Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

mrb canım şeker sınırda çıkmış çok sorun yaratmaz bence.100lük teste kadar yediklerine dikkat et.eminim 100lük testte temiz çıkıcak.benim edamecrinin ki gibi yüksek çıkmıştı.diyetle sürekli şekerimi kontrol altında tuttum.tabiki süreklide ölçüm yapıyordum.her şerde vardır hayır derler bu sayede hamilelikte sadece 5 -6 kilo almıştım.ama sonra şeker özlemini gidermek ve süt arttırmak için öyle yedimki hala veremiyorum kilolarıedamecrin canım sen hamilelik sonrası hiç seker yüklemesi yaptırdınmı nette araştırdım yaptırmak gerekiyormuş.kalıcı hale gelip gelmediğini anlamak için.ama bu konuda drum beni hiç uyarmamıştı.senin drun herhangi bir şey söyledmi.

yeni arkadaşlarımızında yazılarını okudum.allah hepinize sabır versin.hayatın en zor dönemi .ama inşallah hepiniz en kısa zamanda bebeklerinizi kucaklarsınız sağlıkla mutlulukla.ve inanın emekle çabayla ve büyük bir istekle olduğundan dolayı ayrı bir kıymetli oluyorlar.

yanlış degilsem benii kastettin canım allah razı olsun güzel dileklerin için işşallah tez zamanda alırızda saglıkla bebeklerimizide acımız bir nevze diner

yanlış degilsem benii kastettin canım allah razı olsun güzel dileklerin için işşallah tez zamanda alırızda saglıkla bebeklerimizide acımız bir nevze diner

canım inşallah tez ve sağlıklı zamanda .burda birbirimizi anlıyor olmamız bile çok güzel.bu topik sayesinde ne çok bilgilendim.bilgilendik .

herkesin bayramı kutlu olsun.

canım inşallah tez ve sağlıklı zamanda .burda birbirimizi anlıyor olmamız bile çok güzel.bu topik sayesinde ne çok bilgilendim.bilgilendik .

herkesin bayramı kutlu olsun.

öyle canım sanal alem deyim geçme insanın canı yanınca anlıyo nasretin hocaya boş bosuna dememişler damdan düşünce acan acıdımı diye sormuşlar oda bana damdan düşen biri varsa anca o anlar demiş acımı işşallah sizlerle bilgilenicem akıl alıcam şimdiden allah razı olsun hepinizden bende herkezin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum

biraz baktım canım ama anlayamadım neyse üzülme yaa herşeyde vardır bi hayır...
herkesin binbir türlü sıkıntısı var.. inşallah tedavisi olan bişydr seninkiside .. dua et bol bol Allahın vardır bi bildiği senide böyle sınıyo belkide sabret..

rahim agzı açıklıgı var dikilicek 3 aylıkken canım serklaj yapılıcak yani

benim bi sorunum varmı bilmiyorum canım iltihap haricinde...
henüz 6 aylık evliyim hiç korunmadık ama olmadı..
bilgin varmı bilmiyorum daha 2gün geckti hastalığım miğde bulantıları hemen başlarmı belkide pskolojik ama ilk kez sigaradan miğdem bulandı.. sence hamile olabilirmiyim bugün çok hafif ama sıklıkla bulantılarım devam ediyo

test yap idrar çıkar kesin bilemiyorum yani önceden geçiyomuydu
:26::26:

test yap idrar çıkar kesin bilemiyorum yani önceden geçiyomuydu
:26::26:

geçtiği oluyodu canım ama miğde bulantım hiç olmamıştı.. benim merak ettiğim tek şey bu kadar erken başlarmı bulantılar..
geçen aylarda 2gün geçince direkt kan testi yaptırdım negatif.. çok kötüoluyo o yüzden beklemeyi düşünüyorum 2-3gün daha
Allahım hayırlısını versin inşallah çifte bayram yaşatır bize

işşallah canım bekle az gel bizim topige seni orda daha aydınlatırlar ben oraya geçiyorum canlarım beni bekler düş bakıyım peşime orda herkeze yer var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…