- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.801
ayyy yasemıncıgım cok sevındım canım...rabbım ayırla saglıkla buyutmeyı nasıp etsın kuzularını darısı bızım basımıza ınsmerhaba kizlar ben artik anne oldumdarisi tum isteyenlerin basina Insallah
skur ıyıgecıyor...pencerenın yanındayım ıkı tane cam agacı var pek bornova manzarası yok malesef hatta yenı bırde ınsaat yapılıyo butun gun ustaları seyredıyorum...hoşgeldin hastane günlerin nasıl geçiyor.pencereye yakınmısın.yakınsan aç pencereyi dışarıyı seyret.bornovayı seyret arada çok güzeldir.canın sıkılmasın.
serviks boyun kısalmamışsa sorun yok bence.ben en son 3 hafta önce gittiğimde kısalma olmamıştı.ama bebeğin kafası tam rahimağzının üzerindeydi.ama şu son 1 haftadır.yukarı çıktı sanki.
ayyy yasemıncıgım cok sevındım canım...rabbım ayırla saglıkla buyutmeyı nasıp etsın kuzularını darısı bızım basımıza ıns
merhaba kizlar ben artik anne oldumdarisi tum isteyenlerin basina Insallah
gözün aydın canım...inş yakın zamnada sağlıcakla küvezdende çıkarlar...merhaba kizlar ben artik anne oldumdarisi tum isteyenlerin basina Insallah
sagol canim 32 haftayi tamamlamama 2 gun vardi duzenli kasilmalar basladi kacgundu zaten kasik agrim vardi sancilanincada dr acil cagirdi bir gece yat dedi belki sancin durur dedi bu arada rahim 11cm olmustu bebek direnmisti herhalde ben kasilma onleyici ilac aliyordum bende ritm bozuklugu yapiyordu bende yaptigi gibi oglumada yapmis cok carpiyordu kalbi dr almazsak kalbi durur dedi nasil uzuldum anlatamam suan kizim iyi cok sukur ama oglum biraz daha sakin ilac ne hale getirmis. ilk drumu Allaha hevale ediyorum hic bakmiyordu bile iyiki degismisim dru bu fark etmeseydi kim blir neler olurdu kizim 1.500 oglum 1.400 gr ama onceleri oglum daha kiloluydu neyse Allahim yardim etsin Insalah sende kendini ihmal etme en ufak suphede drunu ara canim Insallah vaktinde alirsin bebisini kucaginagözün aydın canım.. inşallah bebeklerinede en kısa zamanda kavuşursun canım, kendine stres yapmamaya çalış sütünüde etkilersin....senle haftalarımız yakındı..doğumun nasıl başladı dr mu karar verdi almaya canım..bebeklerin kilosu falan nasıl oldu merak ettim?
Amin canim Allah sanada en kisa zamanda nasip etsin sevtuna fadike tum isteyenlere anneligi gercekten dogurunca anliyor insan darisi basiniza arkadasimhayırlı olsun cnm sağlıklı sıhhatlı bi ömürleri olsun inşallah Allah hepimize bu yaşadıklarımızın kıymetini anlayabilecek hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin canim sanada hepinize ayri ayri yazayim dedim bana cok destek oldunuz Allah yardimciniz olsun dedigim gibi darisi basiniza ama zamaninda saglicakla Insallah kizlar dualarinizi eksik etmeyin cok ihtiyacimiz var
gözün aydın canım...inş yakın zamnada sağlıcakla küvezdende çıkarlar...
rabbim ikisinede hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin....
darısı diğer hamile arkadaşlara....
almınacıgım cok tesekkurederım allah razı olsun ılac benı nası rahatlattı anlatamam canım ya...
benı dun muayenne ettıler 3.2 cıktı servıks uz sukur ama kesemız rahım agzına dogru ınmıs dr ondan tedırgın oluyo ama ılerleyen haftalarda daha normal bır goruntu alır dedıler...
sagol canim 32 haftayi tamamlamama 2 gun vardi duzenli kasilmalar basladi kacgundu zaten kasik agrim vardi sancilanincada dr acil cagirdi bir gece yat dedi belki sancin durur dedi bu arada rahim 11cm olmustu bebek direnmisti herhalde ben kasilma onleyici ilac aliyordum bende ritm bozuklugu yapiyordu bende yaptigi gibi oglumada yapmis cok carpiyordu kalbi dr almazsak kalbi durur dedi nasil uzuldum anlatamam suan kizim iyi cok sukur ama oglum biraz daha sakin ilac ne hale getirmis. ilk drumu Allaha hevale ediyorum hic bakmiyordu bile iyiki degismisim dru bu fark etmeseydi kim blir neler olurdu kizim 1.500 oglum 1.400 gr ama onceleri oglum daha kiloluydu neyse Allahim yardim etsin Insalah sende kendini ihmal etme en ufak suphede drunu ara canim Insallah vaktinde alirsin bebisini kucagina
Amin canim Allah sanada en kisa zamanda nasip etsin sevtuna fadike tum isteyenlere anneligi gercekten dogurunca anliyor insan darisi basiniza arkadasim
Amin canim sanada hepinize ayri ayri yazayim dedim bana cok destek oldunuz Allah yardimciniz olsun dedigim gibi darisi basiniza ama zamaninda saglicakla Insallah kizlar dualarinizi eksik etmeyin cok ihtiyacimiz var
sagol canim 32 haftayi tamamlamama 2 gun vardi duzenli kasilmalar basladi kacgundu zaten kasik agrim vardi sancilanincada dr acil cagirdi bir gece yat dedi belki sancin durur dedi bu arada rahim 11cm olmustu bebek direnmisti herhalde ben kasilma onleyici ilac aliyordum bende ritm bozuklugu yapiyordu bende yaptigi gibi oglumada yapmis cok carpiyordu kalbi dr almazsak kalbi durur dedi nasil uzuldum anlatamam suan kizim iyi cok sukur ama oglum biraz daha sakin ilac ne hale getirmis. ilk drumu Allaha hevale ediyorum hic bakmiyordu bile iyiki degismisim dru bu fark etmeseydi kim blir neler olurdu kizim 1.500 oglum 1.400 gr ama onceleri oglum daha kiloluydu neyse Allahim yardim etsin Insalah sende kendini ihmal etme en ufak suphede drunu ara canim Insallah vaktinde alirsin bebisini kucagina
Amin canim Allah sanada en kisa zamanda nasip etsin sevtuna fadike tum isteyenlere anneligi gercekten dogurunca anliyor insan darisi basiniza arkadasim
yok canim ne dinlenmesi simdi geldik hastaneden zar zor sut cikara bildm azcik onuda hastaneye goturduk sutum cok koyu birturlu gelmiyor gogus ucunda toplanip kaliyor pompa canimi cikardi sorulara gelince serklaj vardi canim rahim agzi tamamen silinmisti sadece dikis tutuyordu is yapmadigim halde ben ginipral diye bir ilac aliyordum uyuz dr nasilda ilgisiz davranmis hastaneden gelince hemen attim ilaclari ben hala soktayim beklemedigim halde hastaneye alindim sezeryanla dogum yaptim darisi basina canim zamaninda saglicakla Insallahneeeeeeeeeeeee vallahi çok sevindimmmmmm.anne olmak nasıl bir duygu?bebeklerin inşaallah yaşayacak görürsün.ben ilk bebeğimi kaybettiğimde yanımda yatan başka bir hasta vardı.bebeği seninle aynı haftada doğdu.ama 1080 gr dı.küçücüktü.o kadar güçlüydü ki maşallah.bir kaç gün kaldı küvezde sonra annesinin yanına verdiler.seninkiler daha büyük maşallah.ayyy çok mutlu oldum ya.ee rahim ağzın neden o kadar açıldı serklaj yok muydu?
sezeryan mı oldu?
kullandığın ilaç nidilat mıydı?bende de nidilat çok çarpıntı yapıyor?yani bebeğe zararı mı varmış?
kasılma önleyici kullandığın halde neden kasıldı ki?çok mu iş yaptın?
yaww bende çiçeği burnunda anneye ne çok soru sordum.dinlenince cevap yazarsın.
tebriklerrr...
Insallah canim cok sukur celestone ignesi ise yaramis ciger sorunumuz olmadi darisi basinayasemincim gözün aydın.inşallah tez zamanda bebeklerine kavuşursun.
amin arkadasim sagol sende hangi sorunlar olusmustu canim? bizde simdilik sorun yokda oglumun beyin kanamasi riski olabilirmis ultrasona gircek Insallah temiz cikarsa sorun olmaz herhalde birde sutun kacgunde geldi koyuluk falan oldumu bende cok koyu nasil olucak hic bilmiyorumAllah analı babalı büyütsün canım..benim de kızım 1780,oğlum 1650 doğmuştu.2 hafta kaldılar küvezde..ödem atınca 1,5 kg a düştüler..şimdi yaşıtlarını yakaladılar..7,5 kg civarı oldular..
yok canim ne dinlenmesi simdi geldik hastaneden zar zor sut cikara bildm azcik onuda hastaneye goturduk sutum cok koyu birturlu gelmiyor gogus ucunda toplanip kaliyor pompa canimi cikardi sorulara gelince serklaj vardi canim rahim agzi tamamen silinmisti sadece dikis tutuyordu is yapmadigim halde ben ginipral diye bir ilac aliyordum uyuz dr nasilda ilgisiz davranmis hastaneden gelince hemen attim ilaclari ben hala soktayim beklemedigim halde hastaneye alindim sezeryanla dogum yaptim darisi basina canim zamaninda saglicakla Insallah
Insallah canim cok sukur celestone ignesi ise yaramis ciger sorunumuz olmadi darisi basina
amin arkadasim sagol sende hangi sorunlar olusmustu canim? bizde simdilik sorun yokda oglumun beyin kanamasi riski olabilirmis ultrasona gircek Insallah temiz cikarsa sorun olmaz herhalde birde sutun kacgunde geldi koyuluk falan oldumu bende cok koyu nasil olucak hic bilmiyorum
çok sağol güzel dileklerin canım.. Allah herkese hayırlı doğumlar ve yavrularını kucağına almayı nasip etsin.. maşallah bebişlerin kiloları iyiymiş canım.. genelde ikizler haftalarına göre tek bebeklere göre daha küçük olabiliyolar ama seninkilerde gayet iyi canım..Allah sağlık sıhhat versin bebişlerine tez zamanda evinize gelirsiniz inşallah..sezeryan epudural mi oldun yoksa genel anestezimi?epuduralde doğumdan sonra ağrı genel anesteziye göre çok daha az diyorlar doğrumu acaba?sagol canim 32 haftayi tamamlamama 2 gun vardi duzenli kasilmalar basladi kacgundu zaten kasik agrim vardi sancilanincada dr acil cagirdi bir gece yat dedi belki sancin durur dedi bu arada rahim 11cm olmustu bebek direnmisti herhalde ben kasilma onleyici ilac aliyordum bende ritm bozuklugu yapiyordu bende yaptigi gibi oglumada yapmis cok carpiyordu kalbi dr almazsak kalbi durur dedi nasil uzuldum anlatamam suan kizim iyi cok sukur ama oglum biraz daha sakin ilac ne hale getirmis. ilk drumu Allaha hevale ediyorum hic bakmiyordu bile iyiki degismisim dru bu fark etmeseydi kim blir neler olurdu kizim 1.500 oglum 1.400 gr ama onceleri oglum daha kiloluydu neyse Allahim yardim etsin Insalah sende kendini ihmal etme en ufak suphede drunu ara canim Insallah vaktinde alirsin bebisini kucagina
bendede oglumda var sarilik valla tam bilemiyorum adi ne ama mavi isik tutuyorlardi uzerine sutum cok sukur dunde gelmege basladi bakalim hayirlisisüt geç geliyor canım..elektrikli pompa al,2-3 saatte 1 sağ..süt 4-5 gün sonra az az geliyor..sonradan artar..apne ve sarılık dışında sorun oluşmadı..onlar da sonradan geçti..
amin canim sagol darisi basina arkadasimgözün aydın canım.inşallah bebeklerin bir an önce toparlanıp en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde kucağında olurlar.
çok sağol güzel dileklerin canım.. Allah herkese hayırlı doğumlar ve yavrularını kucağına almayı nasip etsin.. maşallah bebişlerin kiloları iyiymiş canım.. genelde ikizler haftalarına göre tek bebeklere göre daha küçük olabiliyolar ama seninkilerde gayet iyi canım..Allah sağlık sıhhat versin bebişlerine tez zamanda evinize gelirsiniz inşallah..sezeryan epudural mi oldun yoksa genel anestezimi?epuduralde doğumdan sonra ağrı genel anesteziye göre çok daha az diyorlar doğrumu acaba?
insan hamilelikten önce yaşadığı kabızlığı düşününce o kabızlık bile değilmiş diyor de mi..:)
Canımmmmmmmm süper , Allah analı babalı büyütsün , Allahım bizden birisi daha kucağına aldı inşallh sıra yarende.
sagol canim tesekkur ederim doktor kalk desede sakin kalkma bu isler belli olmuyor onemli olan 30 haftayi gecirmen ozamana kadar dinlen bence suan kac haftalik oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?