- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #7.241
Fadik ve Alminacinar ilginiz icin cok tesekkur ederim yazdıklarınızı okudum...kafamı karıstıran seyler var demıstım mesela dr hemen hamıle kalmamı ıstemıstı!!!nıtekım oyle oldu ama boyle bır olaydan bahsetmemelerı benı cıldırttı..neysekı caresı olmayan bır durum degıl anladıgım kadarıyla cok sıkıntılar cekılmıs ama deger..su saatten sonra yapabılecegım bırsey yok..yenı dr umla gorustukten sonra sıze haber verırım tam olarak durum anlasılınca...saglıcakla kalın..
benim babam çocuk dr u canım..her dr un görüşleri farklı işte...
29. haftadaki serklajı bilemiyorum.çünkü 23-24.hafta acil serklaj için son günler diye aklımda kaldı..eğer olağan haftalarda serklaj olanları soruyorsan örneğin edamecrin ,ben,yasemin varız...serklajlıydık..edamın kızı,yasemin ve benim ikizlerimiz oldu
18.haftadan 32+4 e kadar hastanede yattım canım..1-2 hafta eve çıktım sonra tekrar hastanede yattım bu dönem içinde..sadece wc ye kalktım..hiç iş yapmadım...hayırlısı canım bilm,yorum artık.bu durumda nelere dikkat ettiniz bana doktor ağır kaldırma genel olarak yat falan dedi.sizler naptınız sürekli yattınızmı?
Banada yardımcı olurmusunuz
18.haftadan 32+4 e kadar hastanede yattım canım..1-2 hafta eve çıktım sonra tekrar hastanede yattım bu dönem içinde..sadece wc ye kalktım..hiç iş yapmadım...
nerde oturuyorsun ?
18.haftadan 32+4 e kadar hastanede yattım canım..1-2 hafta eve çıktım sonra tekrar hastanede yattım bu dönem içinde..sadece wc ye kalktım..hiç iş yapmadım...
burdurda tanıdığım dr yok ama izmire gelebilirseniz namık demir var kent hastanesinde...
Gem,
çok sıkıcı çok zor geçti..ama atlattığım her gün için derin bir nefes alıyordum...daha önceden rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybım olduğu ve eşimle kendi ellerimizle gömmek zorunda kaldığımız için tüm sosyal faaliyetlerimden vazgeçtim bu hamileliğimde..en çok ta burada başarıya ulaşmış arkadaşların tecrubeleri sayesinde oldu...Allaha şükürler olsun...darısı başınıza inşallah...
içini ferah tut canım...Fadik ve Alminacinar ilginiz icin cok tesekkur ederim yazdıklarınızı okudum...kafamı karıstıran seyler var demıstım mesela dr hemen hamıle kalmamı ıstemıstı!!!nıtekım oyle oldu ama boyle bır olaydan bahsetmemelerı benı cıldırttı..neysekı caresı olmayan bır durum degıl anladıgım kadarıyla cok sıkıntılar cekılmıs ama deger..su saatten sonra yapabılecegım bırsey yok..yenı dr umla gorustukten sonra sıze haber verırım tam olarak durum anlasılınca...saglıcakla kalın..
başın sağolsun arkadaşım...ıyı gunler arkadaşlar nasılsınız umaruım ıyısınızdır bugun yenı gordum bu formu bende hazıran ayında rahım yetmezlıgı yuzunden4 aylık bebegımı kaybettım. Bırdaha kı hamıleleıgım ıcın doktor arıyorum
hoşgeldin canımbende 29. haftada rahim ağzı yetmezliği olduğu anlaşıldı yani geçen cuma günü rahim ağzına dikiş atıldı.bu benim 2. gebeliğim ilkinde böyle bir sorun yaşamamıştım inş 2 ay daha dayanır bebiş bu sayfayı yeni gördüm bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim...
kızlar öncelikle herkese merhabaaa, bugün sayfamız bayağı hareketliymiş ben biraz ağırlaştım sanki bu hafta fazla sık giremiyorum o yüzden
ayercim listen çok güzel olmuş ama fusborun söylediği gibi kendimi listede görünce çok heyecanlandım..helede en başta kendimi görünce..doğum korkusu sardı sanki beni:18:
geçmiş okuyan arkadaşlar beni ve tiwiks i sormuş, tiwiks sağ salim zamanında doğurdu bebeğini sezeryanla vaktinde doğum yaptı, aniden falanda gitmedi doğuma,inşallah bende öyle giderim,planlanarak sakin bir şekilde hastaneye gitmeyi diliyorum hastaneye..korkularımı ve stresimi dahada azaltır en azından benim..tiwiks arkadaşla doktorumuz aynı geçen telefonda görüştük çalıştığı için sayfaya giremiyor ama bebeği iyi..benim ilk kaybım tüp bebkle olmuştu..sonra dondurulmuş yumurtalarımı denedim, sonra tüp bebek yaptım kimyasal gebelikte sonuçlandı hep, sonra geçen sene şubat ayında ilk defa kendiliğinden hamile kaldım ama oda farkedene kadar kimyasalla sonuçlandı..sonra doktorum klomen tedavisine başladı en başdan başlar gibi ve iki ay sonra hamile kaldım normal yoldan yani bu gebeliğime.. benim genetik testlerim falanda yapıldı herşey normal çıkmıştı ama ilk gebeliğimden sonraki gebeliklerim kimyasalla sonuçlandığı için doktorum erken gebelik kaybını önlemek için gebeliğin ilk haftalarından itibaren trombosit tedavisi uyguladı ve bebeğimi kaybetmedim çok şükür bugünlere gelebildim..darısı dileyen arkadaşlara..
samyeli nasılsın arkadaşım uzun süredir yoktun, diyettesin galiba pco vardı sende de dimi kilo vermek yumurtlamayı olumlu etkiliyormuş çok iyi yapıyorsun canım devam et..hayırlı haberlerini bekliyorum en kısa zamanda..
özlemcim seninde iyi olmana çok sevindim inşallah şu birbuçuk ayıda atlatırsan oh diyeceksin..ben inanıyorum başarıcaksın çok azimlisin arkadaşım..
Merhaba arkadaşım ben de bir hafta on gün oldu burayı bulalı. Şimdi baştan okuyorum forumu. İnan manevi olarak insanı çok rahatlatıyor mucizeleri görmek. Ben de senin gibi haziran ayında 25. haftalık kaybettim oğlumu. Aradan geçen zaman da inan her gün aklımda. Sen nasılsın? Teşhisin nasıl konuldu? Doğumdan sonra mı? Protein S ve C tahlili yaptırdın mı?ıyı gunler arkadaşlar nasılsınız umaruım ıyısınızdır bugun yenı gordum bu formu bende hazıran ayında rahım yetmezlıgı yuzunden4 aylık bebegımı kaybettım. Bırdaha kı hamıleleıgım ıcın doktor arıyorum
bende 29. haftada rahim ağzı yetmezliği olduğu anlaşıldı yani geçen cuma günü rahim ağzına dikiş atıldı.bu benim 2. gebeliğim ilkinde böyle bir sorun yaşamamıştım inş 2 ay daha dayanır bebiş bu sayfayı yeni gördüm bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim...
yarencim teşekkür ederim, 3 ay önce aşılama yaptırdım ama kimyasal gebelik oluştu tutmadı. moralim çok bozuldu, bende iğnelerden dolayı çok kilo almıştım. hem kafa dağıtmak için hem kilolardan kurtulmak için diyetisyene başladım. 2 ayda ii de kilo verdim. hala devam ediyorum.buayki reglimde aşılama tekrar denicez...rabbim en kısa zamanda banada nasip eder.
Kızlar nerelerdesiniz? Yaren58, Ayer81 ve diğer hamile arkadaşlar? Ve diğer kaderdaşlarım?
benim babam çocuk dr u canım..her dr un görüşleri farklı işte...
Bu dokktorların farklı görüşü yüzünden neye inanacağımıza şaşırdık vallhi canımcım.
29. haftadaki serklajı bilemiyorum.çünkü 23-24.hafta acil serklaj için son günler diye aklımda kaldı..eğer olağan haftalarda serklaj olanları soruyorsan örneğin edamecrin ,ben,yasemin varız...serklajlıydık..edamın kızı,yasemin ve benim ikizlerimiz oldu
evet cnm ya ne güzel olurdu hoop diye zaman atlasa gitse pff her zorlugun sonunda bi güzellik olur dimiben hemen hissetmek istiyorum ya ilk bebeğimin hareketinide kaybettiğim gece hastanede hissetmiştim 22. haftada o kadar geç olmaz inş.. sabırsızım biraz onda acemiydim anlamıyodum demekki pek ama şimdi öyle değil her anını heyecanla bekliyorum annemle babam bugun patikle çorap almışlar o kadar tatlı ki birlikte çok daha güzel günleri yaşarız inş..
evet cnm ya ne güzel olurdu hoop diye zaman atlasa gitse pff her zorlugun sonunda bi güzellik olur dimiben hemen hissetmek istiyorum ya ilk bebeğimin hareketinide kaybettiğim gece hastanede hissetmiştim 22. haftada o kadar geç olmaz inş.. sabırsızım biraz onda acemiydim anlamıyodum demekki pek ama şimdi öyle değil her anını heyecanla bekliyorum annemle babam bugun patikle çorap almışlar o kadar tatlı ki birlikte çok daha güzel günleri yaşarız inş..
canım ciddi ciddi hareketlerini anca 20.haftadan sonra hissedebilirsin..Arkadaşım bende ilki 16 ikincisini 18. nci haftalarda kaybettim o yüzden bende hiç hissedemedim hareketlerini.Acaba hareketini anlarmıyım diyede kendimdem şüphe ediyorum.
Bu arada bebek kıyafetleri çok tatlı olıyor dimi? Bugün bebekmarket.com diye bir site var bende ordan bişey beğendim bebeğin yan yatması için bir aparat seti son anda almaktan vazgeçtim canım ya kötü bişey olursa diye cesaret edemedim maalesef.
canım benim bende hiç hissetmemiştim kaybettiğim bebeğimin hareketlerini hep ilk olduğu için anlamıyorum diye düşünmüştümsağlıkocağındaki hemşireye söylediğimde bana çok ruhsuzmuşsun demişti çok kızmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?