- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.341
aynı sancıyı ilk dikişten sonra bende çekmiştim
benimde açıklığım 2cm idi
çok kötüydü
biliyorum
ama şimdiki dikiş hiç buna benzemiycek canım
psikolojik tarafı zor yalnızca
yoksa diş çektirmek gibi bir şey
ben ağrı kesiciyi hemen istemiştim
çünkü ağrı eşiğim çok düşük oldu artık benim
azıcık bir ağrıda bile panikliyorum
o kadar ağrı acıdan sonra hiç tahammülüm yok
ki benim ilk kızımda kürtajım bayıltılmadan yapılmıştı
ama sonraaaaa
mızmız oldum
yani ben buna rağmen acı yok diyorum
ancak doktorumun güleryüzü de süperdi benim için
çok güldürmüştü beni
bak görüceksin çabuk geçicek
biraz sabır ve moralle süper olucak
bide dikkatli oldun mu tamam
biz burdayız arkadaşım
merhaba arkadaşlar bende 22 eylülde rahmimin erken açılmasından dolayı ve aşırı kanamadan dolayı 24 haftalık oğlumu dünyaya getirdim ancak yavrumun yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş Allahım kendi için yaratmış yavrumu bağrıma basamadan toprak bağrına bastı çok zor inşallah olurda yeniden hamile kalırsam o günleri gösterirse Allahım dikiş attırıcam
canım merhaba bende 22 eylülde 18 hafta 3 günlük oglumu kaybettim malesef 2 gebeligimde öyle oldu ilkini 20 haftalıkken 2 bebegim18 4 günlükken kaybettim allah bize yardım etsin allahım sabır versin canlarım ne diyeyim işşallah tez zamanda hamile kalırızda saglıklı alırız bebeklerimizi kucagımıza muaneye gittim doktor açıklık var dedi 3 gebelikte dikilicek dedi anlıcagın olay bu allahım birdaha acı göstermesim canım
amin inşallah güzel Allahım bir daha yaşatmaz sizinde başınız saolsun 2 yavrunuz var cenette hayırlısını nasip etsin ne diyelim ALLAHIMIN bir bildiği var biz kulları için
amin inşallah güzel Allahım bir daha yaşatmaz sizinde başınız saolsun 2 yavrunuz var cenette hayırlısını nasip etsin ne diyelim ALLAHIMIN bir bildiği var biz kulları için
arkadaşlar yazdıklarınız beni çok ağlattı yaşadıklarım aklıma geldi nerdeyse biberebir aynı yaşananlar kaybettikten sonrada sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşadım çok üzüldüm benimde 3 tane 5 buçuk aylık erken doğumum vede 1 tanede 8 sene önce 26 haftalık bebeğimi kaybettim şimdi ise 30 haftalık doğum yaptım 24 gün küvezde yattı şükürler olsun rabbim kavuşturdu bizi rabbim sizede tez zamanda evlat versin sağlıkla vaktinde kucağınıza versin inş çok dua ettim size inş ümidinizi kaybetmeyin sizde kavuşacaksınız bebişlerinize serklajla oldu şimdiki bebeğim sizde yaptırın sonra sürekli yatın inanın allah yardım ediyor burayada yazmıştım hatta hamile dönemlerimde sizinde güzel haberlerinizi görücez inş
arkadaşlar yazdıklarınız beni çok ağlattı yaşadıklarım aklıma geldi nerdeyse biberebir aynı yaşananlar kaybettikten sonrada sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşadım çok üzüldüm benimde 3 tane 5 buçuk aylık erken doğumum vede 1 tanede 8 sene önce 26 haftalık bebeğimi kaybettim şimdi ise 30 haftalık doğum yaptım 24 gün küvezde yattı şükürler olsun rabbim kavuşturdu bizi rabbim sizede tez zamanda evlat versin sağlıkla vaktinde kucağınıza versin inş çok dua ettim size inş ümidinizi kaybetmeyin sizde kavuşacaksınız bebişlerinize serklajla oldu şimdiki bebeğim sizde yaptırın sonra sürekli yatın inanın allah yardım ediyor burayada yazmıştım hatta hamile dönemlerimde sizinde güzel haberlerinizi görücez inş
canım benim neden 30 haftalıkken dogurdun dikişlermi zorladı sancınmı vardı benim bildigim 37 haftalıkken alınıyo dikişler doktorum öyle dedi bir doktor diyosun burda adını unuttum onuda araştırdım 250 milyon muayenesi bana çok geldi keşke az alsa ne var demi bizde gidelim o doktora allahım analı babalı büyütsün canım benim
Allahım hayırlı evlat etsin sizlere ve kendisine hayırlı kul olur inşallah
sevtuncum beni sürekli takip eden doktoruma normal muayne ücreti verdim sürekli sigortalıyım zaten birde serklajı yapan başka doktordu onuda takip eden doktorum tavsiye etti birdefa muaynehanesine gittim sadece 100 tl aldı sonrada devlettede dikişi yaptı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?