Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

allah razı olsun beni çok rahatlattınız inanın vallahi kafayı yemek üzereydim okadar korkulucak bişey yokmuş yani kimse kalıyomu yanında bide çok olmazsan sigorta karşılıyomu ilaçları paraylada aldıgımız oluyomu kimlere vurdurdunuz igneleri bide devamlı yatıyomusunuz hiç iş yapmak yokmu yani yemekte içinde dahi benim kimsem yok bana destek olucak kusura bakmayın çok soru sordum inanın önemli olmasaydı o güzel parmaklarınızı yormazdım bu arada ben 30 yaşındayım

kalirsin canim dua et Allaha sigin gerisi bos Insallah ocakta basliyorsun morelini yuksek tut

işşallah canım acaba bakarmı merak ediyorum sigorta hastanesinne gidicemya hani desem ben adetliyim hem yumurtalarıma bakmanız için hemde test yapmanız için geldim dedsem bakarlarmı acaba korkuyorum ya öyle gidince kızarsa bana

istedigin kadar sor canim ben dedigim gibi igne kullanmadim ilac kullandim ignelerimde oldu tabi ama serklaj icin degil onlarida esim yapti ben yurt disindayim arkadasim esimi sigortasi yok hep cepten gitti bizimkisi serklaj sonrasi 3gun azcik kan geliyor aci falan olmuyor yatman gerekli dikis zorlanmasin diye kimse yoksa yaninda birak esin yapsin bebegin icin onemli

eşim allah razı olsun 5 ay o baktı zaten kaynanam 1 ay evinde bakltı sonra beni evime yolladı kapımı bile açmadı anecimde yok yanımda memeletette eşimin aşçılıgıda var zaten evi eşime göre hazırlıcam ocak girsin en azından garibim zorluk çekmez hamile kalsam yerimden kalmayı düşünmüyorum canım yeterki yavrum o küçücük bedeniyle beni bırakmasın yeter bana allahım hepinizden razı olsun iyiki varsınız inanın nasıl rahatlattınız içimi sagolun

sevtuncugum benım yanımda annem kaldı ben 7. haftamdan berı yatıyorum sadece wc bıde yemek yemek ıcın mutfaga gıdıyorum...onun dısında yatakdayım serklajı 1500 tl yaptırdık dr ozel hastanede atıyo...ssk dan ılaclarını alabılıyosun..penesılın ıcın her ay bır gun hastanede yatıp yaptırıyorum...bır gr ıs yapmadım kac aydır raporluyum...

birsey degilcanim sen doktora gidince soyle kizarsada kizsin sen iki tane kaip yasadin doktorun hakki yokki sana kizmaya bosbos bekletecegine takibe alsin seni

birsey degilcanim sen doktora gidince soyle kizarsada kizsin sen iki tane kaip yasadin doktorun hakki yokki sana kizmaya bosbos bekletecegine takibe alsin seni
bnede öle düşünüyorum canım benim ocak girsin adet oluyum gidicem kızarsada kızsın

canım bende annemi çagırıyım bari ne varsa analarda var demi boş boşune dememişler aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar demişler sag olun işşallah gene görüşebiliirz allahım yavrularınızı sag saglim almayı nasip etsin canlarım

biri erkek biri kiz son gittigimde 29 haftalikti rahim agzi 26mmdi

canım benim tedaviylemi yoksa normalmi oldu çok sevindim inan benim ablamında senin gibiydi malesef 23 haftalıkken suyu geldi dogum etti yaşatamadılar allahım sana acılarını göstermesin merak ettigim çarpıntın oluyomu ikizlered oluyomuş çok zor olmuyomu ay ne güzel geçen namaz kılarken inan aklımda ne geçti allahım yatıcagım belli biliyosun sag saglim 1 kız 1 erkek evlatlar nasip et dedim işşallah yaradan ne verirse razıyım ama ilk seferde olur biter ay canım senin adına çok sevindin inan allahım nazarlardan saklasın meleklerini isim düşündünmü bebeklere tekrarsdan maşallha tütütütü

amin canim sanada nasip etsin Allah bende carpinti cok var hareket edince birde sicak bastiriyo vallahi nefes bile alamiyorum artik cok zor ben tup bebekle kaldim kendiliginden kalmisti bir kere ama dis gebelik oldu isim uzerinde daha dusunuyoruz esimle bakalim hayirlisiyla bir dogsunlar isim isi kolay

benım kı kız canım...dılıyorum saglıkla hayırla kucagımıza alırız kuzularımızı....

amin canim Allah sagsalim dogurmani nasip etsin kizlar ben ciksam darilmazsiniz dimi doktor bir saatden fazla bilgisayara takilma dedi artik soz dinlemek lazim yarin doktordan gelince sizede yazarim son durumu hadi kendinize iyi bakin

ah canım doktor demişmiydi korkmuyomusun çarpıntı olunca ben panik atak hastasıyımda bu arada ondan çok korkuyorum hareket derken
benım kı kız canım...dılıyorum saglıkla hayırla kucagımıza alırız kuzularımızı....

ay canım çok şirin olur ya bebekim ay çok duygulandım inanın allahım acılarını göstermesin yavrum dursaydı 8 aya dogru gidiyo olucaktı ama olmadı

ıyı aksamlar canım...guzel haberlerını beklıyoruz...optum...
bende kactım kendınıze cok ıyı bakın...

benim kafam karisti kizlar yani dikisliykende acilma oluyormu nasil hiss edemeyizki dikis zorlaninca aci olur diye dusunuyordum ben:44:

dikişin üst kısmı açılırken alt kısım kapalı kalıyor
bu nedenlede dikişin yukarı atılması avantajlı oluyor
bizde beklenen bir durum
dikişin tam rahmin ağzına atmak ancak karından atılan dikişle mümkün
alttan atılan dikiş doktorun ulaştığı yere atılıyor
ileriki haftalarda rahim ağzı çekildiği ve kısaldığı için çok yukarı atılamıyor
acı hissetmeyiz çünkü orda sinir yok

demişti doktorum

benim dikişli iken açılma ilk kızımda olmuştu
çünkü çok geç kalınmıştı 18. haftada rahim ağzı açıkken atılmıştı
ilk sancıylada eski haline döndü rahim ağzı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…