- 27 Nisan 2010
- 662
- 79
- 318
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.761
özlem geçmiş olsun.bence çok şanslısın hastaneye yatmakla.nasıl olsa evde de yatıyoruz.hastanede günde 3 öğün yemeğin hazır geliyor.yemek sorunun yok.misafir gelmiyor.haftaya eşimin kardeşi geliyor mesela. eşim iş yapma diyor ama ne kadar olsa yanında oturucam sohbet edicem evin temizliği falan.hemde yatılı. zili yanlışlıkla çalanlara kapı açmak yok.hastanede tek sorun bence o pre-par ın yaptığı kalp çarpıntısı ve elinin üstündeki serum yeri.
bu arada pre-par 18le verildi bana.
sagol...ben hastane yemegı yıyemıyorum hıc sureklı dısardan soyluyorum esım getırıyo veya kayınvalıdem...hıc bıtmeyen bır kabızlıgım var..sukur bugunume tabıkı bunlarda gececek hayırlısıyla...özlem geçmiş olsun.bence çok şanslısın hastaneye yatmakla.nasıl olsa evde de yatıyoruz.hastanede günde 3 öğün yemeğin hazır geliyor.yemek sorunun yok.misafir gelmiyor.haftaya eşimin kardeşi geliyor mesela. eşim iş yapma diyor ama ne kadar olsa yanında oturucam sohbet edicem evin temizliği falan.hemde yatılı. zili yanlışlıkla çalanlara kapı açmak yok.hastanede tek sorun bence o pre-par ın yaptığı kalp çarpıntısı ve elinin üstündeki serum yeri.
bu arada pre-par 18le verildi bana.
bılıyorum canım...pc getırdı esım ılk yattıgım gun...kıtaplarım var...tv seyredıyorum kendımı cok dınlemek ıstemıyorum..sımdılık oyalıyorum...tabı evdekı gıbı kesınlıkle deyıl burası ama buda bızım kaderımız....rabbımhep guzel seyler yasamayı nasıp etsın hepımıze ıns....
ege unu tup bebek servısındeyım....
sen preparı kacla aldın ben 10 la alıyorum...
evet doğuma kadar aldım canım.3 günde 1 seum yolu değiştirildi..her gün çıktım bu dulcolax sayesinde ..dr önerdi zaten..prof dr erol tavmergen almıacıgım...mutlaka soyleyecegım kabızlık ıcın dr sabah...
cok faydalı mı bu ılac 3-4 gunde anca gıdıyorum hergun yapabılıyormuydun ınan ıskence oluyo bu ıs...
preparı doguma kadar aldın mı? bana magnezyum vermedıler...
bu rısklı gebelıkdekı mert bey mı? fuat beyle tanıstım ama aynı mert beyse daha gormedım sanırım..ayrıntılı usg de tanısırız kısmetse sende mı egede yattın..
selam 19+2 haftalık hamıleyım...rahım agzı yetmezlıgım var o yuzden yatıyorum aslında hamıle kaldıgımdan bu tarafa yatıyorum sadece wc ye kalkıyorum ama erken dogum rıskım var 15 gundur hastenede yatıyorum doguma kadarda burdayın hayırlısıyla..tesekkurederım...slm özlem ben hülya bişeyi merak ettim ne kadarlık hamilesin ve niçin hastanede yatıyosun bu arada geçmiş olsun
selam 19+2 haftalık hamıleyım...rahım agzı yetmezlıgım var o yuzden yatıyorum aslında hamıle kaldıgımdan bu tarafa yatıyorum sadece wc ye kalkıyorum ama erken dogum rıskım var 15 gundur hastenede yatıyorum doguma kadarda burdayın hayırlısıyla..tesekkurederım...
rahım agzı yetmezlıgı teshısı melesef kı bıkac kayıpdan sonra koyuluyor dr lar her muayenede rahım agzını olcmuyorlar sadec rutın olcumlerını yapıp gecıyorlar...ben 18 haftalık ıkızlarımı kaybettım 23 haftalık da kızımı 13+0 da serkaj atıldı dıger gebelıklerımde cok gec atılmıstı dogum eylemı basldıkdan sonra onunda hıc faydası olmadı..rahim ağzı yetmezliği teşhisi nasıl konuluyor bende geçen yıl ağustos ayında ikiz bebeklerimi kaybettim 26+6 haftalıkken bana da doğum yaptıktan sonra denildi sözde rahim ağzı yetmezliğinden dolayı oldu diye bu arada dikişin varmı ve ilk hamileliğinmi
ıns gececk canım hayırlısıyla saglıkla ıns...amın ıns...özlemcim önemli olan bebeğinin ve senin iyi olman biraz zor oluyor ama evden daha güvenli arkadaşlarında dediği gibi riskli günleri atlatmaya çalış hayırlısyla canım.. inşallah herşey çok güzel olucak...
yok korkulacak bısydeyıl cokda kolay genel anestezı altında rahım agzın buzuluyo aslında dıkıs densede dıkıs yok hastanede bır gece dınlenıyosun ertesı gun taburcu oluyosun hıc hıssetmıyosun serklajı....nasıl yapılıyo o işlem ondanda çok korkuyorum ya
selam 19+2 haftalık hamıleyım...rahım agzı yetmezlıgım var o yuzden yatıyorum aslında hamıle kaldıgımdan bu tarafa yatıyorum sadece wc ye kalkıyorum ama erken dogum rıskım var 15 gundur hastenede yatıyorum doguma kadarda burdayın hayırlısıyla..tesekkurederım...
ıns senın gıbı bu hastaneden yuzum gulerek cıkarım...
almınacıgım bu ılacı gunde kac kere nasıl kullandın canım...
canım hastanede yatıyorsun ama tv den bilgisayara kadar pek çok imkanın var.ben 2 gün kaldım serklajda ama bir odada 6 kişiydik, odada yataklardan başka hiçbirşy yoktu.ziyaretçi ve refakatçi yasaktı, tuvaletler odanın dışında koridorun bir ucundaydı, hemşire sabah gelip herkes ateşini ölçüp not etsin diye bağrıyordu ve kesinlikle ilgilenmiyorlardı.o yüzden haline şükret.özel hastane imkanımız olmadığı için ssk eğitim hastanesinde yattım ben.düşünsene öyle bir yerde aylarca yatmak zrounda olduğunu, ki kaldığım odada 2-3 aydır yatanlar vardı.allah hastane ortamında bulunan , evinde de olsa yatmak zorunda kalan herkese yardım etsin. yatmak ve ihtiyaçların için birilerine muhtaç olmak çok kötü.ben evde yatıyorum ama bir tas çorba için bile birilerine muhtaç olmak zoruma gidiyor.inşallah bu günlerde geçecek yeterki sağlıkla bebeklerimize kavuşalım. allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım 2 günlük yatmak başka aylarca hastanede yatmak başka..insan 2 gün için katlanır...2 gün tv izlemesen,pc kullanmasan da olur...ikisini aynı kefeye koyma bence....serklaj için değil,erken doğum riski olduğu için uzun süreli kalıyor.üstelik ege üniversitesi de özel hastane değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?