- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.541
yarencim gözde 8.ayına başladı
çok iyiz
onunla ilgili neler yazmak ve sizinle paylaşmak istiyorum
amaaaa
ben çok üzülürdüm arkadaşların süt muhabbeti ve gelişimleri ilgili konuşurken
hele benim bebeklerime yakın olanları okuyunca
belki herkes aynı duyguyu hissetmiyodur
belki bana has bir duygudur
ama ne zaman bebeklerimiz hepimiz kucaklarsa
o zaman bizde bebeklerimizin dedikodularını bol bol yaparız
değil mi
dilerim rabimden sana evladının acısını göstermesin canım sag saglim kucagına alırsın işşallahbende melek annesiyim benimde iki tane 5 aylık yavrum ogullarım cennette beni bekliyolar biliyorum canım sorun hamile kalmak degil asıl sorun o bebegi layıkıyla taşımak canım düşün bak biz yavrumuz olsun diye çalışıp didiniyoruz hem maddi hem manevi işşallah rabbimde sana ve benim gibi evlat hasretiyle yanan annelere sag saglim verir yaradanım acılarını işşallah bir daha göstermez çünkü çok zor ocakta anca bebege vesile olucam korunmayı bırakıcam anlıcagın işşallah tez zamanda bıraktıgım anda hamile kalırımda evlatlarımın acısı bir nevze diner ben çok zor hamile kalıyorum canım pko var bende allahım yüzümü güldürsün sag saglim kucagıma almayı nasip etsin daha ne isterim rabimden eşime dogum yapınca başardım canım bak bu bizim yavrumuz demeyi çok istiyorun yaradanımda biliyor ban artık acıyan gözlerle bakmalarını istemiyorum herkez sakat gözüyle bakıyo ban diyolarki senin rahimin sakat bebegi tutmasını bile beceremiyosun böyle dengesizler var canım ben karar verdim allahım nasip ederse kimseye demeyi düşünmüyorum ben bide eşim bilsin daha iyi biz öyle karar aldık bilirse bide ailem bilecek o kadar ben sakatmıyım acaba size soruyorum bu sakatlık degil hastalık çaresi var demi mu olayım benim korkum serklaj yapılınca kabul etmemesi çünkü öyle olanlar varmış allahım öyle bir acı yaşatmasın işşallah bana10 senedir anne olmayı bekliyorum ben 2 tane gebelik geçirdim ama hep hastaneden ellerim bom boş çıktım beni anca sizin gibiler anlar başkası anlamaz beni alah hepinizden razı olsun sizin sayenizde burda bilgilendim işşallah bebegime hamile kalıyım hep beraberiz çünkü yardımlarınıza çok ihtiyacım var
canim hicbirseyi kafana takma bendede pko var ama kendi kendime hamile kalmistim malesem dis gebelik yuzunden kaybettim birsuru arkadaslar var burda pko olupta hamile kalan sende uzulme rabbimin izniyle seninde tum isteyenlerinde yuzu gulecek Insallah simdiden serklaji falani dusunup morelini bozma hep dua et inan Rabbim seninde duani kabul edicek
işşallah arkadaşım işşlallah artık insabların beni strese sokmalarını istemiyorum tek temmenim sag saglim hamile kalıp yavrumu o korumasızımın benden erken ayrılmasını istemiyorum çok çabaladım çok ugraştım sorma rahim açıklıgı yok diye beni her seferinde yolladılar bende diktirelim deyincede kapalı rahimi dikilince iltaap olur ondanda kaybedersin dediler yavrumun bende ayrıldıgı gece okadar tekmelediki sanki annecim beni affet sana doyamadım benim gitmem lazım beni çagırıyolar dermiş gibi çok yalvardım çok çabaladım sesimi kimselere duyuramadım halen vicdan azabı çekiyorum neden diktirmedim diye ama keşke diyorum ah o keşkeler yokmu canım keşke kimseyi dinlemeyip diktirseydim diyorum benimle hamile olanlar benim tanıdıklarım nasıl gidicem bilmiyorum hepside samimi arkadaşlarım nasıl giderim çocuklarını nasıl görürüm onlarınkide erkek hediyelerini artık başkalarıyla yollarım artık artık tek düşündügüm 3 bebegimde sag salim alırım işşallah yavrumu beterin beteri var bu sitede geziniyorumda ne hastalıklar var inan kendi halime şükrediyorum tek mutlulugum yavrularım beni orda bekliyomuş bide bişey duydum ben insanın bebegi ölünce rabbim yavrularımızın sayesinde cennete koyucakmış işşallah koyarda acılarımız bir nevze diner yavrularımız cennete gittiginde cenabı allah üzülmesinler diye bize benzeyen anne baba gönderirmiş ilgilensinler diye ama yavrularımız dermişki ey rabbim sana şükürler olsun ban annemi babamı gönderdigin için dermiş ama dermiş annem gibi kokmuyo rabbim dermiş
işşallah arkadaşım işşlallah artık insabların beni strese sokmalarını istemiyorum tek temmenim sag saglim hamile kalıp yavrumu o korumasızımın benden erken ayrılmasını istemiyorum çok çabaladım çok ugraştım sorma rahim açıklıgı yok diye beni her seferinde yolladılar bende diktirelim deyincede kapalı rahimi dikilince iltaap olur ondanda kaybedersin dediler yavrumun bende ayrıldıgı gece okadar tekmelediki sanki annecim beni affet sana doyamadım benim gitmem lazım beni çagırıyolar dermiş gibi çok yalvardım çok çabaladım sesimi kimselere duyuramadım halen vicdan azabı çekiyorum neden diktirmedim diye ama keşke diyorum ah o keşkeler yokmu canım keşke kimseyi dinlemeyip diktirseydim diyorum benimle hamile olanlar benim tanıdıklarım nasıl gidicem bilmiyorum hepside samimi arkadaşlarım nasıl giderim çocuklarını nasıl görürüm onlarınkide erkek hediyelerini artık başkalarıyla yollarım artık artık tek düşündügüm 3 bebegimde sag salim alırım işşallah yavrumu beterin beteri var bu sitede geziniyorumda ne hastalıklar var inan kendi halime şükrediyorum tek mutlulugum yavrularım beni orda bekliyomuş bide bişey duydum ben insanın bebegi ölünce rabbim yavrularımızın sayesinde cennete koyucakmış işşallah koyarda acılarımız bir nevze diner yavrularımız cennete gittiginde cenabı allah üzülmesinler diye bize benzeyen anne baba gönderirmiş ilgilensinler diye ama yavrularımız dermişki ey rabbim sana şükürler olsun ban annemi babamı gönderdigin için dermiş ama dermiş annem gibi kokmuyo rabbim dermiş
uzulme canim oncelikle doktorunu iyice arastir korunmayi nezaman birakicaksin? zamanin varken iyice arastirma yap busefer diren serklaj iste doktorundan ne derse desin ben 16.haftamda oldum ameliyat ama hic istemiyordum serklaj olmayi simdi dusunuyorumda iyikide olmusum doktorumun direnciyle sende dikkat et kendine busefer dikis olduktan sonra dinlenmeyle alirsin yavrunu kucagina Insallah buradaki arkadaslarin yazilarini okudukca bende kendime sukr ettim daha beterini gormeyince insan anlamiyormus sende guclu olmaya calis arkadasim kesinlikle uzulme
özlemcim o kadar güzel yazmışsınki sanki tarif edemediğimiz duygularımıza tercüman olmuşsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın arkadaşım herşey gönlüne göre olsun..
sevtun artık o seni konuşup üzen insanların laflarını hatırlayıp,dinleyip kendini daha fazla üzme kendini ne kadar toparlarsan geçmişi hatırlamamaya çalışırsan tedavinede olumlu etki eder.. pco hastalığında ne varmış tamam geç hamile kalınıyor ama kalınıyor burda eda arkadaşta, bende pcoluyuz birçok arkadaşımızda oldu, seninde olucak hiç merak etme ben inanıyorum seninde yüzün gülücek canım, içini ferah tut..rahimin sakat ne biçim kelime yaa.. tıpta bile böyle bir rahatsızlık adı yok..asıl o kelimeyi kullananların kafası sakat bence..
edacım canım arkadaşım benim sayfamızın emektarlarındansın artık.. seninle çok şeyler paylaştık burada..Allaha şükür yarın 30. haftam bu günleri görmek bile bir hayaldı..Rabbim öyle büyükki binlerce kere şükürler olsun ona..inşallah hayırlısıyla doğum yapıp sağ salim geldiğimide müjdelemeyi hayal ediyorum size..Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah içinde de bize..
fusborcum ilk üç ay bende hiç yiyip içemiyordum hatta iki kilo vermiştim ama 15. haftalardan sonra iştahin normale döner o zaman yavrunu beslersin şimdi çok küçük zaten kanından besleniyor merak etme canım..
dogru söylüyosun canım artık üzülmek yok kimsenin beni üzmesinede izin vermiyorum artık kaç kişiyle yollarımı ayırdım bir bilsen
benim yanımda olanlara hoş geldin kötü olupta laf söyleyenleri listeden eledim canım ya allahım bir daha acı göstermesin canım tek temennim o yani canım yavrumu alsam kucagıma onu koklasam rabbime herzamanki gibi şükretsem daha ne isterim inan sizlerle yazışıyorum inanın çok iyi geliyo iyiki varsınız canlarım benim allahım bir daha acı keder göstermesin arkadaşım vardı kız oldu arife gini bebebginde kalp yetmezligi çıkmıştı malesef yaşatamadılar 10 gün sonra vefat etti onun yerinde inan hiç olmak istemezdim kızını normal dogumla dogurdu yıkadı meme verdi giydirdi onu kokladı yavrum dedi işin açıkçası çok zor hemde çok zor
elleri boş kaldı garibimin allahım bir daha acı göstermesin yaradanım kimseye yavrusu ölen anca anlar ölmeyen ne acı çektıgımızı nerden anlıcak aynı eltim gibi
özlemcim o kadar güzel yazmışsınki sanki tarif edemediğimiz duygularımıza tercüman olmuşsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın arkadaşım herşey gönlüne göre olsun..
sevtun artık o seni konuşup üzen insanların laflarını hatırlayıp,dinleyip kendini daha fazla üzme kendini ne kadar toparlarsan geçmişi hatırlamamaya çalışırsan tedavinede olumlu etki eder.. pco hastalığında ne varmış tamam geç hamile kalınıyor ama kalınıyor burda eda arkadaşta, bende pcoluyuz birçok arkadaşımızda oldu, seninde olucak hiç merak etme ben inanıyorum seninde yüzün gülücek canım, içini ferah tut..rahimin sakat ne biçim kelime yaa.. tıpta bile böyle bir rahatsızlık adı yok..asıl o kelimeyi kullananların kafası sakat bence..
edacım canım arkadaşım benim sayfamızın emektarlarındansın artık.. seninle çok şeyler paylaştık burada..Allaha şükür yarın 30. haftam bu günleri görmek bile bir hayaldı..Rabbim öyle büyükki binlerce kere şükürler olsun ona..inşallah hayırlısıyla doğum yapıp sağ salim geldiğimide müjdelemeyi hayal ediyorum size..Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah içinde de bize..
fusborcum ilk üç ay bende hiç yiyip içemiyordum hatta iki kilo vermiştim ama 15. haftalardan sonra iştahin normale döner o zaman yavrunu beslersin şimdi çok küçük zaten kanından besleniyor merak etme canım..
canım arkadasım tesekkur ederim, vallhi sanki 15 .haftada doguracakmısım gibi 15.haftayı sayıyot-rum.
bır MELEK dılıyoum....tam 5 yıdır...
rabbıme sukurler olsun bana ıkı kere hamılelıgı yasattı....benı dunyanın ennnn mutlu ınsanı yaptı...ayaklarımı yerden kestı bunu ustune tek mutluluk olabılır melegımı kucagıma almak heralde....ruyaları yarım kaldı ama coooook mutlu oldum kızlar.....sonunda uzulsemde rabbımden gelene n dıyebılırım kı...
annelık duygusu o kadar kuvvetlıkı yaralarımı cabucak sardı acılarımı hafıflettı aradan 5 ay gectı ben yıne aynı arzuyla aynı ıstekle bebısım ıcın savastım...
hamıleysem rabbıme mılyonlarca kere sukurler olsun deyılsemde mılyonkere sukurler olsun deme kı daha vaktım gelmemıs ban bu fırsatı verdıgı ıcın bana bır umut verdıgı ıcın tekrar bu yollarda savasabılecegım ıcın ya hıc umudumuz olmasaydı..ya hıc bebek sahıbı olamazsınız denseydı....
melegım ıns benımledır ben 5 yıldır onu hayal edıyorum babasına benzemesını cok ıstıyorum mesala kocaman kocaman gozler olsun bana herseyı o guzel gozlerıyle anlatsın....bıde gamzesı olsun o guldu mu dunya gulsun...ve ben onun her gulusunde rabbımı defalarca sukredeyım....babannemın bı duası vardı
basın göl ayagın bahar olsun dıyee ıns oyle bır melegım olur....bereketıyle gelr yuvamıza hayatımıza...
kız mı erkek mı dıye sorarsanız hıc farketmez rabbım neyı takdır ederse....ben erkek cocugu severım esım kızzzzz....ama oyle yada boyle sonucda bızım bebegımız deyıl mı saglıklı olsun yeter...
ozanım cok ıstıyoooo bellı etmıyo bana ama sonunda cok uzulurum dıe....bılıyorum annelık nasıl benım en dogal hakkımsa babalıkda onun....
senelerdır bu yolayız cok mutluda olduk cok uzuldukde benım en buyuk dayanagım oldu o KOCAMAN KALPLI KOCAM benım hıc kırmadı benıde kımseyıde ınanın hepınız gıbı bende askımın baba olmasını cok ıstıyorum....rabbım onun guzel kalbıne gore versın herseyı...allah ondan razı olsun....
az kaldı az ınanın sonuc kotu olursada cok uzmeyecegım kendımı....sadece sıcaklarda gıdıp gelmek bıraz zor oldu....ona uzulecegım bıraz...neyse havalar serınleyınce yola devam ederız n yapalım....bı kat daha guclu donerım bu sefer....
hayat herseye ragmen guzel....n olursa olsun....saglıklıyız kımseye muhtac deyılız ve en onemlısı ınanclıyız ınanmak yolun yolun yarıs bana gore....atalarımız ınancla neler yapmıslar tarıhde hatırlasanız ya! bız o ataların torunlarıyız ben ınanıyorum emınım sızde aynı duyguları paylasıyorsunuz....ve bırgun bızde hayırlısıyla MELEKLERIMIZI kucagımıza alacagız.....hayırlısıyla....
kızlar bu benım hamıle oldugumu ogrenmeden bırgun once baska bır topıkde yazdıgım yazım sızınlede paylasmak ıstedım.....
canim 30.haftani tamamladinmi yoksa ayni haftalardamiyiz neguzelbirde birsey soracaktim sana celestone diye bir igne yapildimi? ciger gelistiricimi ne dun aksam 22de iki ampul vuruldum bu sabah 10da iki ampul yine ama tuaf bir saanci geldi karnimin altina birde belim aciyor duydunmu hic boyle birsey
canim 30.haftani tamamladinmi yoksa ayni haftalardamiyiz neguzelbirde birsey soracaktim sana celestone diye bir igne yapildimi? ciger gelistiricimi ne dun aksam 22de iki ampul vuruldum bu sabah 10da iki ampul yine ama tuaf bir saanci geldi karnimin altina birde belim aciyor duydunmu hic boyle birsey
yasemincim bende şu an 29.haftamdayım dün doktora gittim 4 hafta sonra gelmemi söyledi .bu celestone iğne kaçıncı haftalarda vuruluyor yada belli bir zamanı var mı?
canım ben bugün 30. haftaya girdim bugünde aylık kontrolüm vardı, çok şükür herşey iyi gidiyor.. celeston iğneyi banada doktorum verdi ama ben iki hafta sonra yani 32. haftaya girince ikişer ampul iki gün vurulucam..daha vurulmaya iki fatam var yani canım şimdilik bir şikayetimde olmadığı için gerek görmedi..
Kızlar sıze guzel haberler vermek ısterdım ama ben hastanedeyım bugun konturolum vardı bebegımın kesesı asagıya dogru ınmıs dr hastaneye yatırdı tedbır ıcın lutfen bol bol dua edın esırgemeyın dualarınızı cok moralım bozuldu....kotu bısey getırmemeye calısıyorum aklıma ıcım daralıyo...
Kızlar sıze guzel haberler vermek ısterdım ama ben hastanedeyım bugun konturolum vardı bebegımın kesesı asagıya dogru ınmıs dr hastaneye yatırdı tedbır ıcın lutfen bol bol dua edın esırgemeyın dualarınızı cok moralım bozuldu....kotu bısey getırmemeye calısıyorum aklıma ıcım daralıyo...
canım ben bugün 30. haftaya girdim bugünde aylık kontrolüm vardı, çok şükür herşey iyi gidiyor.. celeston iğneyi banada doktorum verdi ama ben iki hafta sonra yani 32. haftaya girince ikişer ampul iki gün vurulucam..daha vurulmaya iki fatam var yani canım şimdilik bir şikayetimde olmadığı için gerek görmedi..
geçmiş olsun arkadaşım dualarımız seninle hep iyi düşünmeye çalış .inşalah şu günler sağlıkla gecer.Kızlar sıze guzel haberler vermek ısterdım ama ben hastanedeyım bugun konturolum vardı bebegımın kesesı asagıya dogru ınmıs dr hastaneye yatırdı tedbır ıcın lutfen bol bol dua edın esırgemeyın dualarınızı cok moralım bozuldu....kotu bısey getırmemeye calısıyorum aklıma ıcım daralıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?