Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Allah sabır versin.. inşallah kendini toplarsın en kısa zamanda..Allah gönlüne göre versin..

başın sağolsun seni çok iyi anlıyorum acın çok büyük sabretmesi çok zor bende bu yıl iki kızımı kaybettim biri 8 diğeri 4buçuk aylık dayanması çok zor psikolojim berbat hiç bişeye tahammulüm kalmadı 1 ay oldu ikinci kızımı kaybedeli pişmanlıklarım çok araştırmadan hemen hamile kaldım şimdi sürekli hastanelkerde uğraşıyorum bu daha zor bi süreç herkezin kucağında bebekleri doğum yapmış insanın çok zoruna gidiyo ama sonunda inşallah bizde rahat edeceğiz sana tavsiyem eğer araştırma yapılmadıysa hemen bi araştırma hastanesine git hemen araştırma yapılsın çünkü tekrar tekrar bu acıları yaşamak insanı mahvediyo yaşamak bile istemiyorum ama bebek istemekten vazgeçemiyorum sende hemen başla bence

cok üzüldüm yaa allah yardımcınız olsun bende 2 yıl önce bir düşük yaptım ondan sonra hamile kalamadım bende tüp bebek yaptırdım meleğimi 6.5 aylıkkken doğurdum kızım 5 gün yaşadı sizi cok iyi anlıyorum allah yardımcımız olsun hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin cok zor 1 aydır sürekli ağlıyorum cok zorr

Arkadaşlar 3 gündür başım çok ağrıyo.. taniyonum normal, doktorum minoset içmemi söyledi. iki gündür kullanıyorum, ağrı hafifliyo ama tamamen geçmedi bi türlü.. stresten midir bilmiyorum ama bir an önce geçsin istiyorum artık.. ilaç da kullanmak istemiyorum.. Allah hepimize kolaylık versin.. bu yatarak bekleme süreci zormuş gerçekten.. her gün tedirginlikle geçiyo..Allahım hepimizin yüzünü güldürsün..

l
canım allah sabır versin.inşallah bundan böyle hersey gönşünce olur.alırsın bebişin i kucAağına

yaren neredesin merak ettim seni canım

burdayım canımmm..opuyorumnanaktan Allaha şükür çok iyiyim şu ana kadar bir sorun yok ama yirmili haftalara geldim biraz tedirginim eyvahedigeldismilemalum geçen sefer 21. haftada olduğu için 28-30 lu haftaları görürsem daha rahat edicem inşallah ama bugünlerede şükür tabii:Saruboceq:

Arkadaşım yanılmıyosam dikiş atılmıştı sana nasılsın sürekli yatıyormusun yoksa günlük hafif işler yapıyormusun bende inşallah bi daha hamile kaldığımda dikiş attırıcam ama düşününce bile tedirgin oluyorum çalışabilicekmiyim acaba şimdiden korkuyorum..umarım sonuna kadar sağlıklı bi şekilde devam ettirirsin hamileliğini bizlere umut oluyorsunuz..

yarencim nasılsın canım... banada salı günü saat 11 de aşılama yapılacak..
nasıl gidiyor, hep yatıyor musun, yoksa arada kalka biliyor musun, birde doktor seni kaç günde bir kontrole çağırıyor?

sağol canım inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın.. ben evdeyim çalışmıyorum dikişim olduğundan beri 13. haftafa yapıldı.. doktor kontrollerim ayda bir kontroller harici hiç dışarı çıkmıyorum haftada bir iğnem var onuda mahallede iğneci bir kadın var o gelip yapıyor evim 4. kat merdiven inip çıkmamaya çalışıyorum.. evde yemek dahil hiçbir iş yapmıyorum..sağolsun annem geliyor kayınvalidem yakın yardımcı oluyorlar.. evde oturuyorum örgü örüp kitap okuyorum.. hatta genelde oturmuyor uzanıyorum..herşeye dikkat etmeye çalışıyorum kendimce sık banyo bile yapmıyorum kimisi iyi değil diyor 4. 5 günde bir ayakta duş alıyorum..aklıma gelenler bunlar canım. kendimce önlemlerim bunlar daha önceki arkadaşların önlemleride böyletdi onlar başardı inşallah bende başarırım diye umut ediyorum..
samyelicim inşallah seninde aşılaman başarılı olur canım..güzel haberler veririsin bize..

İnşallah sağlıkla kavuşcaksın bebeğine bu sefer,yardım edenlerde varmış en iyisini yapıyosun bol bol dinlenerek yorulmadan bebişinide yormadan alırsın inşallah bebişini kucağına bizler güzel haberlerinizi alınca hem mutlu oluyoruz hemde umut doluyoruz.Allah hepimize nasip etsin inşallah.

canım seni çok iyi anlıyorum benim içinde o haftalar çok zor gecmişti.kafamçokkarıştıbir haftada 3 kez dr gitmiştim o dönemde korkudan ama hersey çok güzel olacak eminim.
bu arada bende hamilelikte aynı tickeri kullanmıştım.bu uğur böceği bana uğur getirdi.güzel kızım büyüyor.inşallah sanada uğur getirsin tatlı kuzun sağlıkla büyüsün.:Saruboceq:

inşallah canım.. Allah dileyen herkesin kucağını boş koymasın..

inşallah canım bende uğur getirsin diye uğur böceği seçmiştim..sizler bana umut olmuştunuz.. şimdide destek oluyorsunuz çok çok sağolun.. inşallah bende hayırlısıyla bu dönemlerimi atlatıp diğer arkadaşlara umut, sonrada destek olurum..benimde kızım olucakmış canım..:))

kızlar doğurdu kaçtı demeyin ne olur
annemde kalınca böyle oldu
kızım kocaman oldu
benimde olduya hepiniz olur
hiç üzmeyin kemdinizi olucak kızlar

yarenciiiiiiiim çok heyecanlandıııım
hadi sık dişini arkadaşııım

mumicim senin haberini bekliyorum aretık arkadaşım

herkese merhaba.bende geçen cuma rahim açılması yüzünden serklaj oldum. bir gece hastanede kaldım. halen hafif lekelenmelerim devam ediyor. çok tedirginim. bugün 5 gün oldu. sizlerde böyle bir sorun oldu mu, ben daha önceki hamileliğimde de serklaja rağmen 16 haftalık düşük yapmıştım.fakat o zamana kanamam daha çoktu şimdi hafifi pembe lekelenme şeklinde.yatak istirahatindeyim.wc dışında kalkmamaya çalışıyorum.lekelenmeler beni tedirgin ediyor, ağrı ve sancım yok. birde bana penisilin yada antibiyotik verilmedi.zaten penisiline alerjim var. fakat kasılmayı önleyen ilaçtan bahsedilmiş.bununla ilgili de birşey verilmedi.kafam çok karışık ve tedirginim.lekelenme süresi ne kadar oluyor genelde???

kaç haftalıkken serklaj oldun şu an ? lekelenmeler doğal..geçici serklaj sonrası..yarın görüşürüz,iyi geceler :)

kaç haftalıkken serklaj oldun şu an ? lekelenmeler doğal..geçici serklaj sonrası..yarın görüşürüz,iyi geceler :)

teşekkürler sanırım bana bu sorular. 13. haftada serklaj oldum. şu an 14 üncü haftadayım. çizelgem sata göre. fakat ben bir hafta geriden gidiyorum.

Son düzenleme:
dikişten sonra benimde hafif lekelenmem olmuştu
ama 1 haftadan fazla sürerse bence doktoruna bir danış

yarencim banyoyu çok dikkatli yap arkadaşım
ben ılık nerdeyse soğuk suyla çabucak yapardım
saçımı da yatarak yıkatırdım

gerçi abarttığımı düşünüyodu doktorum
son günlerde de sırf denemek için hareketi abartmıştım
hiç bir şey olmadı
ama.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…