Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

merhaba canım ben bugün 100grlık yükleme tekstini yaptım 1.saat 186, 3. saat 141 çıktı, sınır değerler dedi doktorum ve şekeri tamamen kesti, karbonhidratıda %50 azalt dedi..pco da olduğum için yükselme ihtimali varmış pehriz yapmazsam yarından itibaren sıkı pehrizdeyim canım.. ne yapalım herşeye katlanıyoruz bunada katlanıcaz artık, hakkımızda hayırlısı böyleymiş üzülmüyorum..

acısı taze olan arkadaşlarada Rabbim sabırlar versin diyorum, atlatması çok zor şeyler hepimizin hikayesini okurken acılarımız yeniden tazeleniyor ve hepimiz kendimizden birşeyler mutlaka buluyoruz,bizi yanlız bizler anlıyoruz ve birbirimizden çok şeyler öğreniyoruz.. inşallah Rabbim sizlerede acılarınız dindirecek evlatlar tez zamanda göndericek ve önlemlerimizi alarak yavrularımıza hepbirlikte kavuşucaz.. acılarımızı paylaştığımız gibi mutluluklarımızıda paylaşıcaz hepbirlikte.. burda birçok arkadaşım sevincini paylaştık inşallah hepimiz bu mutluluğu tek tek Allahın izniyle yaşıycaz arkadaşlar..

işşallah arkadaşım benim allahım acımızı dindirir rabbim sag saglim verse alsam kucagıma koklasam yavrum desem acımı dindisem allahın gücüne gitmesin çok kıskanıyorum hamile görünce eşimle geçen gezmeye gittik hep hamileler vardı sanki hepsi buruya toplanmış dedim bak ben böyle gezemicem hep yatıcam dedim oda çok üzdü beni inanmazsın 4 buçuk ay yata yata etlerim acıdı dedimki eşime ozaman allahım yatalak hastalara şifa versin canım çok zor ddeim anladım gariplerin ne çektigini ya

başın sağolsun arkadaşım...
rabbim bu evladına hayırlı sağlıklı uzun ömür versin...
sende çok acı çekmişsin ama maşallah sonunda evladını kucaklamışsın...
bizler normal hamileler değiliz evlat sahibi olabilmek için çok mücadele veriyoruz...
rabbim bütün isteyen arkadaşlara çok çekmeden sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin...

yaren58 arkadaşım geçmiş olsun...
inş pehrizle hayırlısıyla bu sorunuda aşarsınız...
rabbim dermansız dert vermesin...

kuzum da iyi teyzesi 1 aydır tam rahatladık gece uykularımız düzeldi derken 10 gündür yine bi huzursuzluktur gidiyor
7. ayında hayırlısı bakalım

bayramınız mübarek olsun kızlarrr... Rabbim yeni anne olan annelerimize bebekleriyle ve eşleriyle sağlıklı mutlu nice bayramlar görmeyi, Anne olmayı bekleyen, dileyen kardeşlerimede rabbim gelecek bayramlarda bebeklerini kucağını almayı nasip etsin inşallah....iyi bayramlarr..

sagol allah razı olsun canım tüm o dedigin dileklerine katılıyorum canı gönülden amin diyorum

arkadaşlar geçmiş bayramınız mubarek olsun
hepimiz aynı duygularu paylaştık
etkisi de kolay geçmiyor
ben dün gece rüyamda yine erken doğum yaptım
28 haftalık
rüyada bile çok kötü bir duygu
uyandım ve kızımı gördüm yanımda
muhteşem bir rahatlamaydı
biliyorum ki burda ki herkes yavrusunu kucaklıycak
biraz sabır
ve de tabi ki pes etmemek lazım
çok zor çooook
şimdi 2. yi düşünüyor musun soruları başladı
dışardan çok kolay tabi ki
bende bayramda kızlarıma gittim
anlatmaya hiç gerek yok
hepiniz biliyosunuz zaten
nasıl büyük bir çaresizlik olduğunu
kızımın yanımda olması
teselli miydi.... bilmiyorum

AMA OLUCAK ÇOK GÜZEL OLUCAK
HEMDE ÇOOOOOOK GÜZEL OLUCAK

biraz sabır

fusborcum ben 10 gün yattım çıktım

salihasçım yaptırmadım yükleme
ama yaptırmalıyım sanırım
hiç kilo veremiyorum
deli gibi de şeker yemek istiyorum
en kısa zamanda yaptıryım
benim doktorum da beni uyarmadı

dogru söylüyosun katılıyorum dediklerine ama keşke kalbime sözüm geçse beynim benle gene oyun oynuyo içim sıkılıyo canım çokıcak gibi oluyo ogullarımı çok özledim canım ya halen yaslarını tutuyorum ne güzel senin elinde 1 tane melegin var dilerim rabbimden acısını göstermesin işşallah dedegin gibi sabır ederim ama nerde acıyo canım çok acıyo kardeşim ya acımı nasıl dindiricem bilmiyorum inan

keşke sana şunu yap desemde geçse
zamandan başka çözüm yok
bende çok kafamı dağıtmaya çalıştım
tatile gittim
deli gibi alış veriş yaptım
arkadaşlarımla bol bol zaman geçireyim dedim
hiç biri bende işe yaramadı
yok psikoloğa gideyim dedim
oda saçma geldi
en güzeli eşinle zaman geçirmek galiba
bir tek onun sevgisi rahatlatır bence
ancak yine söylüyorum
pes etmek yok
içine kapanıp yas tutmak yok
mücadele etmek gerek
olabildiğince hayatın içinde olup sabretmek
görüceksin olucak
BU GÜNLER GEÇİCEK VE ÇOOOOOOK GÜZEL OLUCAK ARKADAŞIM

alah razı olsun arkadaşım güzel dileklerin için eşim olmasaydı ben kesin kafayı yerdim inan insanlar okadar kötü olmuşlarki dünyada sanki bebegimi ben öldürmüşüm gibi davrandılar bana canım acı çok acı ben 2 gebeligimde doktora dedim oda açıklık yok deyip her seferinde yolladı çünkü hamile kalınca anlaşılıyo dedi hep ilk çocugumda dogum ettim marta ben temmusta muayene oldum bana doktor rahim kıslıgın var demişti ama benim 2 hamileligimde doktor hamile kalınca bakılır öyle saçmalıkmı olur dedi en son cumartesi kanamam oldu hastaneye gittigimde yavrum 4 aylıktı baktı acıldekiler açıklık yok deyip yolladılar beni pazartesi kendi doktoruma gittim oda yok dedi dedim ozaman bu kanama neden oluyo dikin dedi oda açıklık olmayan rahime dikiş atarsak iltaap olur dedi eşimde bebege zarar gelmesin diye bişey yapmadı sen doktordan iyimi biliyosun dedi çok yalvardım genede dayanamadı tamam gidelim dedi doktora ama ne çare nasip olmadı öldü bebegim ben o doktoru allaha havale ettim dikilsin dedim dinlemedin dedim tereyagı gibi üste çıktı benim cigerimi taktın allahım seninde cigerini yaksın dedim allahım öteki tarafta versin hakkımı helal etmiyorum hakkımı o doktora allahım bildigi gibi yapsın ne deyim

sevtun2 arkadaşım rabbim sabır versin...
ama bu olanları kafana çok takıp stres yapma...
bende de dr hatası çok fazla ben onları sadece allaha havele ettim başkada birşey demiyorum...
birde şöyle düşün bebişlerimizin dünya da nasibi yokmuş her ne olursa olsun onlar yine bizimle olmayacaktı...
bu yüzden kendini çok yıpratma...
milletin lafına hiç takılma...
bana hep niye yatmadın da kalktın diyorlar...
ben 3 ay devamlı yattım...
ve dr lar iyi diyince kalktım...
ama millet anlamıyor sen yataydın diyorlar...
hiç kimse kusura bakmasın benim evladımı benden fazla düşünümezler...
dr lar beni yanıltmasaydı ben tabiki yatardım...

evet arkadaşım kimse bizim anneligim hakkında laf söyleyemez söyletmemde zaten ne oldu artık kimseyle görüşmüyorum evim yetiyo bana bide eşim beni sevenler işte okadar ben onların laflarına kızıyorum size sorarım hiç bir anne evladını elleriyle öldürürmü ben 4 buçuk ay yattım iş görmedim dışarı çıkmadım yatakla bütünleştim onu bilmiyolar okadar sevenim bile laf sokanlar bile kapımı bile açmadı ona yanıyorum bir yandanda iyi oldu diyorum insanların gerçek yüzleri çıktı arkadaşım allahım hepimize eyüp sabrı versin ne deyim işşallah tez zamanda hamile kalırızda dikişlerimiz tutuarda anneligi tdarız canım arkadaşım tek istedigi eşime dogurunca al bu bak ben becerdim bu senile benim yavrum demek istiyorum hemde çok

yarencim ses seda yok
nasılsınız

merhaba edacım hamileliğim çok şükür iyi geçiyorda iki gündür çok fena grip oldum dışarıda çıkmıyorum birinden bulaştı galiba neyseki bugün daha iyiyim çok şükür bu haftalara kadar sorunsuz geldim inşallah bundan sonraki haftalarımda sorunsuz geçer..

canım senin serklajın maşallah çok güzel geçmiş bende olucam ama çok korkuyorum ya dikişim tutmazsa diye allahım esirgesin işşallah sag saglim alırsım melegini kucagına canım acısını göstermesim rabbim bu arada cinsiyeti neydi bebem sezeryanmı yoksa normalmi dogurucan bide devamli yatıyomusum iş filan yapmıyomusun merakk ettim

merhaba canım, inşallah rabbim sanada o günleri tekrar göstericek, yine hamile kalıcaksın ve önlemini alıp bu sefer bebeğini kucağına alıcaksın hayırlısıyla canım..bebeğim kız canım, inşallah banada Rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip eder..doğumu daha henüz konuşmadık ama genelde doktorum serklajlı hastalarını sezeryanlı alıyor, bende öyle içimden geçiriyorum biraz,Allah nasıl kısmet edecek artık bilemiyorum canım..evde sürekli yatmıyorum ama iş falan hiçbirşey yapmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…