- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.641
cevabın için teşekkürler bende görürüm inşallah o haftaları.sen serklaj sonrası herhangi bir ilaç kullandın mı? bazı arkadaşlar antibiyotik iğne, kasılma önleyici falan kullanmışlar düzenli ama bana vermedi doktor.sadece enfeksiyon için ayda 7 gün kadar vajinal fitil kullanıyorum birde ağrın olursa aendol fitil kullan dedi. bunun dışında birşey kullanmıyorum ama yatak istirahatetindeyim.nuraycım benimde 26.haftadan sonra yalnızca dikiş tutuyodu
çok şükür kızım 39 da doğdu sezeryanla
fusborcum hadi bakalım kolay gelsin arkadaşım
herşey çok güzel olucak
özlemcim ii olmana çok sevindim
bu sıkıntılı günlerin en kısa zamanda geçicek inşallah
benim bildiğim kadarıyla dikişleri hissedemeyiz
benim dikişli iken 2 cm açılma olmuştu hiç hissetmedim
dikişin üst kısmı açılırken alt kısım kapalı kalıyor
bu nedenlede dikişin yukarı atılması avantajlı oluyor
bizde beklenen bir durum
dikişin tam rahmin ağzına atmak ancak karından atılan dikişle mümkün
alttan atılan dikiş doktorun ulaştığı yere atılıyor
ileriki haftalarda rahim ağzı çekildiği ve kısaldığı için çok yukarı atılamıyor
acı hissetmeyiz çünkü orda sinir yok
demişti doktorum
benim dikişli iken açılma ilk kızımda olmuştu
çünkü çok geç kalınmıştı 18. haftada rahim ağzı açıkken atılmıştı
ilk sancıylada eski haline döndü rahim ağzı
selam kizlar doktordan geldik 31 haftaligiz rahim agzi 2.1cm nst yede bagladi cok sukur bir sorun cikmadi sadece 3 haftayi gecire bilirsen iyi olucak dedi sizce haftama gore rahim agzi nasil?
selam kizlar doktordan geldik 31 haftaligiz rahim agzi 2.1cm nst yede bagladi cok sukur bir sorun cikmadi sadece 3 haftayi gecire bilirsen iyi olucak dedi sizce haftama gore rahim agzi nasil?
yasemıncıgım cok sevındım canım bence servıks uzunlugun ıyı zaten sorun olsa dr uyarırdı....selam kizlar doktordan geldik 31 haftaligiz rahim agzi 2.1cm nst yede bagladi cok sukur bir sorun cikmadi sadece 3 haftayi gecire bilirsen iyi olucak dedi sizce haftama gore rahim agzi nasil?
canım inan çok sevindim kusura bakma namaz kılıyodum yazdıgını görmemişim
işşallah iyidir bebem keşke bilebilsem güzel olup olmadıgını benim bildigim galiba iyi ama bilemiyorum yane:44::44::44::44:allahım eline saglıklı sahatli almayı nasip etsin canım kardeşim benim darısı bizim başımıza alllahım bende işallah ocakta hemen kalırımda mutlu olurum en azından bir sevinme sebebim olur demiallahım yardıncım olsun canım benim sen yat dinlen biraz
yasemin sen sürekli yatıyormusun?bende bu gün 30+2 oldum .allahım bu günleri görmemi nasip etti.bana doktorum bundan sonrası senin elinde istirahatine bağlı her şey dedi.şimdiye kadar hiç ufak tefek işler yapmama izin veriyordu.
yasemin bu gün bende 30+2 oldum.doktor kontrollerine kaç günde bir gidiyorsun?bide hissettiğin kasılmaların oluyormu evde.bana doktorum bu haftadan sonra mümkünse wc dışında hiç kalkma dedi şimdiye kadar hep hafif işler yapabilirsin diyordu.sen sürekli yatıyormusun?
yasemıncıgım cok sevındım canım bence servıks uzunlugun ıyı zaten sorun olsa dr uyarırdı....
ıns hep boyle guzel haberlerle donmek nasıp olur...
amin canim sen hep dua et Allahim yardim edecektir mutlaka sende bu gunleri gorursun hayirlisiyla ocakta hamile kalda bende seni tebrik edicem Insallah
işşallah canım benim inan dualarım seninle ben 2 kayıp geçirdim biliyosun canım okadar evlat acısıyla yandıki kim olursa olsun üüzlüyorum allahım kimseye bir daha evlat acısı göstermesin canım ya okadar acı bişeyki beni en azından siz anlıyosunuz benim anneligimi hep yargıladılar artık kimse beni üzsün istemiyorum canım ya bunun içinde hamile kalıyım allahım izniyle kimselere demicem en azından içim rahat eder demi
evet canim ben ilk hamileligimde herkese soyledik artik nasip ama nazar falan degdi doktorum bile bana adam gibi hamile kalamiyorsun dedi dusun artik neresi doktorsa busefer kimseye soylemedim tedavi suresincede rahat oldum cok sukur hersey yolunda gitti kimsenin bilmesine gerek yok zaten bosver kendin esin bilsin yeter
evet canım sende haklısın inanırmısın hamile kalmadan evimden adam çıkmazdı düşük riskim oldugunu bile bile kimse gelip hiç demediki ekmegin aşın varmı demediler başa kalkmak için demiyorum ama ben okadar arkadaşıma yardım ettimki sorma gitsin en azından içimden derimki kimsenin haberi yok ondan gelmiyolar derim boşver eşim bilsin bir ben biliyim kimseye demicem eşimin sülalesine bile çünkü benim bir lafım vardır kötü günümde yanımda olmayan iyi günümde hiç olmasın canımeşim ban yeter inan evi görsen bir kutu gibi büyük degil allahımdan işşallah ocakta bebege vesile olmadan evi eşime göre düzenlicem kolaylık olsun ona en azından haftada bir evi temizler yemekleride az kalkar ben yaparım benim hamileligim 4 aylıkken teylikeye giriyo doktorumla konuşucam allahım nasip ederse yemekleri ben yapsam gerisini eşim yapar zaten yada temizlikçi tutarım işimi görsün ne yapayım elimden daha bişey gelmez
haklisin canim bende cok titiz biriyim ama hamilelikte insan herseyi unutuyor birsey soracam canim sende msn falan varmi karsilikli konusmak icin
ben yanlızca hormon kullandım
progestan hapını
200mg sallah akşam
alttan kullandım
başka bir şeybu kızımdakullanmadım
ama ikizlerde bende hepsini
kullandım
sanırım bunu benim soruma karşılık olarak yazdın teşekkürler.progestan 100 bende kullanıyorum 3x1 ama ben su ile hap olarak alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?