Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canımcım çok geçmiş olsun, neyseki şimdi herşey yolundaymış, arkadaşım ben şu an başları okuyorum daha senin hamile kalma günlerine gelmedim çok merak ediyorum bu günleri nasıl geçirdiniz diye.

ysmn bebekler nasıl canım merak ettim?...
iyiler canim sagol ama hala kuvezdeler emme yutma gibi seyleri daha beceremedikleri icin hala hastaneden cikaramadik

kizina cok gecmis olsun canim neyseki atlatmissiniz

teşekkürler arkadaşım
yaaa ben senin doğumunu nasıl kaçırdım
32 haftalık doğuş miniklerimiz
ii lermiş
canıııım
çok geç kaldım tebrik için
ama öptüm onları kocaman

arkadaşımın 30 haftalık doğmuştu
şimdi bir gör tosuncuk
hiç erken doğum falan demezsssin
o kadar da güzel ki

bende erken doğmuşum
şimdi bir gör
tosuncuk

fusborcum bazen başa dönüp bende okusam mı diyorum
ama içim ürperiyor
o günleri nasıl atlattım
ahhhhh
bende çok merak ediyorum
hakikaten nasıl atlattım

benimlesin herhalde canim Insallah iyi olur hersey hakkimizda hayirlisi kilolarini sorun etmiyorum sadece midelerinde problem olusuyor gaz sorunu yuzunden beslenemiyorlar

Kızlar gunaydın, bugun detaylı ultrasona giricem belki cinsiyeti belli olur, cikolata yediğim halde geçen sefer göstermedi benim minnoş.Bakalım bugun gosterirmi?

Kızlar merhaba cinsiyetimizi öğredik, kızımız olucakmış canlarım,Allah inşallh kızımızı bize bağışlar.Bu mutluluğu inşallh bebek isteyen herkez yaşar kızlar.

Kızlar merhaba cinsiyetimizi öğredik, kızımız olucakmış canlarım,Allah inşallh kızımızı bize bağışlar.Bu mutluluğu inşallh bebek isteyen herkez yaşar kızlar.

rabbim kızınızı kucağınıza almayı nasib etsin.sağlıklı doğsun hayırlı evlat olsun inşallah.

gözün aydın canım bu sene kız senesi galiba 2011 bebeklerini hep kız duyuyorum genelde..Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

merhaba cnm çok sevindim kızına Allah sağsalim kucağına almanı nasip etsin inşaallah hepimizde işallah o günleri görürüz hayırlısıyla

inşallah sağlıkla alırsın canım kızını kucağına
benim de kızım olacak inşallah

fuborcum benim bir tezim var
dikişli bebişler pek güzel oluyor
eminim dünya güzeli bir kızın olucaktır
isim düşünmeye başla
ben GÖZDEMİN adını 21. haftada bulmuştum
ama yok ya
başka bir şey olur dedim
sonra defbe ve gözde arasında kalınca
kağıda yazıp çekmiştik
3 kere gözde çıkınca adına karar verdimmmm

fusborcum günlerim
fırtınalı bir denizde gibi geçti benim
neler neler
offffff ne stres
ama 28 den sonra
hele 30 haftadan sonra süper bir dönem başlıyo

ama şimdi olsa stres yapmam tadını çıkarırım
çünkü dikiş bence gerçekten işe yarıyor

bu topik çok ii geliyor

hiç dikkatimi dağıtamadım ben
eve bir tek arkadaşlarımı misafir kabul ettim
oda tek tük

evdekilrin sabrını çok zorladım bence
deli gibi temizlik yaptırıyordum
şimdi hatırlayınca utanıyorum

en zor olanda tuvaletti
hep kabızdım çünkü
DİKKKKAAAT diorum

EŞİMLE SÜPERDİ HER ŞEY
EN ÇOK ONUNLA MUTLU OLDUM
İLK KIYAFETLERİNİ O ALDI KIZIMA

doktorum süperdi
beni çok ii anladı ve nerdyse her gün konuştuk
inanılmaz rahatlattı beni
ve çok güven verdi

ÖZETLE
yapabiliyorsaaaaaaan
stressiz bir şekildeeee
bir kaç ay kraliçe ilan et kendini
ve tadını çıkar
birde bebeğini kucaklıycana inan ve hiç bırakma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…