- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.861
bu ölçüm çok hassas birşey...iyi aksamlar kizlar
bugunhastanede kontrolum vardi,moralimi bozdu yolladi doktor acilmam olmus 4 mm daha30+2gunluguz hic anlamiyorum bu doktorlari daha cumartesi ayni hastanede degisik bi doktor muayene etmisdi ve 9mm serviksin boyu demisdi evde wc den baska kalmiyorum butun gunumu yatarak geciriyorum,ama anladigima göre her doktorun tahminleri kendilerine göre degisiyor,hafdaya kendi kadin doktorumda termin alacam bakalim o ne diyecek
bende geçmişi okuyorum...Canımcım merhaba , kızın iyidir insallah arkadasim , canımcım bu kadar kalp karsı karsıya olur , bugün ilk sayfaları okumaya başladım canım senin bebeğini kaybedişini okudum , ve son hamileliğinde dikişini o kadar bebaber yaşadımki seninle bir umut doğdu içime başarabilirim dedim kendi kendime, bende bir başkalarına örnek orurum inşallah canım.
canım inan burdaki bütün arkadaşlara buraya yazmasamda yürekten dua ediyorum...selam kızlar....
ıyı haberler vermek ısterdım ama..servıks uz 1.7 olmus cok uzuldum dr wc kaldırdı yatakda yapacakmısım bundan sonra...allahım bol bol sabır versın ıns...
canım ya ınan yemek konusunda bende aynıyım serum ters koluma geldımı heryere damlatıyorum hastane yemeklerı zaten yeterınce kotu dogru duzgun beslenemıyoruz bıle...
dr lar gereksız agırlık vermeyyelım dıye kaldırdı wc yı ama cok zor geldı...bende ozel odaya gıderım artık...
selam kızlar....
ıyı haberler vermek ısterdım ama..servıks uz 1.7 olmus cok uzuldum dr wc kaldırdı yatakda yapacakmısım bundan sonra...allahım bol bol sabır versın ıns...
bu ölçüm çok hassas birşey...
bu yüzden değişik çıkabiliyormuş...
birde tuvelete sıkışık olup veya olmamak bile ölçümün farklı çıkmasına neden oluyormuş...
maşallah 30 haftalık olmuşsun canım...
az daha dayan bundan sonra kendine iyice dikkat et...
bu topikte tamamen açılmayla bile haftalarca dayanan arkadaşlar olmuş...
inş sancın falan olmassa biraz daha ilerlersin...
allah yardımcın olsun....
bende geçmişi okuyorum...
senin bu topiğe ilk geldiğin günlerini de okudum canım...
maşallah şimdi yine hamilesin...
ve artık daha bilgilisin...
inş bu sefer bebeğini kucaklayacaksın...
canım bu arada geçmişten okuduğum kadarıyla anadolu yakasında oturuyormuşsun...
bende dr araştırıyorum ama iyi dr lar hep karşıda...sen kime gidiyorsun memnunmusun...cevaplarsan sevinirim...istersen özelede yazabilirsin...
canım inan burdaki bütün arkadaşlara buraya yazmasamda yürekten dua ediyorum...
seninde ne kadar sıkıntıda streste olduğunun farkındayım...
rabbim yardımcın olsun...
canım ben eski mesajlarıda okuyorum ve geçmişte rahim tam açılarak sadece dikişle haftalarca dayanan arkadşlar olmuş...
sen zaten dr kotrolündesin...
kendinede dikkat edersen ben inanıyorum 30 haftayı rahat bulursun...
şuan sana düşen zor biliyorum ama sabretmek ve stres yapmamak...
allah yardımcın olsun...
bebeğini sağ salim kucaklarsın inş...
seni çok iyi anlıyorum canım...cok saol fadikcim tesellin icin,hastaneden nerdeyse kendimi tutmasam hungur hungur agliyacakdim o kadar moralim alt ust olduki,eve geldim o kadar stresse girmisimki yerimden kipirdamadan yatmaya calisiyorum nefes bile alirken derin nefes almiyorum o kadar yani,moral cok önemli gercekden,zaten cok dikkat ediyordum bundan sonrasi dahada dikkat ederim dogum olana dek banyo dahi yapmamaya kararliyim elimden geleni yapiyimda pisman olmamak icin,Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah
canım burda çok topik okudum ama burdaki gibi hiç heyacanlanmadım...canımcım merhaba, inan cok duygulandım gecmisimi okudugun soyleyince ,cunku caresizlik icindeydim o zamanlar ancak burası sayesinde atlattım o günleri ve bak dediğin gibi gene hamileyim ama bir o kadarda korkuyorum canım, baksana 3 haftada ozlemin rahim boyu nasıl kısalmış, canımcım evet Anadolu yakasında oturuyorum buralarda maalesf doktor yok bende çok doktor araştırdım ve yazın bir tavsiye üzerine Okmeydanı Memorial'a (Tüp Bebek Merkezi) gittik Semra Kahraman'a ilk mikroenjeksiyonu yapan prof.muş kendisi. Derdimizi anlattık bizim hamile kalmada bir sorunumuz yok dedik fakat erken suyum geliyor 2 bebek kaybımız var dedik ve doğru merkezdemiyiz dedik , kendisi burası tüp bebek merkezi olabilir ama bizim için buradaki bütün hamileler risklidir dedi ve doğru merkezdesiniz dedi canım .Bize o an çok güvenilirlik sağladı ve ben birkaç ay sonra hamile kaldım , direk bu doktora gittim ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi görüyorum ekibindeki bütün doktorlar çok iyi inşallah sonunuda getirebilirim canım.Hastanede ikinci köprüden gidince çok kolay inan Kadıköye gitmekten daha kolay.
cok gecmis olsun canim bende hastaneye kosturmaktan simdi gordum yazini Allah sabir versin rahim uzunlugu senin haftalarda hemen kisalmiyor canim bende 24 haftada basladi 32ye kadar geldi kasilman olmadigi muddetce sorun yok bende kasilma bile vardi rahimi sadece dikis tuttugu halde dr hastanede yatiracakti 34e kadar bebegin kalp atisi yuksek diye doguma aldi yoksa daha doguma vardi onemli olan morelini bozma hep iyi dusunselam kızlar....
iyi aksamlar kizlar
bugunhastanede kontrolum vardi,moralimi bozdu yolladi doktor acilmam olmus 4 mm daha30+2gunluguz hic anlamiyorum bu doktorlari daha cumartesi ayni hastanede degisik bi doktor muayene etmisdi ve 9mm serviksin boyu demisdi evde wc den baska kalmiyorum butun gunumu yatarak geciriyorum,ama anladigima göre her doktorun tahminleri kendilerine göre degisiyor,hafdaya kendi kadin doktorumda termin alacam bakalim o ne diyecek
seni çok iyi anlıyorum canım...
birde ilk duyduğun için o kadar tepki vermen normal...
eminim şuan biraz alışmıştırsın...
azıcık daha rahatlamaya çalış ve stresi bir kenara at...
zor biliyorum ama başarılabilir...
boşver banyoyu falan...
azıcıkta kok ne olacak...
azcık daha sabır canım...
inş herşey güzel olacak...
canım burda çok topik okudum ama burdaki gibi hiç heyacanlanmadım...
herkes o kadar sıkıntılardan geçmişki...
ve rabbime çok şükür nerdeyse hepsinin sonucu güzel olmuş...
ben de okudukça cesaretleniyorum ve artık daha fazla bilgiye sahibim...
tek sorunun şu hastane işi işte...
canım seninde inş daha iyi olacak...
sen dinlenmenin yanında devamlı enfeksiyon testlerini ihmal etme sakın...
dr lar istemese bile sen yaptır...
geçmişini bildiğim için bunun senin rahim ağzı sorunundan daha önemli olduğunu düşünüyorum...
rabbim yardımcın olsun....
demek hastane için yine karşıya gitin...
şaşırmadım doğrusu buralarda çok zor...
canım peki hastanenin sgk güvencesi varmı...
yoksa muayene serklaj falan ne kadar...
istersen özelden yazabilirsin...
Canım burayı arkadaşlarda okusun diye özellikle burdan yazıyorum, maalesef sgk yok canım ,benim ozel saglık sigortam oldugu için serkalaja hic para vermedim , muayenelerinde %80 nini ödüyorum. gerçi suda var eğer rapor alırsan ilaç paralarını galiba SGK dan karşılayabliyorsun tabi bu olay tüpbebek için geçerli.
yaseemincim acilma olmus 4mm kadar,dusunsene cumartesi ölculdu 8mmrahim boyu vardi carsambayadek yatarak tek wc ye gittigim halde 8mmgitmis ustune 4mmacilmam olmus o kadarda dikkat ediyorum.anlamis deilim.iki ayri doktor iki ayri ölcum bu hafda kendi doktoruma gidicem oda ayri birsey söyler artik,bu hafda sonu sukur31hafdalik oluyoruz kilomuz1500grolmus,boy38
anladim canim bende ilk duydugumda morelim alt ust oldu aglama krizine girdim ama sonra insan dusununce alisiyor masallah haftan gayet iyi bebisinin kilosuda iyi benimki 32 haftalik oldu 1500 kizim 1400oglum ama cok sukur saglik durumlari normal sadece cok ozluyorum hala kuvezdeler gecengun ilk defa dokundum bebislerimeysmncimkusura bakma canim kendi derdime dusdum gecmiside okuyamadim bebisin olmus canim gözunaydin Allah anali babali buyutsun.kac hafdalik dogdu insallah durumuda iyidir
ysmn gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün.sağlık sıhhat versin.
yarencim baya büyümüş kızımız.hadi az kaldı .senin güzel haberlerin beni çok mutlu ediyor.yeni arkadaşlara allah sağlık sıhhat ve sabır versin.
hoşgeldin canım...dinlenmekte iyi yapmışsın...selam hanımlar uzun zamandır girmiyodum serkaj olmuştum ya korkudan kalkamadım yataktan pc başına geçemedimdün kontrolüm vardı Allaha şükür ağrım sızım kanamam fln yok içerdede herşey normal 14. haftanın içindeyiz hamileliğimin biraz daha erken dönemlerinde olduğum için mi acaba dr um pek kısıtlamadı beni evinde misafir gibi olucaksın yürürken bile yavaş hareket ediceksin dedi sürekli yatıcaksın fln demedi iyiki demedi aslında 1 haftada bile çok bunaldım bide progestan beni mahvetti midem şişiyo çarpıntı oluyo nefes alamıyorum çok kötü oldum sürekli uyku yapıyo ama şişkinlikten uyuyamıyorum :44: bu ara biraz daha iyiyim çok şükür daha yazmak istediğim çok şey var aslında çok doluyum ama neyse hastanede yatanlara da büyük sabır diliyorum
herkese yeni yılda sağlık mutluluk diliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun kolay bir hamilelik ve kolay doğumlar ve sağlıklı bebişler için....
selam hanımlar uzun zamandır girmiyodum serkaj olmuştum ya korkudan kalkamadım yataktan pc başına geçemedimdün kontrolüm vardı Allaha şükür ağrım sızım kanamam fln yok içerdede herşey normal 14. haftanın içindeyiz hamileliğimin biraz daha erken dönemlerinde olduğum için mi acaba dr um pek kısıtlamadı beni evinde misafir gibi olucaksın yürürken bile yavaş hareket ediceksin dedi sürekli yatıcaksın fln demedi iyiki demedi aslında 1 haftada bile çok bunaldım bide progestan beni mahvetti midem şişiyo çarpıntı oluyo nefes alamıyorum çok kötü oldum sürekli uyku yapıyo ama şişkinlikten uyuyamıyorum :44: bu ara biraz daha iyiyim çok şükür daha yazmak istediğim çok şey var aslında çok doluyum ama neyse hastanede yatanlara da büyük sabır diliyorum
herkese yeni yılda sağlık mutluluk diliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun kolay bir hamilelik ve kolay doğumlar ve sağlıklı bebişler için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?