- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.481
yok canım asistan falan değildi....
op.dr du...üstelikte özel hastaneydi...
rabbim bildiği gibi yapsın onları...
bengu_ck rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın yoksa özel devlet farketmiyor...
senin kaybının nedeni enfeksiyon olduğu kesin gibi...
tabi dr ihmalide var...
ah canım bu saatten sonra ne desek ne yapsak boş...
rabbim onları bildiği gibi yapsın...
ben de doğum zamanı hastanede çok acı çektim ama en acısı bebeğimin doğunca öleceğini bilmekti((
o anki ruh hali o anki acılar anlatmakla ifade edilmez ki...
rabbim bir daha yaşatmasın...
canım senin doğum nedeni enfeksiyon gibi ama yinede bir dahaki hamileliğinde rahim ağzını da ölçtür...
kendini garantiye al...
inş kısa zamnda bebeğinin kardeşi gelirde acın azıcık hafifler...
canım aslında benimde çok bilgim yok ama anlatmaya çalışayım...fadikcim tekrar merhaba , bişey sormak istiyorum.benim doğumda rahim ağzı için dar diyodu ebeler hatta elleriyle açık tutmaya çalışıyorlardı.rahim ağzı geniş olsa doğum daha kolay olmazmıydı canım.şimdi sen paylaşımlardan daha deneyimlisin.bir fikrin var mı?
canım aslında benimde çok bilgim yok ama anlatmaya çalışayım...
evet rahim ağzı darsa doğumlar zor olurmuş diye biliyorum ama bizim bebekler küçük olduğu için çok zorlamaz diyorum...
tabi rahmin açık olması lazım...
senin rahim tam açılmamışsa oda zor olur...
yaa benim rahim tamamen açıktı kesede lavaboya gititğimde tam elime değiyordu
çokta sancım vardı ama o halde yinede hemen doğum yapamadım...
1 güne yakın sancım sürdü...
ama birde şu var ayağa kalksam doğacak gibiydi ben öğle hissediyordum ama dr lar yatakta doğum olsun diye kalkmayı yasakladılar ve o halde o gün hep yattım...
sancım geldiğinde hep ıkınmamı söyeldiler ıkınmaya çalıştım ama canım acısından çok pskolojik olarak gücüm yetmedi((
son olarakta suni sancı verdiler...
en az 2 saatte öğle sancı çektim...
canım ister normal ister erken doğum olsun herkesin doğumuda aynı olmuyor demekki...
mesala benim o halde hemen doğum yapmam gözlenirdi ama hemen olmadı...
bu yüzden sana bir dahaki hamileliğinde rahim ağzını muhakkak ölçtür diyorum...
senin doğum enfeksiyondan olmuş gibi ama dediğim gibi yinede ölçtür için rahat etsin...
aklıma gelmişken benim doğum olmadan önce hiç kanamam olmadı...
o kadar sancı çektim az az suyum geldi ama leke şeklinde bile kan olmadı...
bu neyin alemeti bilmiyorum...
sende sağol canım....saol canım cevabın için.bende üç gün önce bir kanama olmuştu ve doktorum hiç bişey demedi doğuma hazırlıklı ol diye.suyum geldiği zaman taki doğum olana kadar bendende kan gelmedi.doğum bittikten sonra eşi içerde kalmış olabilir diye beni uyuttular kürtaj için.uyandığımda sol bacağımın üstünde bir bant yapıştırmışlar iğne vurmuşlar o niye onu anlamadım sormayı da unuttum.ama nasıl bir iğneyse acısı bir buçuk ay sürdü canım.sanki saplamışlar resmen.ama yeni doktoruma gittiğimde rahim ağzımın ölçülmesini isteyeceğim canım.benim görümcemde rahim ağzı yetmezliğinden iki bebeğini kaybetti.üçüncü bebeğide 8 aylıkken doğdu ama çok şükür şimdi kocaman oldu.
sende sağol canım....
benim eşide doğumda gelmişti ama daha sonra içerisini temizlemek için kürtaj ettiler...
ve bayıtmadan...doğrusu çok zordu ama kısa sürdü o kadarlık işlem için aneztezi almadığıma pişman olmadım yani...
sonra da yatağa gitiğimde seruma bir iğne kattılar birde kasıktan bir iğne vurdular...
galiba ağrı kesiciydi...
senin iğneyi anlamadım canım...
canım doğrusu benim doğum zorluğu ve sancım olması pek rahim ağzı belirtileri değil ama yinede bu konunun üstünde durmak lazım diye düşünüyorum...
hamile değilken de ölçüyorlarmış ama en güvenilir ve kesini hamileliğin 12 haftasından sonraymış...
allah yardımcımız olsun canım...
inş bundan sonra herşey daha güzel olacak...
cevabın için çok teşekkür ederim.kızını da oğlunu da allah bağışlasın.şu kasılma için doktora danışmak istiyorum. gherçi çok şükür serklaj olalı 10 hafta oldu herhangi bir kasılma yok ama yine de tedirgin oluyorum. doktora söylemeye de çekiniyorum..internetten araştırıp araştırp geliyorsunuz, madem o kadar çok biliyorsunuz niye doktora geliyorsunuz diyecek diye..
haklısın canım . aynı kuşkuları bende yaşıyorum bazen. çünkü sürekli bir ıslaklık oluyor.ama kontrollerde suyu normal çıkınca rahatlıyorum.doktor bir ay sonra gelirsin demişti ama ben yine dayanamayıp 2 hafta sonra giderim büyük ihtimalle..geçen hafta gitmiştim, 3 hafta çok bile.
doğum yapalı 28 gün oldu canım...inş. canım güzel günler bizi bekliyor.peki şuan denemelere başladın mı?bebek istiyor musun canım?
doğum yapalı 28 gün oldu canım...
dr 3 ay yasak koydu...
mecbur 3 ayı bekleyeceğiz...
bebek düşünüyorum canım...
zaten yıllardır istiyordum ama şimdi daha çok istiyorum...
ama eşimde de biraz infertilite sorunu var...
hemen hamile kalamıyorum inş bu sefer çok bekletmez bizi...
gecmis olsun canim Allahim tum isteyenlere versin bende 4 sene bekledim sonunda tup bebekle kala bildim sende rahim agzinda sorun varmi?
sağol sanada geçmiş olsun canım...
benim 3 tane de 6-7 haftalık erken düşüğüm olmuştu...
bu düşüklerden 3 sene sonra ancak hamile kalabilmiştim...
ama onuda kaybettik işte...
rabbim beterinden korusun...
kayıplarımız son olur inş...
bizde de eşimde infertilite problemi var...
eğer hamile kalmasaydım bizde tedaviye geçecektik
şimdi de kendinden olacak mı yoksa tedavimi gerekeçek belli değil...
canım rahim ağzında problem olup olmadığı kesin değil...
ama benim gibi rahimden oparosyon geçirenlerde rahim ağzında sorun olabiliyormuş..
bu yüzden doğumun bundan da kaynaklanabileceğini düşünüyorum...
ama net belli değil işte....
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar....
doğum yapalı 28 gün oldu canım...
dr 3 ay yasak koydu...
mecbur 3 ayı bekleyeceğiz...
bebek düşünüyorum canım...
zaten yıllardır istiyordum ama şimdi daha çok istiyorum...
ama eşimde de biraz infertilite sorunu var...
hemen hamile kalamıyorum inş bu sefer çok bekletmez bizi...
araştırıyorum canım...iyi bir doktor arastir canim herseyine baksin rahim agzi sorunu hamilelikte belli oluyor onuda serklajla dinlenmekle gecirmek oluyor bende tek bebek olsaydi rahim agzi yeterdi ikiz oldugu icin 24 haftadan zorlaniyorum ilk uc ayindada kanama mide bulantisi derken pek irsey anlayamadim hamilelkten Insallah kisa zamanda saglikli bir hamilelik gecirirsin canim morelini yuksek tut
evet 2 ay kaldı canım inş bir aksilik çıkmaz...iki ayın kalmış canım.bence bu sefer bebişin seni bekletmeyecek çünkü rahim antremanlı nede olsa:)))
bu arada...kızlar ben salı gunu hastaneden cıktım kanamamadan yattım 3 gun...cıkarkan dr rahım boyumu olctu 5.5 cm dedı gayet ıyı oldugunu soyledı...ayda bır penesılın 3 gunde bır proluton depot yaptırıyorum 6 saatte bır preper tablet alıyorum yarım....ve cok sulu bır akıntım gelıyo sureklı dr sordum rahım sureklı kendını yenılıyo temızlıyo o yuzden dedı kokulu ve renklı gelrse mutlaka ara dedı....ama bu akıntı tup bebege basladıgımdan berı var...
hosbuldum sagolasın...elım geldıgınce dıkkat edıyorum gunun 23:30 saatı yatakdayım...evet yolun basındayım ama yınede moralımı bozmak ıstemıyorum...rabbım hepımızın yardımcısı olsun...
hoşgeldin arkadaşım...kayıpların için başın sağolsun...
rabbim bu bebişini sağlıcakla kucaklamanı nasip etsin...
maşallah rahim boyu çok iyi ama biliyorsun daha yolun başında sayılırsın...
ama serklaj olduğu için daha güvendesin...
sen kendine dikkat et inş herşey yolunda ilerler...
canım ben yeni sayılırım ilaçların ve akıntın hakkında çok bilgim yok...
inş herşey yolundadır...
allah yar ve yardımcın olsun...
sağlık olsun arkadaşım... bebiş ve senin sağlığın yerinde olsunda elbet yolun sonuda hayırlısıyla gelinir...hosbuldum sagolasın...elım geldıgınce dıkkat edıyorum gunun 23:30 saatı yatakdayım...evet yolun basındayım ama yınede moralımı bozmak ıstemıyorum...rabbım hepımızın yardımcısı olsun...
sende yakında bebegını kaybetmıssın basınsagolsun rabbım bundan sonrakıler omur versın saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns...
ya ben çok bilgili değilim ama bana da tehlikeli geldi....benden bır hafta once serklaj olan arkadasımın 2.8 cıkmıs...dr um 2.5 altındaysa cok tehlıkelı olmaya baslar dedı...dr rapor bıle vermemıs kıza calısıyo bıde bana cok tehlıkelı geldı....sızcede oyle deyıl mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?