- 18 Aralık 2010
- 177
- 8
- 296
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.781
canım benim göztepe hastanesiyle ilgili hiç bilgim yok...
ameliyatı sadece asistanlara bırakmazlar bence...
ama insan güvenemiyor tabi...
canım peki handan hanımın bu konularda çok bilgisi varmı acaba...
bizim durumumuz riskli gebeliğe giriyor...
her kadın doğum dr u bu konuda çok bilgili olmuyor...
eğer özele karar verdiğseniz bence iyice bir araştırın ve riskli gebelikte uzman birini bulun...
burda okuduğum kadarıyla 500-750 tl ye özel dr a ameliyat olan arkadaşlarda vardı...
sizin hastane bana bayağı pahalı gibi geldi...
aslında pahalı olmasınıda boşverebiliriz ama dediğim gibi dr un bu konularda uzman mı önce onu öğren canım...
allah yardımcınız olsun...
canım 2 gün dr lardaymışsın...
muayenede rahim açıkmıymış dr birşey dememişmiydi...
açıksa o halde neden eve gönderdi...
yada sonradan mı açıldı acaba...
hepimizin doğumuda farklı olmuş....
birde sebebini çözebilsek ama olmuş bitmiş bir olayın nedenini bulmak zor oluyor...
allah yardımcımız olsun...
rabbim bir daha yaşatmasın...
Selam hanımlaaaar Handan hnm yarın yani perşembe günü samanyolu tv de doktorum diye bi programa konuk olucak saat 1 de ordanda bilgi sahibi olabilirsiniz bilemiyorum biz güvendik hatta çok güvendik daha önce kendi yardımcısına 7 aylık hamileyken serkaj yapmış ve kurtarmışlar bebeği kendiside hamileliği boyunca yatmak zorunda kalmış ilgili ve bilgili bi dr.
bu arada ben yarın saat 3 te hastaneye gidiyorum saat 5 gibi ameliyatım olucak iaşllah herkesten dua bekliyorum şimdiden herkesten Allah razı olsun .
hastaneden sonrada durumumu yazarım size İşallah bi aksilik olmadan sağlıklı bişekilde evimize döneriz...
Allah hepimizin yardımcısı olsun ..
Selam hanımlaaaar Handan hnm yarın yani perşembe günü samanyolu tv de doktorum diye bi programa konuk olucak saat 1 de ordanda bilgi sahibi olabilirsiniz bilemiyorum biz güvendik hatta çok güvendik daha önce kendi yardımcısına 7 aylık hamileyken serkaj yapmış ve kurtarmışlar bebeği kendiside hamileliği boyunca yatmak zorunda kalmış ilgili ve bilgili bi dr.
bu arada ben yarın saat 3 te hastaneye gidiyorum saat 5 gibi ameliyatım olucak iaşllah herkesten dua bekliyorum şimdiden herkesten Allah razı olsun .
hastaneden sonrada durumumu yazarım size İşallah bi aksilik olmadan sağlıklı bişekilde evimize döneriz...
bana serklajdan yasaklandi 7 ay oldu tam eger risk yuksekse doguma kadar iliski yasaklaniyor
misafirim vardı tv hiç açamadım....Selam hanımlaaaar Handan hnm yarın yani perşembe günü samanyolu tv de doktorum diye bi programa konuk olucak saat 1 de ordanda bilgi sahibi olabilirsiniz bilemiyorum biz güvendik hatta çok güvendik daha önce kendi yardımcısına 7 aylık hamileyken serkaj yapmış ve kurtarmışlar bebeği kendiside hamileliği boyunca yatmak zorunda kalmış ilgili ve bilgili bi dr.
hoşgeldin nisacım...merhaba kızlar size bişi danışmak istiyorum 22 haftalıkgebeyim dün detaylı ultr. girdim doktor raporda serviks transvers çapı artmış olup servikal kanal içerisinde az miktarda koleksiyon. servikal yetmezlik yönünden takibi uygundur dedi olduğu gibi yazdım açıkcası çok panikledim ilk bebeğim ve bu konuda hiçbir şey bilmiyorum bana yard. olur msunz bilginiz var mı? Kendi doktorumla henüz görüşmedim çalışıyorumda bunun etkisi var mı dedim hayır biyolojik dedi
merhaba kızlar size bişi danışmak istiyorum 22 haftalıkgebeyim dün detaylı ultr. girdim doktor raporda serviks transvers çapı artmış olup servikal kanal içerisinde az miktarda koleksiyon. servikal yetmezlik yönünden takibi uygundur dedi olduğu gibi yazdım açıkcası çok panikledim ilk bebeğim ve bu konuda hiçbir şey bilmiyorum bana yard. olur msunz bilginiz var mı? Kendi doktorumla henüz görüşmedim çalışıyorumda bunun etkisi var mı dedim hayır biyolojik dedi
eğer imkanın varsa izin al ve evde yat bence..fazla ayakta kalma...madem servikal yetmezlik deniyor neden acil serklaj yapmıyorlar ki..gerçi dr. beceremiyor serklaj dikişini....
kasilma dedigin yani benim anlattigim seymi karnin bir yere toplanmasimi ben pek bilmiyorum kasilmanin ne oldugunu sende nasil oluyor?
canim bendede kabizlik hep var gun icinde 2l su icmeni tavsiye ederim zaten bizim durumda olanlara doktor bol su oneriyor birde kalka biliyorsan gece ilik su ic 2bardak falan ben bunu yapandan beri kabizlik yasamiyorum belki sanada yardim eder
bende ayni seyi yasiyordum hep baski agri hissi ama doktora gittigimde 21cm cikti yani daha dikise ulasmamisti korkuyordum hepten silinir diye ama cok sukur birsey olmadi agrin gecmediyse drunla gorus canim insan dusununce bile psikolojik agri cekiyor
ileri haftalarda duphalac ta osmalak ta yetersiz kalıyor..sabah kahvaltıdan önce ve akşam yemek öncesi dulcolax isimli kapsüllerden 2 şer tane alıyordum..Hiç kabızlık sorunu yaşamadım..bu kapsülü tavsiye eden de kadın doğum dr.um Prf. dr. Namık Demir di...
Canımcım hemen not ediyorum yazdığın ilacı,inanın insan tuvaletini yapmanın kıymetini anlıyor arkadaşlar.
insan hamilelikten önce yaşadığı kabızlığı düşününce o kabızlık bile değilmiş diyor de mi..:)
herkese merhaba sağlıklı bir gün dilerim...
merhaba elif serklaj mı olacaksın hayırlı olur inşallah.
handan hanımı seyrettim baştan sona ilgiyle ama normal bi gebelik sürecinden bahsetti.hele yanında gelen hamile zorlu zamanlarınız neydi diye sorduklarında 4 ay bulantım oldu demez mi?ya böyle hamilelere resmen özeniyorum.hep çalışıyorlar her işlerini yapıyorlar kimseye muhtaç değiller.geziyorlar tozuyorlar alışveriş yapıyorlar.hatta yürüyüş yapıyorlar plates yapıyorlar kolay doğum için.
riskli gebelikten hiç bahsedilmedi nerdeyse
riskli gebelik için tamamen bir program yapılması lazım aslında.senin doktorun mu handan hanım?
misafirim vardı tv hiç açamadım....
ama deneyimli olmasına senin adına sevindim canım....
şuan dikişin olmuş olmalı...
geçmiş olsun canım...
inş bundan sonra herşey yolunda gider...
hoşgeldin nisacım...
eğer rahim ağzı yetmezliğin varsa bunu şimdi öğrenmen çok büyük bir nimet...
çünkü ona göre ne gerekiyorsa yaparsınız...
eğer öğrenmeseydin alllah korusun daha kötü olurdu...
canım şuan rahim boyunu ölçtürüp kısalığına göre tedavi gerekir...
eğer kısalık fazlaysa belki serklaj yani rahim ağzına dikiş olur...
canım benim bu konuda çok fazla bilgim yok...
inş arkadaşlar daha fazla yardımcı olurlar sana...
çok sağol cnım ilgilenip yard. olduğun için yaa kendi doktorum demedi bunu zaten detaylı usg ye gren radyoloji dok. dedi kendi doktorumla görüşücem iş etkilimi dedim değil dedi birde anlamadım pek:26:eğer imkanın varsa izin al ve evde yat bence..fazla ayakta kalma...madem servikal yetmezlik deniyor neden acil serklaj yapmıyorlar ki..gerçi dr. beceremiyor serklaj dikişini....
hoşgeldin nisacım...
eğer rahim ağzı yetmezliğin varsa bunu şimdi öğrenmen çok büyük bir nimet...
çünkü ona göre ne gerekiyorsa yaparsınız...
eğer öğrenmeseydin alllah korusun daha kötü olurdu...
canım şuan rahim boyunu ölçtürüp kısalığına göre tedavi gerekir...
eğer kısalık fazlaysa belki serklaj yani rahim ağzına dikiş olur...
canım benim bu konuda çok fazla bilgim yok...
inş arkadaşlar daha fazla yardımcı olurlar sana...
almınacıgım cok tesekkurederım allah razı olsun ılac benı nası rahatlattı anlatamam canım ya...insan hamilelikten önce yaşadığı kabızlığı düşününce o kabızlık bile değilmiş diyor de mi..:)
iyi olmana çok sevindim canım...çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun operasyonum çok iyi geçmiş öyle ağrım fln yok şükür
Allahım hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alabilmemizi nasip etsin inşaallah..
çok sağol cnım ilgilenip yard. olduğun için yaa kendi doktorum demedi bunu zaten detaylı usg ye gren radyoloji dok. dedi kendi doktorumla görüşücem iş etkilimi dedim değil dedi birde anlamadım pek:26:
hoşbulduk fadikcim
inş doktora diyeceğim bakalım ölçtürünce belli olur galiba herşey:26: biraz okudum cnm geçmişi işten fazla gremyrum nete ağrıların azaldı mı toparladınmı kendini inş. tez zamanda Rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder bitanem
canlarım herkeze günaydın ben biraz giremicem bu topige annecim memleketeten geldi onunla ilgilenmem lazım kızıyo girince buruya osmanlı kadını ne olsa evime geçince bakarız bol bol yorum yaparım bu arada hamilelere kolay saglıklı dogumlar diliyorum serklaj olacaklara ve olmuşlara allahım şifa versin sag saglim alsınlar kucaklarına işşallah allahım bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine kalbinizdeki ne varsa dileklerinizi versim işşallah ben kaçar
almınacıgım cok tesekkurederım allah razı olsun ılac benı nası rahatlattı anlatamam canım ya...
benı dun muayenne ettıler 3.2 cıktı servıks uz sukur ama kesemız rahım agzına dogru ınmıs dr ondan tedırgın oluyo ama ılerleyen haftalarda daha normal bır goruntu alır dedıler...
bu rısklı gebelıkdekı mert bey mı? fuat beyle tanıstım ama aynı mert beyse daha gormedım sanırım..ayrıntılı usg de tanısırız kısmetse sende mı egede yattın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?