- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.841
merhaba kader arkadaşlarım :)nasılsınız hayırlı bir gün dilerim inş.
yasemin bebeklerin nasıl onları görmeye hergün gidiyormsun.yani süt olayını nasıl hallediyorsun.doktorlar birşey söylüyor mu yani ne zaman çıkabilirlermiş.sadece kilo sorunu mu var diye tutuyorlar acaba.
iyiler canim cok sukur kizimda sorun yok suan sadece ogluma usg yapilcak cuma gunu beyin kanamasi riski varmis oyuzden Insallah bir sorun cikmazda sagsalim bebisimi alirim kucagima boyle dogan bebekleri normalde 21gun tutuyorlarmis ama yinede tam belli degil birde sarilik var sut isine gelince gunde 4 5 kere annem eletiyor bir kere esim aksamda esimle beraber goturuyoruz heraksam gidip goruyorumama okadar ozledimki onlari Insallah tez zamanda taburcu ederler
ardatuna senin rahim ağzı boyun baya iyiymiş.benşm doktorum.3.5 ve 4 olsaydı sorun olmazdı demişti.benimki 2.7mm o yüzden serklaj oldu.kasık ağrıların neden oluyor ki?kasılma önleyici ne kullanıyorsun.bence başka doktora da git imkanın varsa.
ya ben aslinda hastaneye gittim ama kendi doktorum izindeydi baska doktor bakti o hersey yolunda serumla ilac vermeye gerek yok dedi benim kendi doktorumda her ihtimale karsi serumla verelim agri kesiciyi dedi gecmezse hastaneye gel demisti gittim bisey yapmadi .hastanedeki doktora sordum neden olabilir peki diye bebek buyudugunden rahminde buyuyo o yuzden gerdirme oldugu icin bandini cektiriyodur ondan olabilir dedi anlamiyorum yaa ozaman bebek hep buyuyo hicmi gecmicek agrim ayin 10 da doktoruma gidecem bakalim ne dicek.
fusborcum yarencim kocaman olmuşsunuz
maşallah size
kızım hastaydı 1 haftadır
bu nedenle giremedim
her şey yolunda
selam kızlar....
ıyı haberler vermek ısterdım ama..servıks uz 1.7 olmus cok uzuldum dr wc kaldırdı yatakda yapacakmısım bundan sonra...allahım bol bol sabır versın ıns...
selam kızlar....
ıyı haberler vermek ısterdım ama..servıks uz 1.7 olmus cok uzuldum dr wc kaldırdı yatakda yapacakmısım bundan sonra...allahım bol bol sabır versın ıns...
selam kızlar....
egedeyım canım...ben sunu anlamıyorum herkes ıpın ustunde tasırken wc sını yatakdamı yapıyo acaba...deü de mü yoksa ege de misin bilmiyorum ama asla odadan çıkmak zorunda kaldığında yürüme..asistanlar veya hemşireler bilmeyebilir,yürütmeye kalkarlar seni..muhakkak sedye iste canım..nst ye ya da ultrasona götürülürsen..
tesekkurederım ıns...allah razı olsun...dılıyorum hepımız saglıkla alırız bebeklerımızı kucagımıza...Allah yardımcın olsun canım, birazcık daha sabret inşallah emeklerinin mükafatını göreceksin..dualarımız seninle canım...
ıns nuraycıgım ıns....3.2 ken 1.7 dusunce cok uzuldum 3 haftada ındı bu olcuye...bende senın gıbı ıns 28 lerı gorurumcanım üzme kendini lütfen.belki orada sabit kalır. benim 1.3 sadece ve haftalardır aynı daha fazla açılma olmadı, inşallah seninki de o şekilde kalır.sabırlar ve şifalar diliyorum.rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıp o mutlulukla bu günlerimizin mukafatını versin inşallah.
egedeyım canım...ben sunu anlamıyorum herkes ıpın ustunde tasırken wc sını yatakdamı yapıyo acaba...
yok canım kımse yurutmuyo sagolsunlar...dr bgun sordum buyuk wc yapamıyorum yatakdad tecrubelerım var dr da tekerleklı sandalyeyle gıt wc yap gunde bırkere dedı kucugu yatakda yapacagım...
banyomu tesaduf dun yapmıstım onu o kadsar onemsemıyorum sonucda sılınebılırım ama bu wc ısı benı mahvettı..
allahım bol bol sabır versın ıns...
annem pazartesı gelecek hayırlısıyla bır 28 olsaydık...
ınan bende psıkolojı falan kalmadı bazen o kadar cok sıkılıyorum kı serumları falan cıkartıp delıler gıbı kosmak gelıyo ıcımden...
sonra pencereyı falan acıyorlar ferahlıyorum...
hayatımda herseyım zor oldu benım ama sonu hep guzel oldu gucluydum ıstedıgım sevdıgım hersey ıcın savastım yılmadım sımdıde kızım ıcın savasıyorum rabbımden dılıyorum ıns sonumuz cooook guzel olur...
ıns almınacıgım ıns o gunlerı gorurum bende senın gıbı...sen wc nasıl yaptın yasaklamadılar mı?özlem son 2-2,5 ay kızımın kafası rahim ağzındaydı,serklaj tutuyordu.Ultrason ölçümünde 0,9 cm demişlerdi ve her an doğum yapabileceğim söylendi ama uzun süre daha dayandı..sana moral olması için söylüyorum canım..Kasılmaların engellendiği müddetçe daha uzun zaman taşırsın..28 e gelmek hayaldi benim için de..ama oldu işte...Darısı başına olsun inşallah..
ıkı gundur dokunsalar aglıyorum aslında sabır kupum cok buyukdur ama...demek kı zorlanıyorum bazen...
bılıyorum gecıcı bır surec gececek mutlaka ama o kadar cok kendımı dınlıyorum kı sonra gelıyo gelenler ...
belkı bu hastanedekı en ıyı yatan hasta benım cok guzel bır amac ıcın yatıyorum..
ıns almınacıgım ıns o gunlerı gorurum bende senın gıbı...sen wc nasıl yaptın yasaklamadılar mı?
sukur kasılmalarım yok prepar 15 le gıdıyor..yanlız bugun buyuk wc cıkmadım acaba hapları bırere tane cok mu alsam bu ara bıde kabızlık cıkmasın basıma..
hatırlıyomusun 20 haftalarde servıks uzunlugunu??
dr larada kızıyorum bazen o kadar ruhsuz gelıyorlarkı nerdeyse yakında dusrursun dıyecekler gıbı edaları var..ınsanın n cok morala ıhtıyacı oluyo bu ara
esım en buyuk destegım sagolsun oda olmasa n yapardım bılmıyorum...
canım ya ınan yemek konusunda bende aynıyım serum ters koluma geldımı heryere damlatıyorum hastane yemeklerı zaten yeterınce kotu dogru duzgun beslenemıyoruz bıle...28. haftada 0,9 ölçüldü..şu var ki ikiz taşıyordum..deü deyken ilk 2-3 gün sonda taktılar..daha sonra izin verdiler wc ye çıkmama..ancak tek başımaydım..refakatçim yoktu..eşim ancak hafta sonları geliyordu.annem de yanımda kalmıyodu..kolumda serum altımda sonda yemekleri döke saça yiyordum yani..:) daha sonra sondayı da serumu da çıkarttılar..hep yatıyordum sadece wc ye gidiyordum..son 1 hafta tekrar serum taktılar..wc ye gidiyordum ..eşim 10 gün kadar hastanede yanımda kaldı..wc ye kadar kolumdan tutuyordu..wc zaten odanın içindeydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?