- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.221
selam arkadaşlar hepiniz iysinizdir umarımgerçi ara ara giripokuyororum ama...Neyse size bişey sorcam belki bilgisi olan vardır bendebbugün çok şükür 26. haftayı bitirdim.beni hatırlayan arkadaşlar vardır sanıyorum.ben magnezyum diasporal kullanıyodum ama doktorum yeni bi magnezyum ilacıyla değiştirdi onu adı magvital günde bir kere suyla toz şeklinde ama reçetede hamile kategorisi B diyo pek içime sinmedi ilacı duyan yada ullanan varmı aranızda merak ediyorum.
fusborcum bende yapmayı bilmiyordum kadınlar kulübünde gebelik çizelgesi nasıl yapılır diye sayfa açmışlar google de ararken buldum ordan yaptım bakarak ama tekrar denesem yapabilirmiyim bilmiyorum.. son adet tarihini bir yaz sen ben deniyeyim belki olur:1rolleyes:
yaren kayınvalidenle aynı binada olman büyük şans.ben kayınvalidemi aynı şehirde olmammıza rağmen en son bayramda gördüm hiç arayıp sormazda.annemde gelebilidiği kadar geliyor ama her gün gelemiyor biraz uzak aramız geliş gidişi toplam 4 saat e varıyor.oğlumu da evdeki türkmen kadına emanet ettim içim acıyor resmen ne olduğu beli deil ama güvenmek zorundayım .eda ne güzel doğumdan sonra takdir edenlerin olmuş .beni annemden başka düşünen yok .fusbor bende ameliyatıma kadar kimseye söyleyememiştim yine bişi olur da sanki benim yüzümden olmuş die suçlanırım die korku yerleşmişti..şimdi yüzümün akıyla şu bebeğimi sağ sağlim doğursam o kadar rahatlıycam ki.
Şöyle göğsümü gere gere şu kadar haftalık oldum, doğumda sezeryan düşünüyorum diyebileceğim günleri Allahım bi gösterse hayırlısı ile canım. Bak sen göğsünü gere gere söyleyebileceğin haftalara gelmişsinsin. Darısı benim başıma:Saruboceq:
Şöyle göğsümü gere gere şu kadar haftalık oldum, doğumda sezeryan düşünüyorum diyebileceğim günleri Allahım bi gösterse hayırlısı ile canım. Bak sen göğsünü gere gere söyleyebileceğin haftalara gelmişsinsin. Darısı benim başıma:Saruboceq:
Ay canım ya, amma korkmuşsundur güzelcim , olumlu düşünmek lazım deniyor ama inan ben hicbisey düşünmüyorum su an, sanki hamile değilmişimde sadece dikkat ediyormuşum gibi , çünkü biliyorumki bağlanırsam ümitlenirsem ,gene kötü bişey olduğu taktirde çok üzülücem inan sevinembile, 6.5 haftalık sayılırım hiç kimselere söyleyemiyorum annemlere bile söylemedim daha korkuyorum çünkü.Gerçi daha kalp atışlarını bile duymadık.
meleğim ve aşkım evt biliyorum yaşadıklarını umutlu kararlı olmana sevindim sende inşalalhhhh bizim gibi sağlıkla hamile kalıp kucağına alırsın.. Bu hamileliğimde panik korku içinde geçti tek bebek olduğu için dr dikiş atmadı ve z.kamilde açıklık var demelerine rağmen inatla dr mu dinledim ama çok güvendim en geç 2 hafta da bir doplere giriyordum rahim boyu sürekli ölçülüyordu çokkk şükür şükürler olsun sağlıkla alabildim kucağıma şimdi 1 yaşını bile bitirdi.. düşününce ben bile inanamıyorum neler yaşadım şimdi herşeyden çok değerli oğlum var Rabbim oğluma ömürler versin ve isteyen herkese nasip etsin...
Yaren cimm nasılsın cnm nasıl gidiyorr herşey yolunda şükürrr...
Eda hoşgeldin cnm miniğinle aran nasıl :)) benim bazen iyi bazen kötü arada canavarlaşıyo :)) en büyük dert bişey yedirme giydirme alt değiştirmee :S büyüdükçe zorlaştı bunların hepsi..
Salihass seninde bızdık kocaman oldu arık aramızda 3 ay falan vardı sanırım büyüdüler... arada sinirleniyorum sonra her gidii günler heyy diyorum hamilelikte 9 ay ayağa kalkmazken şimdi fırça bile yemeye başladı
mumudihabaa aşağıda görüyorum seni canımm nasılsın nasıl gidyorr neler yapıyorsun ???
alminaçınarr inan senin adına o kadar sevindim ki sağlıkla doğum yaptığını duyunca Rabbim sana yine bi kız bi erkek evlat gönderdi onlara uzun ömür versin . şimdi miniklerin büyüyodur eee ikiz annesi olmak biraz daha zor olsa gerek
Allah ın izniyle olucak canım..Hem çevrenin takdirini kazanıyorsun hem de kendinle gurur duyuyorsun..opuyorumnanaktan
1 sene arayla 2 kez tüm zorluklara ve imkansızlıklara rağmen azalmış yumurta rezervi ve berbat bir rahimle mikroenjeksiyonla hamile kalıp,nerdeyse hamileliğimin büyük çoğunluğunu hastanede yatarak geçirip, 2 tatlı prematüreye 2 haftalık küvez macerasından itibaren hiç bir akrabamın,yakınımın,yardımcımın olmadığı bir şehirde tek başıma bakabildiğim için ki yaşım 37 ,kendimle de gurur duyuyorum artık ..:lepi:
inşallah göreceksin bebeğim.hayalim hep oğluma hamileliğimde son ayımdaki göbeğimi görebilmek.kocaman bir karınla doğuma girmek istiyorum.hepimize allahım gönlümüzdeki doğumları versin.
neler olmuş ya ben uzun zamandır giremiyordum nete fusborcum çoook sevindim allah devamını getirsin inşallah
bende geçen yıl bu zamanlar tam 2 aylıktım ve kimsenin haberi yoktu dikişlere gitmeden 1 hafta önce söylemiştik herkese
çok hoş yaa böyle güzel haberler almak
Canım ya gerçekten yılın anneleri sizler olmalısınız, başardın be canım , burdaki bebeği olmayan arkadaşalar da Allahın izniyle başaracak , yarın kalp atışlarını duymaya Memeriol hastanesine gidiyorum ve doktorla konuşucam doğru merkezde olup olmadığımı sorucam çünkü ben Anadolu yakasındayım ve bu hastanede Avrupa yakasında , en büyük korkum ise acil bişey olduğu taktirde doktoruma ulaşabilecekmiyim? Yarın bunları konuşucam doktorla tabiki herşey yolunda giderse ne olur dua edin kızlar.
Canım ya gerçekten yılın anneleri sizler olmalısınız, başardın be canım , burdaki bebeği olmayan arkadaşalar da Allahın izniyle başaracak , yarın kalp atışlarını duymaya Memeriol hastanesine gidiyorum ve doktorla konuşucam doğru merkezde olup olmadığımı sorucam çünkü ben Anadolu yakasındayım ve bu hastanede Avrupa yakasında , en büyük korkum ise acil bişey olduğu taktirde doktoruma ulaşabilecekmiyim? Yarın bunları konuşucam doktorla tabiki herşey yolunda giderse ne olur dua edin kızlar.
yeniden merhaba arkadaşlar,geçen günde yazmıştım rahim yetmezliği yüzünden düşük yaptığımdan şüpheleniliyor diye,geçen gün smear testimle birlikte rahmimide ölçtürdüm ve doktor 7 mm açık var demişti,neyse 1 hafta sonra smear sonucunu almaya gittiğimde tekrar sordu nasıl düşük yaptın diye,sancılı dedim,doğum sancısı gibi ağrılar çekerek dedim,doktorda rahim yetmezliğinden düşük yapmış olsaydın sancı çekmezdin dedi,eee bu durumda ben neden düşük yaptım arkadaşlar,bu aşamada ne yapmalıyım,birdaha hamile kalırsam sebebini bilmediğim bu sebep yüzünden tekrar düşük yapmak istemiyorum.bu arada smear temiz çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?