- Konu Sahibi hidennisko
-
- #7.261
Arkadaşım bende ilki 16 ikincisini 18. nci haftalarda kaybettim o yüzden bende hiç hissedemedim hareketlerini.Acaba hareketini anlarmıyım diyede kendimdem şüphe ediyorum.
Bu arada bebek kıyafetleri çok tatlı olıyor dimi? Bugün bebekmarket.com diye bir site var bende ordan bişey beğendim bebeğin yan yatması için bir aparat seti son anda almaktan vazgeçtim canım ya kötü bişey olursa diye cesaret edemedim maalesef.
Arkadaşım bende ilki 16 ikincisini 18. nci haftalarda kaybettim o yüzden bende hiç hissedemedim hareketlerini.Acaba hareketini anlarmıyım diyede kendimdem şüphe ediyorum.
Bu arada bebek kıyafetleri çok tatlı olıyor dimi? Bugün bebekmarket.com diye bir site var bende ordan bişey beğendim bebeğin yan yatması için bir aparat seti son anda almaktan vazgeçtim canım ya kötü bişey olursa diye cesaret edemedim maalesef.
canllım ciddi ciddi hareketlerini anca 20.haftadan sonra hissedebilirsin..
yavas yavas o haftalara geliyorum, pır pır ediyormuş galiba önceleri, gaz sıkışıklığı falan zannediliyormuş bakalım heyecanla bekliyorum.
o kendi ruhsuzluğu..öyleleri mıçımın hemşiresi oluyor...
merhabalar. canım seni çok iyi anlıyorum.bende aynı haftalarda 2 kayıp yaşadım.net hareketler 20den sonra anlaşılıyor,24 ten sonra tekmeler başlıyor ufak ufak.bebek eşyası konusunda da aynı tedirginlikler oluyor malesef. biz geçen haftaya kadar hiç birşey almadık. sonra annem aldı çıkıp birkaç parça hastane çıkışı falan acil gerekebeileceklerden erken doğum ihtimaline karşı. rabbim sağlıkla giymeyi nasib etsin inşallah.kucağımıza alana kadar başka da birşey almayı düşünmüyoruz.sağlıkla doğsun yeterki herşey alınır allahın izniyle.
ben serklaj ipi falan almadım canım..zaten hastanede ellerinde var serklaj ipi.sadece ameliyat oldum,1 gece yattım çıktım..hepsi o kadar...enfeksiyon olmasın diye antibiyotik verdiler..kızlar serklaj ipinin alınma işlemi nasıl olduğu hakkında bilgisi olan var mı ?
merhaba aaakidişler.hayırlı cumalar.tüm cuma vakti dileyenleri Rabbim geri çevirmesin.
chnb ben burdayım.geçmişi okudum.
tubacım varya hemşireler bazen çok patavatsız oluyorlar.bende ilk bebeğimi 22.hafta kaybettiğim gece hissettim.bir anormallik olduğunu hissetmiştim.daha önce hep beklemiştim.şu mu bu mu diye.neyse size benden bi hemşire hatırası.ben bu hamileliğimde serklaj için hastaneye yattım bir gün önceden.ertesi gün ameliyat elbisemi giydim.hemşire damar yolu bulmak için heryerimi delik deşik ediyorken(bu kadar uğraşa en son açtığı damar yoluna tamam derken pre-par alırken damarımın patlamak üzere olduğunu öğrendim)kaç haftalıksın dedi.15 dedi.neden kürtaj oluyorsun demez mi?şok oldum ne kürtajı ben bu bebek yaşasın diye neler yapıyorum dedim. ameliyat masasına kadar o korkuyla gittim.acaba dosyalar mı karıştı diye.doktorum beni tandığını düşünerek rahatlamaya çalıştım.ameliyattan sonra ilk olarak bebeğimi yokladım.:))
neyse ben kötü kötü rüyalar görüyorum.yok suyum geliyor yok bebek kusmuğuyla boğuluyor.yatmadan önce o kadar pozitif düşünüyorum.bilnçaltıma iyice kazınmış ya.
hee birde annem geçen gün izmirden çarşıdan bir sürü bebek eşyası almış.o kadar mutlu oldum ki anlatamam.ben hiçbişey alamadım korkudan.35 i geçsin alırım dedim.ama annem nerdeyse hepsini almış.saolsun.Allah kullanmayı nasip etsin inş.
kızlar şeker yüklemesi nasıl oluyor.duyduğum kadarıyla bayaa aç kalıyormuşsun.ben biraz aç kalsam terliyorum,titriyorum.ee birde günde 4 kere nidilat kullsnıyorum.zaten nidilatı aç aç içince bayılacak gibi oluyorum.ateş.çarpıntı vs.olan varsa bana biraz ipuçuuuu
fosbor nuraycım canlarım nasılsınız fosborcum işşallah dileklerin gerçekleşirde yavruna alırsın bana simdi okadar uzakkı herşey
nuraycım camım acaba senin gbi 30 haftaları görürümüyümallahım seni nazardan saklasın canım benim yaradandana tek istedigim bunu inananın oruç agız kalpten diliyorum sag saglim alırsınız işşallah kucaklarınızada bir daha acı görmesin o anne yüreginiz benim gibi hamile kalamayanlarada tez vakitte yüce mevlam tez zamanda verir işşallah
evet cnm çok tatlılar bende bazen netten bakıyorum bebek sitelerine bebeğime lazım olacağını düşündüğüm şeyleri biyere not alıyorum ilerde nasip olursa alırım inş..
bu arada herkese hayırlı cumalar arkadaşlar....
Geçmiş olsun arkadaşım. Aramıza hoş geldin. 29. haftada dikiş atıldığını görünce şaşırdım. Ben de geçtiğimiz haziranda 25. haftalıkken kanamam oldu hastaneye yattım.Kanamam durunca 2 gün sonra çıktım. O gece suyum geldi.Tekrar hastaneye. Doktora dikişi sordum. Bana 12. haftada atılabilirdi dedi. Kanamam durunca atsaydı keşke.Senin nasıl anlaşıldı rahim ağzı yetmezliği. Benim 6 yaşında oğlum var. Onda da 29. haftada açılmam olmuştu 4 cm. Onda da atmamışlardı.
29. haftada dikişi hiç duymamıştım
ancak rahimdeki 1 gün bile çok önemli ya
diliş başarıyla atıldıysa
ki atılımış
bundan sonrası sana kar bence
benim ilk bebeğimde geç atılıştı 18 di sanırım
sancıya rağmen 2 hafta durdu
ii tarafından bak 30hafta bizim çok rahatladığımız bir haftaydı
evet canım...inş...fadikcim adaşım bizim topiğimizdeydin kısmet olmadı inş bundan sonrasında sorunsuz gebelik yaşarsın canım benimde böyle bir sorunum oldu artık bilmiyorum sonuç ne olur korkuyorum ama inş az kaldı sorunsuz doğum olur...
Selam arkadaşlar umarım herkes iyidir sizlere bişi sorucam şu anda 8 haftalık hamileyim 12.haftada doktor muayene edip dikişi değerlendireceğini söyledi ve bujilerle yapılan bi muayeneden bahsetti bu konuda fikri olan varmı nasıl bi muayene şekli bu ben ultrasonla ölçülüyor sanıyordum??
çok gereksiz bir muayne....
ultrasonla ölçülmesi daha doğru bence canım..rahim ağzı ilk haftalarda normal olsa da sonradan kısalabilir..bujiyle muayne eski ve şu an pek kullanılmayan bir yöntemmiş...Tam olarak anlayamadım nasıl yani gereksiz derken lüzumsuzmu??benim hiç bir fikrim yokta o yüzden soruyorum
ultrasonla ölçülmesi daha doğru bence canım..rahim ağzı ilk haftalarda normal olsa da sonradan kısalabilir..bujiyle muayne eski ve şu an pek kullanılmayan bir yöntemmiş...
kızlar serklaj ipinin alınma işlemi nasıl olduğu hakkında bilgisi olan var mı ?
Selam arkadaşlar umarım herkes iyidir sizlere bişi sorucam şu anda 8 haftalık hamileyim 12.haftada doktor muayene edip dikişi değerlendireceğini söyledi ve bujilerle yapılan bi muayeneden bahsetti bu konuda fikri olan varmı nasıl bi muayene şekli bu ben ultrasonla ölçülüyor sanıyordum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?