- Konu Sahibi hidennisko
-
- #6.961
hayirli olsun canim nasil yaptin? ben arastirdim ama bulamadim
canım burdan yapabilirsin...hayirli olsun canim nasil yaptin? ben arastirdim ama bulamadim
sağol canım inş...hoşbulduk fadik çok sağol. umarım istediğin gibi bi doktor bulursun. benim bu anlattığım tabi sosyal güvencesi olanlar için uygun eğer yoksa heralde bu hastanelerde de ücretlidir tüm bunlar... tam bilmiyorum onu maalesef. o zaman belki özel hastaneler de aynı kapıya çıkabiliyor. senin var mıydı sgk filan??
hayırlı olsun çizelgeleriniz...
sorunsuz tıkır tıkır ilerler inş...
rabbim 36-38 haftaları görmenizide nasip etsin...
ıyı oldu yazdıgın sagoılasın canım yazılarından bal damlıyo ıns o gunlerı hayırlısıyla gorurum...ben sankı hatırlıyorum o odayı yogun bakıma bakıyo deyıl mı...daha once gordumo odayı ama ozel odaoldugunu bılmıyordum...gecen yıl yogun bakımda kaldım bıkac saat goruntu hıc hos deyıl deyıl mı hemsıre bır baslıyo pansumana herkesın heryerı meydanda...ozel oda cok ıyı fıkır...özlemcim ,hazır buradayken söyleyeyim..Hayırlısı ile doğum sonrası yoğun bakım odasının içinde 1 oda daha var,özel oda..İmkanın varsa orayı istediğini belirt..Daha rahat edersin..Annen ya da yakının yanında olur..Yoğun bakım odası çok sıkıntılı bir yer çünkü.. 1 gece kalınıyor zaten...
canım burdan yapabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
sağol canım inş...
sgk olmayınca devlet ve üniv. hastaneleride paralı canım...
ve testler falanda bildiğim kadarıyla çokta ucuz değil...
sgk mız var canım....
canım herşey için var bu linkte...ama ben bebekler icin yapicam nettekiler hepsi gebelik cizelgesi diyor
ıyı oldu yazdıgın sagoılasın canım yazılarından bal damlıyo ıns o gunlerı hayırlısıyla gorurum...ben sankı hatırlıyorum o odayı yogun bakıma bakıyo deyıl mı...daha once gordumo odayı ama ozel odaoldugunu bılmıyordum...gecen yıl yogun bakımda kaldım bıkac saat goruntu hıc hos deyıl deyıl mı hemsıre bır baslıyo pansumana herkesın heryerı meydanda...ozel oda cok ıyı fıkır...
canım herşey için var bu linkte...
hatta 4 site var...
istediğin siteden istediğin takvimi yapabilirsin...
ama açıklamaları gebeliğe göre yapmışlar...
doğrusu bebekler için hangisi nasıl olur bende bilmiyorum...
bak bu siteninkiler nasıl yapılır açıklamasını buldum...
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...24351-dogum-gunu-cizelgesi-nasil-yapilir.html
eğer burdakileir beğenmessen diğer sitelerden bak canım...
yaptım arkadaşlar çizelgemi
çok saolun
umarım en az bi 5-6 hafta daha ilerler bu çizelge
hoşgeldin, inşallah 40. haftayıda görür zamanında sağlıkla dünyaya getiririz bebeklerimizi.
çok saol fusborcum
hemen yapıcam bi tane
hmm anladım ama hiç rastalamadım çevremden de hiç duymadım ki bilemiyorum walla ..
bu arada bende çizelgemi yaptım hehehe
Cizelgeni tebrk ederim canım, haftana imrenerek baktım ,inşallh o haftaları bende görebilirim, zaman hiç geçmiyor sanki.
kızlar kızım hastalandı
ateşklendi
beni çok yordu ama geçti gitti
şimdi toparladık
çizelgeler yapılmış
ben yapmamıştım içimde kaldı
keşke yapsaydım diyorum
ama hayal kırıklığından çok korktum
sonra silmeye çalışacaktım
yarenciiiiiiiiiiim
33 ü geçiyosuuuuun
çok mutlusun değil mi
şafak aramıza hoşgeldin inşallah sende bebeğini sağsalim kucağına alırsın canım..Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..bende senin gibi üniv hastanesinde profesöre gidiyorum ve muayene ücreti dışnda bende serklaja para ödemedim..ama genelde bunu istanbulda her doktordan talep edemiyorsun doktorun insiyatifine veya uzun süre hastası olman gerekiyor..burda biraz daha zor yani arkadaşların dediği gibi..herşey paraya dökülmüş artık tedavi süreçleri ve sonrada böyle sorunlar çıkınca harcanan paralar insanları çok yıpratıyor.. Allah herkesin yardımcısı olsun..iyi insanlarla doktorlarla karşılaştırsın..
sağol canım inş...
sgk olmayınca devlet ve üniv. hastaneleride paralı canım...
ve testler falanda bildiğim kadarıyla çokta ucuz değil...
sgk mız var canım....
kızlar kızım hastalandı
ateşklendi
beni çok yordu ama geçti gitti
şimdi toparladık
çizelgeler yapılmış
ben yapmamıştım içimde kaldı
keşke yapsaydım diyorum
ama hayal kırıklığından çok korktum
sonra silmeye çalışacaktım
yarenciiiiiiiiiiim
33 ü geçiyosuuuuun
çok mutlusun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?