- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.261
kızlar bu arada bahsetmiştim ya bayramda almanya ya gidiyordum diye, ucak biletleri, otel ayarlandı ,üstelik Almanyada arkadaşlarımızla buluşacaktık onlarda başka şehirden geliyorlardı ve biz gitmekten vazgeçtik ya kötü bişey olursa diye giden paramız olur dedik ama onun vicdan azabını kaldıramayız diye düşündük , gerçi hamilelliğin ilk başları ama ya kanamam olursa ki 2 hamileliğimde de 8 inci haftalarda yaşadım kanama olayını, oralarda naparız diye düşündük. İşte böyle kızlar bayramda evdeyim anlayacağınız
canım çok sevindim gözünaydın.ben kalp atışını duyuncaya kadar kimseciklere söylememiştim.inşallah sağlıkla kucakladığın günlerdede böyle sevinicez.bu arada almanya tatilindedn vazgeçmenizde iyi olmuş.
bence hamileliğin boyunca uzak yolculuklar yapmasan daha iyi olur canım...
fusborcum boşver Almanya orda gider durursun
bayramda bizde evdeyiiiiiiiiiiz
bi sen değilsin salla
çizelgeyi ben yapamamıştımaya cesaret edemedim
37 den sonra da pek anlamsız geldi
ama içimde kalmadı desem yalan olur
yarencim 25. hafta vaaaaaaaay az kaldı
24 ten sonra azcık bi ferahlıyo insan sanki dimi
ama azcıııık canım
5 hafta sonra 'eyy yaşasın olcak galiba' diyebilmiştim ben
ve 30 da çantamı hazırlamıştım
çünkü dikiş tutuyordu
meleğim ve aşkım hadi inşallah
40 kere maşalllaaah diycez ona ve annesine
birde mumudihabayı saymayı çok istiyorum
günaydin kızlar ,gecmiş hamileliklerimde 7-7.5 haftalık civarında hep kanamam oluyordu oyüzden önlem amaçlı Crınone %8 vajinadan kullanıyorum ,dun bayağı koyucana kahverengimsi akıntı geldi, akşama doğru yoktu bu sabahta gene kahverengi partikül şeklinde vardı, bu ilacı kullanıpta bunu yaşayan varmı acaba? Birde bu sabah rahimim üstünde bir ağrıyla uyandım tuvalete gittim a sancı gecti, çokmu pinpirikleniyorum acaba ne dersiniz?
bebeğinin ve senin sağlığınız için gerekli,kullan muhakkak çinkoyu sevtuncum...
teşekkür ederim canım cevap yazdıgın için ben muayeneye gittigimde bana dediki folik plas ve çinko hapı verdi folik plası günde 3 tane iç dedi çinkoyuda günde 1 tane iç dedi hamile kalana kadar içiceksin bu ilacı hamile kaldıgındada devam edicez dedi ocakta korunmayı bırakabilirsin dedi rahimin dinlenmesi lazım dedi bende allah nasip ederse ocakta bebege vesile olucam işşallah tez zamanda rabbim melegimi gene yollar bana en azından yüregimdeki acı dinmesede bir nevze diner işşallah serklajıda 3 aylıkken zeka testi yapılıcak sorun çıkmazsa serklaj yapıcaz dedi tek korkum bir daha acı çekerim korkusu beni bitip kemiriyo içimi ya dikiş tutmazsa tek korkum o yani arkadaşım çinko ilacının adı zinco220 verdi doktor allah hepimizin yardımcısı olsun okadar çok hasretimki bebek kokusuna ah bir sag saglim dogsa anne dese 2 kelime anne ne güzel olurdu sevinirdim allahım gönlümüzdeki muratlarımızı tez zamanda sag saglim saglıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin canlarım dualarım hep sizlerele
merhaba arkadaşım bende kullandım o jeli bendede geldi anlıcagın doktorum kahverengi akıntı gelir korkma dedi ilacın tesiriymiş bende 2 düşük yaptım 1 tane 20 haftalık yaptım tedaviyle hamile kalamadım 7 sene sonra dogal yolla kaldım 18 hafta 3 günlükken kaybettim ilk çocugumde teşhiz konuldu doktoruma dedim açıklık yok dedi ondan başka 4 kere kanamam oldu acile gittim ordada açıklık yok diye dikmadiler
yeni 40 çıktı acısı çok zor evlat acısı gibi varmı ya doktora dün gittim muayene etti açıklık var dikilicek dedi 3 hamileligimde dikilicek yani ocakta vesile ol dedi bebege doktor allahım nasip ederse ocakta düşünüyorum bebegi dilerim ranbbimden tez zamanda acılarımız dinerde evlatlarımızı sag saglim alırız kucagımıza :13::13:
bana folik plasla çinko hapı verdi folik plası anladımda çinko hapını içiceksin hamileliktede kulalnıcaz dedi nedenn vermiş olabilir bilgisi olan varmı bilgilendirirseniz sevinirim canlarım
merhaba kızlar Allaha şükür 25 haftayı gördüm ama hala tedirginliğim devam ediyor önümüzdeki hafta kontrolüm ve şeker testimi var inşallah onlarda sorun çıkmazsa edacım dediğin gibi 30 lu haftalardan sonra daha rahatlarım diye düşünüyorum.. kasım ayınıda hayırlısıyla bir atlatırsam daha iyi olucak galiba...
fusborcum yolculuğu ertelemen bencede daha mantıklı bir karar olmuş.. kanama riskin varkende kendini yormaman daha iyi senin için canım..
Evet arkadaşım bu kararı verince üstümden yük kalktı sanki, bu arada yarencim nasıl yatark geçiriyorsun günlerini biraz anlatırmısın, dümdüz mü yatıyorsun yoksa biraz kaykılarak sırtına bi yastık koyarak mı yatıyorsun, tuvalete giderken tedirgin olmuyormusun canım, yemeğini nasıl yiyiyorsun? banyo ? Bunları öğreneyimki kendimi hazırlayayım, bende en azından zihinsel olarak kendimi hazır hissedeyim. Aydınlatırsan sevinirim arkadaşım.Artık bebeğini sende kucağına almaya çok yakınlaştın.:81:
Allahim hepinize sag saglim ve vaktinde bebklerinizi kucaginiza almayi nasib etsin insallah.ne zor oldugunu biliyorum ama mumkun oldugunca yatmaya calisin,sirtiniza yastik koyarak hafif dogrulmus vaziyette de oturabilirisniz devamli olmamak kaydiyla tabii.Yemek yerken ve belli basli seyleri yaparken mecburen oturacaksiniz ama kabiz olmamaya cok dikkat edin.Menunuzde kabizligi onleyici gida her gun bulunsun,zaten ilerleyen aylarda magnesyum aldiginizda o kabizliga da engel olacak ve rahat edeceksiniz.Banyoyu ben hep normal dus alarak yaptim,ama fazla oyalanmadan yikandim ciktim,burda cogu arkadas oturrarak ve cok seyrek banyo yaparak hamileligini gecirdi,dikkatli olmakita fayda var.Bunlarin disinda size tavsiyem su icmeniz hemde cok su ve olumlu dusunmeniz,herseyin guzel olacagini dusunun ve sadece guzel hayaller kurmaya calisin.Benim guzel kizim 4 aylik oldu bile masallah,simdi bambaska sikintilarimiz bambaska mutluluklarimiz var ama hala hamile bir bayan gordugumde icim burkulur cunku ben de burdaki bir cok arkadas gibi hamileligimi korka korka ya kaybedesem ya bi sey olursa diye gecirdigim ve soyle gobegimi gere gere gezemedim.Siz ustunuze dusen herseyi yapin ama bu gunlerin tadini cikarmayi da unutmayin,hepinize Allah yardim etsin.
Allahim hepinize sag saglim ve vaktinde bebklerinizi kucaginiza almayi nasib etsin insallah.ne zor oldugunu biliyorum ama mumkun oldugunca yatmaya calisin,sirtiniza yastik koyarak hafif dogrulmus vaziyette de oturabilirisniz devamli olmamak kaydiyla tabii.Yemek yerken ve belli basli seyleri yaparken mecburen oturacaksiniz ama kabiz olmamaya cok dikkat edin.Menunuzde kabizligi onleyici gida her gun bulunsun,zaten ilerleyen aylarda magnesyum aldiginizda o kabizliga da engel olacak ve rahat edeceksiniz.Banyoyu ben hep normal dus alarak yaptim,ama fazla oyalanmadan yikandim ciktim,burda cogu arkadas oturrarak ve cok seyrek banyo yaparak hamileligini gecirdi,dikkatli olmakita fayda var.Bunlarin disinda size tavsiyem su icmeniz hemde cok su ve olumlu dusunmeniz,herseyin guzel olacagini dusunun ve sadece guzel hayaller kurmaya calisin.Benim guzel kizim 4 aylik oldu bile masallah,simdi bambaska sikintilarimiz bambaska mutluluklarimiz var ama hala hamile bir bayan gordugumde icim burkulur cunku ben de burdaki bir cok arkadas gibi hamileligimi korka korka ya kaybedesem ya bi sey olursa diye gecirdigim ve soyle gobegimi gere gere gezemedim.Siz ustunuze dusen herseyi yapin ama bu gunlerin tadini cikarmayi da unutmayin,hepinize Allah yardim etsin.
Evet arkadaşım bu kararı verince üstümden yük kalktı sanki, bu arada yarencim nasıl yatark geçiriyorsun günlerini biraz anlatırmısın, dümdüz mü yatıyorsun yoksa biraz kaykılarak sırtına bi yastık koyarak mı yatıyorsun, tuvalete giderken tedirgin olmuyormusun canım, yemeğini nasıl yiyiyorsun? banyo ? Bunları öğreneyimki kendimi hazırlayayım, bende en azından zihinsel olarak kendimi hazır hissedeyim. Aydınlatırsan sevinirim arkadaşım.Artık bebeğini sende kucağına almaya çok yakınlaştın.:81:
merhaba arkadaşlar bende 22 eylülde rahmimin erken açılmasından dolayı ve aşırı kanamadan dolayı 24 haftalık oğlumu dünyaya getirdim ancak yavrumun yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş Allahım kendi için yaratmış yavrumu bağrıma basamadan toprak bağrına bastı çok zor inşallah olurda yeniden hamile kalırsam o günleri gösterirse Allahım dikiş attırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?