Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
evet canim gecer vitaminlerin hepsi kotu kokuyor ama bebislerimiz icin mecburuz artik birsey kalmamis 14e belkide daha erken acilir estahin hayirlisi canim

Canımcım tesekkürler, günleri sayıyorum bakalım.Bu arada benim tuvaletimi yaparken değil ama,yaptıktan sonra genital organımda bir yanma oluyor , çarşamba günü dikiş attırmadan önce idrar yolu enfeksiyonuna bir baktırsammı acaba? Yoksa paranoyakmı davranıyorum bilmemki?

Arkadaşım bence en kötü haftaları arkanda bırakmışsın,bebeğin yaşama şansının yüksek olduğu haftalara girmişsin her gecen günün kar sayılır bu haftalardan sonra ,o yüzden hastanede olduğunu düşünerek rahatla canım.

hayırlı haberlerini alacağız inşallah. kızın ve sen bu günleri de atlatacaksınız..moralini yüksek tut canım.rabbim yardımcınız olsun.

arkadaşım sen merak etme sağlıcakla doğuracaksın Allahın izniyle çünkü riskli haftaları geçmişsin 2cm kısalık var demişsin.yatarak hemde hastanede müşahade altında yatarak(pre-par serum)alarak bebek zamanında doğar.benim 12 haftalık 28 cm di.öyle çabuk kısalmıyor helede istirahat edersen.

bende de serklaj yapılacağı hafta yanma vardı.mantar gibi.doktor enfeksiyon geçmeden ameliyat edemem dedi.tehlikeli dedi.ilaç verdi içtim.serklaj yapmadan önce son kez kontrol etti.enfeksiyon yok temizlenmiş.ameliyat yapabiliriz dedi.yani enfeksiyon yanma için doktotra mutlaka söyle.

serklaj lı arkadaşlar

sizlere birşey sorucam.uzun süre oturduğumda göbeğimin altında yani kasıklara doğru yanma oluyor acıyor.sanki dikişler gibi geliyor bana sizde hiç öyle oluyor mu?

selam canim hic kafana takma masallah 28 haftaliksin artik riskli gunler gecmis bende 24.haftadan kisalma vardi zaman hic gecmiyor bunalima giriyor insan Allah seninde tum arkadaslarimizinda yardimcisi olsun morelini bozma

hayirlisiyla buda gecicek canim dualarim hep seninle iyi haberlerini bekliyoruz

bende idrar yolu enfeksiyonu cikti canim ama hic bir belirti yoktu yani yanma falan olmadi sadece idrarim bulanik gibi geliordu bana tahlil yaptirincada enfeksiyon cikti zaten belki insandan insana degise bilir arkadasim sende yanmada varsa doktoruna soyle tahlil yaptir derim hamilelikte boyle durumlar tehlikeli biliyorsun Insallah birsey cikmaz

Yarin ilk isim doktora soylemek olucak, gerci 2 gundur yok ama genede serkalajdan once soyleyeyim,bu arada beklenen gun gun geldi kızlar ,yarın 10 da hastanede serkalaja alacaklar lutfen dualarınızı esirgemeyin.

Yarin ilk isim doktora soylemek olucak, gerci 2 gundur yok ama genede serkalajdan once soyleyeyim,bu arada beklenen gun gun geldi kızlar ,yarın 10 da hastanede serkalaja alacaklar lutfen dualarınızı esirgemeyin.

evet sen soylede gerisi doktora kalmis artik Allahim yar ve yardimcin olsun canim serklajinida yaptir ondan sonra rahat rahat dinlenmene bak

cok saolun arkadaslar,teselli leriniz icin yarin eve gidebilirm dedi doktorum cok sevindim ama yine devamli yatarak gecirecegim gunlerimii,insallah gununde saglikli dogmasini nasip etsin ALLAHIMbebeklerimizi

allah razı olsun kızlar hayır dualarınız ıcın....
sımdılık cok ıyıyız dr pazartesı usg ye yukardan baktı kotu gorunuyo dedı sonra asagıdan yaptı sukur hıc yukardan gordugu kadar kotu deyılmıs dedı hafta sonuna kaldı amnıyo sentezımız
servıks uzunlugum 3.2cm cıktı dr...
dualarımı eksık etmıyorum hıc rabbım cok buyuk yardımcımız olsun ıns...

serklaj lı arkadaşlar

sizlere birşey sorucam.uzun süre oturduğumda göbeğimin altında yani kasıklara doğru yanma oluyor acıyor.sanki dikişler gibi geliyor bana sizde hiç öyle oluyor mu?
yok canım bende hıc olmadı yanma falan dr una bır sor ıstersen...gobek delıgımın altı acıyo bazen dr rahımın gobek delıgının altına kadar coktı o yuzden demıstı...

alahım sana yardımcı olsun canım sag saglim geçer işşallah serklajın dualarıom seninle allahım acısını göztermesin bebeginin
cok saolun arkadaslar,teselli leriniz icin yarin eve gidebilirm dedi doktorum cok sevindim ama yine devamli yatarak gecirecegim gunlerimii,insallah gununde saglikli dogmasini nasip etsin ALLAHIMbebeklerimizi
sag saglim dogurusun allahımın izniyle canım allahımızdan başka kimimiz varki ona sıgın

işşallah sag saglim bebegin gelir zamanı gelince tabi allahım sanada yardım etsin işşallah ocak ayı gelsin bebege vesile olucam korunmayı bırakıcam işşallah hemen hamile kalırımda 2 yavrumuz acısı bir nevze olsun diner

fusbor sana kolaylıklar diiliyorum serklajın başarı ile geçer inşallah.özlem iyi olmanıza sevindim. sevtun senin için de hayırlısı olsun inşallah birdaha acı yaşatmasın rabbim.ben de bu akşam kontrole gittim. biraz baskı hissediyordum aşağıya doğru, doktorum bebeğin hareketlerinden dolayı böyle hissedebileceğimi söyledi.ben dikişi zorlanıyor olabilir diye korkmuştum çok şükür öyle birşey yok şimdilik ama sadece dikiş tutuyor rahim ağzını.şöyle bir 30. haftaları görsek allahın izniyle..

nuraycım benimde 26.haftadan sonra yalnızca dikiş tutuyodu
çok şükür kızım 39 da doğdu sezeryanla

fusborcum hadi bakalım kolay gelsin arkadaşım
herşey çok güzel olucak

özlemcim ii olmana çok sevindim
bu sıkıntılı günlerin en kısa zamanda geçicek inşallah

benim bildiğim kadarıyla dikişleri hissedemeyiz
benim dikişli iken 2 cm açılma olmuştu hiç hissetmedim

benim kafam karisti kizlar yani dikisliykende acilma oluyormu nasil hiss edemeyizki dikis zorlaninca aci olur diye dusunuyordum ben:44:

fusborcum dualarımız seninle ,başarıyla atlatda ameliyatını sonra haftaları saymaya başlayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…