- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.681
canim bana sadece serklaj sonrasi verildi oda agri icindi ama agri olmadi bende kullanmadim doktoruna danismadan kullanma bencemerhaba hanımlar, endolükasılma önleyici olarak belirli bir düzende ağrı yokken mi kullanıyorsunuz acaba???? bana da doktorum yazdı ama ağrın olursa kulan demişti. bende hiç kullnamadım.son zamanlarda aşağıya doğru baskı hissediyorum fakat ağrım yok, acaba her ihtimale karşı bende endol kullansam mı??kullanan arkadaşlar ne şekilde kullanıyor, dr nasıl tavsiye etti??bu arada benim de rahim ağzım 10,3 mm şu an sadece dikiş tutuyor..
dikiş atıldıktan sonra benimde ağrılarım olmuştu ilk bebeğimde
ve 10 gün sonra doğum olmuştu
ancak benim kasılmalarım dikişten önce başlamıştı ve son çare dikiş atılmıştı
ağrı bence çok önemli
çünkü sancı durmazsa dikiş zorunlu olarak alınır
rahim ağzı yetmezliğinin en önemli belirtisi erken dönemde su gelmesidir ve ağrısız doğum diye biliyorum
(ben ağrısızını hiç görmedim )
gebelik sürsince yatmak bir tek rahim ağzı yetmezliğinde işe yarıyor demişti doktorum
genel bir cevap yazmak istedim arkadaşlar
umarım çok karıştırmadım
birde şunu öğrendim ki
her gebelik kendine has özellikler taşıyor
sorunumuz aynı olsa dahi
herkeste farklı etki yapıyor
bu nedenle her şeye rağmen çok dikkatli olup
doktoru ihmal etmemek gerekiyor diye düşünüyorum
doktora gidiyormusun? belki bir sorun vardirhayır yok normal bır gebelık gecırdım ama sımdı olmuyor............
Kızlar merhaba; cok sükür hastaneden ciktim, persembe gunu ciktim , cikmadan ultrasondan bebege ve rahim uzunluguna baktılar 3.3 cm idi bebekte iyi durumdaydı cok sükür bana fitil ve antibiyotik verdiler bunun haricinde igne falan vermediler, cuma gunu şiddetli bir sancım oldu ve akabinde ishal oldum meğerde antibiyotiğin yan atkileriymiş ,çok korktum çünkü geçen hamileliğimde ishal sonrası suyum gelmişti, neyseki doktoru aradım antibiyotiği değiştirdiler ve şu an sancım yok fakat bazen rahim üstünde hassalık oluyor, doktorum odalar arası gezebilirsin, tuvalete kalkabilirsin ve oturarak yemeğini yiyebilirsin dedi,çünkü biz şu an önlem amaçlı dikiş attık dedi hep yatarsan bacaklarda pıhtılaşmaya sebebeiyet verebilirsin dedi, vallhi ben buna razıyım, ama genede korkuyorum ,ya gene heran suyum gelirse diye, çünkü benim 14-15 inci haftalarım tehlikeli haftalar hep açılma o haftalarda olmuştu, bakalım hayırlısı bende sonunu görebilecekmiyim.Bu arad çizelgemide yaptım kızlar
Kızlar merhaba; cok sükür hastaneden ciktim, persembe gunu ciktim , cikmadan ultrasondan bebege ve rahim uzunluguna baktılar 3.3 cm idi bebekte iyi durumdaydı cok sükür bana fitil ve antibiyotik verdiler bunun haricinde igne falan vermediler, cuma gunu şiddetli bir sancım oldu ve akabinde ishal oldum meğerde antibiyotiğin yan atkileriymiş ,çok korktum çünkü geçen hamileliğimde ishal sonrası suyum gelmişti, neyseki doktoru aradım antibiyotiği değiştirdiler ve şu an sancım yok fakat bazen rahim üstünde hassalık oluyor, doktorum odalar arası gezebilirsin, tuvalete kalkabilirsin ve oturarak yemeğini yiyebilirsin dedi,çünkü biz şu an önlem amaçlı dikiş attık dedi hep yatarsan bacaklarda pıhtılaşmaya sebebeiyet verebilirsin dedi, vallhi ben buna razıyım, ama genede korkuyorum ,ya gene heran suyum gelirse diye, çünkü benim 14-15 inci haftalarım tehlikeli haftalar hep açılma o haftalarda olmuştu, bakalım hayırlısı bende sonunu görebilecekmiyim.Bu arad çizelgemide yaptım kızlar
sağol canım...geçmiş olsun canım.inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın alırız.
darısı sevtunun ve fadik in başına onlarda hamile kalsın inş.
geçmiş olsun arkadaşım...Kızlar merhaba; cok sükür hastaneden ciktim, persembe gunu ciktim , cikmadan ultrasondan bebege ve rahim uzunluguna baktılar 3.3 cm idi bebekte iyi durumdaydı cok sükür bana fitil ve antibiyotik verdiler bunun haricinde igne falan vermediler, cuma gunu şiddetli bir sancım oldu ve akabinde ishal oldum meğerde antibiyotiğin yan atkileriymiş ,çok korktum çünkü geçen hamileliğimde ishal sonrası suyum gelmişti, neyseki doktoru aradım antibiyotiği değiştirdiler ve şu an sancım yok fakat bazen rahim üstünde hassalık oluyor, doktorum odalar arası gezebilirsin, tuvalete kalkabilirsin ve oturarak yemeğini yiyebilirsin dedi,çünkü biz şu an önlem amaçlı dikiş attık dedi hep yatarsan bacaklarda pıhtılaşmaya sebebeiyet verebilirsin dedi, vallhi ben buna razıyım, ama genede korkuyorum ,ya gene heran suyum gelirse diye, çünkü benim 14-15 inci haftalarım tehlikeli haftalar hep açılma o haftalarda olmuştu, bakalım hayırlısı bende sonunu görebilecekmiyim.Bu arad çizelgemide yaptım kızlar
selamlar ben 2 yıl önce herşey gayet normal giderken 22 . haftasında bebeğimi kaybettim şuan 13. haftalık gebeyim rahim ağzına dikiş atılacak ama hangi hastaneye gitmem gerektiğine karar veremiyorum sizce zeynep kamil kadın ve doğum hastanesi mi yoksa göztepe ssk eğitim ve araştırma mı ? az zamanım var biliyorum geç kalmak ta istemiyorum acil yardımlarınızı bekliyorum hanımlar..
canım cok gecmıs olsun rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns...Kızlar merhaba; cok sükür hastaneden ciktim, persembe gunu ciktim , cikmadan ultrasondan bebege ve rahim uzunluguna baktılar 3.3 cm idi bebekte iyi durumdaydı cok sükür bana fitil ve antibiyotik verdiler bunun haricinde igne falan vermediler, cuma gunu şiddetli bir sancım oldu ve akabinde ishal oldum meğerde antibiyotiğin yan atkileriymiş ,çok korktum çünkü geçen hamileliğimde ishal sonrası suyum gelmişti, neyseki doktoru aradım antibiyotiği değiştirdiler ve şu an sancım yok fakat bazen rahim üstünde hassalık oluyor, doktorum odalar arası gezebilirsin, tuvalete kalkabilirsin ve oturarak yemeğini yiyebilirsin dedi,çünkü biz şu an önlem amaçlı dikiş attık dedi hep yatarsan bacaklarda pıhtılaşmaya sebebeiyet verebilirsin dedi, vallhi ben buna razıyım, ama genede korkuyorum ,ya gene heran suyum gelirse diye, çünkü benim 14-15 inci haftalarım tehlikeli haftalar hep açılma o haftalarda olmuştu, bakalım hayırlısı bende sonunu görebilecekmiyim.Bu arad çizelgemide yaptım kızlar
selamlar ben 2 yıl önce herşey gayet normal giderken 22 . haftasında bebeğimi kaybettim şuan 13. haftalık gebeyim rahim ağzına dikiş atılacak ama hangi hastaneye gitmem gerektiğine karar veremiyorum sizce zeynep kamil kadın ve doğum hastanesi mi yoksa göztepe ssk eğitim ve araştırma mı ? az zamanım var biliyorum geç kalmak ta istemiyorum acil yardımlarınızı bekliyorum hanımlar..
canım başın sag olsun bebem allahım birdaha acı göstermesin bende 2 evladımı kaybettim benimde rahimimi dikicekler yatılıcak devamlı canım kimide yatmıyo dogumu zamanı gelince yapıyo kişisine göre degişiyo galiba :44::44::44::44:[/QUOTçok sağol canım iyi dileklerin için .rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin senin kaç haftalıktı bebişlerin.rabbim sabır versin....
hamileliğini takib eden bir doktor varsa o seni yönlendirecektir. ama acele etmelisin. serklajı mümkün olan en kısa zamanda yaptırmalısın.
canım başın sag olsun bebem allahım birdaha acı göstermesin bende 2 evladımı kaybettim benimde rahimimi dikicekler yatılıcak devamlı canım kimide yatmıyo dogumu zamanı gelince yapıyo kişisine göre degişiyo galiba :44::44::44::44:[/QUOTçok sağol canım iyi dileklerin için .rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin senin kaç haftalıktı bebişlerin.rabbim sabır versin....
çok teşekkür ederim seninde başın sağolsun Allahım birdaha aynı acıları yaşatmasın evet çok araştırdım insanın bünyesine göre dikiş attırıp çalışanlarda var tuvalete bile kalkamayanlardabebeklerimiz sağ salim dünyaya gelsinlerde yatmak ne kadar boğucu olsada değer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?