- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.621
merak etme bende senin gibiydim 28 gele bilirmiyim diye dusunurken bak 31e geldim canim dinlenmene bak zaman cabucak gecicek sevtuncum dikis kolay aslinda belden igneyle uyusturucaklar seni sonrasinida hiss etmiyeceksin bile belkide genel anestezi verirler artik doktora kalmis birsey ilk 3 ayinda yapilinca korkulacak birseyde yok ameliyat sonrasi bana agri icin endol fitil verdiler enfeksiyon birde rahim kasilmasini onleyici ilac
yok sevtuncugun n demek...
serklaj ıcın aynı gun hastaneye yatıyosun genel anestezı ıle operasyona alıyorlar jınekolojık posızyonda rahım agzı buzuyorlar..ben yarın saatte odama donmusum...agrı acı hıssetmıyosun hafıf bır kanaman oluyo aynı gun gectı benım..bı gece kalıp ertesı gun taburcu oluyosun ayda bır penesılın 3 haftada bırde ıdrar kulturu yaptırıyosun...bu kadarcık...
bende sizin gibi hamile kalıp o günleri görürmüyüm acaba bana hayal gibi geliyo ya
kalirsin canim dua et Allaha sigin gerisi bos Insallah ocakta basliyorsun morelini yuksek tut
allah razı olsun beni çok rahatlattınız inanın vallahi kafayı yemek üzereydim okadar korkulucak bişey yokmuş yani kimse kalıyomu yanında bide çok olmazsan sigorta karşılıyomu ilaçları paraylada aldıgımız oluyomu kimlere vurdurdunuz igneleri bide devamlı yatıyomusunuz hiç iş yapmak yokmu yani yemekte içinde dahi benim kimsem yok bana destek olucak kusura bakmayın çok soru sordum inanın önemli olmasaydı o güzel parmaklarınızı yormazdım bu arada ben 30 yaşındayım
istedigin kadar sor canim ben dedigim gibi igne kullanmadim ilac kullandim ignelerimde oldu tabi ama serklaj icin degil onlarida esim yapti ben yurt disindayim arkadasim esimi sigortasi yok hep cepten gitti bizimkisi serklaj sonrasi 3gun azcik kan geliyor aci falan olmuyor yatman gerekli dikis zorlanmasin diye kimse yoksa yaninda birak esin yapsin bebegin icin onemli
eşim allah razı olsun 5 ay o baktı zaten kaynanam 1 ay evinde bakltı sonra beni evime yolladı kapımı bile açmadı anecimde yok yanımda memeletette eşimin aşçılıgıda var zaten evi eşime göre hazırlıcam ocak girsin en azından garibim zorluk çekmez hamile kalsam yerimden kalmayı düşünmüyorum canım yeterki yavrum o küçücük bedeniyle beni bırakmasın yeter bana allahım hepinizden razı olsun iyiki varsınız inanın nasıl rahatlattınız içimi sagolun
bnede öle düşünüyorum canım benim ocak girsin adet oluyum gidicem kızarsada kızsınbirsey degilcanim sen doktora gidince soyle kizarsada kizsin sen iki tane kaip yasadin doktorun hakki yokki sana kizmaya bosbos bekletecegine takibe alsin seni
sevtuncugum benım yanımda annem kaldı ben 7. haftamdan berı yatıyorum sadece wc bıde yemek yemek ıcın mutfaga gıdıyorum...onun dısında yatakdayım serklajı 1500 tl yaptırdık dr ozel hastanede atıyo...ssk dan ılaclarını alabılıyosun..penesılın ıcın her ay bır gun hastanede yatıp yaptırıyorum...bır gr ıs yapmadım kac aydır raporluyum...
yasemıncıgım cınsıyetı ne bebısının bıde en son servıks uz kactı..
biri erkek biri kizson gittigimde 29 haftalikti rahim agzi 26mmdi
hay masallah canım ıkzmı ayy n guzel rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns....
canım benim tedaviylemi yoksa normalmi oldu çok sevindim inan benim ablamında senin gibiydi malesef 23 haftalıkken suyu geldi dogum etti yaşatamadılar allahım sana acılarını göstermesin merak ettigim çarpıntın oluyomu ikizlered oluyomuş çok zor olmuyomu ay ne güzel geçen namaz kılarken inan aklımda ne geçti allahım yatıcagım belli biliyosun sag saglim 1 kız 1 erkek evlatlar nasip et dedim işşallah yaradan ne verirse razıyım ama ilk seferde olur biter ay canım senin adına çok sevindin inan allahım nazarlardan saklasın meleklerini isim düşündünmü bebeklere tekrarsdan maşallha tütütütü
benım kı kız canım...dılıyorum saglıkla hayırla kucagımıza alırız kuzularımızı....
ah canım doktor demişmiydi korkmuyomusun çarpıntı olunca ben panik atak hastasıyımda bu arada ondan çok korkuyorum hareket derkenamin canim sanada nasip etsin Allah bende carpinti cok var hareket edince birde sicak bastiriyo vallahi nefes bile alamiyorum artik cok zor ben tup bebekle kaldim kendiliginden kalmisti bir kere ama dis gebelik oldu isim uzerinde daha dusunuyoruz esimle bakalim hayirlisiyla bir dogsunlar isim isi kolay
benım kı kız canım...dılıyorum saglıkla hayırla kucagımıza alırız kuzularımızı....
benim kafam karisti kizlar yani dikisliykende acilma oluyormu nasil hiss edemeyizki dikis zorlaninca aci olur diye dusunuyordum ben:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?