- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.721
kizlar benimle ayni haftalara yakin olaniniz var sizde kasik agrisi oluyormu bugun sanki kasigima baski varmis gibi hiss ettim surekli iki bebek olmasiylami alakali acaba agri falan yok sadece baski hissi var boyle bir durum yasayan varmi?
tam 2 yıl oldu şimdi de 12+5 gebeyim yarın hastaneye gidicem hem ikili test için hemde serkaj ı konuşucam bakalım ne olacak hayırlısı..
Yaren nasılsın sana bakmaya geldim sanırım 31 haftadasın nasıl gidiyoo
canım acıyo okadar dinmiyo gözyaşlarım allahım affetsin yavrumu çok özledim çok vicdan azabı çekiyorum keşke ne olursa olsun diktirseydim ah bu vicdan azabı yokmu benim bütün psikolojimi bozdu keşkelr yerine gelse allahım ne olur o zamana bir gidebilsen ben diktirmezmiydim yavrum benim yüzümden öldü ben ona hesabı öteki tarafta nasıl vercam onu düşünüyorum
yavrum affet anancigini inan ben seni öldürmek istermiydim gözyaşlarım dinmiyo akıyo gidiyo annecin çok özledi tekmelerini ah yavrum annecigini affet ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
3 hamilelik nasıl olur bilmiyorum korkuyorum hemde çok şimdi ocakta korunmayı bıraınca ya olmazsa yada olupta dişişe ragmen gene acı yaşarsam ben ne yapıcam
allahım kucagına aldıgın günleri görürüsün işşallah sakın kapalı bile olsa diktir benim düştügüm hataya düşme kapalı dediler hep yolladılar beni dinlemediler melegim gitti onların yüzünden allahıma havale ettim onları ben
kendi kendine acı çektiriyosun ama bence ilk önce bi yardım almalısın ilk önce senin sağlığın kendinden emin olduktan sonra 3. bebeği düşünün Allahım senin yaşadıkları biliyo sen kasıtlı düşürmedin bebeğini neden kendini suçluyosun ki bunları düşünme artık ve kendini toplamalısın Allah yardımcın olsun ne diyim
sen kac haftalik oldun canim? bende hic olmuyordu boyle baski hissi yeni yeni oluyor birde bu siteden kasilmayla ilgili birseyler okudum karin biryere toplaniyormus falan ben bunlai bebek hareketi zann ediyordum hemde 3.ayindan beri sende oluyormu?benim tek bebek olmasına rağmen ara ara oluyor.
Merhaba hanımlar.
Ben Ocak ayında ikizlerimi 18. haftamda erken doğumla kaybettim. Şimdi yeniden hamileyim. Doktorum ilk muayenemizde rahim ağzında gevşeklik var 12.yada 13. haftanda rahimi dikcez önlem amaçlı dedi. Rahim dikildikten sonra sürekli yatılıyor mu? onu soracaktım. Bu bebeğim sağlıkla gelsin de yeter ki .
başın sağolsun arkadaşım...Merhaba hanımlar.
Ben Ocak ayında ikizlerimi 18. haftamda erken doğumla kaybettim. Şimdi yeniden hamileyim. Doktorum ilk muayenemizde rahim ağzında gevşeklik var 12.yada 13. haftanda rahimi dikcez önlem amaçlı dedi. Rahim dikildikten sonra sürekli yatılıyor mu? onu soracaktım. Bu bebeğim sağlıkla gelsin de yeter ki .
canım gelince bize de yaz...tam 2 yıl oldu şimdi de 12+5 gebeyim yarın hastaneye gidicem hem ikili test için hemde serkaj ı konuşucam bakalım ne olacak hayırlısı..
geçmiş olsun arkadaşım...canım benim sanada çok büyük geçmiş olsun,bende 16 haftalıkken biranda bel ve karın sancılarım başladı,dediğin gibi önce yavaş yavaş geldi ağrılarım sonra artık dayanamayacağım hal aldı,acilde doktor beklerken ayakta önce suyum boşaldı sonrada kanamam oldu,arkasındanda doktor narkozla bayıltıp bebeği aldı,benim anlamadığım senin doktorun seni bayıltmadanmı bebeği aldı,ayrıca benim daha sonrasında aşırı bir ağrım yoktu ama haliyle ufak tefek sızılarım vardı,kusura bakma canım bu kadar çok soru sormamın sebebi,düşükten sonra doktora rahmimi ölçtürmek için gittiğimde,doktor rahmimin çok geniş olduğunu sanki 7-8 çocuk doğurmuş kadar geniş olduğunu söyledi yani rahimağzı yetmezliğim var ama rahimağzı yetmezliğim yüzünden düşük yapmış olsaydım ağrısız sancısız düşük yapmış olmam gerektiğini söyledi.bu nedenle biraz kafam karıştı canım,ondan sordum.bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsınlar.herkeze sevgiler,Allah bebişlerimizi en kısa zamanda tekrar vermeyi,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
canım senin anlattığına bakınlırsa seninki rahim ağzı yetmezliği gibi...çok geçmiş olsun sanada benimki şöyle oldu bi sabah kalktığımda çok hafif bi pembelik vardı kan izi hemen kendi dr aradım acilen çağırdı gittim ultrasonla baktı rahmin açılmış bebek geliyo dedi ve zeynep kamil hastanesine gönderdi acile gittim ordada muayene ettiler ve yatırdılar hemen dr kesinlikle kalkmicaksın belkide doğuma kadar burda yatman gerekebilir dedi öğlen saatleriydi yattığımda o günün sabahında 5,30 civarydı ilk sancılar gelmeye başladı sabah ilk nöbeti devralan dr lar geldiği sırada suyum patladı. patladı diyorum resmen rahmimden sanki bi balon çıkıyomuş gibi oldu ve patladı o an çok korkmuştum ama dr hiç oralı olmadı rutin kontrol yapıyomuş gibi yavaş yavaş geldi yanıma doğum bölümüne aldılar ordada boş yatak yoktu bi bayanın ayak ucuna oturdumdaha sonra büyük tuvaletim var dayanamıyorum dedim bebek baskı yapıyodur yok öle bişi dediler başka bi dr beni görünce bağırdı çağırdı bu kadının suyu gelmiş neden ayakta diye beni aldı bi yatağa yardımcı bayan geldi üzerimi temizledi o sırada ayaktaydım işte yere parçalar döküldü hemen yattım ve bebeğimi aldılar sonra doğum yapılan yere götürdüler eşin düşmesi için içimde bebekten parça kalmışmı diye mauyene ettiler fln.. baya ayrıntılı anlattım. ağrı sızı hiç olmadı yani bende hafif bi kanamayla başladı herşey Allah hiçkimseye yaşatmasın annelere büyük sabır bebişlere sağlık sıhhat diliyorum inş..
haberlere takma canım abarttılar...tesisatta kaçıklık falan olmuş...çok teşekkür ederim kafam çok karışık 2-3 gündür stresten ne haldeyim aslında eşim yüzünden kafam karıştı göztepe ssk ya gitmeye kararlıydım son zamanlarda tv da çıkan haberler yüzünden moralimiz bozuldu özel hastaneye gitmek istiyo eşim ama maddi dururumuz yok o beni ben onu düşünüyorum yani araştırma hastanesi sonuçta daha iyi olur dimiAllah sonumuzu hayır etsin
fadik canim sen nasilsin arastirma isi nasil korunmayi nezaman birakicaksin?
selam iyi akşamlar herkese hastaneden geleli baya oldu da yorgunluktan uyuyakalmışım
başın sağolsun arkadaşım...
inş bu bebeşin sağlıcakla dünyaya gelir...
rabbim bu bebişine sağlıklı uzun ömür versin...
herkesin rahatsızlığı ve bünyesi farklı...
dikişten sonra devamlı yatan arkadaşlar daha fazla...
ama hafif işte çalışanlarda var galiba...
kimiside iş yapmadan evde yata kalka vakit geçiriyor...
yani herkes farklı...
canım gelince bize de yaz...
rabbim hakkında hayırlısını versin...
iyi dr larla karşılaştırsın...
geçmiş olsun arkadaşım...
rabbim bir daha yaşatmasın...
peki doğumdan önce ağrıların ne kadar sürdü...
benim hafiften başlayıp nerdeyse bir gün sürdü...
hastaneye sabah 9 da yattım...rahim tam açıktı ama doğum saat 22 de oldu...
ama bence ayağa kalksam hemen bebek gelcek gibiydi bunu hissediyordum....
zaten kese tam ağızda lavaboya gidince elime değiyordu...
dr lar yatakta doğum olsun diye beni ayağa kalkmaya koymadılar kalkmayıncada bebek gelmedi işte...
doğum öncesi ağrılarım vardı ama doğum olur olmaz tamamen kesildi...
doğum anı çok kolay oldu hiç canım yanmadı...
bu arada benim bebişte 18 haftalıktı...
henür dr gitmedim ve rahim ağzı yetmezliğim olup olmadığı belli değil...
ama doğumda 2 doktor bir dahakine dikiş muhakkak yaptır dediler...
canım senin anlattığına bakınlırsa seninki rahim ağzı yetmezliği gibi...
çünkü sancın falan yokmuş dr a gitiğinde rahim açıkmış....doğum başlamadan öncede sancı illaki olur gibi....
haberlere takma canım abarttılar...tesisatta kaçıklık falan olmuş...
böyle şeyler her an ve her yerde olabilir...
bina biraz eski ama bunun sana zararı yok....
ama hastane hakkında hiç bilgim yok canım...
pek gitmedim...
canım araştırma hastaneleri biraz kalabalık ve ilgisiz oluyor...
ama bence sıradan bir özel hastaneden daha iyidir...
çok güzel özel hastaneler var ama maddiat olarak imkanımız hiç yok...
normal sıradan özel hastanelerdense araştırma hastanesini ben de tercih ederim...
canım benim sancım varken gece bir özel hastaneye gitim...
alltan bile bakmadı üsten ultrasonla bakıp devamlı yatman lazım deyip
sadece bir serum verdi ve eve gönderdi...
düşüne biliyormusun meğer doğum sancısı çekiyormuşum....
ve sancılarımda çok çok hafifti...
sabah artmaya başladı....
gece araştırma hastanesine gitsem rahim çok açık olamazdı ve belki önlem bile alınırdı...
ama ben geceyi boşuna o hastanede geçirdim....
ve sabah kartal araştırmaya gitim...
aslında zeynep kamile gitcektim ama sabah trafiği olduğu için eşim geç kalırız dedi...
hastaneye gitiğimde hemen altan baktılar ve rahim tamamen açılmış kesede tam ağızda dediler...
ve hemen yatırdılar doğum falanda orda oldu işte...
doğrusu ben dr ların ve hastanenin olumsuz birşeylerini görmedim...
çok ilgili değildiler ama kötü hiç değildi...
sağlık olarak ne gerekiyorsa yaptılar...
doğumdan önce ve sonra yan odaya bile tekerlekli sandalyeyle götürdüler...
hiç yürümedim...
rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...
fadikcim canım benim ben düşük yapmadan 2gün önce hafif kanamam başlamıştı,ertesi günü doktoruma gittim,beni alttan spekülümle muayehane etti ama çok ama çok canım acımıştı,bağırmıştım acısından.neyse sonra birgüzel eve yürüyerek gittim,o ana kadar hafif kanam dışında ağrım sancım falan yoktu.akşam birdenbire belim sonrada 2 dk aralıklarla aşırı derecede ağrımaya başladı,eşim acile götürdü,hemen serum falan bağladılar hastaneye yatırdılar,ultrasonla bebeğe baktılar herşey normal dediler,tahlillerimde normal çıktı ama sadece hatırladığım kadar çok hafif idrar yolları enfeksiyonu çıktı.ertesi gün öğlen hastaneden çıkıp tekrar ultrasona girdim yine bebek yaşıyordu.bu arada sancım geçmişti ama kanamam hala devam ediyordu.öğlen eve geldim yemek yedim uyudum falan,sonra akşam saat 9 gibi tekrar sancım başladı,dayanamayacağım hal alınca tekrar acile gittik,beni direk doğum odasına doktor baksın diye aldılar.küçük çişimi yapıp geleyim doktordan önce dedim,döndükten sonra ayaktayken biranda önce suyum boşaldı,sonrada kanamam geldi.ama suyun gelmesiyle birlikte çektiğim sancı biranda tık diye geçti.bebiş düşmedi,zaten elleyemezdimde,doktor geldi elini sokmak istedi korkumdan izin vermedim,sonra narkozla bayıltıp aldılar işte canım,durum böyle.(bu arada o hafta çok eğilip kalmıştım,çok hareket etmiştim acaba bu yüzdenmi kanamam geldi,yada düşükten 15 dk yada yarım saat önce söylemesi ayıp kabızlık nedenimle wc'de biraz zorlanmıştım acaba buda bir etkenmi diyorum,offf offf.
Selam canim
cok gecmis olsunn ok üzücü gercekten...
kendi kendini SAKIN suclama aslaaaa
kabizdan felan cocuk düsmez o allah tarafindan oldu kesinlikle kacinici haftadaydin?
12 haftaya kadar ne yaziki böyle düsmeler oluyo belki cocugun saglikli omayacakti genetik bi problemi vardi ama kendini suclama..
Ben iki cocugumda da asiri kabizlik yasadim ve cok eyilip kalkiyodum hele ikinci cocugumda neler yapmak sorunda kaldim...
Selam canim
cok gecmis olsunn ok üzücü gercekten...
kendi kendini SAKIN suclama aslaaaa
kabizdan felan cocuk düsmez o allah tarafindan oldu kesinlikle kacinici haftadaydin?
12 haftaya kadar ne yaziki böyle düsmeler oluyo belki cocugun saglikli omayacakti genetik bi problemi vardi ama kendini suclama..
Ben iki cocugumda da asiri kabizlik yasadim ve cok eyilip kalkiyodum hele ikinci cocugumda neler yapmak sorunda kaldim...
canım benim göztepe hastanesiyle ilgili hiç bilgim yok...selam iyi akşamlar herkese hastaneden geleli baya oldu da yorgunluktan uyuyakalmışımbugün olanları bi anlatıyım göztepe ssk ya gittik önce ikili testin ultrasonla yapılan kısmı temiz çıktı anladığım kadarıyla kan testinin sonucu 1 hfta sonra çıkıcakmış özel hastanedeki kendi dr mun verdiği yazıyı gösterdim bikaç dr var zaten orda gidenler bilir hiç muayene etmeden oturdukları yerden yazık gene kaybetmesin bebeğini yapalım serkajı dediler anestezi için bazı tahliller yapılıyomuş idrar kan onları verdim ama eşim bu sırada tabi deli oldu o hastanede çalışan bi tanıdğından ameliyatları uzman dr lar yapmıyo asistanlar yapıyo diye duymuş kesinlikle burda yapılmicak dedi ordan çıkıncada onun isteği olsun diye medikalpark a gittik orda Handan Aytaç Özkul ile tanıştık çok çok iyi bi dr hayatımda hiç bir alanda böyle bi dr görmedim tam 1 saat sürdü kounşmamız hem karından hem alttan muayene oldum şuan hiçbirşey görünmüyo gayet normal dedi hamile kalmadan önce bu muayene yi olmak gerekiyomuş yani gerçekten bi servikal yetersizlik varmı diye yoksa başka sebeplerden dolayımı bebeğini kaybettin bilemiyorum şuan dedi ama anlttıkların çok uyuyo dedi zor bi karar bu kararı yani diktrip diktirmeme kararını siz alıcaksınız dedi eşimde kabul etti bu hafta içerisinde belki de yarın hastaneye yatabilirim ama çok pahalı yaa dr arayanlara handan hanımı tavsiye ediyorum ..
canım 2 gün dr lardaymışsın...fadikcim canım benim ben düşük yapmadan 2gün önce hafif kanamam başlamıştı,ertesi günü doktoruma gittim,beni alttan spekülümle muayehane etti ama çok ama çok canım acımıştı,bağırmıştım acısından.neyse sonra birgüzel eve yürüyerek gittim,o ana kadar hafif kanam dışında ağrım sancım falan yoktu.akşam birdenbire belim sonrada 2 dk aralıklarla aşırı derecede ağrımaya başladı,eşim acile götürdü,hemen serum falan bağladılar hastaneye yatırdılar,ultrasonla bebeğe baktılar herşey normal dediler,tahlillerimde normal çıktı ama sadece hatırladığım kadar çok hafif idrar yolları enfeksiyonu çıktı.ertesi gün öğlen hastaneden çıkıp tekrar ultrasona girdim yine bebek yaşıyordu.bu arada sancım geçmişti ama kanamam hala devam ediyordu.öğlen eve geldim yemek yedim uyudum falan,sonra akşam saat 9 gibi tekrar sancım başladı,dayanamayacağım hal alınca tekrar acile gittik,beni direk doğum odasına doktor baksın diye aldılar.küçük çişimi yapıp geleyim doktordan önce dedim,döndükten sonra ayaktayken biranda önce suyum boşaldı,sonrada kanamam geldi.ama suyun gelmesiyle birlikte çektiğim sancı biranda tık diye geçti.bebiş düşmedi,zaten elleyemezdimde,doktor geldi elini sokmak istedi korkumdan izin vermedim,sonra narkozla bayıltıp aldılar işte canım,durum böyle.(bu arada o hafta çok eğilip kalmıştım,çok hareket etmiştim acaba bu yüzdenmi kanamam geldi,yada düşükten 15 dk yada yarım saat önce söylemesi ayıp kabızlık nedenimle wc'de biraz zorlanmıştım acaba buda bir etkenmi diyorum,offf offf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?