- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.581
evet canim gecer vitaminlerin hepsi kotu kokuyor ama bebislerimiz icin mecburuz artik birsey kalmamis 14e belkide daha erken acilir estahin hayirlisi canim
selam bende erken dogum riski yuzunden hastanede yaiyorumgecen cumadan beri doktorum bebegin cok assagiya indigini ve rahim agzinin 2 cm oldugunu yani kisaldigini söyledihemen hastaneye yatmaliymisim diye yatirdilar bugun tam 28 hafdalik oldum,sukur agrim sancim yok,ama yanlizca wc ye kalkiyorum butun gunumu yatarak geciriyorum gunler gecmiyor ama bebegim icin sabrediyorum insallah bebegim saglikli ve zamaninda dogar her gun dua ediyorum sizlerdende dua etmenizi isdiyorum arkadaslar cook moralim bozuk
hayırlı haberlerini alacağız inşallah. kızın ve sen bu günleri de atlatacaksınız..moralini yüksek tut canım.rabbim yardımcınız olsun.tesekkurederım kızlar butun guzel dıleklerınız dualarınız ıcın allah razı olsun....bız cok ıyıyız cok sukur agrım falan hıc olmadı sukurler olsun....ıns bebısımde ıyıdır...yarın buyuk gun rabbım benımde guzel kızımında yardımcısı olsun ıns hersey yolunda gıder...prepar taktılar geldıgım gun hala takılı ama 5 le gıdıyo ıns yarın tablete gecerız tekrar...
moralımı yuksek tutuyorum hersey melegım ıcın aslında bıraz korkuyorum amnıyosentezden ama onun saglıgı ıcın yaptırmam gerekıyor...allahım cok buyuk 5 yıldır anne olabılmek ıcın cok savas verdım cok emek harcadım...ınanın su yatakda bu halde yatabılmek bıle bır nımet dıye dusunuyorum sonucda hamıleyım ve kızımı kucagıma saglıkla alabılamak ıcın emek verıyorum ıns bıgun karsılıgınıda alabılırım
ben rabbıme guvenıyorum ona sıgınıyorum....
selam bende erken dogum riski yuzunden hastanede yaiyorumgecen cumadan beri doktorum bebegin cok assagiya indigini ve rahim agzinin 2 cm oldugunu yani kisaldigini söyledihemen hastaneye yatmaliymisim diye yatirdilar bugun tam 28 hafdalik oldum,sukur agrim sancim yok,ama yanlizca wc ye kalkiyorum butun gunumu yatarak geciriyorum gunler gecmiyor ama bebegim icin sabrediyorum insallah bebegim saglikli ve zamaninda dogar her gun dua ediyorum sizlerdende dua etmenizi isdiyorum arkadaslar cook moralim bozuk
Canımcım tesekkürler, günleri sayıyorum bakalım.Bu arada benim tuvaletimi yaparken değil ama,yaptıktan sonra genital organımda bir yanma oluyor , çarşamba günü dikiş attırmadan önce idrar yolu enfeksiyonuna bir baktırsammı acaba? Yoksa paranoyakmı davranıyorum bilmemki?
tesekkurederım kızlar butun guzel dıleklerınız dualarınız ıcın allah razı olsun....bız cok ıyıyız cok sukur agrım falan hıc olmadı sukurler olsun....ıns bebısımde ıyıdır...yarın buyuk gun rabbım benımde guzel kızımında yardımcısı olsun ıns hersey yolunda gıder...prepar taktılar geldıgım gun hala takılı ama 5 le gıdıyo ıns yarın tablete gecerız tekrar...
moralımı yuksek tutuyorum hersey melegım ıcın aslında bıraz korkuyorum amnıyosentezden ama onun saglıgı ıcın yaptırmam gerekıyor...allahım cok buyuk 5 yıldır anne olabılmek ıcın cok savas verdım cok emek harcadım...ınanın su yatakda bu halde yatabılmek bıle bır nımet dıye dusunuyorum sonucda hamıleyım ve kızımı kucagıma saglıkla alabılamak ıcın emek verıyorum ıns bıgun karsılıgınıda alabılırım
ben rabbıme guvenıyorum ona sıgınıyorum....
Canımcım tesekkürler, günleri sayıyorum bakalım.Bu arada benim tuvaletimi yaparken değil ama,yaptıktan sonra genital organımda bir yanma oluyor , çarşamba günü dikiş attırmadan önce idrar yolu enfeksiyonuna bir baktırsammı acaba? Yoksa paranoyakmı davranıyorum bilmemki?
bende idrar yolu enfeksiyonu cikti canim ama hic bir belirti yoktu yani yanma falan olmadi sadece idrarim bulanik gibi geliordu bana tahlil yaptirincada enfeksiyon cikti zaten belki insandan insana degise bilir arkadasim sende yanmada varsa doktoruna soyle tahlil yaptir derim hamilelikte boyle durumlar tehlikeli biliyorsun Insallah birsey cikmaz
Yarin ilk isim doktora soylemek olucak, gerci 2 gundur yok ama genede serkalajdan once soyleyeyim,bu arada beklenen gun gun geldi kızlar ,yarın 10 da hastanede serkalaja alacaklar lutfen dualarınızı esirgemeyin.
serklaj lı arkadaşlar
sizlere birşey sorucam.uzun süre oturduğumda göbeğimin altında yani kasıklara doğru yanma oluyor acıyor.sanki dikişler gibi geliyor bana sizde hiç öyle oluyor mu?
yok canım bende hıc olmadı yanma falan dr una bır sor ıstersen...gobek delıgımın altı acıyo bazen dr rahımın gobek delıgının altına kadar coktı o yuzden demıstı...serklaj lı arkadaşlar
sizlere birşey sorucam.uzun süre oturduğumda göbeğimin altında yani kasıklara doğru yanma oluyor acıyor.sanki dikişler gibi geliyor bana sizde hiç öyle oluyor mu?
alahım sana yardımcı olsun canım sag saglim geçer işşallah serklajın dualarıom seninle allahım acısını göztermesin bebegininYarin ilk isim doktora soylemek olucak, gerci 2 gundur yok ama genede serkalajdan once soyleyeyim,bu arada beklenen gun gun geldi kızlar ,yarın 10 da hastanede serkalaja alacaklar lutfen dualarınızı esirgemeyin.
sag saglim dogurusun allahımın izniyle canım allahımızdan başka kimimiz varki ona sıgıncok saolun arkadaslar,teselli leriniz icin yarin eve gidebilirm dedi doktorum cok sevindim ama yine devamli yatarak gecirecegim gunlerimii,insallah gununde saglikli dogmasini nasip etsin ALLAHIMbebeklerimizi
allah razı olsun kızlar hayır dualarınız ıcın....
sımdılık cok ıyıyız dr pazartesı usg ye yukardan baktı kotu gorunuyo dedı sonra asagıdan yaptı sukur hıc yukardan gordugu kadar kotu deyılmıs dedı hafta sonuna kaldı amnıyo sentezımız
servıks uzunlugum 3.2cm cıktı dr...
dualarımı eksık etmıyorum hıc rabbım cok buyuk yardımcımız olsun ıns...
nuraycım benimde 26.haftadan sonra yalnızca dikiş tutuyodu
çok şükür kızım 39 da doğdu sezeryanla
fusborcum hadi bakalım kolay gelsin arkadaşım
herşey çok güzel olucak
özlemcim ii olmana çok sevindim
bu sıkıntılı günlerin en kısa zamanda geçicek inşallah
benim bildiğim kadarıyla dikişleri hissedemeyiz
benim dikişli iken 2 cm açılma olmuştu hiç hissetmedim
Yarin ilk isim doktora soylemek olucak, gerci 2 gundur yok ama genede serkalajdan once soyleyeyim,bu arada beklenen gun gun geldi kızlar ,yarın 10 da hastanede serkalaja alacaklar lutfen dualarınızı esirgemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?