Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

crinone jel progesteron hormonu..jel yeterli değil,günlük proginex iğnelerden veya proluton depot iğnelerden yaptırsan daha faydasını görürsün...

Crinone jel bende kullnadım daha önce kanaman olduğu için o lekelnmeler aynısı bana da olmuştu kırmızıya dönşmediği sürece sorun yok jelin kalıntılarıyla beraber atıyor

Allaha şükür şimdilik çok iyiyim canım.. sen çok fedakar bir arkadaşsın hem hamileliğinden önce hemde sonra burda bizi hiç yanlız bırakmadın her zaman destek oldun.. Aynı şekilde Alminaçınar da öyle onuna çok takdir ediyorum
fusborcum endişelerinde haklısın ama elinden geldikçe soğuk kanlı olmaya çalış,biliyosun streste gebelik üzerinde olumsuz etki yaratıyor..pozitif düşün daha yolun başındasın,panik oldukça zamanda zor geçiyor..bugün doktora gidicen zaten herşeyi doktorunla paylaş bu seni rahatlatır.. yağmurunda dediği gibi kahverengi akıntılar tehlikeli değil diye biliyorum birçok kadında görülebiliyor..

fusborcum 1 yerleşme kanaması demişti ilk kızımdaki doktorum
kızımda ise rahim ağzındaki sümüksü yapı demiti
rahimde ki ağrıdagaz sancısı olabilir bence
ama tabi doktor bilir

güldenazcım bir çıçaksın pir çıkacaksın
bir bakıcaksın ki dünya rengaenkmiş
o aptal sis gitmiş
ve nihayet güneş parlıyor
sabret canım
hepimiz o hissi çok ii biliyoruz

siyah ve mavi arkadaşım
bende sancılı doğum yaptım
ancak yetmezlik olabilir diye yine de dikiş atılıdı
nitekim yetmezlik gibi
büyüüüülk ihtimalle demişti doktorum

güldenazcım bir çıçaksın pir çıkacaksın
bir bakıcaksın ki dünya rengaenkmiş
o aptal sis gitmiş
ve nihayet güneş parlıyor
sabret canım
hepimiz o hissi çok ii biliyoruz

edacım ne güzel yazmışsın,allahım o güzel günü zamanında göstersin.her şeyi boş veriyorum evde .öyle zor ki bi de küçük çocuğunun olması.kar
fusborcum inşallah doktorundan güzel haberler almışsındır.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr kalp atışlarını duyduk çok şükür, şimdi bana faraxiparine karından yapılacak, coraspirin, b12 vitamini, folikasit verildi bunların haricinde bisey yok şuanda ama inanki diğer iğneleri sormayı unuttum neyseki yın 10 unda tekrar kontrolum var, kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyikide yanımdasınızzzzzzzzzzzz.

fusborcum çok sevindiiiiiim
hadi bakalım ilk aşama tamam
dünyanın en kıymetli sesisini duydun bu güüüüüün
sıra dikişte
inşallah haftaları beraber sayarız
kiiiiii sayacağız

(gözde izin verdikçe :)
bazen pek meşkül ediyor prenses
ama gönlüm kalbim aklım dualarım herşeyim sizinle)

canım ben 16 haftamı bitirip tam 17.haftaya girdiğim ilk gün düşük yaptım,ama 2 gün önce çok ayakta kaldım,çok fazla eğildim kalktım,sonra birazda ağır kaldırdım diyelim,sonra hafif sümüksü kanamalar başlayınca doktora gittim,ultrasonda herşey normal gözüküyordu,alttan spekülümle bakınca polip var dedi,ama alttan bakınca çok acı çektim,oradanda yürüyerek eve gittim,akşamda aniden aşırı derecede sancılandım,acile gittik yine herşey normal gözüküyordu,serumla 1 gece hastanede yattım,ertesi günü sancım geçti ama akşamında tekrar bu sefer dayanılmaz ağrılar çekerek hastaneye tekrar gittik,doktoru beklerken önce suyum boşaldı,arkasından kan ve kürtajla bebek alındı,işte canım tüm hikaye bu,gerisini biliyorsun.

Son düzenleme:
fusborcummm çooooookkk ama çookkk sevindimmmm.. bu topik yine eski günlerdeki gibi hamişlerle dolucak ve başarılarını anlatan yeni annelerle inşallah..
edamecrin tabiki senin gibi arkadaşımmmm:13:

ben bir sürü miyom ( hamilelikte en büyüğü 12-13 cm civarı oldu ve kocaman sağlıksız bir rahimle 32 +4 e dek ikiz taşıdım..)tekrar hamile kaldığında kendini fazla yorma ve yatarak geçir muhakkak canım...

Son düzenleme:

fusborcum çok sevindim:13:başarılı serklaj ameliyatını daha sonrada güzel geçen haftalarını sayalım inşallah.

allah tamamına erdırır ınsallah
fusborcummm çooooookkk ama çookkk sevindimmmm.. bu topik yine eski günlerdeki gibi hamişlerle dolucak ve başarılarını anlatan yeni annelerle inşallah..

İNŞALLAH TEZ ZAMANDA BENIM GIBI ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN MEVLAM TEKRAR O ACILARI YASIYICAM HEP YATICAM AMA HERSEY SADECE ONUN ICIN KATLANCAM HERKES GIBI ALLAHIM INSALLAH NASIP EDER HERKESE BOL DUA EYLEYIN ISTEYENLERE CANIM

Arkadaşım çok ama çok teşekkür ederim, ya sizler bizim umudumuz oldunuz, o kadar huzurluyumki yanımda oldugunuz icin , şu an önümde dikiş var vallhi o dikişi yaşadığım halde genede korkuyorum lütfen yanlız bırakmayın beni.

canım ya teşekkür ederim arkadaşım inanın o çizelgeyi yapmaya korkuyorum ,şu dikişte atılsın o zaman yaparım diye zaman koydum kendime:))

Teşekkür ederim canısı, Allah bütün isteyenlerin dualarını kabul eder inşallh.

kızlar bu arada bahsetmiştim ya bayramda almanya ya gidiyordum diye, ucak biletleri, otel ayarlandı ,üstelik Almanyada arkadaşlarımızla buluşacaktık onlarda başka şehirden geliyorlardı ve biz gitmekten vazgeçtik ya kötü bişey olursa diye giden paramız olur dedik ama onun vicdan azabını kaldıramayız diye düşündük , gerçi hamilelliğin ilk başları ama ya kanamam olursa ki 2 hamileliğimde de 8 inci haftalarda yaşadım kanama olayını, oralarda naparız diye düşündük. İşte böyle kızlar bayramda evdeyim anlayacağınız

canım çok sevindim gözünaydın.ben kalp atışını duyuncaya kadar kimseciklere söylememiştim.inşallah sağlıkla kucakladığın günlerdede böyle sevinicez.bu arada almanya tatilindedn vazgeçmenizde iyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…