- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.321
fadik doktorlar çoğu şeyi demiyor biliyorsundur sen sorarsan söylüyorlar ben hastanede yatarken kendi ailem sıkıştırmış doktoru neden böyle oldu gayet hem anneye hemde bebeye sağlıklı diyordunuz diye babam dövecekmiş kadını canım babacım geldiğinde ruh gibiydi evde haberi aldığında fenalaşmış yere yığılmış burda da gece dizleri tutmamış banyoda bayılmış hiçbirini bana anlatmadılar eşimin ailesinde hiç hüzün diye bişi görmedim doktor da demişki enfeksiyondan şüpheleniyorum demiş. Bu yüzden erken doğum yapmış olabilir demiş
sana akıl veriyormuş gibi olmayayım ama alamadığın bütün tahlillerini al bence epikriz diye birşeyde var hastanede kaldığın günler boyunca gün gün ne uygulanmış onun raporunu tutuyorlar buna epikriz deniliyor almadıysan onuda al canım banada ablam söylemişdi ve ben hiç vakit kaybetmeden aldım.
Benimde aklım halen almış değil ben üstüme başıma özen göstriyordum sık sık çamaşır değiştirirdim. Artı zaten riskli hamilelik oldu için evde yattım annemler çık dolaş ne oturuyosun bebeği doğuramazsın diyorlardı bebeğimi kaybettikden sonra o sinirle dedimki bana çık gez dolaş diyorsunuz dedim alın işde çıkıp dolaşmadığım halde ben yavrumu kaybettim demekki sağ da solda gezsem ilk aylarda düşürürdüm bebebğimi dedim ağızlarını açamadılar
alminacım seninde başın saolsun bak Allahım o giden yavrunun yerine sana nur topu gibi iki evlat gönderdi inşallah Allahım bizede nasip eder
aynen..ömrüm oldukça,sağlığım elverdikçe yavrularımın mezarlarına gideceğim...anladım bacım bende yavrumun mezarına bir kere gittim eşim seni bir daha getirmicem diyor çünkü çok kötü oluyorum onu orda gördükçe yüreğim sökülmüşde bomboş yaşıyormuş gibi oluyorum. Eşime dedimki beni getirmezsen ben daha çok ölürüm dedim. Yavrumuzun senden benden başka kimi var dedim. Bayramlarda mezarından kalkıp mezarının başında beklicek annem babam gelecekmi diye dedim. Ben yavrumu asla bırakmam. İnan gözümde yaş kalmadı bitti tükendi bu sitede çoğu şeyleri okudum. Allahım bir benmi yaşadım diyordum. Ancak benim durumumda olan veya daha farklısın yaşayan birçok arkadaşımız var Allahım cümlenin başına vermesin evlat acısını kendi doktoruma sordum. Yine aynı acıyı yaşayacakmıyım ben diye ikincisinde de malesef riskin yüksek erken doğum bakımından diyor ben ikinciyi yaşarsam kahrolurum
ben yavrularımı patalojiye yollamadım..kıyamadım..Ertesi gün hastaneden çıktığımız gibi mezara gömdük eşimle..
canım aslında patoloji değilde genetik araştıması yapılıyor orda tam manası ile neyin ne olduğu ortaya çıkıyor.
ben doğumumu yapdım. masadayken doktorum yanındakilere eşden parça alın patolojiye yollayın demişdi. Tabi bebeğimi asla patolojiye yollatmazdım eş deyince rahatladım kesilip biçilmesine asla gönlüm razı olmazdı. benim yavrum 24 haftalıkdı canım doğduğunda küçük insandı biz bebeği vefat ettikden sonra eşim ve yakın çevresi amcası ve benim babam ogün gömmeye gitmişlerdi canım ben doğurdukdan sonra hem gördüm hemde sesini duydum canlı doğdu yavrum ciğerleri gelişmediği için vefat etti 600 grdı 29 cmdi sanırım bu ultrason değerlerini yazmışlar rapora çünkü bebeğime bakdığımda da büyük görünüyordu. annem bebeğe iyi bakmışsın çok güzel gelişmiş karnında demişdi yavrumun yanına gitmiş kucağına almış koklamış sevmiş boynu hep sağ tarafa yattığını söylüyordu 600grdan fazlaydı diyor artı boyuda 29 cmden uzundu diyor tıpkı eşime benzediğini söylediyavrumu mezara götürürken eşimin amcası almış kucağına kapıdan geçerken görmüşdüm o anda bende yavrumla mezara girmek istedim. Çok zor gerçekden evlat acısı delip geçiyor insanı
Öncelikle fadik ve icroc kardeşlerime Allah sabır versin en kısa zamanda evlatlarını kucaklarına almayı Rabbim nasip etsin diyorum inanın okudukça yaşadıklarım hep canlandı sanki bende 24 haftalık bebeğimi kaybetmiştim düşüğü saymıyorum.ama Allahıma çok şükür sonraoğlumu kucağıma alınca acısı hafiflemişti.Ben meleğimin mezarını hiç göremedim eşim götürmedi bundan sonrada gitmem çok zor onu keşanda bıraktık edirnede biz şimdi sivastayız çok istedim ama...
Şimdi 28 haftalık hamileyim yine korkularım devam adiyoken bakteri çıktı bide geçen hafta raporumu tazelemek için hastanedeydim neyseki raporun vakti geldi ortaya çıktı.Antibiyotik duocıd verdi iki kutu doktor korkuyorum bi şey olcak diye Rabbim saklasın cümlemizin avlatlarını.10 gün kullancam 3gün sonra kontrol nasıl oluyo anlamıyorum o kadarda dikkat ediyorum ama dikişimi düzgün yapmadı hiç bilemiyorum Rabbime emanet cümlesi. Benim gibi olan var mı aceba Enterococcus spp adlı bakteriymiş koloni sayısı 100.000cfu-ml gibi bişeyler yazıyo idrar kültürü sonucunda
Allaha emenet olun kader arkadaşlarım....
kızlar merhaba ,dün doktordaydım 8 aralıkta dikişim var, düşünmemeye çalışıyorum ama biraz korkuyorum .
arkadaşım bende şu an 25 haftalık hamileyim.benimde idrarımda bakteri çıkmıştı.duocid kullandım ve geçti dert etme sen. önemli olan önceden önlemini alman.inşallah hamilleliğimizi istediğimiz gibi bitiririz.sen başka hangi ilaçları kullanıyorsun?
sağol arkadaşım allah razı olsun...Öncelikle fadik ve icroc kardeşlerime Allah sabır versin en kısa zamanda evlatlarını kucaklarına almayı Rabbim nasip etsin diyorum inanın okudukça yaşadıklarım hep canlandı sanki bende 24 haftalık bebeğimi kaybetmiştim düşüğü saymıyorum.ama Allahıma çok şükür sonraoğlumu kucağıma alınca acısı hafiflemişti.Ben meleğimin mezarını hiç göremedim eşim götürmedi bundan sonrada gitmem çok zor onu keşanda bıraktık edirnede biz şimdi sivastayız çok istedim ama...
Şimdi 28 haftalık hamileyim yine korkularım devam adiyoken bakteri çıktı bide geçen hafta raporumu tazelemek için hastanedeydim neyseki raporun vakti geldi ortaya çıktı.Antibiyotik duocıd verdi iki kutu doktor korkuyorum bi şey olcak diye Rabbim saklasın cümlemizin avlatlarını.10 gün kullancam 3gün sonra kontrol nasıl oluyo anlamıyorum o kadarda dikkat ediyorum ama dikişimi düzgün yapmadı hiç bilemiyorum Rabbime emanet cümlesi. Benim gibi olan var mı aceba Enterococcus spp adlı bakteriymiş koloni sayısı 100.000cfu-ml gibi bişeyler yazıyo idrar kültürü sonucunda
Allaha emenet olun kader arkadaşlarım....
sakin olmaya çalış canım...kızlar merhaba ,dün doktordaydım 8 aralıkta dikişim var, düşünmemeye çalışıyorum ama biraz korkuyorum .
canım hamilelikte gebelik şekeri sık görülebilen birşey...kızlar dün 50gr şeker yükleme testi yaptırdım 155,68 çıktı sınırın biraz üzerinde olduğu için cumartesi sabah 100gr yüklemesi yaptırıcam bende pco var oda gebelik şekerini tetikliyomuş acaba bende çıkarmı çok korkuyorum..sizlerin kaç çıktı acaba benim değerime yakın olan varmı?
teşekkür ederim canım inşallah sonu hayır olur.ben başka ilaç olarak kan ilacı gyno ferro sanol vitamin elevit pronatal,yarım bebe aspirini 30. haftada onu bırakacakmışım,magnezyum diasporal sabah akşam kullanıyorum ama son gittiğimde doktor ağrın olursa iç dedi ben de günde 1 veya 2 içiyorum.önceki hamileliğimde preparda kullanmıştım ama bu doktorum vermedi iyi olur inşallah.istirahatıma dikkat etmeye çalışıyorum oda zor oluyo biraz 3.5 yaşında bi oğlum var sağolsun pek fırsat vermiyo.
kızlar merhaba ,dün doktordaydım 8 aralıkta dikişim var, düşünmemeye çalışıyorum ama biraz korkuyorum .
kızlar dün 50gr şeker yükleme testi yaptırdım 155,68 çıktı sınırın biraz üzerinde olduğu için cumartesi sabah 100gr yüklemesi yaptırıcam bende pco var oda gebelik şekerini tetikliyomuş acaba bende çıkarmı çok korkuyorum..sizlerin kaç çıktı acaba benim değerime yakın olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?