Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hayirli olsun canim nasil yaptin? ben arastirdim ama bulamadim

fusbor söylemişti googleda gebelik çizelgesi nasıl yapılır diye yazdım oradan kkya yönlendiriyor zaten... önce tarihi tutturamadım bi türlü due date diye bişey var sat'ı değil beklenen doğum tarihini girmek gerekiyomuş... sonunda oldu

hayirli olsun canim nasil yaptin? ben arastirdim ama bulamadim
canım burdan yapabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html

sağol canım inş...
sgk olmayınca devlet ve üniv. hastaneleride paralı canım...
ve testler falanda bildiğim kadarıyla çokta ucuz değil...
sgk mız var canım....

ıyı oldu yazdıgın sagoılasın canım yazılarından bal damlıyo ıns o gunlerı hayırlısıyla gorurum...ben sankı hatırlıyorum o odayı yogun bakıma bakıyo deyıl mı...daha once gordumo odayı ama ozel odaoldugunu bılmıyordum...gecen yıl yogun bakımda kaldım bıkac saat goruntu hıc hos deyıl deyıl mı hemsıre bır baslıyo pansumana herkesın heryerı meydanda...ozel oda cok ıyı fıkır...

ama ben bebekler icin yapicam nettekiler hepsi gebelik cizelgesi diyor
canım herşey için var bu linkte...
hatta 4 site var...
istediğin siteden istediğin takvimi yapabilirsin...
ama açıklamaları gebeliğe göre yapmışlar...
doğrusu bebekler için hangisi nasıl olur bende bilmiyorum...

bak bu siteninkiler nasıl yapılır açıklamasını buldum...
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...24351-dogum-gunu-cizelgesi-nasil-yapilir.html
eğer burdakileir beğenmessen diğer sitelerden bak canım...

yoğun bakım odasının içinde ayrıca bir oda canım..ben de sonradan öğrendim,yararlanamadım malesef..
yoğun bakımın ertesi günü hemşireler kalk yürü wc ye git demeye başladılar..o sırada da elektrik tamiri için dışardan erkek personel geldi..onların işi bitsin öyle girerim wc ye dedim..onlar görevli dedi hemşire hanım..iyi de görevli diye oramı buramı kanımı görmesi gerekmiyor,doktor ya da seğlık personeli değiller sonuçta dedim..bir şey demedi..hele bir temizlikçi erkek personel 2 saat çıkmadı odadan, çıldırdım valla...:84:

Son düzenleme:
şafak aramıza hoşgeldin inşallah sende bebeğini sağsalim kucağına alırsın canım..Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..bende senin gibi üniv hastanesinde profesöre gidiyorum ve muayene ücreti dışnda bende serklaja para ödemedim..ama genelde bunu istanbulda her doktordan talep edemiyorsun doktorun insiyatifine veya uzun süre hastası olman gerekiyor..burda biraz daha zor yani arkadaşların dediği gibi..herşey paraya dökülmüş artık tedavi süreçleri ve sonrada böyle sorunlar çıkınca harcanan paralar insanları çok yıpratıyor.. Allah herkesin yardımcısı olsun..iyi insanlarla doktorlarla karşılaştırsın..

kızlar kızım hastalandı
ateşklendi
beni çok yordu ama geçti gitti
şimdi toparladık

çizelgeler yapılmış
ben yapmamıştım içimde kaldı
keşke yapsaydım diyorum
ama hayal kırıklığından çok korktum
sonra silmeye çalışacaktım

yarenciiiiiiiiiiim
33 ü geçiyosuuuuun
çok mutlusun değil mi

Cizelgeni tebrk ederim canım, haftana imrenerek baktım ,inşallh o haftaları bende görebilirim, zaman hiç geçmiyor sanki.

ah bilmez miyim o zaman nasıl geçiyor :85: daha doğrusu geçmiyor bugüne bile gelmek çok uzaktı bana... şimdi hedefi 30'un üzerine çıkardım

umarım hepimiz 30'lu haftaları hatta 35'in üzerini görürüz

adamecrin geçmiş olsun
sen de bebişler için yap canım bi çizelge

çok saol canım iyi dileklerin için.... çok doğru yazdıkların. resmen sektör olmuş

umarım hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alıp sağlıklı bişekilde büyütebiliriz... tek temennim bu.

geçmiş olsun kızına edacım.. evet canım çok şükür bu haftaları gördüm, benim için bu günlere gelebilmek hayaldi..Rabbim isteyince herşey oluyor.. darısı diğer arkadaşların başına, bu haftaları görmek isteyenlere.. banada 38leri görmeyi nasip eder inşallah..

yağmurcan nerelerde görünmüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…