- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #7.381
alminacım sen anladın mı fusborun durumunu
sorduğun hastane özel değilse normaldir canım verdiği fiyat çünkü zaten çok pahalı olmayı gerektiren bir işlem değil, özel hastaneler ve doktorların bu işin fiyatını abarttığını düşünüyorum, bir devlet hastanesine veya eğitim hastanesine gitsen uzman bir doktora kayıplarından bahsetsen, orda zaten ssk varsa ücret bile talep edilmiyor sadece serklaj ipini aldırıyorlar oda medikalde 75tl..insanların kayıpları olup canı yanınca, serklajıda büyük bir umutla yaptırınca böyle işte 1.500- 2.500 gibi fahiş fiyatlarla onbeş dakikalık bir işlemi yapmak için resmen insanları soyuyorlar, burda aynı işlemi operatör doktora 350tl ye yaptıranlarda oldu, demekki herkes tutturduğu bir fiyata insanları sömürüyor..
jaluse geçmiş olsun, insallah sende bebeğini sağsalim kucağına alırsın arkadaşım..
canım hiç bilemiyorum...fadikçim sen ne zaman bebege vesile olucen merak ettim bebem
geçmiş olsun canım:...Kızlar merhaba, günlerdir giremiyorum çünkü hastanede yatıyorum cumartesiden beri, cumaretsi kontrolüm vardı, doktor açıklık gördü ve acilen hastaneye yatırıp ikinci serkalaj oldum kızlar nerdeyse bebği kaybediyormuşuz , o kadar üzüldümki anlatamam ya doktor kontrolu olmasaydı ki doktor eğer ertesi günü gelseydin bebeği kaybediyorduk dedi, üstelik evde sadece tuvalete kalkıyordum buna rağmen açılmaolmuş, şu an beni hiç kaldırmıyorlar altıma sürgü veriliyor büyük tuvaletimi bile ona yapıyorum çok zor ,Allahım lütfen diyorum şu günler çabuk geçsin ama hala korkuyorum dikişten sonra yaklaşık 6 hafta geçti bakalım bu dikiş ne kadar dayanacak? Ya sonunu getiremezsek o acıyı bir daha yaşamak beni çok korkutuyor, bu arada dün yapılan dikişin kontrolu vardı beni sedyeyle doktorun yanına indirdiler ve rahim boyum 44 mm miş çok başarılı buldular vallahi bilnmiyorum doğuma kadar hastanedemi yatsak diye eşimle konuşuyoruz doktorlar ise perşembe günü çıkarmayı düşünüyorlar vallahi bilmiyorum ,benden haberler böyle.
evet canım burdayım ama arada mutfağa gitttiğim için ancak okuyabildim...Fadik sayfadasın sanırım birkaç gündür niye yazmıyorsun?
canım hiç bilemiyorum...
3 ay demişlerdi şubatın beşinde 3 ayım bitiyor...
ama kararsızım...
eşime lafını bile açmadım daha...
doğumdan sonra 2 kere adet oldum belkide 3. adetten sonra deneriz...
hayırlısı bakalım....
geçmiş olsun canım:...
çok şükür farkına varmışsınız...
rabbim bundn sonrada bebeğini korusun...
inş bebeğin zamanı gelinceye kadar seninle kalır...
allah yardımcınız olsun....
evet canım burdayım ama arada mutfağa gitttiğim için ancak okuyabildim...
canım ben arada geliyorum...
hatta öğlen civarı mesajda yazdım...
demek denk gelemedik
Bir de Ayer 82'de nasıl? Birkaç gündür o da mı yazmıyor? Ben mi karıştırıyorum yoksa. Geçmişi de okuduğum için bazen kafam da karışıyor olabilir.
Sağol canım. Mesajına baktım hatırladım. Dedim ya 400. sayfaya geldim. Karıştırıyorum ara sıra. Bu arada sen hangi şehirdesin hala bilmiyorum. Orada doktorlar nasıl?
3 gün önce falan gelmişti canım...
iyidi inş iyidir yine....
İnşallah şubatta hep birlikte hamile kalırız.Bebeklerimiz de aynı ayın bebekleri olurlar. Ben de eşimle çok açık konuştum. Çok istediğimi gördü bilmiyorum inşallah vazgeçmez. Biliyorsun bizim 7 ay oldu. Korkularımızı yenemedik bir türlü.
cıger gelıstırıcı ıgnelerı kacıncı haftada yapıyorlar almınacıgım sende cok yattın hastanede hatırlıyomusun n zaman yaptıklarını...
Sağol canım. Mesajına baktım hatırladım. Dedim ya 400. sayfaya geldim. Karıştırıyorum ara sıra. Bu arada sen hangi şehirdesin hala bilmiyorum. Orada doktorlar nasıl?
canım geçmişi üst üste okumaya çalışırsam kafan karışır pekte birşey anlayamassın...
ben arada azar azar okuyorum...
ben istanbuldayım canım ama hala iyi bir dr bulamadım...
riskli gebelik uzmanlarının büyük bölümü avrupa yakasında....
hamile olunca gidemem diye buralardan araştırıyorum ve bulamadım...
rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...
işşallah sende bebege vesile olursun benim gibi tez zamanda bebem
canım hiç bilemiyorum...
3 ay demişlerdi şubatın beşinde 3 ayım bitiyor...
ama kararsızım...
eşime lafını bile açmadım daha...
doğumdan sonra 2 kere adet oldum belkide 3. adetten sonra deneriz...
hayırlısı bakalım....
geçmiş olsun canım:...
çok şükür farkına varmışsınız...
rabbim bundn sonrada bebeğini korusun...
inş bebeğin zamanı gelinceye kadar seninle kalır...
allah yardımcınız olsun....
evet canım burdayım ama arada mutfağa gitttiğim için ancak okuyabildim...
canım ben arada geliyorum...
hatta öğlen civarı mesajda yazdım...
demek denk gelemedik
işşallah canım ne güzel olur vallahi birbirlerimizden destek alırız mercimeklerimizin neler yaptıgını anlatırız ay ne güzel kırkımız karışır ne güzel olur hayali bile güzel dur bi rhayal edeyim bakıyımİnşallah şubatta hep birlikte hamile kalırız.Bebeklerimiz de aynı ayın bebekleri olurlar. Ben de eşimle çok açık konuştum. Çok istediğimi gördü bilmiyorum inşallah vazgeçmez. Biliyorsun bizim 7 ay oldu. Korkularımızı yenemedik bir türlü.
Kızlar merhaba, günlerdir giremiyorum çünkü hastanede yatıyorum cumartesiden beri, cumaretsi kontrolüm vardı, doktor açıklık gördü ve acilen hastaneye yatırıp ikinci serkalaj oldum kızlar nerdeyse bebği kaybediyormuşuz , o kadar üzüldümki anlatamam ya doktor kontrolu olmasaydı ki doktor eğer ertesi günü gelseydin bebeği kaybediyorduk dedi, üstelik evde sadece tuvalete kalkıyordum buna rağmen açılmaolmuş, şu an beni hiç kaldırmıyorlar altıma sürgü veriliyor büyük tuvaletimi bile ona yapıyorum çok zor ,Allahım lütfen diyorum şu günler çabuk geçsin ama hala korkuyorum dikişten sonra yaklaşık 6 hafta geçti bakalım bu dikiş ne kadar dayanacak? Ya sonunu getiremezsek o acıyı bir daha yaşamak beni çok korkutuyor, bu arada dün yapılan dikişin kontrolu vardı beni sedyeyle doktorun yanına indirdiler ve rahim boyum 44 mm miş çok başarılı buldular vallahi bilnmiyorum doğuma kadar hastanedemi yatsak diye eşimle konuşuyoruz doktorlar ise perşembe günü çıkarmayı düşünüyorlar vallahi bilmiyorum ,benden haberler böyle.
Amin arkadaşım. Geçmiş olsun. Sağ salim alırsın bebeğini inşallah kucağına. İşlemi nasıl yaptılar? Genel anesteziyle mi? Biraz bilgi verir misin? Kanaman filan oldu mu? Bir de bugün gittiğim hastaneyi aradım serklaj fiyatını sordum. Emekli sandığına bağlıyım ben. 120 lira dedi. Acaba bir sıfırı görmedi mi? Burada yazılanlardan daha çok olduğunu düşünmüştüm. Acaba sen kaça yaptırdın işlemini?
Kızlar merhaba, günlerdir giremiyorum çünkü hastanede yatıyorum cumartesiden beri, cumaretsi kontrolüm vardı, doktor açıklık gördü ve acilen hastaneye yatırıp ikinci serkalaj oldum kızlar nerdeyse bebği kaybediyormuşuz , o kadar üzüldümki anlatamam ya doktor kontrolu olmasaydı ki doktor eğer ertesi günü gelseydin bebeği kaybediyorduk dedi, üstelik evde sadece tuvalete kalkıyordum buna rağmen açılmaolmuş, şu an beni hiç kaldırmıyorlar altıma sürgü veriliyor büyük tuvaletimi bile ona yapıyorum çok zor ,Allahım lütfen diyorum şu günler çabuk geçsin ama hala korkuyorum dikişten sonra yaklaşık 6 hafta geçti bakalım bu dikiş ne kadar dayanacak? Ya sonunu getiremezsek o acıyı bir daha yaşamak beni çok korkutuyor, bu arada dün yapılan dikişin kontrolu vardı beni sedyeyle doktorun yanına indirdiler ve rahim boyum 44 mm miş çok başarılı buldular vallahi bilnmiyorum doğuma kadar hastanedemi yatsak diye eşimle konuşuyoruz doktorlar ise perşembe günü çıkarmayı düşünüyorlar vallahi bilmiyorum ,benden haberler böyle.
iyigeceler kızlar 2 3 sayfa ilerlemişsiniz...merak içinde günlerin geçmesini bekliyorum.bu arada öksürük oldu bende fena her öksürdüğümde korkuyorum dikişler açılırsa diye ilaca başladım kullanıyorum.inş sorunsuz ilerleriz...
sabahları kalkınca 1 kaşık bal ye cnm boğazını yumuşatır .. iaşllah geçer benimde en çok korktugum şey öksürük ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?