- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.561
selam kızlar ben şuan 32 hafta 3 günlük hamileyim geçen pazar akıntıdan doktoruma gittim vajinit dedi alttan baktı dikişe fitil verdi hastaneye yatırdı doppler ultrason yaparız dedi yattım dopplerde bi değer yüksek çıktı pı değerimiymiş neymiş ultrason doktoru bu değerin yüksek çıkması bebeğin içerde sıkıntıda olduğunu gösterir filan dedi doktorum ertesi gün tekrar yaptırdı ultrasonu yine değer yüksek çıkınca doktor üniverste hastanesine sevk etti ordada prof doppler yaptı sınırda değer dedi eve gönderdi haftaya gel kontrole dedi.nst filan yaptılar sancı yok öyle çok ama karnım çok setleşiyor yeri daraldı sanırım bebeğin günde 1 magnezyum alıyorum ciğer geliştirici filan yapılmadı başka bi ilacımda yok naapsam bilmiyorumtecrübeli arkadaşlardan yorumlar ve dualar bekliyorum rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...
selam arkadasim ben tam 16.haftama kadar hicbirsey yiyemedim bir keresinde hastaneye bile kaldirildim kan sekerim dusmustu serum yedimde oyle kendime geldim kafana takma okadar yiyeceksinki arik balon gibi olucaksin11 kilo aldim bende merak etme
Kızlar sıze guzel haberler vermek ısterdım ama ben hastanedeyım bugun konturolum vardı bebegımın kesesı asagıya dogru ınmıs dr hastaneye yatırdı tedbır ıcın lutfen bol bol dua edın esırgemeyın dualarınızı cok moralım bozuldu....kotu bısey getırmemeye calısıyorum aklıma ıcım daralıyo...
selam kızlar ben şuan 32 hafta 3 günlük hamileyim geçen pazar akıntıdan doktoruma gittim vajinit dedi alttan baktı dikişe fitil verdi hastaneye yatırdı doppler ultrason yaparız dedi yattım dopplerde bi değer yüksek çıktı pı değerimiymiş neymiş ultrason doktoru bu değerin yüksek çıkması bebeğin içerde sıkıntıda olduğunu gösterir filan dedi doktorum ertesi gün tekrar yaptırdı ultrasonu yine değer yüksek çıkınca doktor üniverste hastanesine sevk etti ordada prof doppler yaptı sınırda değer dedi eve gönderdi haftaya gel kontrole dedi.nst filan yaptılar sancı yok öyle çok ama karnım çok setleşiyor yeri daraldı sanırım bebeğin günde 1 magnezyum alıyorum ciğer geliştirici filan yapılmadı başka bi ilacımda yok naapsam bilmiyorumtecrübeli arkadaşlardan yorumlar ve dualar bekliyorum rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...
Canımcım çokkkkkkkkkk teşekkür edrim, sanki bir ömürdür böyleymişim gibiyim, tavuksuyuna çorba içip içinede vitamin olsun diye taavuk didiklettiriyorum, heralde hamileleikten sonra bu çorbayı bir daha içmem.
bende hep peynire takmistim kafayi vitamin olsun diyede salatalik yiyordum napiyim ne yesem miydemi bulandiriyordu vitamin falan almiyormusun canim oda cok onemli bende ilk haftalardan beri vitamin kompleksi aliyorum doktor simdi birak diyor yemegin iyiyse kullanma diyor ama artik aliskanlik yapti
selam kızlar bız hastanedeyız sımdılık ıyıyız cok sukur rabbıme...agrım yok sabah aksam konturol edıyo drlar...pazartesı amnıyosentez verecegız 3 lu testımız bıraz sıkıntılı cıkmıs 166/1 cıkmıs dawm senduromu...yapalım ıcımız rahat etsın dedık ıns bunuda problemsız atlatırız...rabbım cok buyuk yavrularımızı saglıkla hayırla bıze bagıslasın ıns....
bu arada hepınızden allah razı olsun hayırdualarınız ıcın...
Canımcım merhaba, B12 vitamini aliyorum, cok zor yutuyorum bu ilaci, cok pis kokuyor, su an 12+6 yım bakalım 14 uncu haftada gecer diye dusunuyorum ,hayırlısı arkadaşım.
selam kızlar bız hastanedeyız sımdılık ıyıyız cok sukur rabbıme...agrım yok sabah aksam konturol edıyo drlar...pazartesı amnıyosentez verecegız 3 lu testımız bıraz sıkıntılı cıkmıs 166/1 cıkmıs dawm senduromu...yapalım ıcımız rahat etsın dedık ıns bunuda problemsız atlatırız...rabbım cok buyuk yavrularımızı saglıkla hayırla bıze bagıslasın ıns....
özlemcim iyi haberlerini almak ne güzel.. hep iyi düşün iyi olsun canım.. kendine iyi baktesekkurederım kızlar butun guzel dıleklerınız dualarınız ıcın allah razı olsun....bız cok ıyıyız cok sukur agrım falan hıc olmadı sukurler olsun....ıns bebısımde ıyıdır...yarın buyuk gun rabbım benımde guzel kızımında yardımcısı olsun ıns hersey yolunda gıder...prepar taktılar geldıgım gun hala takılı ama 5 le gıdıyo ıns yarın tablete gecerız tekrar...
moralımı yuksek tutuyorum hersey melegım ıcın aslında bıraz korkuyorum amnıyosentezden ama onun saglıgı ıcın yaptırmam gerekıyor...allahım cok buyuk 5 yıldır anne olabılmek ıcın cok savas verdım cok emek harcadım...ınanın su yatakda bu halde yatabılmek bıle bır nımet dıye dusunuyorum sonucda hamıleyım ve kızımı kucagıma saglıkla alabılamak ıcın emek verıyorum ıns bıgun karsılıgınıda alabılırım
ben rabbıme guvenıyorum ona sıgınıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?