- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.601
fusbor sana kolaylıklar diiliyorum serklajın başarı ile geçer inşallah.özlem iyi olmanıza sevindim. sevtun senin için de hayırlısı olsun inşallah birdaha acı yaşatmasın rabbim.ben de bu akşam kontrole gittim. biraz baskı hissediyordum aşağıya doğru, doktorum bebeğin hareketlerinden dolayı böyle hissedebileceğimi söyledi.ben dikişi zorlanıyor olabilir diye korkmuştum çok şükür öyle birşey yok şimdilik ama sadece dikiş tutuyor rahim ağzını.şöyle bir 30. haftaları görsek allahın izniyle..
sagol canım allah razı olsun güzel dileklerin için işşallah bebegini kucagına saglıklı aldıgın günleri görürsüncanlarım ya size birşey sorucam beni aydınlatırsanız inanın çok sevinicem bana doktor şimdi dediki ocakta bırak korunmayı dedi nasip olursa bırakıcamda bana folik plas verdi birde çinko hapı yani zingo 220 40 kapsül bunu dedi içiceksin bide hamile kalınca ilaçların yanına takviye edicez dedi yani hamile kalıncada içiceksin bu ilacı dedi benim merak ettigim hamile kalınca bebege ne gibi olumlu etkisi olur bu hapın kafama takıldı ben çok zor kalıyorum hamile benim hikayemi okuyan olduysa bilirler bende pko var o ilacı devam edicemde ya hamile kalamzsam ne yapıcam kaç ay acaba kendi çabalarımla bebege vesile oluyum yoksa doktoramı gidiyim ocak ayında yumurtlamama baksın ne olur biri bana akıl versin
hamile olan arkadaslar rabbım ınsallah vaktıne zamanına kadar ıcınızde buyutursunuz bebıslerınızı saglıklı bır sekılde dogum nasıp eylesın mevlam hepınıze ama en ufak bı agrıda yada baskıda dr gıtmeyı ıhmal etmeyın gıdın ıcınız rahat olsun hıcyoktan benım gıbı erteleme yapmayın bır yandan eda nın dedıgı gıbı dıkıse guvenın bıryandanda guvenmeyın dıkıse fazla devamlı yatın hıc kalkmayı bır ark demıs kalkıyım yemek yapıyım dıye sakın kalkma canım varsın pıs dursun varsın sadece ekmek yıyın kıymetını bılın ne olur bu gunlerın ve kucagınıza alacagınız gunlerı dusunun bebıslerınızı.....keske suan hamıle olabılsem saglıkla buyutebılsem ıcımdede varsın kalkmayım yeme yemeyım ne olucak ınsan elındekı kaybedınce anlıyor degerını dıkket edın sız hayırlı dogular nasıp etsın mevlam hepınıze
allahım tez zamanda sanada nasip etsin canımhamile olan arkadaslar rabbım ınsallah vaktıne zamanına kadar ıcınızde buyutursunuz bebıslerınızı saglıklı bır sekılde dogum nasıp eylesın mevlam hepınıze ama en ufak bı agrıda yada baskıda dr gıtmeyı ıhmal etmeyın gıdın ıcınız rahat olsun hıcyoktan benım gıbı erteleme yapmayın bır yandan eda nın dedıgı gıbı dıkıse guvenın bıryandanda guvenmeyın dıkıse fazla devamlı yatın hıc kalkmayı bır ark demıs kalkıyım yemek yapıyım dıye sakın kalkma canım varsın pıs dursun varsın sadece ekmek yıyın kıymetını bılın ne olur bu gunlerın ve kucagınıza alacagınız gunlerı dusunun bebıslerınızı.....keske suan hamıle olabılsem saglıkla buyutebılsem ıcımdede varsın kalkmayım yeme yemeyım ne olucak ınsan elındekı kaybedınce anlıyor degerını dıkket edın sız hayırlı dogular nasıp etsın mevlam hepınıze
canim merhaba bendede pko var biliyorsun zor hamile kaliniyor bence vakit kayb etme doktoruna danis korunmayi birakinca yumurtlama takibine alsin seni daha kolay olur bende cektim biliyorum heray beklemek zor Insallah tezbir zamanda hamile kalirsin arkadasim yinede sana kalmis birsey
selam kızlar rahım agzı uz 3.2 cıkmıs ıyı heralde deyıl mı?
dualarım seninle canım allahım yardım etsinamin canim Allah seninde yardimcin olsun tez bir zamanda yuzunu guldursun Insallah kizlar yarin kontrolum var cok merak ediyorum rahim agzi kac olmus diye lutfen dualarinizi eksik etmeyin
selam kızlar rahım agzı uz 3.2 cıkmıs ıyı heralde deyıl mı?
allahım tez zamanda sanada nasip etsin canım
canım ben hep özele gidiyodum bu kerez beni kürtaj eden doktora gidiyorum sigortanın doktoruna eşim dedi ona gidelim özelede gittik ne oldu en azından devlet hastanesi dedi adam hakıl merak ettigim bu serklaj ipi ip gibimi oluyo yoksa tel gibi bişeymi oluyo çok merak ettim hiç görmedim görenler allah aşkına söylesin merak ediyorum arkadaşın dedigi gibi acaba dikişler zorlansa acıma olmazmı dikişlerde:44::44::44::44:bende öyle diyorum canım adet oluyum ocakta diyorum allahım nasip ederse adetimin 3 günü gidiyim diyorum hem hormonlarıma hemde yumurtalarıma bakar ona göre tedavi olurum hemde zaman kaybetmem canım sag ol fikrin için
18+1 bugun ama olctugu gun 17+5 tı
yasemıncıgım dıkıs rahımın sonuna atılıyo on tarafı yıne acılıyo yanı hanı balon dusun rahımını rahım agzınıda balonun bagladıgın yerı bebegın buyudukce o bosluk tamamen bıtıyo ve ıpe dayanıyo...evet hemen basla bosuna zaman kayb etme serklaj yapildi bana ama ben ip falan gormedim valla artik doktor acinca bakarim merak ediyorumdikise gelince kafam gercekten cok karisti nasil olurda dikis varken acilma olurki ozaman dikisindemi bir anlami yok?
ayyy masallah canım n guzel ıns ben 28 gırsemdıye dua edıyorum 32 falan cok uzak gelıyo sımdılık amın canım ıns....Masallahiyi tabi merak etme biz cok sukur 30u devirdik 2gun sonra 31i devircez Insallah 32.haftaya gircez Allahim sanada tum hamislerede gostersin
kız sevaptır zamanı gelince bakta bizede söyel nasıl bişey oldugunu ben netten baktım şöyle kaynak teli gibi bişeydi canım acaba onlar boy boymu 4 çeşit onu biliyorum seninki ne kadarlık bebem meleginevet hemen basla bosuna zaman kayb etme serklaj yapildi bana ama ben ip falan gormedim valla artik doktor acinca bakarim merak ediyorumdikise gelince kafam gercekten cok karisti nasil olurda dikis varken acilma olurki ozaman dikisindemi bir anlami yok?
sevtuncugun serklaj ıpı bıraz genıs bır ıp yanı cuval ıplerıne benzettım ben enlı bıraz...aslında dıkıs dıyoruz ama dısıs falan yok orda sadece rahım agzını balon agzı gıbı buzuyo sadece onunıcınde acımıyo hısetmıyosunda....
Masallahiyi tabi merak etme biz cok sukur 30u devirdik 2gun sonra 31i devircez Insallah 32.haftaya gircez Allahim sanada tum hamislerede gostersin
ayyy masallah canım n guzel ıns ben 28 gırsemdıye dua edıyorum 32 falan cok uzak gelıyo sımdılık amın canım ıns....
ayyy masallah canım n guzel ıns ben 28 gırsemdıye dua edıyorum 32 falan cok uzak gelıyo sımdılık amın canım ıns....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?