip çıkmamaya çalışıyorum.. evde yemek dahil hiçbir iş yapmıyorum..sağolsun annem geliyor kayınvalidem yakın yardımcı oluyorlar.. evde oturuyorum örgü örüp kitap okuyorum.. hatta genelde oturmuyor uzanıyorum..herşeye dikkat etmeye çalışıyorum kendimce sık banyo bile yapmıyorum kimisi iyi değil diyor 4. 5 günde bir ayakta duş alıyorum..aklıma gelenler bunlar canım. kendimce önlemlerim bunlar daha önceki arkadaşların önlemleride böyletdi onlar başardı inşallah bende başarırım diye umut ediyorum..
samyelicim inşallah seninde aşılaman başarılı olur canım..güzel haberler veririsin bize..
İnşallah sağlıkla kavuşcaksın bebeğine bu sefer,yardım edenlerde varmış en iyisini yapıyosun bol bol dinlenerek yorulmadan bebişinide yormadan alırsın inşallah bebişini kucağına bizler güzel haberlerinizi alınca hem mutlu oluyoruz hemde umut doluyoruz.Allah hepimize nasip etsin inşallah.
canım seni çok iyi anlıyorum benim içinde o haftalar çok zor gecmişti.kafamçokkarıştıbir haftada 3 kez dr gitmiştim o dönemde korkudan ama hersey çok güzel olacak eminim.
bu arada bende hamilelikte aynı tickeri kullanmıştım.bu uğur böceği bana uğur getirdi.güzel kızım büyüyor.inşallah sanada uğur getirsin tatlı kuzun sağlıkla büyüsün.:Saruboceq:
kaç haftalıkken serklaj oldun şu an ? lekelenmeler doğal..geçici serklaj sonrası..yarın görüşürüz,iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?