- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.381
işşallah canım bekle az gel bizim topige seni orda daha aydınlatırlar ben oraya geçiyorum canlarım beni bekler düş bakıyım peşime orda herkeze yer var
dilegim anne olmak topigin ismi gel beklerin canım maçka cım
mrb canım şeker sınırda çıkmış çok sorun yaratmaz bence.100lük teste kadar yediklerine dikkat et.eminim 100lük testte temiz çıkıcak.benim edamecrinin ki gibi yüksek çıkmıştı.diyetle sürekli şekerimi kontrol altında tuttum.tabiki süreklide ölçüm yapıyordum.her şerde vardır hayır derler bu sayede hamilelikte sadece 5 -6 kilo almıştım.ama sonra şeker özlemini gidermek ve süt arttırmak için öyle yedimki hala veremiyorum kilolarıedamecrin canım sen hamilelik sonrası hiç seker yüklemesi yaptırdınmı nette araştırdım yaptırmak gerekiyormuş.kalıcı hale gelip gelmediğini anlamak için.ama bu konuda drum beni hiç uyarmamıştı.senin drun herhangi bir şey söyledmi.
yeni arkadaşlarımızında yazılarını okudum.allah hepinize sabır versin.hayatın en zor dönemi .ama inşallah hepiniz en kısa zamanda bebeklerinizi kucaklarsınız sağlıkla mutlulukla.ve inanın emekle çabayla ve büyük bir istekle olduğundan dolayı ayrı bir kıymetli oluyorlar.
merhaba canım ben bugün 100grlık yükleme tekstini yaptım 1.saat 186, 3. saat 141 çıktı, sınır değerler dedi doktorum ve şekeri tamamen kesti, karbonhidratıda %50 azalt dedi..pco da olduğum için yükselme ihtimali varmış pehriz yapmazsam yarından itibaren sıkı pehrizdeyim canım.. ne yapalım herşeye katlanıyoruz bunada katlanıcaz artık, hakkımızda hayırlısı böyleymiş üzülmüyorum..
acısı taze olan arkadaşlarada Rabbim sabırlar versin diyorum, atlatması çok zor şeyler hepimizin hikayesini okurken acılarımız yeniden tazeleniyor ve hepimiz kendimizden birşeyler mutlaka buluyoruz,bizi yanlız bizler anlıyoruz ve birbirimizden çok şeyler öğreniyoruz.. inşallah Rabbim sizlerede acılarınız dindirecek evlatlar tez zamanda göndericek ve önlemlerimizi alarak yavrularımıza hepbirlikte kavuşucaz.. acılarımızı paylaştığımız gibi mutluluklarımızıda paylaşıcaz hepbirlikte.. burda birçok arkadaşım sevincini paylaştık inşallah hepimiz bu mutluluğu tek tek Allahın izniyle yaşıycaz arkadaşlar..
başın sağolsun arkadaşım...arkadaşlar yazdıklarınız beni çok ağlattı yaşadıklarım aklıma geldi nerdeyse biberebir aynı yaşananlar kaybettikten sonrada sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşadım çok üzüldüm benimde 3 tane 5 buçuk aylık erken doğumum vede 1 tanede 8 sene önce 26 haftalık bebeğimi kaybettim şimdi ise 30 haftalık doğum yaptım 24 gün küvezde yattı şükürler olsun rabbim kavuşturdu bizi rabbim sizede tez zamanda evlat versin sağlıkla vaktinde kucağınıza versin inş çok dua ettim size inş ümidinizi kaybetmeyin sizde kavuşacaksınız bebişlerinize serklajla oldu şimdiki bebeğim sizde yaptırın sonra sürekli yatın inanın allah yardım ediyor burayada yazmıştım hatta hamile dönemlerimde sizinde güzel haberlerinizi görücez inş
Bircaney ne mutlu ki destek ve umut olabildiysem ... Dediğin gibi hamileliği biraz sıkıcı hale getirdik ama nedenide korku ve acı yaşamış olmamız olsun şükür ki kucağımıza aldık sağlıkla isteyen herkese nasip olur inşllahh.. Senin kuzun nasıl bu arada sanırım mayıs da doğdu 6a yında olması lazım
yarennnnn nasılsınnn canımmm nasıl gidiyorrrr
mumudihaba yine kayıp geriden takip ediyorrr neyse öpüyoruz...
bayramınız mübarek olsun kızlarrr... Rabbim yeni anne olan annelerimize bebekleriyle ve eşleriyle sağlıklı mutlu nice bayramlar görmeyi, Anne olmayı bekleyen, dileyen kardeşlerimede rabbim gelecek bayramlarda bebeklerini kucağını almayı nasip etsin inşallah....iyi bayramlarr..
arkadaşlar geçmiş bayramınız mubarek olsun
hepimiz aynı duygularu paylaştık
etkisi de kolay geçmiyor
ben dün gece rüyamda yine erken doğum yaptım
28 haftalık
rüyada bile çok kötü bir duygu
uyandım ve kızımı gördüm yanımda
muhteşem bir rahatlamaydı
biliyorum ki burda ki herkes yavrusunu kucaklıycak
biraz sabır
ve de tabi ki pes etmemek lazım
çok zor çooook
şimdi 2. yi düşünüyor musun soruları başladı
dışardan çok kolay tabi ki
bende bayramda kızlarıma gittim
anlatmaya hiç gerek yok
hepiniz biliyosunuz zaten
nasıl büyük bir çaresizlik olduğunu
kızımın yanımda olması
teselli miydi.... bilmiyorum
AMA OLUCAK ÇOK GÜZEL OLUCAK
HEMDE ÇOOOOOOK GÜZEL OLUCAK
biraz sabır
keşke sana şunu yap desemde geçse
zamandan başka çözüm yok
bende çok kafamı dağıtmaya çalıştım
tatile gittim
deli gibi alış veriş yaptım
arkadaşlarımla bol bol zaman geçireyim dedim
hiç biri bende işe yaramadı
yok psikoloğa gideyim dedim
oda saçma geldi
en güzeli eşinle zaman geçirmek galiba
bir tek onun sevgisi rahatlatır bence
ancak yine söylüyorum
pes etmek yok
içine kapanıp yas tutmak yok
mücadele etmek gerek
olabildiğince hayatın içinde olup sabretmek
görüceksin olucak
BU GÜNLER GEÇİCEK VE ÇOOOOOOK GÜZEL OLUCAK ARKADAŞIM
sevtun2 arkadaşım rabbim sabır versin...
ama bu olanları kafana çok takıp stres yapma...
bende de dr hatası çok fazla ben onları sadece allaha havele ettim başkada birşey demiyorum...
birde şöyle düşün bebişlerimizin dünya da nasibi yokmuş her ne olursa olsun onlar yine bizimle olmayacaktı...
bu yüzden kendini çok yıpratma...
milletin lafına hiç takılma...
bana hep niye yatmadın da kalktın diyorlar...
ben 3 ay devamlı yattım...
ve dr lar iyi diyince kalktım...
ama millet anlamıyor sen yataydın diyorlar...
hiç kimse kusura bakmasın benim evladımı benden fazla düşünümezler...
dr lar beni yanıltmasaydı ben tabiki yatardım...
yarencim ses seda yok
nasılsınız
merhaba edacım hamileliğim çok şükür iyi geçiyorda iki gündür çok fena grip oldum dışarıda çıkmıyorum birinden bulaştı galiba neyseki bugün daha iyiyim çok şükür bu haftalara kadar sorunsuz geldim inşallah bundan sonraki haftalarımda sorunsuz geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?