- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.701
kızlar bişey sormak istiyorum,rahimağzı yetmezliği yüzünden düşük yapan arkadaşlar düşük yaparken sancılımı yoksa sancısız ağrısızmı düşük yaptılar?lütfen cevap verin arkadaşlar benim için çok önemli.
canım,pıhtılaşma olmaması için innohep 045 isimli iğne yapılıyor her gün,hiç birşeycik olmuyor..Aylarca hastane odasında wc den wc ye kalkan biri olarak yazıyorum..Sürekli yatmama rağmen bu iğne sayesinde pıhtılaşma ödem vs sorunum hiç olmadı,ayrıca fizik tedaviden dr geldi hastanede yanıma.yatakta yapabileceğim bir kaç hareket gösterdi..Ara ara yaptım..benim de bu hamileliğimde önlem amaçlı serklaj yapılmıştı 12+2 de...İlk zamanlar kolay ama hamileliğin ilerleyen zamanlarında koca göbekle yataktan sağdan sola dönmek bile merasimle oluyor...
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler, hayırlısı ile inşallh kucağımızı alacağımız günler gelir, bu arad dün oturarak banyo yapmıştım ,banyodan sonra sanki altım çekiliyor gibiydi ,ne kadar korktum tahmin edemezsiniz dedimki dikiş intihaplandı yada mikrop kaptım aklıma binbir türlü düşünce geldi ,neyseki yatarken ağrım yoktu şu anda iyiyim, ne kadr zor insanın sürekli kendini dinlemesi.
kızlar bişey sormak istiyorum,rahimağzı yetmezliği yüzünden düşük yapan arkadaşlar düşük yaparken sancılımı yoksa sancısız ağrısızmı düşük yaptılar?lütfen cevap verin arkadaşlar benim için çok önemli.
başın sağolsun arkadaşım...
bebişinide sağlıcakla kucaklarsın inş...
zeynep kamile gitmek pek istemiyorsun galiba ama ordaki dr lar daha deneyimli olur diye düşünüyorum...
çünkü bizler gibi çok hastaları var....
tabi araştırma hastanelerindede dikiş yapılıyor...
ama doğrusu benim de hastaneler hakkında çok bilgim yok...
rabbim iyi ve bilgili dr larla karşılaştırsın...
geçmiş olsun bebeğim,canım kaç haftalık hamileydin o zaman?düşük değil erken doğum...
doğum sırasında rahim ağzı iyice açılırken ağrım oldu ama doğumdan sonra hiç ağrım kalmadı..sanki hiç doğum yapmamış gibiydim,en ufak ağrım sızım olmadı...
canım benim sanada çok büyük geçmiş olsun,bende 16 haftalıkken biranda bel ve karın sancılarım başladı,dediğin gibi önce yavaş yavaş geldi ağrılarım sonra artık dayanamayacağım hal aldı,acilde doktor beklerken ayakta önce suyum boşaldı sonrada kanamam oldu,arkasındanda doktor narkozla bayıltıp bebeği aldı,benim anlamadığım senin doktorun seni bayıltmadanmı bebeği aldı,ayrıca benim daha sonrasında aşırı bir ağrım yoktu ama haliyle ufak tefek sızılarım vardı,kusura bakma canım bu kadar çok soru sormamın sebebi,düşükten sonra doktora rahmimi ölçtürmek için gittiğimde,doktor rahmimin çok geniş olduğunu sanki 7-8 çocuk doğurmuş kadar geniş olduğunu söyledi yani rahimağzı yetmezliğim var ama rahimağzı yetmezliğim yüzünden düşük yapmış olsaydım ağrısız sancısız düşük yapmış olmam gerektiğini söyledi.bu nedenle biraz kafam karıştı canım,ondan sordum.bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsınlar.herkeze sevgiler,Allah bebişlerimizi en kısa zamanda tekrar vermeyi,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.ben 22. haftamda doğum yaptım önce 10dk da bir sonra daha sık sancılarım geldi ama doğumda hiçbişey anlamadım o sıra ayaktaydım hemen yatınca dr aldı bebeğimisonrasındada bi ağrı sızı olmadı ...
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler, hayırlısı ile inşallh kucağımızı alacağımız günler gelir, bu arad dün oturarak banyo yapmıştım ,banyodan sonra sanki altım çekiliyor gibiydi ,ne kadar korktum tahmin edemezsiniz dedimki dikiş intihaplandı yada mikrop kaptım aklıma binbir türlü düşünce geldi ,neyseki yatarken ağrım yoktu şu anda iyiyim, ne kadr zor insanın sürekli kendini dinlemesi.
Canımcım aslında freksiparin iğneleri karnımdan oluyordum ama dikiş öncesi bıraktırdılar şimdi başlamam lazım ayrıca coraspirin var ,hamileliğin ilerleyen zamanları için yardım edersen çok sevinirim arkadaşım, alt tarafı şu netbook bilgisayarları nasıl kaullanacağımla ilgili
canım benim sanada çok büyük geçmiş olsun,bende 16 haftalıkken biranda bel ve karın sancılarım başladı,dediğin gibi önce yavaş yavaş geldi ağrılarım sonra artık dayanamayacağım hal aldı,acilde doktor beklerken ayakta önce suyum boşaldı sonrada kanamam oldu,arkasındanda doktor narkozla bayıltıp bebeği aldı,benim anlamadığım senin doktorun seni bayıltmadanmı bebeği aldı,ayrıca benim daha sonrasında aşırı bir ağrım yoktu ama haliyle ufak tefek sızılarım vardı,kusura bakma canım bu kadar çok soru sormamın sebebi,düşükten sonra doktora rahmimi ölçtürmek için gittiğimde,doktor rahmimin çok geniş olduğunu sanki 7-8 çocuk doğurmuş kadar geniş olduğunu söyledi yani rahimağzı yetmezliğim var ama rahimağzı yetmezliğim yüzünden düşük yapmış olsaydım ağrısız sancısız düşük yapmış olmam gerektiğini söyledi.bu nedenle biraz kafam karıştı canım,ondan sordum.bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsınlar.herkeze sevgiler,Allah bebişlerimizi en kısa zamanda tekrar vermeyi,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
geçmiş olsun bebeğim,canım kaç haftalık hamileydin o zaman?
canım benim sanada çok büyük geçmiş olsun,bende 16 haftalıkken biranda bel ve karın sancılarım başladı,dediğin gibi önce yavaş yavaş geldi ağrılarım sonra artık dayanamayacağım hal aldı,acilde doktor beklerken ayakta önce suyum boşaldı sonrada kanamam oldu,arkasındanda doktor narkozla bayıltıp bebeği aldı,benim anlamadığım senin doktorun seni bayıltmadanmı bebeği aldı,ayrıca benim daha sonrasında aşırı bir ağrım yoktu ama haliyle ufak tefek sızılarım vardı,kusura bakma canım bu kadar çok soru sormamın sebebi,düşükten sonra doktora rahmimi ölçtürmek için gittiğimde,doktor rahmimin çok geniş olduğunu sanki 7-8 çocuk doğurmuş kadar geniş olduğunu söyledi yani rahimağzı yetmezliğim var ama rahimağzı yetmezliğim yüzünden düşük yapmış olsaydım ağrısız sancısız düşük yapmış olmam gerektiğini söyledi.bu nedenle biraz kafam karıştı canım,ondan sordum.bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsınlar.herkeze sevgiler,Allah bebişlerimizi en kısa zamanda tekrar vermeyi,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
canım ilk oglum tam 20 haftalıktı ikinciside 18 hafta 3 günlüktü melek oldu gittiler rabbimin yanına ocak ayında nasip olursa bebege vesile olucaz korunmayı bırakıcamcanım başın sag olsun bebem allahım birdaha acı göstermesin bende 2 evladımı kaybettim benimde rahimimi dikicekler yatılıcak devamlı canım kimide yatmıyo dogumu zamanı gelince yapıyo kişisine göre degişiyo galiba :44::44::44::44:[/QUOTçok sağol canım iyi dileklerin için .rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin senin kaç haftalıktı bebişlerin.rabbim sabır versin....
allah razı olsun arkadaşım güzel dileklerin için sag olasın inan müminin mümine duası kabul olurmuşgeçmiş olsun canım.inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın alırız.
darısı sevtunun ve fadik in başına onlarda hamile kalsın inş.
çok teşekkür ederim seninde başın sağolsun Allahım birdaha aynı acıları yaşatmasın evet çok araştırdım insanın bünyesine göre dikiş attırıp çalışanlarda var tuvalete bile kalkamayanlardabebeklerimiz sağ salim dünyaya gelsinlerde yatmak ne kadar boğucu olsada değer :)
amin canım allahım birdaha acı göstermesin çok zor 2 oglum küçük olmasına ragmen canlıydı bacaklarımızn arasında can çekişe çekişe öldü garibim nefesi önce rabbimin sayesinde alıyodu sonra benim sayemde yaşamazdı ama ne bileyim ya yaşarsa dedim ama öldü beni dinlemediler 6 buçuk aylık olsaydı belkı dediler
amin canım allahım birdaha acı göstermesin çok zor 2 oglum küçük olmasına ragmen canlıydı bacaklarımızn arasında can çekişe çekişe öldü garibim nefesi önce rabbimin sayesinde alıyodu sonra benim sayemde yaşamazdı ama ne bileyim ya yaşarsa dedim ama öldü beni dinlemediler 6 buçuk aylık olsaydı belkı dediler
beni en çok üzen şey aslında bebeğim 22 haftalık olmasına rağmen onu hiç hissetmemiş olmamdı ve ilk kez hastanede yattığım o gece hareketlerini hissettim ve bana anne seni bırakmicam dediğini düşündüm moralimi düzeltmeye çalıştım meğer bebeğim bana veda etmiş
benim hamileliklerim tedaviyle oldu.O yüzden dr . en başından coraspin başlatmıştı..Taa ki sürekli yatmam gerektiği söylenene dek..O zaman da coraspin kesildi innohep 0.45 e başladı..kollardan ve bacaklardan yapıldı her gün...Hemşireler hamilelere karından yapmıyoruz dediler...Canımcım aslında freksiparin iğneleri karnımdan oluyordum ama dikiş öncesi bıraktırdılar şimdi başlamam lazım ayrıca coraspirin var ,hamileliğin ilerleyen zamanları için yardım edersen çok sevinirim arkadaşım, alt tarafı şu netbook bilgisayarları nasıl kaullanacağımla ilgili
geçmiş olsun bebeğim,canım kaç haftalık hamileydin o zaman?
arkadaslar coraspirin ve benzeri ilaclari neden veriyor doktorlariniz?Ozellikle serklajli olanlara diye demissiniz,nasil bir iliski var ki aralarinda?Sormamin sebebi de hamileligimin kritik bir doneminde doktorun biri bana da coraspirin onermisti fakat kendi doktorum alma deyince onu dinledim.Cok telasli bir donemdi ve sebebini o zaman sormamistim,simdi sizi okuyunca kafama takildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?