- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.661
malesef rahım kasıldıgı zamanda dıkıs zorlanıyor ve yırtılmaya neden olabılıyor...benımkındede bu oldu agrılarım baslamıstı rahıme tuhaf baskı hıssedıyordum ve meleğim tekme attıkca rahım cıkacak gıbı oluyordu nıhayetındede dıkısler acılmıs ve rahmı zorlayıp yırtmak uzereymıs ınsallah tekrar hamıle kalmayı nasıp eylesın mevlamorasini anladim canim benim anlamadigim tam dikisin oldugu yer acila bilirmi rahim kasilip dikisi zorlaya bilirmi bu kafami karistirdi az kaldi su kalan haftalarida bir atlata bilsem rahatlayacam
arkadaslar serklaj sonrasi bebegini sag saglim kucagina alan varmi bana iki hafta once serklaj uygulandi ama agrilarim kesilmedi cok korkuyorum acaba normalmi doktorumuda aramadim pazartesi gidecem ne dicek bakalim.yinede korkuyorum bundan oncede kaybettigim icin.yardimci olursaniz sevinirim.
malesef rahım kasıldıgı zamanda dıkıs zorlanıyor ve yırtılmaya neden olabılıyor...benımkındede bu oldu agrılarım baslamıstı rahıme tuhaf baskı hıssedıyordum ve meleğim tekme attıkca rahım cıkacak gıbı oluyordu nıhayetındede dıkısler acılmıs ve rahmı zorlayıp yırtmak uzereymıs ınsallah tekrar hamıle kalmayı nasıp eylesın mevlam
bıran once dr a gıtmenı tavsıye ederım canım endol verdıyse aynı saatınde aksatmadan kullan progestanı da al tabı ama bu durumda endol 1. derece kasılma onleyecıdır unutma dr unu haberdar et bıran once pzts bekleme yanı
arkadaslar serklaj sonrasi bebegini sag saglim kucagina alan varmi bana iki hafta once serklaj uygulandi ama agrilarim kesilmedi cok korkuyorum acaba normalmi doktorumuda aramadim pazartesi gidecem ne dicek bakalim.yinede korkuyorum bundan oncede kaybettigim icin.yardimci olursaniz sevinirim.
cok sukur daha acilma yok 21cm var ama icim yinede rahat degil insan elinde olmadan panikliyor doktor 3hafta zaman koydu benim icin Insallah daha fazla surer birde benim doktorumda endol fitil vermisti ama kasilma icin degil agri icin zaten icinde yaziyor ilacin kasilmayla bir alakasi yok sozde hamilelerde kullanimida yasak ama doktor verince birsey diyemedim
cok sukur daha acilma yok 21cm var ama icim yinede rahat degil insan elinde olmadan panikliyor doktor 3hafta zaman koydu benim icin Insallah daha fazla surer birde benim doktorumda endol fitil vermisti ama kasilma icin degil agri icin zaten icinde yaziyor ilacin kasilmayla bir alakasi yok sozde hamilelerde kullanimida yasak ama doktor verince birsey diyemedim
kasilma falan hiss etmiyorum iki haftada bir gidiyorum kontrole busefer 3 hafta sonra gel dedi 34 tamamlayinca sende kac rahim agzi?
ysmn aramızda en tecrübeli sensin.korkma Allahın izniyle bişey olmaz.21 mm 30.haftaya göre iyi bence benim 12 de 27mm di.hem daha öncekiler sıfır rahim ağzıyla sonuna kadar gittiler.güçlü ol.kendini bırakma.az kaldı.biraz daha dayan 5-6 hafta hiç kalkma.
yasemincim ben doktora gittiğimde doktorum sadece silinme var yada yok şeklinde konuşuyor şimdiye kadar ölçü hiç söylemedi.dikişlerin iyi ve rahim ağzın iyi diyor.zaten 2 dakika konuşp hemen yolluyor benim canımı sıksada güvenmek zorundayım.çok şükür bu haftaya kadar geldik neden senin doktorun 34. haftada alır die düşünüyorsun bir sorun çıkmaz allah kısmet ederse 39.hafatyı beklemeli.birde sen normal mi yoksa sezaryan doğum mu düşünüyorsun?
Insalah olur canim pko varmi sendede?panıklıyecek bısey yok ya nasıpte ne varsa o olur ınsallah sag salım kucagına alırsın bebıslerını kasılmayıda engellıyo endol dr ole demıstı tabı agrı ıcınde oluyor aynı ılacı esımde kullanıyor eklem rahatsızlıgı ıcın ama dr kontrolunde olunca bısı olmaz allahın ıznıyle dua eyle bızlerede nasıp etsın mevlam senınle aynı dertteyım tedavı yonunden ama olmuyor malasef hayırlısı
ayere sordun ben yazayin dedim rahim agzi uzunlugu tamamen siliniyor sadece dikis kaliyor hatta bazilarinda dikis olmayanlarda kac cm aciklikla doguma kadar gidenler bile olduayer82 ,sjfir rahim agzi demissin yani kisalma bitip rahim agzi acilmadanmi sonuna dek gitmisler dedin anlayamadim canim
merhaba arkadaşlar benim 5 yıl çocuğum olmadı.tüp bebek tedavisi ile üçüzlerime hamile kaldım herşey çok iyi gidiyordu fakat 20 haftalıkken bir anda su kesesinin gelmesiyle 2 erkek 1 kız bebişlerimi kaybettim.aradan 5 ay geçtikten sonra normal yolla hamile kaldım çok mutluydum.fakat 22 haftaya ulaştığında tekrar su kesesinin gelmesiyle herşey sona erdi.doktorum birdahaki gebelikte rahim ağzına dikiş atılacak dedi.rahim ağzına dikiş atılınca sürekli yatmakmı gerekiyor.
ayer82 ,sjfir rahim agzi demissin yani kisalma bitip rahim agzi acilmadanmi sonuna dek gitmisler dedin anlayamadim canim
Insalah olur canim pko varmi sendede?
hayır yok normal bır gebelık gecırdım ama sımdı olmuyor............
merhaba arkadaşlar benim 5 yıl çocuğum olmadı.tüp bebek tedavisi ile üçüzlerime hamile kaldım herşey çok iyi gidiyordu fakat 20 haftalıkken bir anda su kesesinin gelmesiyle 2 erkek 1 kız bebişlerimi kaybettim.aradan 5 ay geçtikten sonra normal yolla hamile kaldım çok mutluydum.fakat 22 haftaya ulaştığında tekrar su kesesinin gelmesiyle herşey sona erdi.doktorum birdahaki gebelikte rahim ağzına dikiş atılacak dedi.rahim ağzına dikiş atılınca sürekli yatmakmı gerekiyor.
hoşgeldin..bende serklaj oldum.ama ağrı falan olmadı.senin ağrı nasıl neresi?kasılma önleyici kullanmıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?