- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.401
merhaba canım, inşallah rabbim sanada o günleri tekrar göstericek, yine hamile kalıcaksın ve önlemini alıp bu sefer bebeğini kucağına alıcaksın hayırlısıyla canım..bebeğim kız canım, inşallah banada Rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip eder..doğumu daha henüz konuşmadık ama genelde doktorum serklajlı hastalarını sezeryanlı alıyor, bende öyle içimden geçiriyorum biraz,Allah nasıl kısmet edecek artık bilemiyorum canım..evde sürekli yatmıyorum ama iş falan hiçbirşey yapmıyorum..
güldenaz nerelerde uzun zamandır göremiyorum..
fusbor senin durumun nasıl canım?
merhaba arkadaşlar
hamile arkadaşlar inş sağlıcakla bebeklerini kucaklarlar...
hamile kalmak isteyen arkadaşlarada rabbim kısa zamnda nasip edip sonunda da sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin...
alla (cc) yardımcınız olsun...
kızlar ya benim bir sorum var
malum sorunlu hamilelik, sonra erken doğum derken cinsel hayatımız yoktu...
eşim sağolsun ne hamileyken nede şimdi beni zorlamadı istemedide...
şimdide sen iyice kendini iyi hisset diyor...
ama benim bu konuda pskolojim biraz bozuk galiba...
kaç gündür eşime tuaf davranıyorum az gecikse nerdeydin nere gittin nere uğradın sorguya çekiyorum...
üstelik gittiği yerede tel etmeden duramıyorum...
saçmaladığım farkındayım ama ne bilim işte...
benim sorum ben doğum yapalı 21 gün oldu 4-5 gündürden akıntım yok, yani temizim...
acaba ilişkinin zararı olurmu?
nette araştırıyorum da doğumdan sonra 6 hafta diyor ama bizlerin ki erken doğum olduğu için aynı şey geçerlimi bilmiyorum....
bu arada ben 18 haftalık normal doğum yaptım sonra da içeriyi temizlemek için kürtaj oldum...
haftaya dr a gitmeyi düşünüyorum
ama şimdilik bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim...
Arkadaşlar mrb.. doktor bana 26. haftamda erken doğum riskin var dediğinde kendimi çok kötü hissetmiştim.. eşimle çok endişelendik.. buradaki aynı durumda olan arkadaşların yazdıklarıyla moral buluyorduk.. her hafta'' bir hafta daha beklese bebeğimiz'' diye dua ettik.. 2 buçuk ay boyunca sürekli yattım.. bazen yemek yemeye bile kalkmadım.. şimdi çok şükür 40. haftamıza geldik.. Allah'a ne kadar şükretsek az.. İnşallah bebeğimizi sağ sağlim alırız kucağımıza..
ben buradan okuduklarımla moral buldum.. belki benim yazdıklarım da başkalarına umut olur diye yazıyorum.. bol bol dua edin ve dinlenin.. herkese hayırlı doğumlar diliyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
mrb kızlar ben bu siteyi defalarca okudum.ama keşke diyorum bebeğimi kaybetmeden önce denk gelseydim.22 haftalık bebeğimi erken doğurdum.son hafta kanlı akıntı geldi doktoruma hergün gittik.yok bişey bebek iyi ultrasonda bakıp diyor.eşimin yanında bana alttan baktırma bana yok bişey dedi.neyse 2 gün sonra gece gittik sancıyla suyum geldi.neden daha önce gelmedin demez mi.neyse artık bunları düşünmüyorum çünkü yeniden hamileyim.15 haftalık.başka bir doktora gidiyorum.rahim ağzımı bayramdan önce ölçtü 28mm dedi kısa serklaj yapıcam dedi.bayramdan sonra pzt ölçtü 27.5mm olmuş.halbuki hiç iş yapadım.eşim hep yemek temizlik herşeyi yaptı.neyse 2 gün önce serklaj oldum.doktor prepar serum nidilat proluton rhogam yaptı.birde enfeksiyon için penisilin antibiyotik istedim gerek yok ben temizliği amelyattan önce yaptım dedi.neyse dün çıktık hastaneden dün akşam ateşlendim.ve çamaşırım sarı sümüksü akıntı geldi.çok korktum.bu enfeksiyonmu sizce bebeğe geçer mi ne yapmalıyım?
geçmiş olsun inş vaktinde sağ salimkavuşursun bebeğine gelen akıntın için doktorunla görüş bence cnm için rahat etsin iltihapsada ilaç verir zaten ihmal etmemrb kızlar ben bu siteyi defalarca okudum.ama keşke diyorum bebeğimi kaybetmeden önce denk gelseydim.22 haftalık bebeğimi erken doğurdum.son hafta kanlı akıntı geldi doktoruma hergün gittik.yok bişey bebek iyi ultrasonda bakıp diyor.eşimin yanında bana alttan baktırma bana yok bişey dedi.neyse 2 gün sonra gece gittik sancıyla suyum geldi.neden daha önce gelmedin demez mi.neyse artık bunları düşünmüyorum çünkü yeniden hamileyim.15 haftalık.başka bir doktora gidiyorum.rahim ağzımı bayramdan önce ölçtü 28mm dedi kısa serklaj yapıcam dedi.bayramdan sonra pzt ölçtü 27.5mm olmuş.halbuki hiç iş yapadım.eşim hep yemek temizlik herşeyi yaptı.neyse 2 gün önce serklaj oldum.doktor prepar serum nidilat proluton rhogam yaptı.birde enfeksiyon için penisilin antibiyotik istedim gerek yok ben temizliği amelyattan önce yaptım dedi.neyse dün çıktık hastaneden dün akşam ateşlendim.ve çamaşırım sarı sümüksü akıntı geldi.çok korktum.bu enfeksiyonmu sizce bebeğe geçer mi ne yapmalıyım?
merhaba ben araniza yeni katildim birsey sora bilirmiyim sende tek bebekmi birde dikis atilmismiydi ben suan 28 haftalik oldum 24.haftadan doktor erken dogum riski var dedi 16 haftamda serklaj bile atilmis yani nasil gecirdin zamanini rahim agzi uzunlugu kacdi uzun oldu biraz ama merak ediyorum
hoşgeldin pınarArkadaşlar mrb.. doktor bana 26. haftamda erken doğum riskin var dediğinde kendimi çok kötü hissetmiştim.. eşimle çok endişelendik.. buradaki aynı durumda olan arkadaşların yazdıklarıyla moral buluyorduk.. her hafta'' bir hafta daha beklese bebeğimiz'' diye dua ettik.. 2 buçuk ay boyunca sürekli yattım.. bazen yemek yemeye bile kalkmadım.. şimdi çok şükür 40. haftamıza geldik.. Allah'a ne kadar şükretsek az.. İnşallah bebeğimizi sağ sağlim alırız kucağımıza..
ben buradan okuduklarımla moral buldum.. belki benim yazdıklarım da başkalarına umut olur diye yazıyorum.. bol bol dua edin ve dinlenin.. herkese hayırlı doğumlar diliyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
canım sağlık açısından 40 gün beklemek şartmış...fadikcım icroka katılıyorum canım ne kaldıki şunun şurasında bebem benim bizde 40 çıksın derler eger erken olursan eşinle günahı çok bide rahim 6 ayda anca kendini yeniliyomuş genede sen bilirsin ben 4 buçuk aylık dogum yaptım peşine adet oldum bekledi garibim allah yardımcın olsun bebembu arad güzel dileklerin için sag ol arkadaşım bende artık kafayı takmamaya çalışıyorum ne çarte ama allahım eyüp sabrı versin ne deyim
evet canım lohusayken cinsel ilişki büyük günah bunu biliyorum...fadikcim böyle davranman çok normal ve eşin zaten anlayış göstermiş beraberlik konusunda ise 40 gün ilişki yasak ayrıca dinende zaten günah diye yani biliyorum. 40 günün dolmasına 19 günün kalmış biraz daha bekle çünkü daha rahim kendini toparlamadı bana 40 gün ilişki yasak demişdi ayrıca ben kitaplardan da okumuşdum aynı adetliyken ilişki yasaksa lohusalık halinde de ilişki yasak ve günah diye yazıyordu internetde de yazıyordu aynıları
sağol canım ben belki erken doğum farklı olur diyordum...FADİKCİM bende 21 haftalık normal doğum yapmıştım önceden ve ne olursa olsun lohusa sayılıyorsun denmişti ve 40 gün diyorlar ilişki için eşinde ısrar etmiyorsa 40 çıktıktan sonra ne zaman kendini hazır hissedersen olabilir bence kendini zorlama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?