- Konu Sahibi hidennisko
-
- #7.201
yenibir güne daha merhaba
chnb benim bebem Allahın izniyle erkek.hastane konusunda 3 büyük şehir dışında şanssız diyorum ben.mesela orda özel hastane varmış.burda hiç yok.ben erzurumdayım.varmış ama düzeni yok nasıl randevusuz olur çok saçma dimi.
yaren tebrik ediyorum seni başardın bence bu zor zamanı.artık küveze girmezde sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin.bizi haberdar et.
eğer yanlışım varsa düzeltin.doğum haberleri hayırlısıyla şöyle:
-yaren58
-nuray_dyn
-özlem483
-ben
-fusbor
haber beklediklerimiz
-fadik
-sevtun
haa birde bişey sorcam bilgisi olan varmı yada yaşayan.dişetlerim çok şisti.ağzımın tavanı yara.dün tuzlu su ile gargara yaptım ama yok.geçen hafta da iltihap vardı.ne yapcam ben:26:
birde bunu uzun süre yatan arkadaşlar bilir bence sizde oldu mu?ayakta 1dk dan fazla durduğumda ayaklarım iğne batması gibi batma,kıpkırmızı oluoyr.sonra oturunca dakikalarca kaşınıyor deli *-gibi.yürürken sorun yok.ama 50-60sn ayakta durduğumda hemen böyle oluor.var mı acaba yaşayanınız:26:
nasılsınız kızlar,, yarencim maşallah sana 36.haftaya geldin... doğum nezaman olacak canım?
merhaba arkadaşlar, yazdıklarınızı tamamıyla olmasa da okumaya çalıştım
ben 3 sene önce bu konuyu açan kişiyim ve Allah a şükür bebeğini sağ salim kucağına alanlardanım, sizlerinde bebeklerinize uzun ve sağlıklı ömürler dilerim..Bebeklerine kavuşamayanlarında dileklerinin en kısa zmaanda sağlıkla gerçekleşmesini dilerim..
serklaj uygulanıp bir sürü ilaç kullanmak zorunda kalan annelere bir sorum olacak, benim meleğim şuan 2.5 yaşında ve doğduktan 3 gün sonra kusmaya başladı 1 sene reflü ile yaşadık, şimdi de mide problemlerimiz var, çok çabuk kusuyor..kilomuz gelişimimiz normal ama mide sıkıntımız var..ve sık sık larenjit geciriyor.ben hamilelikte kullandığım ilaçlara bağlıyorum.acaba sizlerin bebeklerinde de bu tarz sıkıntılar oldu mu??
fusbor la benim aramda 1.5 hafta var o 19 un içinde bende 17 nin ..
bizim yolumuz biraz daha uzun .. işallah sizler gibi daha ileri haftaları görebiliriz..
ben hep kutu süt kullanırım canım..mide ve bağısak sorunlarım hiç yok...Canım çok heyecanlandım ,süpersin arkadaşım bu listeyi yaptığın için. kendimi hep şimdiye kadar hayal dünyasında hissettim ama nedense bu listeyi görünce bende yaren gibi o haftaları görüceğime inandım , düşünsene bu listeden her bir doğum yapan arkadaş elenince bize sıra gelicek çok heyecanlandım benTekrar teşekürler.Diğer sorularına gelince ben daha geriden geldiğim için bunları şu an için yaşamıyorum ama mutlaka yaşayan vardır canım.
Arkadaşım nerelerdesin? çizelgeni anlayamadım yoksa hamilemisin canımcım?
İnanırmısın baştan beri takip ettiğim için canım sürekli seni kendime örnek alıyorum, ve üstelik yatmadan bu işi halledenlerdensin baksana minnoşun 2,5 yaşına gelmiş bile.Bu arada kızkardeşimin bebeğindede reflü vardı ,doktorun söylemesine göre hamileyken içilen kutu sütlerden kaynaklanıyormuş ,kızkardeşim normal hamilelik süreci yaşayanlardan yani benim gbi ilaçlar almadı, o yüzden ben her ihtimale karşı günlük süt içiyorum canım.Çünkü kutu sütlerde son kullanma tarihine kadar dayansın diye bir takım işlemlerden geçiyormuş.
canım benide nutmuşsun :79:
Hemde ne uzun arkadaşım, şöyle gözümüzü bi kapatıp ve açsak 30 lara gelmiş olsak ne güzel olur dimi.Daha bebeğimizin hareketlerini hissettmiyoruz bile.
sırayı yeniden yazayım inş.unuttuğum yoktur.
-yaren58
-nuray_dyn
-şafak
-özlem483
-ben
-fusbor
-elfce
haber beklediklerimiz
-fadik
-sevtun
-chnb
tubacım sen nekadarşlıksın çizelgeni göremedim.
hidenisko nerelerdesin.bebeğine maşallah.ben baştan beri bu nidilat olayından korkuyorum.çünkü beni bile baya etkiliyor.kimbilir bebeğe ne kadar etkisi olur diye düşünüyorum.doktor sitesinde bi doktora sormuştum.evet yan etkisi var ama yararları daha çok demişti.
ee sütü zaten zor içiyiorum valla hemen vazgeçerim :)
merhaba konuyu en basından berı okumaya calıstım bebeklerını bekleyen herkese hayırlısıyla bebıslerını kucaklarına almalarını dılerım..
bende ekım ayında leep oldum kasım ayında hamıle kaldım..anlamadıgım konu leep olan herkeste ıllakı rahım agzı yetmezlıgı yasanıyormu ..onumuzdekı hafta olculecek benım ama kafayı yemek uzereyım..bılgısı olan varsa paylasırsa cok sevınırım
merhaba arkadaşlar, yazdıklarınızı tamamıyla olmasa da okumaya çalıştım
ben 3 sene önce bu konuyu açan kişiyim ve Allah a şükür bebeğini sağ salim kucağına alanlardanım, sizlerinde bebeklerinize uzun ve sağlıklı ömürler dilerim..Bebeklerine kavuşamayanlarında dileklerinin en kısa zmaanda sağlıkla gerçekleşmesini dilerim..
serklaj uygulanıp bir sürü ilaç kullanmak zorunda kalan annelere bir sorum olacak, benim meleğim şuan 2.5 yaşında ve doğduktan 3 gün sonra kusmaya başladı 1 sene reflü ile yaşadık, şimdi de mide problemlerimiz var, çok çabuk kusuyor..kilomuz gelişimimiz normal ama mide sıkıntımız var..ve sık sık larenjit geciriyor.ben hamilelikte kullandığım ilaçlara bağlıyorum.acaba sizlerin bebeklerinde de bu tarz sıkıntılar oldu mu??
İnşallah canım. Ama mümkün değil nisandan önce olmaz diyor eşim. Ben bu aralar bu forumu baştan okumaya başladım. 101. sayfadayım. Şu an daha da bilinçlendiğimi hissediyorum. Yaren 58 ''in yazışmaları var. Yaren 58 ve Twiksin. Merak ettim. O zamanlar tüp bebek denemelerinden bahsediyordu. Neler oldu sonra? Twiks de hamileydi?
sırayı yeniden yazayım inş.unuttuğum yoktur.
-yaren58
-nuray_dyn
-şafak
-özlem483
-ben
-fusbor
-elfce
haber beklediklerimiz
-fadik
-sevtun
-chnb
tubacım sen nekadarşlıksın çizelgeni göremedim.
henüz çizelgem yok canım:85: inşallah o günleri de görürüz şimdilik beklemedeyim haber bekleyenlerin arasında
bende 600. sayfalardayım....
yaren arkadaşımız şimdede geliyor canım...
benim bildiğim kadarıyla o tüp bebek denemleri negatif ve kimyasal gebelik olmuş...
ama maşallah şimdi 30 haftalık hamile....
Twiksin bende sonraki mesajlarda hiç görmedim...
ama maşallah bebeğini sağlıcakla kucaklıyor...
daha fazla tüyo vermeyeyim canım...
merakla okuması daha heyacanlı...
Gem benim leep konuusnda bilgim yok...
az önce netten biraz araştırdım da leep geçirenlerde erken doğum olcak diye bir kayde yokmuş...
ama tedbirli olmak lazımmış...
demekki ufakta olsa bir ihtimal...
sen sık sık rahmin durumuna bakdır canım...
inş sağlıcakla kucaklarsın....
smear sonucu rahım agzımda kanser oncusu hucreler tespıt edıldı bu yuzden rahım agzım alındı yakarak veya dondurarak degıl leep denen bır operasyon ıle..ıste buyuzden kesınlıkle rahım agzı yetmezlıgı yasanırmı onu merak edıorum bendeLeep nedir bilmiyorum arkadaşım. Beni aydınlatırsan sevinirim.
tesekkur ederım ılgıne
az önce netten biraz araştırdım da leep geçirenlerde erken doğum olcak diye bir kayde yokmuş...
tesekkur ederım ılgıne
smear sonucu rahım agzımda kanser oncusu hucreler tespıt edıldı bu yuzden rahım agzım alındı yakarak veya dondurarak degıl leep denen bır operasyon ıle..ıste buyuzden kesınlıkle rahım agzı yetmezlıgı yasanırmı onu merak edıorum bende
tuubay arkadaşımız maşallah üçüzlerini sağlıcakla kucaklamış canım...Teşekkür ederim Fadik gerçekten insan merak ediyor.Mesela Tubaaydı sanırım üçüz hamile. Bir daha görmedim. Senin öykünü de bilmiyorum.Geçen sayfalarda Edamecrin'in ikizlerinin ardından yazdıkları beni derinden sarstı. Sanırım onun bir çocuğu olmuş. Geçen gün 40 haftalık doğum yaptım yazmıştı. Ben de nisana kadar cesaret toplamaya çalışıyorum. Bilseydim keşke burayı. 22 Haziran'dan beri öyle yalnız hissediyordum ki kendimi. Ben de Hatay'da gurbetteyim. Ailem İstanbul'da. Allahtan komşularım iyi. Ama kimseyle bunları konuşamıyorum. Biraz konuşunca başlıyorum ağlamaya. O yüzden kimse konuyu açmıyor. İçimde yaşıyordum acılarımı. Eşimle bile paylaşamıyorum çoğunu. İyiki bu siteyi bulmuşum.
leep i ilk defa sizden duydum canım...tesekkur ederım ılgıne12.hafta ıtıbarı ıle kontrol edılecek bakalım bırsey cıkmaz umarım dua edıyorum Allahıma sureklı butun hamıleler ıcın ...benım gıbı leep olan arkadas varmı burda acaba...
Sevgili Gem,fazla ayakta durma,hep yat doğuma dek bari arkadaşım...Rahim ağzın alındıysa doktorun seni hiç uyarmadı mı ??:18:
operasyon oncesı mılyolarca soru sormama ragmen hıc boyle bırseyden bahsetmedı ve koskoca prof kendısı cok guvenmıstım sımdı yazdıklarınızı okuyunca sok oldumSevgili Gem,fazla ayakta durma,hep yat doğuma dek bari arkadaşım...Rahim ağzın alındıysa doktorun seni hiç uyarmadı mı ??:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?