- 27 Nisan 2010
- 662
- 79
- 318
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.501
benden bır hafta once serklaj olan arkadasımın 2.8 cıkmıs...dr um 2.5 altındaysa cok tehlıkelı olmaya baslar dedı...dr rapor bıle vermemıs kıza calısıyo bıde bana cok tehlıkelı geldı....sızcede oyle deyıl mı?
özlem bende 11 gün önce serklaj oldum.27.5 mm doktor iş yapmayacaksın dedi.bende nerdeyse tüm gün yatıyorum.çünkü önceki bebeğimde çok hareketliydim ağzım yandı.nasıl olsa eşim hiçbişi yaptırmıyor.bende kalkmıyorum.
hamişleri sıraya koyalım.
ben 16+3 galiba özlem seninle aynıyız.ne güzel belki aynı gün doğum yaparız.
bu arada fadik sana çok geçmiş olsun.bebek normal yoldanmı olmuştu.yoksa tüpmü?ne zaman hamiş kalacaksın hayırlsıyla?
bu topiği ilk açan arkadaş serklajdan sonra yatmamış ve çalışmış...
ama onun rahim ağzının kısalığı ne kadardı bilmiyorum...
maşaşah sağlıcakla doğum da yapmış...
ama başkada yatmayan arkadaş duymadım ben...
bence istirahat adilmeli...
sağol arkadaşım
3 yıldan sonra normal olmuştu...
ama biz tedaviye başlamayı düşünüyorduk...
eşimde infertilite vardı son verdiği sperm testtine göre ya aşılama ya tüp bebek başlayacaktık...
testi verdi ama sonucunu almadan hamile olduğumu öğrendik...
testdeki değerlere bakarsak direk tüp bebek olurdu...
şimdi değerler nasıl bilmiyoruz...
inş bir aksilik ve engel çıkmazsa çalışmalara 3 ay dolsun hemen başalmayı düşünüyorum...
yani 2 ayyımız kaldı...
inş bebişim kısa zaman da sağlıcakla gelir...
inş canım yaaa...merak etme inş.dened,ü,n ay hamile kalacaksın görürsün.bende ilkinde çok istedim olmadı.sonra biranda hamile olduğumu öğrendim.sevinçten havalara uçtum.çığlık attım ağladım.ama sanırım Rabbim bizi en istediğimile sınıyor.onu elimden aldı.sonraki ise 4 ay sonra ilk denememizde oldu.herkes söylüyordu.sen merak etme hemen olacak. düşükten sonra hemen olur diye.sende gör bak sağlıklı bir bebeğin olacak Alahın izni ile.
bu arada...kızlar ben salı gunu hastaneden cıktım kanamamadan yattım 3 gun...cıkarkan dr rahım boyumu olctu 5.5 cm dedı gayet ıyı oldugunu soyledı...ayda bır penesılın 3 gunde bır proluton depot yaptırıyorum 6 saatte bır preper tablet alıyorum yarım....ve cok sulu bır akıntım gelıyo sureklı dr sordum rahım sureklı kendını yenılıyo temızlıyo o yuzden dedı kokulu ve renklı gelrse mutlaka ara dedı....ama bu akıntı tup bebege basladıgımdan berı var...
araştırıyorum canım...
rabbim iyi insanlarla karşılşatırsın...
evet ikiz olması rahim ağzını daha fazla zorluyor canım...
inş şimdi bebeğini sağlıcakla kucaklarsın...
bu arada son durumların nedir hamilelik nasıl gidiyor?
inş herşey yolundadır canım...
evet 2 ay kaldı canım inş bir aksilik çıkmaz...
bende düşükten sonra daha çabuk hamile kalınıyor diye duymuştum...
inş bakalım sağlıcakla olsunda birkaç ay geçte olabilir...
ben sadece diğeri gbi 3 sene beklemek istemem...
rabbim çok bekletmez inş..
ne güzel herkes çok iii
bebişlerde büyüyor
iyice bebeklenicek bu site
fusborcum kasılmalara çok dikkat etmek lazım
ben 3 kızımıda bu nedenle kaybettim
ancak bu kızımda kasılma önleyici hiç kullanmadım
ancak hafif kasılmalarım vardı
doktorum kas olduğu için rahim çok normal demişti
önemli olan doğum sancısı olmasın
oda zaten hastahanee götürüyor
cok sukur yolunda canim idrar yolu enfeksiyonu cikti ilac aliyorum bugun 29 bitti 30 haftama giriyorum Insallah hayirlisi
iyi düşün iyi olsun arkadaşım...Arkadaşım bakalım zaman göstercek inşallah gözümde büyüttüğüm gibi olmaz canım,Rabbim iyi şeyler gösterir inşallh, çarşambadan sonrası için bizi neler beklediğini düşünmek bile istemiyorum iyişallh herşey yolunda gidede bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilirim canım,
geçmiş olsun canım...iyiki hemen farketmişsiniz...
kısa zamanda atlatırsın inş...
maşallah 30 haftaya gelmişsin canım...
az daha dayan...maşallah yolun sonu yaklaşmış...
rabbim sağlıcakla kucaklamanı nasip etsin....
evet hamilelikte enfeksiyon riskli hele bizler için daha fazla...tesekkur ederim canim darisi basina kisa zamanda Insallah idrar yolu enfeksiyonuda erken dogumu tetikliyormus oyle duydum iyiki fark edildi bende anlamadim daha 3 hafta once birsey yoktu baska yerde tekrar tahlil yaptirdik enfeksiyon cikti 10 dakikada br wc ye gitmemden belliydi zaten ben cok su icmeme baglamistim suanki hedef 4 hafta bakalim nasil olucak
iyi düşün iyi olsun arkadaşım...
inş dikişin çok başarılı olur ve sizi son haftalara kadar ağrısız sızısız götürür...
allah yardımcınız olsun...
evet hamilelikte enfeksiyon riskli hele bizler için daha fazla...
çok şükür zamanın da farketmişsiniz...
inş hemencecikte atlatırsın...
ben sadece bir kere idrar testi vermiştim birşey yoktu...
şimdi düşünüyorum acaba bende de olabilirmiydi..
belirti olarak hiçbirşey yoktu ama...
lavaboya da baya seyrek gidiyordum...
hayırlısı artık olmuş bitmiş birşeyin neden olduğunu bulmak zor oluyor...
rabbim 4 hafta hatta biraz daha fazla dayanma gücü versin canım...
inş bebişin sağlıcakla dünyaya gelir...
haklısın canım haftayı hayırlısıyla bitirince haftada güzel geçmiş oluyor..:81:senin kızın ne kadarlık oldu edacım..
Fosbor günlerin nasıl gidiyor iyisindir inşallah
canım benim çok şükür 30 haftaya yaklaşmışsın allahım acısını göstermesin meleginin tez zamanda bizlerede nasip etsin canım
Bende ocak girsin işallah korunmayı bırakıcam işallah bu ilk seferde hamile kalırımda yavrularımın acısı diner bir nevze
sizler bana umut oluyosunuz serklajlı şekerler sizisizin sayenizde hayata farklı bakıyorum inanın allah hepinizden razı olsun beni aydınlattıgınız için bende sanıyodum tek ben varım ama nerde herkezdede bu dert varmış aman olsun rabbim saglıklı versinde sag saglim taşımayı nasip etsinki bebeklerimizi alalım kucagımıza ya bişey sorucam hamileyken çarpıntı oluyomuş kaç aylarında oluyo bide herkezdemi oluyo korkulucak bişey varmı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?