- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #7.341
ay bende bu arada 31 olucamnisanda yaşlanıyomu neyim ya ben ne zaman çocuk dogurucamda anne olucam bugün adet olmam lazım bu ay vesile olduk bebege ama galiba hamile degilim kasıklarım çok agrıyo allahım o güzel duyguları gene yaşatırmı acep ah bir görsem sag saglim bebegimi alıcagım günleri inanaın onunla ilk karşılamamız nasıl olur bilemem yane kesin aglarım derimki ah canım sen çok uzak yollardan geldin anneyi neden beklettin okadar sene dile kolay 2 kayıp 10 sene
Edamecrin, bu forumu baştan okumaya başladım. 03.08.2009 tarihlerindeyim. 250'li sayfalarda. Öncelikle seni çok taktir ettiğimi belirtmek istiyorum. Sanırım meslektaşız da. Ben de edebiyat öğretmeniyim. Mücadeleci ruhun beni çok etkiledi. Özellikle dikiş sonrasında sancının olmasının nedenini araştırman. Benim ilk hamilelğim 8. haftada düşükle sonuçlanmıştı. 2.'sinde 29. haftada mide bulantısı, sancı ile gittim hastaneye. Haydarpaşaya. Çok yoğundu serum taktılar. Sabah Validebağa gittim. Orada nst de sancı çıkınca Zeynep Kamil'e gönderdi. Doktor 4 cm açık var çamaşırını bile giyme, bugün doğum olur dedi. 11 gün yattım orada. Edirnedeki doktorumu aradım. 35. haftaya kadar evde yatmamı söylemişti. 35. haftada gittim. Onlar yalış ölçmüşlerdir 4 cm olsaydı doğururdun demişti ve muayene etmemişti. 37. haftada muayene etti ve gerçekten açılmamın çok olduğunu ve nasıl doğum yapmamışsın hayret demişti. Ama rahimağzı yetmezliği filan denilmedi. 38. haftada doğum yaptım. Şükür oğlum 6 yaşında. 3. hamileliğimde 25. haftada doğum yaptım. Ayrıntıları yazmıştım önceden. Bunda da sancım vardı hafifi hafif. Doğumdan 2 ay kadar sonra rahim filmi ve histeroskopi çekildi. Rahimağzımın geniş olduğu söylendi. Bir de protein S eksikliği çıktı. Ben de aslında sancı sorunu çok şiddetli olmasa da yaşadım. Sen de ısrarla bunu sorgulamışsın sırf rahimağzı yetmezliği olsa sancı olmazdı diye. Ben de biraz tereddütlüyüm. Malum okulların son haftası. Çok yoğunum. Fırsat buldukça geçmişiokuyorum ama zamanım sınırlı. Sanırım sen sağ salim doğum yapmışsın. Sana sonra ne teşhisi kondu? Biraz anlatırsan seviniri. Uzun oldu kusuruma bakmazsan sevinirim.
canım hatırlıyorum kızımı kaybettiğim dönemde sen bu sarkıların sözlerini paylaşmıştın.netten indirip sürekli dinlerdim.serkilaj sonrası ayılırken bu şarkı geldi kulaklarıma.anestezinin etkisiyle duyduğumu düşünmüştüm .doğumumda epidüral anesteziydi tamamen uyumamıştım ama yine ameliyathanede bu şarkı calıyordu. o anda o şarkıyı duymak beni çok etkilemişti.sil baştan başladım kızımla EYLÜLÜMLEinşallah tüm arkadaşlar sağlıkla kucaklarsınız bebeklerinizi.[video=youtube;AHC_s9r64Qo]http://www.youtube.com/watch?v=AHC_s9r64Qo[/video]
kızlar bişey sormak istiyorum, normal rapor bir yılda en fazla kaç gün alabiliyorum. bir doktordan değil farklı doktorlardan da olabilir? bilginiz var mı?
doğada daha sağlıklı inanların olabilmesi için
bebeğin sağlıksız olduğunu anladığı anda rahim atmaya çalışırmış
bu nedenle düşükler olurmuş
ancak daha sonrasında yakaladığında sancıyla atarmış
benim ikizlerim sağlıklıydı
ancak tam kaybettiğim haftalarda (kan çalma nedeniyle)sorun ortaya çıkarmış
ve bir bebek yeterince beslenemediyi için sıkıntı başlarmış
beni çok fazla tesadüf yakaladı
sendede böyle olabilir
farklı sorunlardan bu sonuçlar omuşta olabilir
bence dikişin atılması işe yarayacaktır
tamamen sancısız olmuyo doğumlar
bizim doğumlarımız çabuk oluyor
senin doğumum kolay ve çabuk mu oldu?
teşhis koyarken bu önemli diye biliyorum
benim ikizlerimde dikiş alındığı gibi elime geldiler demişti doktorum
ki ben baygındım ve ıkınmadım bile
ama sancılarım 3 gün sürdü
ilk bebeğimde ise kısa kısa sancılar geldi ve doğumhaneye yetişemeden odada geldi bebek
1 tane yoğun sancıdan sonra
sende doğumlarını bir gözden geçir ve doktorunla konuş
AMA NE OLURSA OLSUN DİKİŞ ATTIR ARKADAŞIM
adıyla yasasın ıns......
Hayırlıolsun canım. Güzel bir isim. İsmiyle yaşasın bebeğin. Geçmişi okuduğumu söylemiştim. 310. sayfadayım. Ne güzel hiç kimseden desteğini esirgememişsin.İnşallah doğumundan sonra da bize buradan destek olur, bu seferde bizim hamileliklerimizde bize destek olursun. Hamileliğin kaç haftalık? Sonradan Cemil Bey'e devam ettin mi?
canım hatırlıyorum kızımı kaybettiğim dönemde sen bu sarkıların sözlerini paylaşmıştın.netten indirip sürekli dinlerdim.serkilaj sonrası ayılırken bu şarkı geldi kulaklarıma.anestezinin etkisiyle duyduğumu düşünmüştüm .doğumumda epidüral anesteziydi tamamen uyumamıştım ama yine ameliyathanede bu şarkı calıyordu. o anda o şarkıyı duymak beni çok etkilemişti.sil baştan başladım kızımla EYLÜLÜMLEinşallah tüm arkadaşlar sağlıkla kucaklarsınız bebeklerinizi.
yaren çok az kaldı canım.normal doğum olmadığı için sorunu yanıtlıyammıyorum .
teşekkür ederim destegin ve güzel dileklerin için işşallah arkadaşım gün gelir benede hamile kalırımda sizlerle bildiklerinizi paylaşırımSevtuncuğum üzülme. Yaşı da dert etme. Şimdi insanlar bu yaşlarda evleniyorlar. İnşallah sen de hamile kalır bebeğini kucağına alırsın. Teşhisin tam konduysa sorun olmaz inşallah. Buradan da birbirimize destek oluruz. Sen de burada eskilerdensin.Hep birlikte sayarız günlerimizi inşallah.
teşekkür ederim canım bende meraktan ölüyodum bu kız nerde diye he kız bebekler çıkmış çok sevindim anneligin tadını çıkarıır şimdi ama uykunun yolunu çıkaramaz tabecanım herkeste farklı oluyor ama genelde 30lu haftalardan sonra dönmeye başlıyor diye biliyorum..
sevtun yaseminin bebeği küvezden çıktı.. bebeklerle uğraştığı için fazla vakit bulamıyor.. bizde Allah kısmet ederse bebeğe SEZİN ismini koyucaz..
geçmiş olsun arkadaşım...slm kızlar dün çok şükür serklaj oldum bebekte bende iyi durumdayız rabbime binlerce kez şükürler olsun dua eden etmeyen herkezden allah razı olsun.rabbim kimseyi yarı yolda koymasın allah herkezin evladını sag salim kucagında görmeyi nasip eder inşş
gözün aydın canım...selam kızlar ben dün akşam sanırım bebeğimi hissettim
sırt üstü yatıyodum karnımda pıtır pıtır bişeler oldu gaz fln sandım ama tekrar oldu çok heyecanlandım hala emin değilim ama olsun çok mutluyum çok güzel bi duygu
boşver canım...canım benim katılıyorum sana bende kendi ailemden öyle gördüm iyi günde de kötü günde de birlik olmayı öğrendim şimdi öyle olmayınca üzülüyorum bekliyorum ama olmuyor herkes kendi derdinde kimse anlamıyor hatta onlar haklı çıkarıyorlar kendilerini. yaşadıklarım küçük basit bi olaydı sanki ben çok büyütmüşüm artık üzülmememilymişim
geçmiş olsun arkadaşım...
duaların için bende amin diyorum...
allah (cc) kabul etsin......
gözün aydın canım...
inş zamanı geldiğinde kucağında da hem hisseder hemde dokunursun...
boşver canım...
zaten üzülme inş yine olur demekten başka birşey bilmezlerki..
herkes aynı...
sevtumcum senin adet gelmiş hayırlısı canım...
sakın bir ayda pes etme...
yılmadan yola devam...
inş fazla zamn geçmeden olur...
ailayide boşver canım...
ne yapsan onlar halimizden anlamazlar...
ama eltine çok kızdım...
benim amcamların 18 sene hiç bebeği olmamış...
annemden büyüklerde...
annem bizleri onların yanında sevmezmiş üzülmesinler diye...
yemgem bizleri çok severdi...
gititği yere götürürdü...
o zamnlar yengemin sık gitiği bir komşusu varmış onunda çocuğu yokmuş...
yengeme hep kızıyormuş sen delimisin eltinin çocuklarına niye bakıyorsun diye...
sonuç olrakta amcamların 18 sene sonra bir kızları oldu...
hemde tedavisiz...
şimdi 23 yaşında
ben bundan anlıyorumki insanın içinin güzelliği çok önemli...
yaptığın iyilik ve iyi düşüncenin mükafatını ilalki bulursun...
bu dünyada olmasa diğer tarafta daha fazla mükafat...
ama kötülük kötü düşünce ancak insanın yanına kalır...
slm kızlar dün çok şükür serklaj oldum bebekte bende iyi durumdayız rabbime binlerce kez şükürler olsun dua eden etmeyen herkezden allah razı olsun.rabbim kimseyi yarı yolda koymasın allah herkezin evladını sag salim kucagında görmeyi nasip eder inşş
selam kızlar ben dün akşam sanırım bebeğimi hissettim
sırt üstü yatıyodum karnımda pıtır pıtır bişeler oldu gaz fln sandım ama tekrar oldu çok heyecanlandım hala emin değilim ama olsun çok mutluyum çok güzel bi duygu
Elifce, ne güzel bir duygu gerçekten. Ben de ilk hareketlerini göz atması gibi hissetmiştim ilk haftalarda. Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?