- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.241
günaydin kızlar ,gecmiş hamileliklerimde 7-7.5 haftalık civarında hep kanamam oluyordu oyüzden önlem amaçlı Crınone %8 vajinadan kullanıyorum ,dun bayağı koyucana kahverengimsi akıntı geldi, akşama doğru yoktu bu sabahta gene kahverengi partikül şeklinde vardı, bu ilacı kullanıpta bunu yaşayan varmı acaba? Birde bu sabah rahimim üstünde bir ağrıyla uyandım tuvalete gittim a sancı gecti, çokmu pinpirikleniyorum acaba ne dersiniz?
Bircaney ne mutlu ki destek ve umut olabildiysem ... Dediğin gibi hamileliği biraz sıkıcı hale getirdik ama nedenide korku ve acı yaşamış olmamız olsun şükür ki kucağımıza aldık sağlıkla isteyen herkese nasip olur inşllahh.. Senin kuzun nasıl bu arada sanırım mayıs da doğdu 6a yında olması lazım
yarennnnn nasılsınnn canımmm nasıl gidiyorrrr
mumudihaba yine kayıp geriden takip ediyorrr neyse öpüyoruz...
güldenazcım bir çıçaksın pir çıkacaksın
bir bakıcaksın ki dünya rengaenkmiş
o aptal sis gitmiş
ve nihayet güneş parlıyor
sabret canım
hepimiz o hissi çok ii biliyoruz
rahim ağzı açılırken illaki az da olsa ağrı oluyor..kaç haftalıktı doğumun ?rahim ağzından düşük olsa sancı ağrı çekmezdin diyen dr haltetmiş demek istiyorum..Herşey kitaplarda olduğu gibi değil,istisnalar vardır..aynen ani sancı çekerek doğum yapmıştım...konulan teşhis de rahim ağzı yetmezliğiydi..sonraki hamileliğimde serklaj konuldu ve rahim ağzı iyiyken aniden kısalıverdi..yani rahim ağzı aniden de kısalabiliyor..
fusborcummm çooooookkk ama çookkk sevindimmmm.. bu topik yine eski günlerdeki gibi hamişlerle dolucak ve başarılarını anlatan yeni annelerle inşallah..Kızlarrrrrrrrrrrrrrr kalp atışlarını duyduk çok şükür, şimdi bana faraxiparine karından yapılacak, coraspirin, b12 vitamini, folikasit verildi bunların haricinde bisey yok şuanda ama inanki diğer iğneleri sormayı unuttum neyseki yın 10 unda tekrar kontrolum var, kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyikide yanımdasınızzzzzzzzzzzz.
canım ben 16 haftamı bitirip tam 17.haftaya girdiğim ilk gün düşük yaptım,ama 2 gün önce çok ayakta kaldım,çok fazla eğildim kalktım,sonra birazda ağır kaldırdım diyelim,sonra hafif sümüksü kanamalar başlayınca doktora gittim,ultrasonda herşey normal gözüküyordu,alttan spekülümle bakınca polip var dedi,ama alttan bakınca çok acı çektim,oradanda yürüyerek eve gittim,akşamda aniden aşırı derecede sancılandım,acile gittik yine herşey normal gözüküyordu,serumla 1 gece hastanede yattım,ertesi günü sancım geçti ama akşamında tekrar bu sefer dayanılmaz ağrılar çekerek hastaneye tekrar gittik,doktoru beklerken önce suyum boşaldı,arkasından kan ve kürtajla bebek alındı,işte canım tüm hikaye bu,gerisini biliyorsun.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr kalp atışlarını duyduk çok şükür, şimdi bana faraxiparine karından yapılacak, coraspirin, b12 vitamini, folikasit verildi bunların haricinde bisey yok şuanda ama inanki diğer iğneleri sormayı unuttum neyseki yın 10 unda tekrar kontrolum var, kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyikide yanımdasınızzzzzzzzzzzz.
allah tamamına erdırır ınsallahKızlarrrrrrrrrrrrrrr kalp atışlarını duyduk çok şükür, şimdi bana faraxiparine karından yapılacak, coraspirin, b12 vitamini, folikasit verildi bunların haricinde bisey yok şuanda ama inanki diğer iğneleri sormayı unuttum neyseki yın 10 unda tekrar kontrolum var, kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyikide yanımdasınızzzzzzzzzzzz.
fusborcummm çooooookkk ama çookkk sevindimmmm.. bu topik yine eski günlerdeki gibi hamişlerle dolucak ve başarılarını anlatan yeni annelerle inşallah..
edamecrin tabiki senin gibi arkadaşımmmm:13:
fusborcum çok sevindiiiiiim
hadi bakalım ilk aşama tamam
dünyanın en kıymetli sesisini duydun bu güüüüüün
sıra dikişte
inşallah haftaları beraber sayarız
kiiiiii sayacağız
(gözde izin verdikçe :)
bazen pek meşkül ediyor prenses
ama gönlüm kalbim aklım dualarım herşeyim sizinle)
fusborcummm çooooookkk ama çookkk sevindimmmm.. bu topik yine eski günlerdeki gibi hamişlerle dolucak ve başarılarını anlatan yeni annelerle inşallah..
edamecrin tabiki senin gibi arkadaşımmmm:13:
fusborcum çok sevindim:13:başarılı serklaj ameliyatını daha sonrada güzel geçen haftalarını sayalım inşallah.
allah tamamına erdırır ınsallah
İNŞALLAH TEZ ZAMANDA BENIM GIBI ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN MEVLAM TEKRAR O ACILARI YASIYICAM HEP YATICAM AMA HERSEY SADECE ONUN ICIN KATLANCAM HERKES GIBI ALLAHIM INSALLAH NASIP EDER HERKESE BOL DUA EYLEYIN ISTEYENLERE CANIM
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr kalp atışlarını duyduk çok şükür, şimdi bana faraxiparine karından yapılacak, coraspirin, b12 vitamini, folikasit verildi bunların haricinde bisey yok şuanda ama inanki diğer iğneleri sormayı unuttum neyseki yın 10 unda tekrar kontrolum var, kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyikide yanımdasınızzzzzzzzzzzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?