- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #7.001
merhaba canlarım 2011 senesi bol para huzur saglık bol bebekler saglıklı bir şekilde dogurmamızı nasip etsin işşallah ben ocak ayına girdim yasagım kalktı işşallah bu ay hamile kalırım gene yaşarım anneligi 2 yavrumu cennete yolladım rabbimin yanına allahım üçümcüsünü ve digerlerini bagışlasın işşallah bana benim için dua edin ben sizin için hep dua ediyorum acaba hamile kalıpta sag saglim dogum edermiyim diyorum kendi kendime o günleri bir görsem
progestoronu bende kullandım arkadaşım çarpıntı yapmadı yan etkilerinde sadece psikolojisi bozuk insanlar içerse rahatsızlıgı ortaya çıkar dedi ben okumuştum doktoruma dedigimde o bebegi istiyosan içiceksin dedi relaks ol canım benim sen stres yaparsanda çarpıntı ve nefez alman zorlaşır yane çünkü ben kendimden biliyorum ben panik atak hastasıyım da
doktor bebegin ayı ne kadar büyürse progestoronun koruması olmaz dedi bebek büyüdükçe ilacın etkisi geçer dedi bu arada rahimden jel yiyodum ben her gece rahimime sıkıyodum okadar dememe ragmen açıklık yok deyim her seferinde geri yolladı ben o doktoru allahıma havale ettim bebegimin katili o çünkü
arkadaşım yasmin iyi bebem bak ne güzel senin mercimekler maşşallah gelişiyo bebem küvezde allahım acılarını görtermesin nazarlardan saklasın işşalah
arkadaşım demişsin rahim agzım kısalmış doktor yatakta yap dediyse yatakta yap bebem bu günlerde geçicek yavrunu alıcaksın koklucaksın içine çeke çeke koklucaksın bu günlerde geçecek canım benim o kadar seviniceksinki onu gördügüne rabbine şükrediceksin bak ben hamile kalsam bile benim kimsem yok eşimden başka allahım bizim gibi olanlara yaradan acısında yardım etsin canım
fusborcum günlerim
fırtınalı bir denizde gibi geçti benim
neler neler
offffff ne stres
ama 28 den sonra
hele 30 haftadan sonra süper bir dönem başlıyo
ama şimdi olsa stres yapmam tadını çıkarırım
çünkü dikiş bence gerçekten işe yarıyor
bu topik çok ii geliyor
hiç dikkatimi dağıtamadım ben
eve bir tek arkadaşlarımı misafir kabul ettim
oda tek tük
evdekilrin sabrını çok zorladım bence
deli gibi temizlik yaptırıyordum
şimdi hatırlayınca utanıyorum
en zor olanda tuvaletti
hep kabızdım çünkü
DİKKKKAAAT diorum
EŞİMLE SÜPERDİ HER ŞEY
EN ÇOK ONUNLA MUTLU OLDUM
İLK KIYAFETLERİNİ O ALDI KIZIMA
doktorum süperdi
beni çok ii anladı ve nerdyse her gün konuştuk
inanılmaz rahatlattı beni
ve çok güven verdi
ÖZETLE
yapabiliyorsaaaaaaan
stressiz bir şekildeeee
bir kaç ay kraliçe ilan et kendini
ve tadını çıkar
birde bebeğini kucaklıycana inan ve hiç bırakma kendini
Kızlar öncelikle çok teşekkür ederim, bu arada kızımızın ismini MASAL koymayı düşünüyoruz, inşallah çok erken karar vermemişizdir :26:
Selam kızlar ben temmuzda ikizlerimi 20 haftalıkken kaybetmiştim şimdi tekrar hamileyim 6 haftalık bu sefer tek gebelik dikiş konusunda ne yapıcamı bilemiyorum bi kaç doktorla görüştüm kendi doktorumda dahil dikiş yanlısı değiller daha önceki ikizdi taşıyamadın tek gebelikte problem olmaz sürekli dinlendiğin sürece diyorlar.12.haftada muayeneni alttan yapar ona görede kararımıza yön veririz dedi dün doktorum bense ne yapıcağımı hiç bilemiyorum çok stresliyim siz ne önerirsiniz??
Kızlar öncelikle çok teşekkür ederim, bu arada kızımızın ismini MASAL koymayı düşünüyoruz, inşallah çok erken karar vermemişizdir :26:
merhaba selen benimde senin gibi iki yıl önce 21 haftalık ikiz kaybım oldu, şimdi bebeğim tek ve 34. haftadayım banada doktor 12. haftada alttan muayene edip karar verdi rahim ağzında hunileşme vardı ve bir hafta sonra serklaj yaptı, banada doktor 12. haftaya kadar kesin birşey söyleyemedi muayene edene kadar, tek bebek olduğu için bir belirti görmezsem istirahatle dikişi erteleyebilirim demişti ama hunileşmeyi görünce dikiş kaçınılmaz dedi, yani 12. haftaya kadar beklemekten başka çaren yok canım sadece haftan erkende olsa kendini yormamaya çalış canım mümkün oldupunca dinlenmeye çalış..
Selam kızlar ben temmuzda ikizlerimi 20 haftalıkken kaybetmiştim şimdi tekrar hamileyim 6 haftalık bu sefer tek gebelik dikiş konusunda ne yapıcamı bilemiyorum bi kaç doktorla görüştüm kendi doktorumda dahil dikiş yanlısı değiller daha önceki ikizdi taşıyamadın tek gebelikte problem olmaz sürekli dinlendiğin sürece diyorlar.12.haftada muayeneni alttan yapar ona görede kararımıza yön veririz dedi dün doktorum bense ne yapıcağımı hiç bilemiyorum çok stresliyim siz ne önerirsiniz??
mrb kızlar nasılsınız.
fusbor canım kızın olucakmış gözün aydın.kızlar çok şeker oluyor.şimdi bizimki öyle cimcimelikler yapıyorki anlatamam.
yarencim nasılsın.hastane cantanı hazırladınmı?ben hatırlıyorumda çok gec hazırlamıştım.hem erkenden birsey olur diye korkuyordum hemde erken hazırlamıycam zamanında olucak hersey diye kendime telkin vriyordum.doktor 9.9.9 a gün vermişti.bizim kız 6.9..9da doğdu.o yüzden sadece bezi son gün alırım derken bebek bezi olmadan hastaneye gitmiştik.gecenin bir vakti hastane kantininden almıştık kızın bezini.canım benim sen de unutma benim gibi kızına bez almayı:)
kızlar bebeklerinizin isimleri çook güzel
MASAL ve SEZİNisimleriyle yaşasınlar
selen,
bence de doktor ne yapacağını bilir... zaten takip ediyormuş... umarım herşey iyi olur..
Cevabın için çok teşekkür ederim Yaren'cim evet bekleyip duruma göre karar vereceğiz bizde,sabırlı olup 12.haftayı bekleyeceğim demekki sende ne güzel bayaa yaklaşmışsın mutlu sona Allah sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inşallahh..
erken diyil canim simdiden ismiyle seversin karninda ismide cok guzel masallah
kızlar bebeklerinizin isimleri çook güzel
MASAL ve SEZİNisimleriyle yaşasınlar
selen,
bence de doktor ne yapacağını bilir... zaten takip ediyormuş... umarım herşey iyi olur..
mrb kızlar nasılsınız.
fusbor canım kızın olucakmış gözün aydın.kızlar çok şeker oluyor.şimdi bizimki öyle cimcimelikler yapıyorki anlatamam.
yarencim nasılsın.hastane cantanı hazırladınmı?ben hatırlıyorumda çok gec hazırlamıştım.hem erkenden birsey olur diye korkuyordum hemde erken hazırlamıycam zamanında olucak hersey diye kendime telkin vriyordum.doktor 9.9.9 a gün vermişti.bizim kız 6.9..9da doğdu.o yüzden sadece bezi son gün alırım derken bebek bezi olmadan hastaneye gitmiştik.gecenin bir vakti hastane kantininden almıştık kızın bezini.canım benim sen de unutma benim gibi kızına bez almayı:)
insan zamanı gelince neler neler duyuyo ögreniyo evet canım bende demiştim kendi kendime tek benim başımamı geliyo diye birine hamile kaldım ellerimle patikler kıyafetler aldım hevesle yavrum 20 haftalıkken beni bırakıp cennete gittiMerhaba Sevtun Ben de yeni yıl dileklerine katılıyorum. Ben de senin gibi iki bebeğimi kaybettim. İlki 8 haftalık, ikincisi 25 haftalık. Acınızı paylaşıyorum. Yeni bir hamilelik için de çok korkuyorum. 22 hazirandaerken doğum yaptım. Aslında doktorumuz deneyebilirsiniz diyor ama eşim istemiyor biraz daha geçsin diyor.Bu acıyı unutamıyoruz. Bir tanede evladımız olmasına rağmen. Aynı kaderi paylaştığım insanları görünce tek olmadığımı anlıyorum.
canım allahım tamamını versin işşallah güzel isim allahım nasip ederse bende kız olursa fatıma ecrin oglan olursa burak haktan koyucam sag saglim dogurusun işşallah o yürecigin yanmaz birdaha allahım saglıklı saatli evlatlar nasip etsin bebemKızlar öncelikle çok teşekkür ederim, bu arada kızımızın ismini MASAL koymayı düşünüyoruz, inşallah çok erken karar vermemişizdir :26:
Allahım inşallh Masalımı kucagıma almaya nasip eder. İnan sevmeye bile korkuyorum .
Arkadaşım iki hamileliğimde yaklaşım 16. haftalarda erken suyum geldiği için kaybettim, üstelik tek gebelikti, korkutmak istemem ama dikişin hiçbir zararı yok ,eğer rahim açılırda dikiş atılırsa benim ikinci gebeliğimde yaşadığım olayki dikişten 3 hafta sonra suyum geldi . Demek istediğim rahim açılmadan dikiş attırman.Yoksa çok üzülüyorsun canım.Ben ilk gebeliğimde ağrısız sancısız suyum geldi ve o zamanki doktorum eğer bana ikinci gebeliğimde dikiş atsaydı bebeğim yaşayacaktı canım.Şu anki doktorum bana dediki ,eğer o zamanlar benim hastam olsaydınız ben ikinci gebeliğinizde önlem amaçlı dikiş atardım dedi. 12. haftada dikiş atmasa bile doktorun bence ikinci bir doktor görüşü al derim.
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için fusborcum evet o zaman gelince başka bikaç doktorunda bilgisini alacağım kendi doktorumda zaten istersen yine araştır başka doktorlarada sor için rahat olsun fikirlerini al oturup konuşup kararımızı ona göre verelim dedi..saol tekrar tavsiyelerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?